Conciërge

Ik word altijd supergeil als ik onder spanning sta. Nu moet ik mij voorbereiden op een test. Vreselijk. Ik zit op kantoor achter de pc mij voor te bereiden op een digitale toets. Spannend. Ik moet hem halen, anders ben ik niet meer gecertificeerd. Het is bijna  17 uur en dus bijna tijd om naar huis te gaan. Ik moet ontzettend plassen. Ik doe mijn mondkapje op en ik loop over de gang naar de toiletten. In de gang komt de conciërge Ahmed al aanlopen. ‘Het is bijna tijd om af te sluiten’ zegt hij. ‘Ja ik weet het, maar ik moet ontzettend plassen en daarna mijn pc nog even afsluiten’. ‘Is prima’ zegt Ahmed ‘iedereen is al naar huis, ik loop zo met je mee naar buiten’.

Ik loop de toiletruimte binnen en open de deur van het toilet. Ik ga zitten plassen en trek door. Ik was mijn handen en loop weer richting kantoor. Ahmed komt achter mij aan de ruimte inlopen. ‘We zijn de laatsten’ zegt Ahmed. Ik zit op de stoel en sluit mijn pc af en pak mijn tas in. ‘Hoe was jou dag?’ vraag ik aan Ahmed ‘ik heb je al een tijdje niet meer hier gezien’. ‘Oh wel goed’ zegt Ahmed ‘klopt wel, ik heb een tijdje in quarantaine gezeten met mijn vrouw en kinderen’. ‘Oh echt?’ vraag ik. ‘Ja man, vreselijk!’ zegt Ahmed ‘ik ben blij dat ik weer mag werken’. ‘Had een van jullie Corona dan?’ vraag ik. ‘Nee, dat niet. Maar wel klachten die leken op Corona’ zegt Ahmed. ‘Vervelend’ zeg ik.

Ahmed is een grote Marokkaanse man  - hij gaat in zijn vrije tijd veel naar de sportschool – heeft een mooie coupe met donker haar, een donker drie-dagen-baardje en een mooie glimlach (achter zijn mondkapje). Hij is vandaag gekleed in zijn outfit bestaande uit een donkerblauw poloshirt (wat strak om zijn gespierde lijf zit), een donkerblauwe worker-broek (waarin zijn ronde billen erg mooi uitkomen) en een paar grijze suède werkschoenen. Ahmed is 28 jaar, getrouwd met Fatima en samen hebben ze drie kinderen (twee meisjes en een jongen).

“Zijn we echt de laatsten?’ vraag ik. ‘Ja man, zelfs het secretariaat is al naar huis’ zegt Ahmed, ‘zei vertelden mij dat jij hier nog aanwezig was’. De overige etages zijn al gesloten, iedereen is naar huis. ‘Pfff … ik was nog even bezig met de voorbereiding voor mijn test’ zeg ik ‘en dan word ik altijd …’. Ik stop met praten. Waarom zeg ik dit? Vraag ik mij af. ‘Dan ben je altijd?’ vraagt Ahmed. ‘Nee niets bijzonders’ zeg ik, terwijl het schaamrood op mijn kaken staat. ‘Nou vertel mij eens wat je dan bent’ zegt Ahmed. ‘Nee, niets’ zeg ik. ‘Nee, kom op’ zegt Ahmed ‘tegen mij kan je alles zeggen’. Ik probeer van gesprekstof te veranderen, maar Ahmed blijft doorvragen en zegt uiteindelijk: ‘je word zeker geil als je moet leren en spanning ervaart?’. Ik kleur nog roder. ‘Ja dus’ zegt Ahmed ‘had ik ook altijd last van, dan rukte ik mij wel 4 á 5 keer per dag af’. Hij glimlacht.

‘Op het laatst was het puur vocht wat eruit mijn pik kwam’ zegt Ahmed ‘geen zaad meer’. Weer die glimlach. ‘Herkenbaar’ zeg ik wat twijfelachtig ‘maar nu is het vast dik zaad wat ik spuit’. En weer schaamrood op mijn kaken, waarom zeg ik dit nu weer. ‘Tijdje droog gestaan?’ vraagt Ahmed. ‘Euhm ja, eigenlijk wel’ zeg ik schoorvoetend ‘ik heb al een tijdje geen tijd gehad om mezelf te bevredigen’. Weer moet Ahmed lachen. ‘Maar je moet jezelf af en toe wel verwennen hoor’ zegt Ahmed ‘even ontspannen’. ‘Ja ja, maar ik ben zo moe de laatste tijd, dus als ik mijn kussen raak dan slaap ik al’ zeg ik. ‘Hmm, das wel fijn’ zegt Ahmed ‘maar jezelf bevredigen is ook wel eens fijn’. ‘Wij hebben de kinderen vaak bij ons in bed slapen’ zegt Ahmed ‘dus geen seks, maar ook geen zelfbevrediging voor mij’. ‘Herkenbaar’ zeg ik.

‘Kun je dan niet een keer onder de douche jezelf aftrekken?’ vraag ik. ‘Nee, we hebben de badkamerdeur altijd open staan, dus als ik hem nu afsluit dan roept dat vragen op’ zegt Ahmed. ‘Maar ik verlang er wel weer een keer naar om mijn pik eens in de hand te nemen en eens lekker te verwennen’ zegt Ahmed. ‘Ja dat is niet verkeerd’ zeg ik. ‘Als jongens onder elkaar’ zegt Ahmed ‘kunnen we hier niet even ons gang gaan, iedereen is al weg’. Ik kleur weer in mijn gezicht. ‘Je wil hier samen gaan zitten rukken?’ vraag ik aan Ahmed. ‘Ja man, net als vroeger, mannen onder elkaar’ zegt Ahmed en hij moet nu zelfs schaterlachen. Hij zit op tafel en wrijft met zijn hand over zijn kruis en opent de knoop en ritssluiting. Hij komt van de tafel af en leunt tegen de tafel. Hij kijkt me aan. Ahmed laat zijn broek zakken en er word een Levi’s boxershort zichtbaar. Zijn handen glijden over zijn behaarde buik en hij duwt zijn poloshirt omhoog. Ik kijk naar zijn kruis. Er lijkt een flinke zwelling zichtbaar. Ik voel mijn eigen kruis ook opzwellen. Ahmed steekt zijn hand in zijn boxer en neemt zijn harde pik in zijn handen. Hij duwt de rand van de boxer naar beneden. Een flinke dikke, stijve besneden pik word zichtbaar.

 

Ik wrijf over mijn kruis heen. ‘Kom verwen jezelf’ zegt Ahmed en hij laat zijn boxershort tot op zijn enkels zakken en trekt zijn polo shirt uit. Zijn prachtig gespierde en rijkelijk behaarde borst en buik worden zichtbaar. Mijn ogen weten niet waar ik moet kijken. In mijn kruis zwelt mijn pik op. Hij knelt in mijn spijkerbroek. Ik sta op en open de knopen om mijn pik meer ruimte te geven. Ik loop richting Ahmed en ga op mijn knieën voor hem zitten. Hij trekt zichzelf af. Ik pak met mijn hand zijn pik vast en breng hem naar mijn mond. Ik kijk omhoog als ik mijn lippen over zijn eikel schuif. Ahmed kijkt me aan en sluit zijn ogen. Ik pijp gulzig zijn pik. Ahmed zijn handen glijden over zijn behaarde balzak, zijn buik en tepels. Zijn tepels worden tussen zijn vingers genomen. Hij hijgt.

Ahmed hangt met zijn lichaam naar achteren. Ik duw hem met zijn rug richting de tafel. Zijn benen trekt hij naar zijn buik toe. Ik heb zicht op zijn behaarde billen en zijn strakke anus. Ik breng mijn gezicht naar zijn anus toe. Ahmed hijgt en wrijft over zijn harde pik die op zijn buik ligt. Mijn tong roteert rond zijn ster. Ahmed hijgt harder, terwijl hij met zijn rug op tafel ligt. Zijn handen glijden over zijn pik, zijn buik en borst. Ik heb mijn harde pik uit mijn broek gehaald en begin mezelf af te rukken, terwijl mijn tong tussen de behaarde billen van Ahmed blijven draaien.

‘Wacht’ zegt Ahmed en hij laat zijn benen zakken en komt tegen de tafel staan. Hij gebied mij om tegen de tafel te komen staan. Hij komt voor mij zitten en kijkt naar mijn pik. Aarzelend neemt hij mijn pik in zijn hand en begint eraan te trekken. Hij brengt mijn harde pik naar zijn mond, maar twijfelt. Hij blijft mijn pik aftrekken en lijkt steeds te twijfelen om mijn pik in zijn mond te stoppen. Ik voel dat ik ga klaarkomen als Ahmed mij blijft aftrekken. ‘Ik ga echt klaarkomen als je mij zo blijft aftrekken’ zeg ik. Ahmed kijkt omhoog en glimlacht als onze blikken elkaar kruisen. Hij neemt mijn pik in zijn mond en begint er heerlijk aan te zuigen. Ik voel mijn lichaam schokken. En nog voordat ik iets heb kunnen zeggen spuit ik krachtig mijn zaad achterin de keel van Ahmed. Hij kijkt omhoog, ik kijk omlaag. Hij kokhalst maar slikt alles door en zuigt het laatste beetje zaad uit mijn pik. Mijn hele lichaam schokt.

Ahmed komt overeind staan en duwt mij naar beneden. Ik zit op mijn knieën voor zijn onbesneden pik. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt deze krachtig over zijn pik heen. Mijn neus ruikt de urine lucht in zijn schaamhaar. Ik moet kokhalzen omdat zijn pik achterin mijn keel terecht komt. Ik zuig hard aan zijn pik en Ahmed maakt neukende bewegingen in mijn keel. Ik voel aan zijn behaarde balzak dat deze richting zijn lichaam worden getrokken, zijn lichaam staat onder spanning. Ahmed hijgt en zegt ‘Wow! Ik ga focking spuiten’. Hij duwt mijn hoofd richting zijn lichaam en stoot zijn pik achterin mijn keel. Ik voel de stralen warm zaad tegen mijn huig aankomen. Ik moet kokhalzen maar kan mijn hoofd niet bewegen omdat Ahmed deze richting zijn lichaam duwt. Ik slik het zaad door. Ahmed laat mijn hoofd los. Ik zuig op zijn eikel en met mijn tong verwijder ik het laatste beetje zaad. ‘Wow. Wat ontzettend geil’ zeg ik. Ahmed trekt zijn broek op en zijn poloshirt weer aan. Terwijl ik mijn broek weer optrek zegt Ahmed ‘inderdaad, dit was echt even nodig’. Ahmed glimlacht. ‘Je had inderdaad dik zaad jongen, maar het was wel lekker romig’ zegt Ahmed, ‘vond je mijn zaad ook lekker?’. ‘Ja ook jouw zaad was lekker’ zeg ik ‘en je kontje is ook lekker’. Ahmed glimlacht. ‘Misschien volgende keer weer een keer’ zegt Ahmed en vervolgens ‘kom, we gaan naar huis’. Samen lopen we naar de uitgang.

5295 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.