Machteloosheid

Zo zit je te chatten, en zo heb je 2 dagen later een ontmoeting.


Het begon allemaal op de chat. Bij binnenkomst werd ik direct aangesproken door een jonge man van 27. Het was mijn uitstraling wat indruk op hem maakte. Na wat foto's uitwisselen kwam vrij snel de vraag of ik hem kon ontvangen. Lang nadenken was niet nodig, maar ik stelde direct een aantal eisen.

Op zaterdagmiddag mocht hij naar me toe komen rond de klok van 14:00 uur. De eisen waren laagdrempelig en simpel. Het dragen van een slip was niet toegestaan, ik wilde dat hij in leren broek, nette schoenen en een strak doorzichtig shirtje zou dragen. Zoals opgedragen gebeurde het ook. 
Keurig gekleed belde hij aan, met een glimlach opende ik de deur en liet hem binnen. Toen hij zijn jas uitdeed zag ik een mooi slank lijf gehuld in strakke kleding. Zonder iets te zeggen greep ik met mijn hand in zijn kruis en trok hem naar me toe en begon hem direct te tongen. Zonder twijfel gaf hij zich over en zoende heerlijk terug.
Zelf was ik net gedoucht, en in de badkamer had ik handdoeken klaargelegd voor mijn gast. Terwijl we stonden te tongen dwaalden de handen over elkaars lijf en langzaam kleedde ik hem uit. Met een strakke blik keek ik hem aan "douchen jij, en ik zie je zo in de woonkamer". Met een glimlach en een snoeiharde pik liep hij de badkamer binnen.

Terwijl mijn gast stond te douchen zocht ik een mooie outfit uit. Mijn latex Catsuit haalde ik van de hanger, de lange latex handschoenen erbij. Neuriënd legde ik alles op mijn bed klaar, maar toen kreeg ik inspiratie. De lange latex handschoenen trok ik aan, die komen tot aan de schouder. Een mooie cockring deed ik om en zacht sloop ik naar de badkamer waar mijn gast nog stond te douchen. Hij stond met zijn rug naar me toe, hij zag me niet aankomen. Langzaam en zacht plaatste ik mijn handen op zijn heupen en met mijn voet tikte ik zijn benen uit elkaar. Langzaam gleden mijn handen die in het latex gehuld waren naar zijn handen en ik plaatste zijn handen tegen de tegels aan de muur. Uitdagende streelde ik over zijn armen, zijn rug, en via zijn zij naar zijn tepels. Zachtjes draaide en trok ik aan zijn tepels terwijl ik zijn nek kuste. Een hand gleed naar beneden en ik nam zijn pik in mijn hand en langzaam begon ik hem af te trekken. Heel zacht en langzaam. Met mijn andere hand pakte ik een condoom wat ik al klaar had gelegd. Ik scheurde met mijn tanden voorzichtig de verpakking los en rolde het condoom over mijn pik af. Met veel glijmiddel smeerde ik zijn kontje en mijn pik in. Terwijl ik hem bleef aftrekken liet ik mijn pik langzaam in hem glijden. Hij sloot zijn ogen en deed zijn hoofd in zijn nek. Zacht en diep stootte ik in hem, mijn mijn hand op zijn keel, mijn andere hand om zijn pik. "Wat ben jij ?" Vroeg ik. Zijn antwoord kwam direct "Uw slet Meneer". Dat antwoord was het beste antwoord wat hij kon geven.

Langzaam voelde ik bij hem dat er een orgasme op de loer lag, en dat wilde ik niet, daarvoor was het immers veel te vroeg. Ik draaide de douche uit en haalde mijn pik uit hem. Zonder iets te hoeven zeggen haalde hij netjes het condoom van mijn pik en droogde me met volle aandacht af. Terwijl hij zich stond af te drogen liep ik naar de woonkamer om mijn latex Catsuit aan te doen. Door mijn jarenlange ervaring met latex was het aantrekken een kwestie van 2 minuten. De laarzen erbij aan, mijn pik door de opening vrij. En ik ging zitten op de bank en riep mijn slet. Keurig netjes droog liep hij de woonkamer in, naakt. Subtiel werd ik naar de grond en hij knielde voor me. Zijn ogen gingen direct naar mijn pik. Met zaadvragende ogen keek hij me aan en ik knikte, hij moest me pijpen. Vol overgave begon hij te likken en te zuigen aan mijn pik, heerlijk masseerde hij mijn ballen.

Al die tijd bleef zijn 20 cm trots omhoog staan, zo hard als steen. "Stop" was de opdracht. Die mooie stijve pik van hem, die wilde ik proeven en voelen in mijn mond. Hij moest gaan staan voor me, en zittend kon ik heerlijk zijn pik tussen mijn lippen laten glijden en die eikel in mijn mond nemen en daarna zijn pik naar binnen laten glijden.

Maar hem pijpen was voor mij niet genoeg, ik wilde hem in me voelen. Ik wees naar mijn sling en liep er naartoe. Ik ritste mijn catsuit een beetje open zodat mijn kontje makkelijk bereikbaar was en ik nam plaats op mijn rug in de sling. Zonder condoom wilde ik hem in me. Hij smeerde zijn pik in met glijmiddel en liet direct zijn pik in me glijden, moeiteloos gleed die dikke opgezwollen paal naar binnen. "Laat maar zien hoe een slet zijn Meester verwend" was mijn opdracht. Hij straalde van oor tot oor. Heerlijk diep en snel stootte hij in me "ik wil dat je in me klaarkomt slet, iedere druppel wil ik". Na een paar minuten hard en diep stoten voelde ik een fijne warme gloed in mijn kontje, een flinke zaadlozing. De ene straal na de andere, hij spoot me helemaal vol. Direct wisselden we van houding. Hij op zijn rug in de sling, ik zonder condoom in hem en ook ik spoot hem vol. Tijdens mijn orgasme liep zijn zaad langzaam naar buiten langs mijn benen over het latex. Ook mijn orgasme bleef ik stoten en stoten, steeds sneller en harder en wederom een orgasme, wederom spoot ik mijn zaad in hem. Ook na mijn tweede orgasme ging ik door. Hij wist niet waar hij het zoeken moest, wat een slet !!! 

Ik besloot mijn pik uit hem te halen en mijn hand te gaan gebruiken. Mijn hand in het glimmende zwarte latex. Vinger voor vinger gleden moeiteloos naar binnen. Hij gaf aan nog nooit gefist te zijn. Daar moest maar verandering in komen vond ik. Met steeds wat extra glijmiddel drukte ik zacht mijn hand steeds verder naar binnen. Alsof mijn hand naar binnen werd gezogen, zo soepel ging het. En opeens, floep....mijn hele hand zat in hem. Hij hapte naar adem en kreunde steeds harder en harder terwijl ik hem begon te neuken met mijn hand. Mijn eigen zaad maakte het makkelijker, dat fungeerde als glijmiddel. "Ik kan niet meer Meneer" schokte hij. Direct stopte ik en langzaam liet ik mijn hand en vingers uit hem glijden. Ik boog over hem heen en begon hem te zoenen. Totaal uitgeput was hij. Heerlijk ontspannen hebben we liggen tongen en we sloten de middag af onder de douche. Mijn armen om zijn middel, zijn armen om mijn nek en het was heerlijk om zo intiem de middag af te sluiten.

Binnenkort kom hij weer langs.....

4254 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.