De andere jaarwisseling 3

De oven was inmiddels op temperatuur en ik schoof de oliebollen en appelflappen er in. Een minuut of 8 opwarmen en dan smullen. Ondertussen haalde ik wat frisdrank, wijn en twee pakken gele vla uit de koelkast en zag de twee resterende flesjes poppers staan. Geil als ik was besloot een paar flinke halen te nemen. Opnieuw trok dat fantastische gevoel door mijn lijf en mijn geilheid leek grenzeloos te worden. Darryl mocht in mijn fantasie alles met me doen wat hij lekker vond. Met die gedachte liep ik met drankjes en vla terug naar de slaapkamer en zag dat Darryl het bed droog had gemaakt en net onder de douche stapte. 'Wacht', riep ik terwijl ik de spullen op het nachtkastje zette, 'ik doe mee!' Ik voegde me bij hem onder de douche en al snel waren onze handen weer overal en zoenden we elkaar nog heftiger dan daarvoor. 'Spuug me in mijn bek', kreunde ik nog bedwelmd door de poppers. 'Zo, meneer wordt een beetje ruig', zei Darryl quasi streng. Meteen spuugde hij me in mijn gezicht en opende ik mijn mond, zodat ik de volgende kwak kon opvangen. Dat herhaalde zich een paar keer en opnieuw tongden we zijn spuug vermengt met het mijne in elkaars monden. Ik hijgde en kreunde en ook Darryl was duidelijk hoorbaar en ik zag hem genieten. 'Wow man, wat ben jij een lieve man, maar nu ben je even een geil wild beest!', zei hij en greep ons beider snoeiharde pikken en begon er aan te trekken, terwijl het water onverminderd over onze lijven kletterde. 'Oh Darryl', kreunde ik opnieuw, 'ik wil die heerlijke dikke pik van jou in mijn strakke mannenkut voelen.'

Hij draaide de kraan uit en duwde me met mijn natte lijf naar het bed en zei: 'Uw wens is mijn bevel', zei hij zogenaamd nederig. Ik moest lachen en wees op de pakken vla. 'Dat is ons glijmiddel voor vanavond', duidde ik hem, 'het smaakt zo lekker!' Darryl keek me even verbaasd aan en reageerde toen: 'Deze variant kende ik nog niet, maar het lijkt me zeer de moeite waard.' Hij vroeg me op mijn rug te gaan liggen. Snel pakte ik uit mijn kast een paar tepelklemmen die met een ketting aan elkaar waren verbonden. Schokken van genot trokken door mijn lijf. Darryl zag toen pas de inhoud van mijn kast en zei enthousiast: 'Hmm, leuke speeltjes hoor, wie weet gebruik ik er nog wel wat van'. Ik zei dat hij dat vooral moest doen en greep opnieuw naar de poppers. Ook Darryl nam graag een paar snuiven en zo verdwenen opnieuw onze grenzen. Heerlijk. Hij nam een pak vla en liet een grote stroom vla over mijn buik lopen. "Neem me, gebruik me, doe wat je lekker vindt', was het enige dat ik al kreunend ik kon zeggen. Daar lag ik weerloos en bloedgeil te zijn met een heerlijke man die op mijn pik zat. Hij likte over mijn buik en ging op mij liggen en kuste me, waarbij ik de vla kon proeven. Hij kwam overeind en goot nog een scheut vla over mijn en zijn hoofd en opnieuw boog hij voorover om  te tongen. Toen boorde hij zonder enige reserve zijn heerlijke pik in mijn kut. Even verbeet ik mij, maar gaf me meteen over aan het geile genot. Een paar minuten neukte Darryl me als een wilde hengst. Ik genoot van deze hengst. 'Ik moet stoppen, anders ga ik klaarkomen en dat wil ik nog even uitstellen. 'ik vond het allemaal prima. Hij trok zijn met vla en kontsappen besmeurde lul uit mijn kut en duwde zijn pik in mijn mond. Wow, wat was dit bloedgeil! Ik likte zijn lul helemaal schoon waarbij hij schokte toen ik ook zijn tepels bewerkte met mijn handen. Wat een avond! Wie had dat kunnen denken toen ik de supermarkt binnenstapte. ik vroeg hem met zijn kont over mijn met vla besmeurde kont te glijden en dan op mijn gezicht te gaan zitten, zodat ik zijn heerlijke kut kon schoonlikken. Oh, wat was dat gaaf. Terwijl ik zo lag te genieten hoorde ik de ovenwekker. Met tegenzin liet Darryl me gaan, hem onderwijl vragend iets te drinken in te schenken. Met de oliebollen en appelflappen liep ik terug naar de slaapkamer en namen allebei toastend op deze onverwachte en geile ontmoeting een slok wijn.

Ik bood Darryl de schaal aan en hij nam een oliebol. Ik deed hetzelfde en ging weer op mijn rug liggen en legde de oliebol op mijn onderbuik, net onder mijn navel. Van behoorlijke hoogte strooide ik poedersuiker op de oliebol. Mijn onderbuik veranderde in een winterlandschap. Darryl zat gefascineerd te kijken en vergat van de bol te eten die hij in zijn hand hand. Ik trok mijn benen iets op en duwde mijn snoeiharde pik tussen mijn benen naar beneden, spreidde mijn benen en mijn harde lul sloeg met geweld neer op de oliebol die meteen geplet was en de poedersuiker vloog alle kanten op. Darryl en ik schoten allebei in de lach. Samen smulden we van de oliebol en toen wilde hij dat ook met zijn oliebol herhalen. Ook dat lukte en opnieuw hadden we dikke pret. 'Dit is letterlijk vette pret', lachte Darryl, breeduit grijnzend en greep nu een appelflap en duwde die tussen zijn billen. Hij draaide zijn billen naar mijn gezicht en ik begreep zijn bedoeling en begon heerlijk van de appelflap te snoepen. Af en toe nam ik een hap, kauwde een beetje voor en bood dan de inhoud aan Darryl aan, die daarbij vervolgens luid kreunde: 'Wat ben jij toch een ongelooflijk lekkere geilbak, Tom! Ik had het mij niet beter kunnen wensen!' Met een volle mond antwoordde ik: 'Ben zo blij dat je mij op mijn mondkapje wees, anders had ik je waarschijnlijk niet eens gezien.' Ik sloeg mijn glas wijn ineens achterover vanwege de dorst en de wens om zo snel mogelijk mijn blaas weer te vullen. Darryl volgde en ik schonk bij. Intussen greep Darryl een tweezijdige dildo uit de kast en goot er wat vla overheen. "Lijkt me zo gaaf om elkaar te neuken', en hij duwde de ene helft in mijn kut en de andere helft verdween in zijn lekkere kont. In kleermakerszit tegenover elkaar begonnen we elkaar verwoed te naaien. Onze pikken dansten alle kanten op en dat gebeurde ook met draden voorvocht. Zo'n geil schouwspel. Met enige moeite lukte het mij om een flinke snuif poppers te nemen en ook Darryl greep naar de fles.

Alsof het afgesproken leek brulden we bijna tegelijk dat we wilden spuiten en we trokken allebei verwoed aan onze eigen pik. We genoten van de dildo diep in onze konten en elkaar toe te kijken bij het afrukken bracht ons al snel naar een hoogtepunt. Als eerste spoot Darryl een paar heerlijke stralen zaad door de lucht. Man wat een kracht zat daar achter. Er kwam een kwak op mijn wenkbrauw terecht en een andere straal landde net onder mijn linker tepel en de rest kwam op mijn onderbuik. Nog voor dat Darryl iets kon doen, schreeuwde ik de komst van mijn sperma uit en ja hoor, daar schoot ook mijn zaad door mijn pik naar buiten en kwam terecht op Darryl's buik en pik. We likten elkaar heerlijk schoon en deelden ons zaad in een langdurige tongzoen. Zalig gewoon. Ik bedankte Darryl en zei dat dit toch echt heel bijzonder was. Innig verstrengeld en genietend van nog een glas wijn en een oliebol lagen we even heerlijk te genieten met alle brandende kaarsen om ons heen. 

2960 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.