De Gloryholes van Maze

Geplaatst door: kinky-pisgay op 22-04-21

Een zondagmiddag zonder voetbal, niks aan en wat nu te doen? Ik woonde destijds in een klein dorpje in de buurt van Veendam. Omdat er dus geen voetbal was, besloot ik maar eens achter de computer te kruipen en even op Homochat te kijken. Daar kwam ik al gauw in contact met een aantal lekkere, geile mannen. Ook was er iemand online die als Nickname “Straks naar Maze” had. Inmiddels was ik al behoorlijk geil geworden van het gechat met verschillende mannen. Een zondag zonder voetbal kon nog wel es heel mooi gaan worden als ik naar  Maze in Groningen ga, dacht ik bij mijzelf. Ik was er wel eens vaker geweest en altijd was het super geil geweest. Eerst maar even douchen en scheren en daarna vlug in de auto en dan naar Maze rijden. 


Na een klein half uur rijden parkeer ik de auto in de nabijgelegen parkeergarage en loop naar het pand. De deur staat zoals altijd op een kier. Ik loop naar de kassa, vraag een toegangsbewijs en een flesje Rush poppers (de gele). Ik passeer de kluisjes en ik loop mijn eerste rondje. In een kamertje zijn twee mannen met elkaar aan het tongen. Ik blijf er even naar staan kijken en het schouwspel windt mij enorm op. Ik streel mijn kruis, waarop één van de mannen mij wenkt om erbij te komen. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen natuurlijk. Ik begroet de man met een tongzoen en al gauw staan we met ons drieën te tongen. Ik zak door mijn knieën en ik begin de man te pijpen, diep zuig ik ‘m terwijl ik een flinke haal van mijn poppersflesje neem. Niet veel later heb ik allebei de pikken in mijn mond en zuig als een echte slet hun pikken om en om of tegelijkertijd. Plotseling zit er een man naast mij en zit ook aan beide pikken te likken, ik duw mijn mond op de man zijn mond en geil tongen we elkaar, ondertussen voel ik aan zijn pik die al flink hard is geworden. Ik concentreer mij weer op de twee mannen die ik aan het pijpen was, onze nieuwe vriend doet geil mee en onder het pijpen tongen we met elkaar en ruilen we van partner. Ik bied hem mijn poppersflesje aan wat hij gretig aanvaardt. Nadat hij een flinke snuif heeft genomen hervatten we het pijpwerk weer. Ik hoor de beide mannen geil kreunen, het gaat niet lang meer duren of ze gaan spuiten. Zonder enige waarschuwing spuit de man in mijn mond, ik slik het gulzig door en het smaakt super geil. Ik kus de man die nog steeds aan het pijpen is, hij opent zijn mond en onze tongen strelen elkaar. De man steekt zijn pik tussen onze monden en om en om pijpen we hem, met een diepe zucht en veel kreunen spuit hij zijn zaad in onze mondjes. Wat ontzettend geil is dit en dat gelijk aan het begin van de middag, dat belooft nog wat te worden.


Na zoenend afscheid te hebben genomen, loop ik verder. Nog duizelig van de poppers loop ik mijn rondje op de begane grond. Hier en daar zitten wat mannen te rukken en dat is het ook wel. Ik besluit om naar de kelder te gaan om een kijkje bij de gloryholes te nemen. Ik daal de trap af en in de kelder zie ik dat verschillende hokjes dicht zijn, er is dus activiteit. Ik loop een rondje en ik zie tot mijn grote vreugde dat het er vrij druk is. Nadat ik mijn verkenningsrondje gelopen heb, ga ik een gloryhole-cabine in, het is de middelste van drie, ik sluit de deur en ik zie tot mijn genoegen dat er ook aan weerskanten holes zijn. In de cabine wordt een film vertoond waar twee mannen bezig zijn, tongend, zoenend en pijpend gaan ze tekeer. Ik haal mijn poppers uit m’n broekzak en neem een flinke snuif ondertussen de beide gloryholes in de gaten houdend. Aan de linkerkant zie ik wat bewegen… ja, er komt iemand de cabine binnenlopen. Nieuwsgierig ga ik op mijn knieën om te zien wie er de cabine is binnengekomen. Ik hoor hem de cabine afsluiten en hij duwt zijn kruis tegen de hole. Ik snuif in zijn kruis open mijn mond en ik kus zijn flinke bobbel. Ik neem nog een snuif van mijn poppers en rits zijn gulp open om zijn bobbel in zijn slip te strelen en te betasten. Ik hoor hem zijn riem losmaken en even later zakt zijn jeans naar beneden en vervolgens trekt hij zijn slip naar beneden. Door de gloryhole steekt nu een heerlijke grote lul die ik gulzig in mijn mond neem. Met mijn tong rond zijn eikel en zachtjes rukken maak ik de man aan de andere kant van de wand bloedje geil. Hij trekt zijn lul terug en komt met zijn gezicht naar de gloryhole. Ik zie de geilheid in zijn ogen, de man steekt zijn tong uit wat voor mij het teken is om hem geil te zoenen. Onze tongen vinden elkaar en we zitten een tijdje geil te tongen. Ik overhandig hem mijn poppers, hij neemt een flinke haal en ondertussen wordt er achter mij op de wand geklopt. Ik draai mijn hoofd om en zie een prachtige harde, besneden pik door de hole tevoorschijn komen. Ik pak die heerlijke lul vast en ruk er zachtjes aan, onder tussen krijg ik het poppersflesje terug en neem ik zelf ook nog een flinke snuif. Ik neem de lul achter mij in m’n mond en pijp het diep, ondertussen de linkerkant in de gaten houdend. Het duurt niet lang en ook aan de linkerkant komt z’n heerlijke lul weer tevoorschijn. Ik ga van rechts naar links en van links naar rechts. De man aan de rechterkant trekt zijn pik terug en ik hoor dat hij zijn cabine opent, he… zonde, die gaat weg. Maar nee, ik hoor een klop op de deur, ik open de deur en hij wenkt mij naar buiten. Maar ik wil niet de pik links van mij zo maar verlaten, dus aan hem laat ik weten dat ik nu buiten de cabine verder ga. 


We openen de deurtjes en zodra ik uit de cabine ben, pakt de man  mij volop de bek. Geil tongend streel ik zijn pik en kneed ik zijn ballen. Ik voel een hand over mijn kontje glijden. Het is de man uit de linker cabine. Ook hij begint ons vol op de mond te zoenen en voor de tweede keer deze middag sta ik met twee mannen tegelijk te tongen. Een van de mannen gebiedt mij zijn pik in m’n mond te nemen, gewillig ga ik door mijn knieën en neem zijn loeiharde paal diep in mijn mond. Geil snuif ik opnieuw aan mijn poppers en ik deel het flesje met mijn vriendjes. Ik moet nu allebei hun pikken pijpen, soms neem ik ze om en om, soms tegelijk. Inmiddels zijn er al verschillende mannen rondom ons komen te staan en staan te genieten hoe ik de twee mannen afzuig. Zeker vier mannen staan rukken het schouwspel gade te slaan. Al die kijkende mannen maken mij nog geiler dan ik al was. Rukken, zuigend, snuivend, kussend maak ik de beide mannen klaar voor hun hoogtepunt. “Ik ga komen” kreunt er eentje. Onmiddellijk open ik mijn mond voor hem en neem zijn eikel in mijn mond, ik sluit mijn lippen en kneed zijn ballen…. En daar komt het, de ene scheut zaad na de ander scheut zaad belandt in mijn mond, op mijn tong, achter in de keel. Het zaad druipt uit mijn mond en met mijn tong lik het op. Mijn tong gaat langs de schacht van zijn lul en over z’n eikel. “Ik ga ook zo komen” kreunt de ander, snel neem ik nog een flinke snuif van mijn flesje en neem zijn pik diep in mijn mond en na een half minuutje zuig ik ‘m tot een hoogtepunt en ook hij spuit een flinke lading zaad in mijn mond. Nu slik ik niet alles door en zoen hem met mijn zaadmond vol op de mond, ook de andere man wordt niet vergeten. 

Met een gelukzalig gevoel kijk naar de beide mannen, die mij allebei met een tik op de schouder bedanken voor hetgeen ik hun heb gegeven. “Graag gedaan jongens, jullie ook bedankt.” Dizzy fatsoeneer ik mijn kleren en wankel terug naar de trap waar ik op de begane grond even moet bijkomen van alles. Het is mooi en lekker geweest vanmiddag.  Jullie zullen begrijpen dat ik niet kan wachten totdat de Maze weer open mag gaan, maar volgens een medewerker die ik sprak, kan het wel eens na de zomer worden dat ze weer open mogen. 

5704 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.