Vervlogen tijden

Ooit leerde ik via deze site een veel oudere man kennen met deze stats: 180cm, 97kg, 58j en top, met een lul van 14x4.
We chatten wat en kwamen samen klaar op de cam. Ik moest mijn zaad in de mond leggen en slikken. Dat vond hij zeer geil, want hij wou zijn zaad daarin dumpen bij een date. We maakten een afspraak voor afgelopen weekend en ik mocht bij hem langskomen. Mijn gladgeschoren alleen voor hem bestempeld. 

Ik belde aan, hij deed open en ik trad binnen. De moment dat ik zijn hand schudde, voelde ik me seksueel aangetrokken tot hem. Hij had een buikje, maar dat vind ik wel ok. Hij trok me dichterbij en onze lippen zaten op elkaar. Het speekselgeluid galmde door de gang en zijn tong speelde rondjes met de mijne. 
"Nou, jongen, dat was een fijne introductie. Ik ga veel plezier aan je hebben, klopt dat?"
Ik beaamde en knikte, door zijn hand te leiden naar mijn kontje. Hij kneep erin, stak zijn hand daarna erin en masseerde mijn kutje een beetje.
"Hou je van lullen in je mond?"
Ik knikte goedlachs.
"Hou je ook van een lul in je kont?"
"Die van jou moet er zoiezo in, daddy", zei ik.
Hij lachte en we gingen naar de leefkamer en gingen op de zetel zitten. 

Daar haalde hij zijn harde lul boven uit zijn broek. Besneden met een mooie eikel. Ik vroeg of hij filmpjes en foto's wou nemen met mijn gsm voor mijn persoonlijke collectie en hij werd nog stijver.
Op m'n knieën ging ik op en neer met mijn tong langs zijn volledige lullengte en plaagde ik zijn eikel door het goed nat te maken. Hij nam een paar foto's van zijn lul en mijn gezicht, met en zonder voorvocht op mijn lippen.
Ik wreef nog meer voorvocht op mijn wangen en nam meteen zijn lul zo diep als ik kon, wat jammer genoeg niet zo diep is :(.
Terwijl ik mijn speeksel mengde met zijn sappen, zei hij: "Jij bent nu mijn sletje, jongen. Trek je kleren eens uit."
Dat deed ik gewillig en ik beet stout op mijn onderste lip. Ik ging op hem zitten met zijn lul achter mijn kont en we kusten voor enkele minuten.
Dan draaide hij me om en rimde mijn jongenskut lekker nat. Hij nam wat voorvocht van zijn lul en stak zo een vinger in me.
Hij vingerde me een beetje en zijn andere hand stak hij in mijn mond om speeksel te nemen. Dat deed hij om zijn lul en in mijn kutje.
Ik begreep naar waar hij heen wilde en face to face ging ik op zijn lul zitten. Langzaam, maar zeker ging hij erin.
Hij neukte me zachtjes aan en versnelde het tempo op mijn goedkeuring.
Ik was volledig in extase en had stiekem gehoopt dat hij een vriend ging uitnodigen zodat ik die zou pijpen terwijl er een paal
in mijn kont zat, maar dat bleef uit. Ik liet het niet aan mijn hart komen en ging zoals elke slet het moet doen op mijn knieën zitten en gezicht omlaag.
"Oooh, wat een mooie natte kut. Er drupt al wat kutsap uit, jongen."
"Goed hé, daddy, geef me die lul nog eens en film me."
Hij stak zijn vlezige speer terug in me en ik kermde van pijn en genot. Hij filmde het geneuk wat. Hij gaf de gsm aan mij en 
ik zei in de camera dat ik goed werd geneukt door deze geile daddy en stak mijn tong uit.

We gingen een nieuwe positie aan. Eerst maakte ik zijn neukstaaf wat natter terug met nog meer opgestapeld speeksel.
Ik moest dan voor hem staan gebukt en hij spuwde mijn aars wat natter. Ik stond te trillen op mijn benen en dat betekende dat het aangenaam was. Hij zat in de zetel en ik ging met mijn rug tegen zijn borst zitten, met die verdomd lekkere lul in mijn aarsje.
Hij bleef doorneuken en ik zei: "Daddy, spuit je mijn kutje vol? Alsjeblieft?"
Hij vroeg of ik zeker was en ik zei: "Ja, daddy, ik wil alles in me. Spuit me vol, nu."
Deze daddy riep het orgasme uit en schoot zijn zaad in mijn gevulde kut. Ik kwam ook klaar en we bleven even zo zitten, nagenietend van deze fuckpartij als eerste ontmoeting in het echt.
"Wat ben jij een supergeile boy, slik je ook?"
"Je hebt me net volgespoten, dan slik ik zeker ;)".
"Goed zo, we gaan even samen douchen en dan kussen we nog wat hier en tegen die tijd ben ik terug gereed en dan slik je het extra zaad, 
mijn sletje."
"Graag, daddy."

3713 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.