BBQ met collegae

Marcel is mijn collega, jonge vent, hetero, mooie gespierde bovenbenen (van het voetballen), een ronde bilpartij, mooi donker haar, volle baardgroei (3 dagen baard) en bruine ogen. Marcel is type rustige jongen, maakt veel grappen maar is verder redelijk stil. Marcel is de voetballer en ‘hetero’, maar een tijdje terug heb ik zijn harde, dikke pik gepijpt op de parkeerplaats na een late dienst.

Marcel gaf destijds aan ‘dat het naar meer smaakte’, maar tot op heden is er niets gebeurd. Ik ben inmiddels van baan verandert en ook Marcel heeft een andere baan gekregen. We zijn elkaar dus enigszins uit het oog verloren. Maar er stond een reünie gepland met oud-collegae in de tuin van een collega die nog wel binnen het team werkt. Zij woont buitenaf in een rustig dorp in Drenthe en haar grote tuin is beschikbaar gesteld voor de reünie barbecue. Vele collegae die het team hebben verlaten, maar ook nog in het huidige team zitten zullen hierbij aanwezig zijn. Gezelligheid alom.

‘Als jullie willen kunnen jullie ook wel blijven slapen hoor’ zegt Hilde als we de ideeën aan het uitwerken zijn. ‘We hebben een grote zolder en er is plek genoeg, er kunnen zelfs tenten worden opgezet in het weiland’ geeft Hilde te kennen. ‘Ik neem mijn campertje mee en die zet ik wel op het erf neer’ zeg ik. ‘Helemaal prima’ zegt Hilde ‘geen probleem’. Het beloofd een gezellige boel te worden. We hebben een leuke planning voor een gezellige dag.

‘Je kunt zo met mij meerijden’ geef ik aan als ik Marcel van de dag op de hoogte breng. ‘Oh dat zou mooi zijn’ zegt Marcel ‘dan kan ik gewoon een biertje drinken’. ‘Kan ik ook bij jou in de camper slapen?’ vraagt Marcel. ‘Zeker geen probleem’ zeg ik. En zo spreken we af hoe wij het die dag gaan doen. Het beloofd een mooie dag te worden. De weersberichten zijn gunstig, veel zon en een aangename temperatuur. Kortom genoeg reden voor een feestje. Als ik Marcel op kom halen met de VW Camper staat hij met zijn weekendtas al te wachten bij de weg. Korte broek, zijn heerlijk behaarde, gespierde kuiten en benen zichtbaar. Hij heeft een T-shirt aan wat zijn lichaam mooi aftekent. ‘Heerlijk, heb er ontzettend veel zin in’ zegt Marcel al glimlachend als hij de deur opent. ‘Zet je tas maar achterin’ zeg ik. ‘Off we go’ roept Marcel als hij zijn gordel omdoet ‘mooie camper heb je’. Hij zwaait naar zijn vriendin die bij de deur staat ons uit te zwaaien. ‘Tot morgenmiddag’ roept Marcel vanuit het open raam als we de straat uitrijden. Tijdens de rit naar Drenthe kletsen we over veel dingen.

De middag en avond zijn gezellig. Er word heerlijk gegeten van de barbecue en het bier, fris en wijn vloeit rijkelijk. Een deel van de collegae blijft slapen op de grote zolder, een ander heeft een tentje meegenomen, ik en Marcel slapen in de camper en een deel van de collegae gaat terug naar huis. Rond 00:45 uur staan we bij de wasbak in de bijkeuken onze tanden te poetsen. Het bed is al uitgeklapt. ‘Slaap ik gewoon bij jou in bed?’ vraagt Marcel. ‘Euhm ja, dat kan, als jij dat geen probleem vind. Voor mij geen probleem’ zeg ik. ‘Voor mij ook niet’ antwoord Marcel. We stappen de camper in en sluiten de (rol)gordijnen. Marcel trekt zijn kleding uit en stapt in bed. Ook ik kleed me uit en stap gekleed in een boxershort in bed. ‘Ik ben wel een beetje aangeschoten’ zegt Marcel ‘Jij bent nog wel nuchter of niet?’. “Ik heb twee biertjes op en de rest op cola’ zeg ik. Marcel begint te praten en heeft het over die ene keer op de parkeerplaats na de late dienst.

‘Lekker hoor om gepijpt te worden’ zegt Marcel ‘ik had het nog nooit meegemaakt, maar jij kan echt mega lekker pijpen’. ‘Dank je’ zeg ik ‘oefening baart kunst’. Marcel glimlacht. ‘Ja dat zal’ zegt Marcel. ‘Ben ik nou de enige collega die je ooit gepijpt hebt?’ vraagt Marcel. ‘Ja’ antwoord ik. ‘Vond jij het ook lekker?’ vraagt Marcel. ‘Zeker was het lekker’ zeg ik. ‘Het zal wel komen omdat ik dronken ben, maar god o god ik ben geil als boter’ zegt Marcel. ‘Dat kan’ zeg ik. Marcel schopt het dekbed van zich af en duwt de boxershort naar beneden net boven de knieën. ‘Kijk dan. Weer een stijve’ zegt Marcel ‘heb jij ook een stijve?’. Hij brengt zijn hand naar mijn kruis en kijkt mij aan. ‘Nee?’ vraagt hij ‘geen zin?’. ‘Jawel, maar ik wist niet of jij ook wilde’ geef ik aan. ‘Nou jawel hoor’ zegt Marcel en hij trekt aan zijn pik en laat deze weer los waardoor hij tegen zijn buik slaat.

Marcel komt iets overeind en trekt zijn boxershort uit, buigt zich over mij en trekt ook mijn boxershort naar beneden. Hij voelt aan mijn pik. Ik voel dat ik opgewonden raak. Ik duw Marcel met zijn rug in de matras en kom over hem heen zitten. Ik buig mijn lichaam naar voren en zoen hem vol op de lippen. Marcel sluit zijn ogen en beantwoord mijn zoen met een zoen. Zijn handen glijden over mijn rug, zij en heupen en billen. Mijn pik word hard. Zijn hand grijpt naar mijn pik. ‘Kijk daar issie wel’ zegt Marcel al glimlachend. Ik kijk hem aan en kom op hem liggen en zoen Marcel intens. Onze tongen draaien om elkaar heen. ‘Jezus wat zoen jij lekker’ zegt Marcel ‘zelfs het ruwe baardje is geil’. Mijn buik en borst glijden over hem heen. Hij vouwt zijn benen om mijn middel en ik voel dat onze stijve pikken tegen elkaar komen. ‘Ik word nat’ zegt Marcel en een druppel voorvocht komt uit zijn eikel. ‘Lekker’ zeg ik en ik breng mijn mond richting zijn kruis. Marcel draait met zijn lichaam als ik zijn pik in mijn hand naar zijn mond breng. Ik zuig hem, mijn tong draait om zijn eikel heen. Marcel draait en kreunt.

Hij neemt mijn hoofd in zijn handen en dirigeert mij richting zijn hoofd en begint me weer te zoenen. ‘Godsamme wat lekker’ zegt Marcel. We tongen heerlijk en glijden met onze lichamen over elkaar heen. Ik draai me om en duw mijn pik in het gezicht van Marcel, terwijl ik zijn pik in mijn mond neem. Ik voel dat de lippen van Marcel zich om mijn stijve pik sluiten en hij zuigt mijn pik naar binnen. Zijn tong roteert over mijn eikel. Zijn handen glijden over mijn billen. ‘Hmmm, behaarde billen’ zegt Marcel. Ik buig iets verder over Marcel heen en lik zijn balzak. Met mijn handen spreid ik zijn billen. ‘Mag ik je likken?’ vraag ik. ‘Zeker’ zegt Marcel en hij duwt zijn onderlichaam iets omhoog. Ik kan er goed bij en lik met mijn tong tussen zijn billen en duw mijn tong in zijn kontgaatje.

‘Ik wil niet geneukt worden hoor’ zegt Marcel ‘maar dit likken voelt heerlijk’. Hij trekt me naar zich toe. Ik beweeg mijn kont richting zijn gezicht en richt mijn lichaam op. Hij spreid mijn billen en ik voel dat hij voorzichtig mijn kontgaatje likt. Ik voel dat zijn tong naar binnen gedrukt word. Ik ontspan als hij zijn duim naar binnen drukt. ‘Fascinerend’ zegt Marcel ‘je kontgaatje knippert’. ‘Ik ben geil, je doet het heerlijk’ zeg ik. Ik voel zijn tong weer rond mijn gaatje glijden. Ik draai me om en kom naast Marcel liggen. Mijn been over zijn been geslagen en we beginnen weer te zoenen. ‘Mag ik op je pik zitten?’ vraag ik. ‘Ja man, zeker, lijkt me heerlijk’ zegt Marcel en begint weer te glimlachen. ‘Kom je op me zitten?’ vraagt Marcel. Ik richt me op en maak mijn vingers nat alvorens ik ze door mijn bilspleet haal. Marcel spuugt in zijn rechterhand en wrijft zijn harde, dikke pik ermee in. Ik ga recht boven zijn pik zitten. Marcel houd zijn pik vast en voorzichtig breng ik mijn kontgaatje dichterbij zijn eikel. Ik voel dat de natte eikel tegen mijn kringspier komt.

Ik probeer te ontspannen en laat langzaam mijn lichaam naar beneden glijden en voel dat de pik van Marcel in mij komt. Ik duw door totdat ik voel dat zijn ballen mijn kont aanraken. Ik probeer even te wennen aan zijn dikke pik. Marcel plaatst zijn handen op mijn heupen. ‘Focking hell, mijn hele pik in je kontje’ fluistert Marcel. Hij beweegt zijn onderlichaam iets omhoog. Ik voel zijn pik in me glijden. Ik beweeg tegen zijn bewegingen in. Zijn dikke pik word in mij gestoten en teruggetrokken om vervolgens weer diep in mijn endeldarm terecht te komen. ‘Focking hell, ik zie hem gewoon in je kut verdwijnen’ zegt Marcel. ‘Wow! Dit is zo lekker’ zeg ik.

Ik neem mijn pik in mijn hand en begin mezelf af te trekken terwijl ik Marcel zijn harde pik in me voel. Marcel beweegt zijn onderlichaam en neukt me stevig. Ik geniet. Ik voel dat mijn prostaat word geraakt en ik merk dat het niet lang meer duurt alvorens ik ga klaarkomen. ‘Focking hell! Ik ga zo spuiten’ zegt Marcel en trekt na enige stoten zijn pik uit mijn kontje. Ik voel dat mijn kringspier knippert. Hij pakt zijn eigen pik in zijn hand en spuit krachtige stralen zaad onder mijn lichaam door op zijn buik. Niet veel later span ik mijn spieren en kom klaar over de buik van Marcel. Ik kom naast Marcel liggen, onze handen glijden over de buik van Marcel door ons sperma. ‘Wat een kliederboel’ zegt Marcel. ‘Ja man, ik heb geen natte doek hier liggen’ zeg ik.

Zullen we even naar de natte ruimte in de boerderij lopen. Het is niet zover. ‘Hilde heeft de deur open gelaten’ zegt Marcel. ‘Is goed, iedereen zal nu wel slapen’ zeg ik. Marcel springt uit bed, trekt zijn schoenen aan en opent de deur van de camper. ‘Euhm, ga je in je blote kont naar buiten?’ vraag ik. ‘Ja joh, ik zit helemaal onder het zaad’ zegt Marcel ‘dan krijg ik alles in mijn kleren’. Hij loopt op zijn Adidas sportschoenen naar de bijkeuken. Ik loop achter hem aan. In de natte ruimte spoelen we onze piemels af en maakt Marcel zijn buik vrij van het zaad. Hij zoent me. ‘Was lekker’ zegt Marcel en we lopen terug naar de camper.

‘Zo naaktrecreatie?’ horen wij een stem op het erf. We kijken richting het tentje waar Ron en Jasper liggen. De rits is open en Ron steekt zijn hoofd buiten de tent. ‘Euhm ja man’ zegt Marcel ‘moesten ons even ontdoen van lichaamssappen’. ‘Lichaamssappen?’ vraagt Ron als hij uit het tentje stapt. Voor ons staat een grote kerel, tatoeage op zijn rechterarm, ontbloot en onbehaard bovenlijf en daaronder een sportbroek. Het hoofd van Jasper komt uit de tent. ‘Lichaamssappen?’ vraagt Jasper. Jasper is een kleine collega, gespierd en behaard. ‘Ja man, we hebben net even liggen seksen’ zegt Marcel. ‘Jullie met z’n tweeën?’ vraagt Ron. ‘Ja man, wij met z’n tweeën’ zegt Marcel. ‘Maar jij bent toch hetero?’ vraagt Jasper. ‘Nou ja, dat dacht ik’ zegt Marcel ‘maar deze gozer kan pijpen, niet normaal’. Ook Jasper komt uit de tent. Hij is gespierd en heeft ook een ontbloot bovenlijf, behaard op de borst en de buik en zijn tepels zijn hard en klein. Hij staat in een wijde pyjama broek op blote voeten op het erf. ‘Serieus?’ vraagt Jasper ‘heb jij je laten pijpen door een man?’ ‘En heb jij hem gewoon gepijpt?’ vraagt Ron aan mij. ‘Ja man, hij heeft een heerlijke pik’ zeg ik  en Marcel zegt ‘Ik heb hem zojuist nog geneukt’. Marcel kijkt me aan met glinsterende ogen en stralende glimlach. ‘Dat was super lekker’ zegt Marcel en ik beaam.

Jasper wrijft in zijn kruis. ‘Ik krijg het er wel warm van’ zegt Jasper ‘ben zeg maar een beetje nieuwsgierig. Ron kijkt hem aan  en vraagt: ‘serieus?’ ‘Ja man’ zegt Jasper ‘godsamme, als ik Marcel zo hoor en ik sta al heel lang droog, dus …’. Hij laat zijn pyjama broek zakken. Daar staat Jasper, pyjamabroek op de enkels, kleine, dikke pik fier overeind. In het maanlicht zijn bolle, witte billen zichtbaar. ‘Kijk’ zegt Marcel ‘dat had ik nou ook, kreeg een stijve bij het idee. Nu weer’. Ook bij Marcel is zichtbaar dat hij weer opgewonden is. Ron kijkt rond. Allemaal kijken we naar Ron zijn kruis, daar ontstaat een tentje. ‘Kijk aan’ zegt Jasper ‘ook jij bent hard’. ‘Ok jullie hebben gelijk’ zegt Ron en laat zijn sportbroek zakken. In het maanlicht word ook zijn stijve pik zichtbaar, deze staat kaarsrecht vooruit. Daar waar Jasper nog schaamhaar heeft en een kale balzak, is Ron helemaal kaal. ‘Oh dus nu gaan jullie in de line-up staan zodat ik jullie kan pijpen?’ vraag ik. Ze beginnen alle drie te glimlachen. ‘Nou als dat zou kunnen’ zegt Marcel ‘Ik weet hoe het voelt’. Ik ga op mijn knieën op het erf zitten. De heren komen voor mij staan en zijn hun pikken aan het aftrekken. Ron staat voor mij en ik neem als eerste zijn pik in mijn mond. Ron vouwt zijn handen achter zijn hoofd en buigt zijn rug achterover. Hij kreunt als ik zijn pik met mijn lippen omsluit en begin te pijpen. ‘Nu die van mij’ roept Jasper en drukt zijn dikke pik in mijn mond. Hij zet zijn handen achterop mijn hoofd en ik voel dat hij mijn hoofd richting zijn schaambeen drukt. Ik moet kokhalzen als ik hem pijp. Marcel staat zich rustig af te trekken, terwijl ik de heren één voor één pijp.

Marcel komt achter mij zitten en ik voel dat zijn pik weer door mijn bilnaad glijdt. Hij spuugt wat speeksel op zijn hand en brengt dit weer naar mijn kontje. Hij buigt zijn lichaam naar voren, komt met zijn gezicht naast mijn gezicht en fluistert ‘ik ga je weer neuken en pijp met je mee’. Ik knik terwijl ik de pik van Jasper weer achterin mijn keel gedrukt krijg. Ik voel de pik van Marcel weer bij me naar binnenglijden. Ik sluit mijn ogen en ontspan. Hij beweegt zijn pik op- en neer in mijn kontje. We nemen beide een kant van de pik van Jasper en tongzoenen om de eikel heen. ‘Wow! Dit is focking geil’ kirt Jasper. Ron duwt zijn pik tussen onze lippen ‘inderdaad, focking geil’. De heren staan zich voor ons af te trekken. Marcel neukt mijn kontje. Hij haalt zijn pik uit mijn kontje en duwt deze in mijn mond. Ik pijp hem gulzig. Jasper spuit zijn zaad over de pik van Marcel en ik blijf Marcel zijn pik pijpen en slik het zaad van Jasper door. Ron duwt zijn pik in mij mond en ik voel de stralen met warm zaad over mijn tong gaan. Hij trilt en trekt zijn pik terug. Ik neem de pik van Marcel weer in mijn mond. Marcel duwt zijn pik achterin mijn keel en duwt mijn hoofd richting zijn schaambeen. Ik moet kokhalzen als Marcel zijn zaad achterin mijn keel spuit. Ik slik het zaad door.

Marcel buigt zich voorover en geeft mij een tongzoen. ‘Wow! Die mix van dit zaad smaakt lekker’ zegt Marcel en begint weer te glimlachen. Ik leun iets naar achteren en begin mezelf af te trekken terwijl de heren voor me staan. Met een paar krachtige stralen spuit ik mijn zaad op het erf. ‘Focking geil’ zegt Jasper. ‘Jeetje wat kan jij zuigen’ zegt Ron. ‘Ik had het jullie toch gezegd’ zegt Marcel. De heren trekken hun broek weer aan en verdwijnen hun tent in. Marcel geeft me een tongzoen en geeft me een tik op mijn billen. ‘Kom we gaan slapen’. Samen lopen we naakt naar de camper en gaan in bed liggen. Ik voel dat Marcel achter mij komt liggen. ‘Godsamme ik hou hiervan’ zegt Marcel ‘dit is echt lekker’. ‘Slaap lekker pik’ zeg ik … en we vallen in slaap

5183 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.