Park (2)

… Thijs en ik komen aan bij mijn studentenhuis. Het is donker als we de fietsen achter het huis plaatsen. We lopen in het donker naar de eerste verdieping en door naar zolder waar mijn kamer is. In het huis wonen 8 studenten (inclusief ikzelf). Ik heb een kamer op zolder en naast mij zit Gerben, een student Natuurkunde aan de Universiteit. Op de eerste verdieping hebben Paul en Gerard een kamer, zij studeren Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit en hebben naast een keuken ook de badkamer met toilet op deze verdieping. Beneden heb je in het huis een badkamer en een appartement waar Theo en Miranda wonen. Theo en Miranda zijn twee hippies die de hele dag aan het blowen zijn. En in de achter uitbouw van het huis zitten nog twee kamers met een gedeelde badkamer en toilet, hier wonen Joost en Arthur. Zij studeren aan de Hogeschool. Joost Chemie en Arthur Bedrijfskunde.

 

Thijs en ik lopen naar boven naar mijn kamer. Ik kleed me uit en pak twee handdoeken uit de kast. ‘Loop je mee?’ vraag ik aan Thijs en sla de handdoek om mijn middel. Thijs staat in zijn nakie voor me. Ik bekijk hem nog eens goed. ‘Je ziet er echt goed uit’ zeg ik ‘godsamme wat een geile gast ben je’. ‘Anders jij wel’ zegt Thijs en hij slaat de handdoek over zijn schouder en loopt de kamer uit. Ik kijk naar hem als hij de trap afloopt. Zijn ronde, witte billen bewegen. Ik voel mijn pik weer stijf worden. Ik ren achter hem aan de trap af.

 

Handdoeken worden op de grond gegooid en we stappen onder de net warm geworden douche. De warme waterstralen kletteren op onze lichamen en de vloer. De badkamer is in no time gevuld met stoom. Thijs en ik hebben elkaar ingezeept met douchegel en we hebben allebei weer een stijve pik. Onze handen glijden over elkaars rug en billen terwijl wij elkaar lekker aan het tongzoenen zijn. Onze stijve pikken tussen ons in. ‘Je bent focking geil’ zegt Thijs en hij draait mij om tegen de muur aan. Ik sta met mijn handen tegen de muur geleund en ik voel dat Thijs mijn billen uit elkaar haalt en zijn tong langs mijn kontje laat gaan. ‘Hmmm ik proef mijn eigen zaad nog’ zegt Thijs. Ik kreun en kijk achterom naar beneden. Thijs kijkt omhoog terwijl hij met zijn tong weer tussen mijn billen verdwijnt. Ik trek aan mijn stijve pik en geniet van zijn natte tong die mijn kontje binnen dringt. Thijs komt omhoog en slaat zijn armen om mijn heen. Zijn behaarde buik drukt tegen mijn rug. Ik voel zijn pik tussen mijn billen. ‘Neuk me’ zeg ik en Thijs drukt zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik voel langzaam zijn dikke pik naar binnenglijden. Ik druk mijn kont iets naar achteren terwijl ik geneukt wordt door Thijs.

 

‘Zooooooow das lekker geil’ zegt Gerard als hij de badkamer in komt lopen. Gerard is een Hollandse gast, blond stekelhaar en stevig postuur. Hij heeft een strakke rode boxershort aan. Hij gaat voor de toiletpot staan en haalt zijn slappe pik uit zijn boxer. Hij staat te plassen. Thijs en ik kijken vanonder de douche naar het schouwspel naast ons. ‘Lekker hoor’ zegt Gerard. Ik bloos. Gerard trekt de toilet door, maar duwt zijn boxer nog iets verder naar beneden. Een flinke dot met ietwat rossig schaamhaar en een behaarde balzak worden zichtbaar. Hij trekt aan zijn slappe pik. Deze komt al snel in vol ornaat. Een dikke, niet al te grote pik tekent zich af in zijn hand. Hij is besneden. Gerard trekt zijn boxershort uit en komt richting de douche cabine lopen. Hij opent de deur en wrijft met zijn handen over de billen van Thijs. ‘Lekkere billetjes heb jij’ roept hij en met zijn vingers glijdt hij tussen de billen van Thijs. ‘Je voelt strakker dan het kutje van mijn vriendin’ zegt Gerard ‘maar jonge wat geil dit, ik krijg er gewoon een dikke pik van’. Hij stapt verder onder de douche en drukt zijn eikel tegen het kontgaatje van Thijs aan. Thijs legt zijn kin op mijn schouder en probeert te ontspannen. Ik voel dat zijn lichaam naar voren word gedrukt. ‘Godsamme wat een dikke, grote pik heb jij’ roept Thijs. En ik voel dat Gerard de kont van Thijs begint te neuken. Thijs probeert het ritme op te pakken en ik voel zijn pik in mijn darmen op- en neer gaan. Gerard neukt Thijs stevig. ‘Rustig, rustig’ zegt Thijs, terwijl de ademhaling van Gerard zwaarder word. Er klinkt een stevige brul als Gerard zijn zaad in de darmen van Thijs spuit.

 

‘Dat was lekker boys’ zegt Gerard ‘dit is beter dan mezelf aftrekken’. Hij stapt de douchecabine uit, pakt zijn boxershort en loopt de badkamer uit. ‘Jezus wat een dikke pik had die gast’ zegt Thijs terwijl hij mijn kontje weer langzaam begint te neuken. ‘Ik voel zijn zaad er gewoon uitlopen’ zegt Thijs ‘wat was dat snel maar geil’. ‘Nou inderdaad’ zeg ik ‘zo heb ik hem nog nooit gezien’. ‘Ik wist niet dat hij ook jongens neukte’ zeg ik. Thijs trekt zijn pik uit mijn kontje, ik draai me om en we zoenen. Mijn handen glijden over de billen van Thijs. Wat een geil idee dat jij nu vol zit met het zaad van Gerard bedenk ik mij. ‘Mag ik jou neuken, terwijl je kontje nog vol zit met Gerard zijn zaad?’ vraag ik. Thijs kust me, ‘uiteraard mag jij mij neuken’ en hij draait zich om. Zijn mooie, ronde billen drukt hij iets verder naar achteren. Zijn gezicht is tegen de muur gedrukt en hij spreidt zijn billen met zijn handen. ‘Helemaal voor jou’ zegt Thijs. Ik zie dat er rond zijn kringspier zaad tevoorschijn komt en druk mijn eikel tegen de kringspier aan. Een zucht. ‘Even ontspannen’ zegt Thijs. Langzaam voel ik dat ik mijn pik naar binnen kan laten glijden. Ik omarm Thijs en mijn vingers spelen met zijn stijve tepels, terwijl mijn pik in- en uit zijn kontje glijdt. Ik voel het zaad van mijn voorganger. ‘Wat vind ik dit lekker’ hijgt Thijs.

 

We hebben ons afgedroogd en lopen weer met een handdoek om ons middel naar de zolder. Thijs loopt voor me de trap op, ik trek de handdoek naar beneden. Thijs draait zich om en gaat op de trap zitten. ‘Pijp me weer hard dan?’ zegt Thijs. Ik ga voor hem zitten en neem zijn slappe pik weer in mijn mond. Zijn pik groeit terwijl ik hem pijp. We kijken allebei naar boven als we een krakend geluid horen. Gerben staat in de deuropening van zijn kamer. Zijn donkere haren zijn door de war. Hij wrijft met zijn handen door zijn ogen. ‘Wat gebeurd hier?’ vraagt Gerben. ‘Ik pijp deze lekkere jongen’ zeg ik terwijl ik naar boven kijk. ‘En ik word gepijpt op de trap voor jouw deur’ zegt Thijs en hij glimlacht. ‘Wat een geile bende hier op de vroege ochtend’ zegt Gerben. In zijn joggingsbroek tekent zich een stijve af. ‘Sta ik hier met m’n odol’ zegt Gerben en grijpt mijn zijn hand achter zijn joggingbroek. Gerben heeft een ontbloot bovenlijf en heeft alleen donkere beharing op zijn onderarmen. Zijn lichaam is verder vrij normaal. ‘Mijn vriendin ligt hier nog in bed te slapen’ zegt Gerben ‘maar god wat zou ik graag gepijpt willen worden, al was het alleen al omdat ik met een odol niet kan pissen’. ‘Dan pis ik omhoog in plaats van in de pot’ zegt Gerben. ‘Laat je pik eens zien?’ vraagt Thijs. Gerben duwt de joggingbroek naar beneden en een mooie, kaarsrechte pik is zichtbaar. Een lange, dunne, stijve pik. ‘Kom we lopen mee naar beneden’ stel ik voor en loop de trap af. Thijs en Gerben lopen achter mij aan de trap af richting de badkamer. Ik ga in de douchecabine op de grond zitten, Thijs komt naast mij zitten. ‘Pis je ons eerst onder?’ vraag ik, ‘dan pijpen wij jou’. Gerben trekt zijn broek uit en komt naar ons toelopen. Als hij voor ons staat neemt hij zijn dunne, lange pik in de hand en duwt hem iets van zich af. Thijs en ik kijken omhoog richting zijn pik. De aderen op zijn pik zijn opgezwollen en hij begint te drukken. Een krachtige, gele straal urine klettert op ons neer. We zitten op onze knieeen voor Gerben. Hij beweegt zijn onderlichaam heen- en weer en we worden flink onder gezeken. Thijs steekt zijn tong uit en vangt wat urine op. Hij zoent mij. Een zilte smaak in onze mond. We voelen een warme straal urine op ons kletteren. We pakken de pik van Gerben in onze hand en nemen hem tussen onze lippen. Ieder aan een kant van zijn pik. Onze tongen rollen over zijn eikel. Gerben schokt. ‘Godsamme wat is dit lekker’. Om beurten nemen we zijn pik in onze mond en pijpen deze. ‘Ik ga spuiten’ kreunt Gerben. We nemen de pik weer tussen onze lippen en bewegen heen- en weer langs de schacht. We steken onze tongen uit en beginnen elkaar te zoenen. Gerben trekt zichzelf af en spuit zijn zaad over ons heen terwijl wij elkaar zoenen. We likken het zaad op en laten het door onze monden rollen. ‘Godsamme wat geil’ zegt Gerben ‘het lijkt wel een droom’.

 

Hij schud de laatste druppel zaad van zijn pik en trekt zijn broek aan. ‘Schatjes, ik kruip weer lekker het bed in, tegen mijn meisje aan’ zegt Gerben ‘bedankt hoor’. Hij loopt de badkamer uit. Wij zitten op de grond in de douchecabine. ‘Maar weer even douchen?’ vraagt Thijs. We soppen elkaar in. Drogen ons af. Lopen naar boven naar mijn slaapkamer en kruipen tegen elkaar aan in mijn bed. Ik lig achter Thijs, sla mijn armen om hem heen en val in slaap.

2906 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.