Park (3)

... laat in de middag worden Thijs en ik wakker. Thijs rekt zich uit en zegt ‘ik heb heerlijk geslapen’. ‘Ik ook’ zeg ik. Hij komt dichterbij en hij begint mij te zoenen. ‘Godsamme wat heb ik genoten vannacht’ zegt Thijs ‘jij en je huisgenoten zijn heerlijk’. ‘Dank je’ beantwoord ik zijn opmerking. ‘Ik heb ook van jou genoten’ zeg ik. Ik duw het dekbed van ons af. Het prachtige lichaam van Thijs word zichtbaar. ‘Wat ben jij toch ontzettend mooi en geil’ zeg ik terwijl mijn hand over zijn behaarde buik wrijft. ‘Wat een lief compliment’ zegt Thijs. Ik kruip nog even tegen zijn heerlijke lichaam. We blijven samen nog even in bed genieten.

 

Samen hebben we in de stad wat geluncht, we hebben telefoonnummers uitgewisseld en afgesproken elkaar snel weer te zien. Ik kom weer thuis en kom Gerben tegen als ik de trap oploop. ‘Man wat was dat geil vanochtend’ zegt hij ‘ik heb vanochtend ook Cynthia nog even een beurt gegeven’. ‘Oh klinkt lekker’ zeg ik ‘wij vonden het ook wel geil om door jou onder gepist te worden en je zaad te proeven’. ‘Ja man, nog nooit gepijpt door een man, laat staan door twee’ zegt Gerben. ‘We waren in een uitzonderlijk geile bui’ zeg ik. ‘Ja dat merkte ik’ zegt Gerben en hij loopt de trap af ‘ik zie je later’. Ik loop naar boven naar mijn kamer.

 

Ik neem plaats achter mijn pc en bel via de telefoonlijn in en start een chatsessie. Er word op de deur geklopt. Snel trek ik mijn broek op en sluit de knopen en riem. Ik loop naar de deur en open deze. Thijs en Joost staan voor de deur. ‘Ja hij belde bij ons aan en zei dat jij hem kende, dus ik dacht ik loop maar even mee naar boven’ zegt Joost. ‘Dank je’ zeg ik ‘maar ik ken deze jongen inderdaad, dit is Thijs. ‘Thijs dit is Joost’ zeg ik en stel beide heren aan elkaar voor. ‘En die beide heren heb ik vanochtend onder gezeken en zij hebben mij gepijpt’ zegt Gerben terwijl hij de trap op komt lopen. Joost kijkt verbaasd richting Gerben ‘sorry, wat zeg je?’ vraagt hij. ‘Nou ik werd vanochtend wakker met een odol, moest ontzettend pissen en toen zaten deze twee heren naakt op de trap’ zegt Gerben ‘en vervolgens heb ik ze onder gezeken en hebben ze mij gepijpt’. ‘Fijne, geile ervaring’ zegt Gerben ‘zou ik zo weer doen’ en wrijft met zijn hand over zijn kruis.

 

Joost staat al blozend voor de deur. Hij begint te stamelen. Joost is een typische Chemie student. Brilletje op, beetje bloempottenkapsel en klein van stuk en mager. Blouse onder de trui, chinobroek aan en gympen. ‘Ja jongen, jij hebt natuurlijk nog helemaal geen seksuele ervaring’ zegt Gerben ‘maar zo zou je in een keer ontmaagd worden’. ‘Euhm, dus …’stamelt Joost ‘wat weet jij nou over mijn ervaringen?’ ‘Ik zou het wel weten hoor’ zegt Gerben ‘die gasten zijn geil’. ‘Ik haal zo mijn pik weer uit mijn broek’ zegt Gerben en begint te glimlachen. ‘Zin?’ vraagt Thijs en kijkt Gerben en mij aan. ‘Ik wel’ antwoord ik. ‘Ik ook’ zegt Gerben en opent de rits van zijn broek. Hij komt de overloop oplopen en haalt zijn inmiddels aardig opgezwollen pik weer uit zijn broek. ‘Zuigen?’ vraagt Gerben. Thijs en ik kijken elkaar aan en zeggen in koor ‘ja hoor, kleed je maar uit’. Gerben laat zich dit geen tweede keer zeggen en trekt snel de kleren uit terwijl hij op de overloop staat. Joost kijkt onwennig om zich heen. Ook Thijs en ik beginnen ons uit te kleden.

 

 

Joost zijn hoofd kleurt rood. ‘Doe mee’ zegt Gerben ‘laat je ook lekker zuigen door de heren’. Joost staat te drentelen op de overloop. Gerben pakt zijn hand vast en trekt hem mijn kamer binnen . Thijs sluit de deur. Gerben valt op bed neer en spreid zijn benen. ‘Klaar om gepijpt te worden’ zegt hij en glimlacht. Thijs knielt voor hem op de grond en neemt zijn stijve pik in zijn hand. Joost staat onwennig en zichtbaar ongemakkelijk in de kamer. Ik kom achter hem staan en omarm hem en zoen hem in zijn nek. Ik voel zijn gespannen lichaam. Ik wrijf met mijn handen over zijn buik en borst. Joost draait zich om en we zoenen. Onwennig laat hij mijn tong in zijn mond binnen. Zijn handen glijden over mijn naakte lichaam. Ik kleed Joost uit, zet zijn bril af, trekt zijn trui en blouse uit. Een ‘kippenborstje’ word zichtbaar, maar ook een gespierde, platte buik. Ik maak de knopen van zijn broek open en trek zijn broek inclusief wijde boxershort naar beneden. Ik kijk verbaasd naar zijn pik. Een prachtig recht, maar vooral dikke stijve pik is zichtbaar. Hij heeft een geschoren balzak en er is bijna geen schaamhaar zichtbaar. Ik kijk omhoog als Joost zijn broek uittrekt en ik zijn pik in mijn hand neem. Als ik mijn lippen om zijn pik heen zet, duwt Joost met zijn handen mijn hoofd over zijn pik heen. Ik moet kokhalzen.

 

‘Kijk hem ff een dikke pik hebben’ schatert Gerben het uit. Gerben en Thijs kijken onze  kant uit. ‘Lekker kontje ook’ zegt Thijs. Joost glimlacht. Thijs komt achter Joost op de grond en spreidt de kleine, ronde billen. Geen beharing zichtbaar. Hij drukt zijn gezicht tussen de billen en likt de kont van Joost. Terwijl hij gerimt word, duwt Joost mijn hoofd heen- en weer over zijn dikke, stijve pik. Ik moet kokhalzen als zijn eikel mijn huig raakt. Thijs maakt de ster van Joost lekker nat.

‘Kom ff op mij zitten’ zegt Gerben en heeft hierbij zijn pik in zijn hand. Joost draait zich om en loopt richting Gerben. ‘Eerst likken’ zegt Joost. ‘Zo, zo, lekker directief’ zegt Gerben ‘ik heb nog nooit een kontje gelikt, maar kom maar op’. Joost klimt op bed en komt over Gerben zijn hoofd heen staan. Hij zakt door zijn knieeen en plaatst zijn kont boven het gezicht van Gerben. ‘Lik maar’ zegt Joost, spreidt zijn billen en duwt deze over het gezicht van Gerben. Gerben blijft zichzelf aftrekken. Ik kom op bed zitten en begin Gerben te pijpen, terwijl Thijs achter mij gaat zitten en mijn kontje likt.

 

Ik voel dat de duim van Thijs in mijn kontje word gedrukt. Joost duwt mijn hoofd over de pik van Gerben. Ik moet weer kokhalzen. ‘Maak hem nat’ zegt Joost. Thijs komt achter mij zitten en drukt zijn eikel tegen mij aan. Ik neem de pik van Gerben in mijn hand en begin eraan te trekken. Joost staat op en komt boven de pik van Gerben hangen . ‘Weet je het zeker?’ vraag ik. Joost knikt. ‘Ik wil hem wel in me voelen. Ik wil voelen wat Cynthia voelt’ zegt Joost. Gerben houd zijn pik vast als Joost met zijn kont boven zijn pik komt hangen. Voorzichtig laat Joost zich over de pik van Gerben heen zakken. ‘Wow! Wat een strak kontje’ zegt Gerben en houd Joost bij zijn middel vast. Joost beweegt voorzichtig op- en neer op de pik van Gerben. Je ziet Gerben genieten, kijkend naar zijn pik die in- en uit het kontje van Joost komt. ‘Godsamme, deze gast is mega geil’ zegt Gerben. Thijs neukt mij en ik probeer de pik van Joost in mijn mond te nemen. ‘Pijp me dan’ zegt Joost ‘mijn pik is knetterhard’. ‘Jezus wat geil’ zegt Thijs terwijl hij zijn pik in- en uit mijn kont schuift. ‘Ik kom klaar man, zo geil dit’ kreunt Thijs en ik voel dat hij zijn zaad in mijn kont spuit. ‘Fuck ik ga ook komen’ roept Gerben, terwijl Joost zegt ‘spuit me maar vol’. Hij blijft de pik van Gerben berijden. Gerben trilt en benoemd dat hij zijn zaad in de darmen van Joost spuit. Joost komt voorzichtig van de pik af en beweegt zijn kontje richting het gezicht van Gerben. ‘Je hebt mij volgespoten, maar nu mag je je eigen zaad weer hebben’ zegt Joost en druppels zaad landen op Gerben zijn lippen. ‘Hmm, ziltig’ zegt Gerben en likt met zijn tong langs zijn lippen. Joost beweegt zijn billen richting Thijs en mij ‘Proeven?’ vraagt hij. Om beurten likken we langs zijn met zaad besmeurde kontgaatje. ‘Inderdaad ziltig’ roept Thijs en trekt zijn pik uit mijn kont. Zijn vinger glijdt mijn kontje naar binnen en hij stopt de met zijn zaad besmeurde vinger in Gerben zijn mond. ‘Proeven!’ zegt Thijs. Gerben neemt de vinger in zijn mond en likt deze af. ‘Ook ziltig’ zegt Gerben. Weer die vinger van Thijs in mijn kontje, ditmaal mag Joost de vinger aflikken. ‘Lekker’ zegt Joost. Thijs plaatst zijn tong tussen mijn billen en likt langs mijn kontgaatje en likt hem schoon. Hij zoent mij. Het zaad vermengt zich met ons speeksel.

 

‘Jullie moeten nog klaarkomen’ zegt Gerben tegen mij en Joost. We staan naast het bed. Gerben en Thijs zitten op de rand van het bed. Joost en ik bieden onze pikken aan en er wordt lustig op gezogen. Eerst spuit ik mijn zaad over de tongen van Gerben en Thijs, waarna ook Joost zijn warme zaad over de tongen heen spuit. De heren tongen met elkaar en laten het zaad met hun speeksel vermengen. Zowel Joost als ik ontvangen om beurten een tongzoen en het zaad met speeksel mengsel wordt doorgeslikt.

 

‘Wow! Wat een geile huisgenoten heb ik’ zeg ik. De heren glimlachen. ‘Ja man, bijzondere ervaring’ geeft Joost aan ‘maar was zeker voor herhaling vatbaar’. ‘Nou zeg dat’ zegt Gerben ‘ik heb vandaag drie keer gespoten’. Thijs lacht ‘ja man, die smaakt naar meer’. Gerben en Joost kleden zich aan en vertrekken. ‘Nu wil ik je even voor mezelf’ zegt Thijs. Hij begint me te tongzoenen en we vallen op bed. We trekken de dekens over ons heen. Ik voel mijn pik weer opzwellen. …

2844 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.