Onzekerheid

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-05-21

Onzekerheid de titel waar slaat die op ontdekt het. Dit is verhaal baseert op realiteit maar zeker ook op fictie. Is van stijl lees het en voor sommigen beleef het! We gaan terug in de tijd met Eric de yoga leraar toen gymnastiek leraar hij beleefde toen wat. Simpel gezegd zijn eerste echte ervaring met mannen liefde verder dan gestolen kus in fietsen hok. We gaan terug naar zeventiger jaren wat ik hoor mannen liefde strafbaar was spannend! Zeker op school met alleen puberend jonge hengsten was moeilijk. Gewone leraren geen pastoor of monnik als leraar had gekund!


Laten we beginnen we zijn in Helmond Noord-Brabant gewone school gewoon gymnastiek zaaltje. Eric komt uit Deurne dus verstaat het noord Brabants de leerlingen spreken. Eric gekleed in wit straks broekje en shirt heeft net gymnastiek les gegeven de jongengs vertrekken net uit kleedkamer. Toen de biologie leraar langs kwam Eric moet hem niet zo. Hij voelt de volle hand tegen zijn kont en twee vingers welk zijn broekje in gaan. Geschrokken was Eric niet meer verbaasd dat hem over kwam. Het maakte hem onzeker zeker als de man sabbelt aan een oorlel wordt hij volgend slachtoffer? Is bekend de onder directeur/biologie leraar pest leraren weg die hij niet moet. Zou iemand hun betrappen kost het Eric zijn baan. De leraar vingert hem wel lekker maar ook gevaarlijk stel iemand hoort hem kreunen?

Gelukkig gaat de bel er is nieuwe klas aan beurt voor gymnastiek les op tijd dus. Kon er op rekenen na laatste gym les komt leraar terug om karwei af te maken! De biologie leraar is getrouwde man welk slachtoffers zoekt om zijn lusten op bot te vieren. Eric weet dat onderwerp sex tussen mensen bij biologie les over geslagen wordt. Eric voelde hoe zijn slip op zijn knieën zat geen idee wat nu ging gebeuren. De leraar was ruw drong Erics natte grot in welk bijna uit schreeuwde van pijn maar hield had voor zijn mond. De man bleef door stoten tot klaar kwam in Eric! Eric voelde iets langs zijn benen lopen was wat bloed en veel zaad. Toen man weg was ging Eric onder de douche maakte zich schoon gewoon. Dat was het dacht Eric moest hij het vertellen denk het niet was zijn woord tegen onder directeur.

3238 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.