Verrassend!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 04-05-21

Ton zag er sterk uit beetje bodybuilder type vroeger de metro man of hoe ook heette? Ton bekeek zich in de spiegel blond en zeker lekker al viel tegen in de liefde! Behaard op de juiste plekken, gevoelige tepels en gebruikelijke smal achterste haha. Hij ging niet in familie bedrijf wat dan wel fitness & gymnastiek leraar. Had al zijn cv verstuurt maar had een probleem veel kennis van fitness weinig van gymnastiek haha! Maar goed dat zijn yoga leraar Eric jaren gymnastiek les gegeven had. Natuurlijk ging hij gelijk naar Eric als die maar thuis was? Hij was thuis maar werd verrassende ontmoeting kan wel zeggen. Eric zat in klein broekje in de tuin  yoga oefeningen te doen ton schrok even Eric had altijd kleren aan. Nu zag Ton wat onder de smetteloze witte kleding verborgen zat heel wat!

Eric zuchtte even keerde zich toen om had wel degelijk ton aanwezigheid gevoelt. Eric valt op jongere mannen zelf is hij dan 50+maar hij snoept graag van frisse en fruitige twintigers. De oefeningen gelukt of niet ton weet wat gymnastiek is hij volgt Eric naar binnen. Eric zet hem onder de douche beiden naakt en bezweet. Was even wennen voor ton maar al gauw vonden zijn handen Erics lichaam. Ton stopte toen Eric pijn deed Ton kent zijn kracht niet. Ton kuste Eric zacht in zijn nek terwijl die zijn rimpelige handen om Tons penis sloot. Zo te voelen had Eric zin in en wilde actie okay. Ton keerde Eric om en begon met zijn tong verkennings tocht. Beiden genoten van wat gebeurde op naar slaapkamer. Natuurlijk eerst af spoelen en elkaar droog wrijven.

Ton schrok even slaapkamer deed hem denken aan zijne toen nog thuis woonde! Eric sabbelde aan ton slappe penis welk zo stijf was. Eric wilde actie smeerde glijmiddel in zijn grot en gaf ton de condoom. Ton schoot in Eric kwam te snel klaar dus nog wat vrijen. Okay hoe ging op de school verkeerd is woord. Het uurtje elke dag was voor de leraren niet de leerlingen. Ton douchte nu wel mee geen sex met de leraren. Hij ging naar Eric voor de sex soms pijpte een leraar in het geheim. Sorry ton wil naar Eric laat wij dan maar gaan doeii.

3670 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.