In het Stadspark

Geplaatst door: kinky-pisgay op 19-04-21

Al een tijdje had ik contact met iemand via Homo en ook via What’sApp. Een leuke kale man met een heerlijk uitziende pik. We hielden van dezelfde dingen: zaad, pis, poppers, noem maar op. Hij vertelde mij dat hij regelmatig in het Stadspark van Groningen kwam, ik kwam daar ook wel es en het kon er daar knap geil aan toe gaan. Maar vorig jaar april gooide Corona roet in het eten en van daten kwam het maar niet. Totdat hij mij op een gegeven moment een appje stuurde met de mededeling dat  hij het niet lang meer zou kunnen volhouden en dat hij het nog een week zou aankijken en daarna wilde hij hoe dan ook weer cruisen.  Op een zonnige zondagmorgen zat ik achter mijn PC op Homo wat te chatten en daar kwam ik hem voorbij, als status had hij aangegeven in het Stadspark te zijn. Ik twijfelde geen seconde en stuurde hem een berichtje. “Kun je naar het Stadspark komen? Ik moet zo dadelijk pissen.” “Ik kom er meteen aan, even snel omkleden, dan spring ik in de auto en rij naar het stadspark, over een klein half uurtje ben ik er!’ 


Ik kleedde mij vlug om en sprong in mijn auto. Na het gasunie-gebouw nam ik de afslag naar het Stadspark, rij het Chinees restaurant voorbij en rij het kleine parkeerplaatsje op.”Heuvel oplopen, daar zit ik op een bankje,” Ik loop het heuveltje op en ik zie hem daar inderdaad op een bankje zitten. We begroetten elkaar met een kus. Hij draagt een strakke jeans, sportschoenen en een strak shirtje. In zijn kruis zie ik zijn flinke bobbel. “Zullen we rustig plekje opzoeken? Ik moet erg nodig namelijk!” Eerst liet hij mij plekken zien van het stadspark die ik niet kende en waar ook flink gerotzooid werd. Nu was er niks te doen, want de meeste activiteiten gebeuren ’s nachts. Op een gegeven moment komen we bij een vennetje aan, bedekt door een rietzoom, door het riet kun je toch nog enigszins wat zien en dat maakte het voor mij extra opwindend.


Tongzoenend staan we elkaar tussen de benen te strelen en ik voel zijn pik alsmaar harder worden. Ik pak mijn flesje poppers uit mijn broekzak en neem een paar flinke snuiven. “Wil je ook?” Gretig pakt hij het flesje uit mijn hand en neemt ook een paar flinke snuiven. De poppers doen meteen zijn werk en vlug ritst hij zijn broek open, knoopt zijn broek los en laat het zakken. Ik grijp meteen naar zijn pik, ga door mijn knieën en pijp hem gulzig. “Ik ga pissen hoor, ik hou het niet meer!” “Mmmmmm oooh ja, pis maar, kom geef het me!”

Ik open mijn mond en richt zijn pik op mijn mond, meteen begint hij te pissen ik sluit mijn mond om zijn pik en pijp zijn zalig pissende lul. Hij blijft maar door pissen, er lijkt geen eind aan te komen, maar ooooh wat heerlijk is dit. Zoals altijd laat ik iets in mijn mond achter om het vervolgens aan mijn gulle gever over te tongen. “Ooooh wat ben je lekker geil” kreun ik. “Wil je mijn zaad ook?” “Natuurlijk, graag zelfs!” En ik neem zijn pik weer in mijn mond en pijp hem diep. Het duurt niet lang of hij komt kreunend klaar in mijn mond. Ook het zaad tong ik met hem over. Nu is het zijn beurt om mij te pijpen. Pissen kon ik helaas niet. Ik had hem graag mijn pis gegeven. Maar oh, wat kon die man pijpen en het duurde bij mij ook niet lang of ik spoot mijn zaad bij hem in de mond. Ik nam weer een flinke haal van mijn poppersflesje en zijn mond kust de mijne, ik open mijn mond en via zijn tong proef ik mijn eigen zaad. Ooooh zo heerlijk kinky. Laatst sprak ik hem nog en we beloofden elkaar dat we gauw weer eens gaan afspreken.

2796 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.