Abseilen, maar dan anders...

Het was spannend of de activiteit van het werk zou doorgaan. Het was nogal behoorlijk wisselvallig met het weer en aangezien wij met een paar man zouden gaan abseilen, moest het wel veilig zijn.

Wij zaten te wachten in een kroeg totdat het verlossende signaal zou worden gegeven.

Helaas, zei de instructeur op een gegeven moment, We gaan dit risico niet nemen. Het is te nat en te gevaarlijk nu.

Teleurgesteld keken mijn collega’s en ik elkaar aan. Het zou pas weer over een paar weken kunnen, want de agenda zat vol.

We namen nog een kop koffie en een paar collega’s dropen al af richting huis. Ik keek op mijn telefoon en zag dat er vertraging was bij de NS en dat de volgende trein pas over 2 uur zou gaan….

Ook dat nog, dacht ik, als het dan tegen zit…… Mijn laatste collega ging naar huis en zei nog wel, je mag wel bij mij wachten. Maar daar had ik even geen behoefte aan. Ik had verder geen haast, want ik had dit weekend het rijk voor mij alleen thuis.

Mijn vrouw was naar een vriendin in Frankrijk en de kinderen waren ook niet thuis.


Ik ging aan de bar zitten en zei tegen de man achter de bar, doe maar een biertje dan. Het was dan weliswaar 11:00 s’ochtends, maar moest kunnen dacht ik.

Leuke collega’s heb jij, zei de man achter de bar.

Ach ja, zei ik, ik doe het er maar mee. Best volk, maar nog bang voor de vrouw, lachte ik.

Een andere, wat oudere man, begon zich ook met het gesprek te bemoeien. Hij vroeg wat er aan de hand was. Ik legde uit, dat wij een activiteit zouden hebben, maar dat deze was afgelast en dat ik nu aan het wachten op de trein was.

Ik zei ook, dat ik verder geen haast had, omdat ik verder geen verplichtingen dit weekend had.

Hij kroop wat dichter naar mij toe en zei, prima toch. Wil je nog een biertje ?

Hij bestelde zonder mijn antwoord af te wachten een biertje voor mij en nam zelf een cola.

We proostten en we begonnen over van alles te praten, voetbal, vrouwen auto’s. Je kent dat wel, de gemiddelde kroegpraat.

Ik had inmiddels een paar biertjes op en moest naar de wc. Ik vroeg waar deze was en de man zei. Ik moet ook, ik loop wel ff mee. Het was zo’n ouderwetse pisbakken wc, dus we hadden uitgebreid zicht op elkaars pikken en laten we eerlijk zijn, iedereen kijkt toch ?

Hij zag dat ik keek en hij begon te lachen. Je mag wel van dichterbij bekijken hoor, zei hij. Ik antwoordde: Nou, dat lijkt op een versierpoging. Hij was niet onder de indruk en zei slechts : En ??


Fijn plan, zei ik, zonder er bij na te denken. De man keek mij aan en drukte mij tegen de muur aan. Hij was iets groter dan ik en begon me te zoenen. Ik zoende terug en opende mijn mond, zodat zijn tong naar binnen kon. We stonden zo even te tongen toen we elkaar loslieten. Dat heb je vaker gedaan, zei hij verbaasd. Ik dacht je getrouwd was. Dat ben ik ook, zei ik, maar eens in de zoveel tijd wil ik seks met een man. Vind het dan heerlijk om als een sletje behandeld te worden en wil dan een man in me voelen spuiten.

Geil, zei hij, dat kan geregeld worden. Waar woon je ? Ik antwoordde dat ik in Apeldoorn woonde. Mooi zei hij. Ik heb een chaletje op een camping in Hoenderloo. Zin om een paar uur te spelen ?

Heerlijk, zei ik en gaf hem nog een kus.

We liepen terug naar de bar en we rekenden de bon af. Mijn auto staat in de parkeergarage, zei hij, we pakken de lift wel even. In de lift aangekomen, waren we alleen. Binnen no-time stonden we weer te tongen… mmm, zei hij. We gaan ons wel vermaken…


Hij had een mooie bestelbus, met geblindeerde ramen achter. Hij keek om zich heen, maar er was niemand te zien. Hij keek mij aan, opende de achterdeur en duwde mij erin. Hij kwam er zelf ook bij. Het bleek dat hij was voorbereid, er lag namelijk een matras achterin. Hij keek mij aan, nam mijn gezicht in zijn handen en begon me weer te tongen. Ik deed zijn gulp over en bevrijdde zijn stijf geworden pik. Ik keek hem aan en hij knikte. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem langzaam te pijpen. Hij keek mij aan en vroeg alleen, slik je ? Ik had niet eens de tijd om te knikken, want hij spoot mijn mond al vol…. Mmmm zei hij. Sorry, ik was zo geil. Ik kon me niet meer inhouden…


Ik had inmiddels alles doorgeslikt en keek hem aan. Hij pakte me weer vast en begon me weer te tongen. Mmm, zei hij, er gaat niets boven de smaak van je eigen zaad….

Kom, we gaan, zei hij. Ik heb nog een verrassing voor je. We reden naar Hoenderloo en ik moest me inhouden om op de snelweg niet met zijn pik te spelen. Hij vroeg nog wel of ik wel eens geneukt was. Ik antwoordde dat ik met poppers en glijmiddel heel goed neukbaar was. Daarop gromde hij goedkeurend. We gaan zo eerst lekker onder de douche, zei hij, en dan zien we wel hoe het loopt. 

We kwamen bij zijn chaletje aan en gingen naar binnen. We verloren geen seconde tijd en kleedden ons uit en sprongen onder de douche. We begonnen lekker te tongen en we lieten het warme water lekker over ons heen glijden. Hij stapte eruit en wees me op de anaaldouche die er hing. Weet je hoe het werkt, vroeg hij, ik knikte. Daar ligt glijmiddel zei hij. Ik zie je zo. Ga me maar zoeken.


Ik spoelde mezelf schoon, vind ik sowieso al een geil gebeuren en vingerde bij mijzelf al glijmiddel in. Daarna liep ik de douch uit en zag een openstaande deur, ik liep daar naar binnen en tot mijn verrassing zag ik daar niet 1 persoon, maar 2. Ze zagen mijn verbaasde blik en mijn maatje zei, ik had nog een verrassing toch… Hij liep naar me toe, trok me op bed en begon me wild te tongen. De andere man dook op mijn pik, en begon me te pijpen. Ik kwam supersnel klaar en spoot zijn hele mond vol. Mmmm, zei hij. En bood mijn zaad aan de ander aan. Zij begonnen met elkaar te tongen en verdeelde mijn zaad eerlijk tussen elkaar. Ik wilde ook wel wat, maar werd bruusk op mijn rug geduwd. Er werd een flesje poppers onder mijn neus geduwd en ik snoof de heerlijkheid naar binnen, ik voelde meteen dat er iets in mijn kutje geschoven werd. Het bleek een opblaasbare dildo te zijn. Deze werd flink opgepompt en ik voelde mij heerlijk gevuld. Beide mannen gingen aan weerszijden van mijn hoofd zitten en boden hun pik aan om gepijpt te worden. Op een gegeven moment had ik twee pikken tegelijk in mijn mond. Mmmm, dat had ik nog nooit meegemaakt.


Nogmaals werd het flesje poppers onder mijn neus geduwd. Ik nam weer een flinke snuif en nog een en nog een… Ik was supergeil, en supergewillig nu.

De mannen zagen dat, Neuk me, smeekte ik, hard en spuit me vol….. Mijn maatje ging verzitten, haalde de dildo eruit en schoof zijn dikke pik naar binnen. De andere man ging mij tongen en ondertussen werd ik hard en diep geneukt. Ik hoorde mijn maatje kreunen en meteen daarna spoot hij mij vol. Hij wisselde van positie met de andere man en ook deze ging vol tekeer. Hij deed er wat langer over, maar ook hij spoot mij met een grom helemaal vol. Ik was helemaal vol geneukt en voelde mij gebruikt als een echt sletje….. Ik keek ze allebei aan en begon ze om de beurt te tongen. Wat was dit supergeil.


We keken op de klok en het bleek dat we nog een halve middag en een hele avond voor ons hadden…..


MMMMMM

4232 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.