Iets drinken in het Twiske

Geplaatst door: bottomnh op 15-05-21

Een jaartje of 8 geleden, op een mooie voorjaarsdag, had ik weer eens enorme trek in een flinke lading zaad, en omdat ik smiddags langs Zaandam zou rijden had ik smorgens een paar "advertenties" op diverse chatsites geplaatst. Met daarop de mededeling waar ik rond zou lopen, en hoe laat. En dat ik trek had in een pijppaal.  Zonder foto of verdere info over mijzelf. En ik zou dan aan de aanwezige mannen vragen: weet U misschien waar ik hier iets kan drinken? 

Spannend en geil natuurlijk. Smiddags met een hoerig gevoel daarheen gereden, auto geparkeerd, en een minuut of 10 wandelen naar mijn plekje, die ik in gedachten had. Onderweg niet veel mannen gezien, maar aangekomen waar ik had gezegd zat er een flinke kerel van een jaar of 55 op een bankje wat te lezen. Ik keek nog wat rond, een beetje alsof ik iets zocht, en graaide even flink in mijn sportbroekje, zonder onderbroek, om mezelf nog hoeriger te maken. En toen erop af: "weet U misschien waar ik hier iets kan drinken? Hij snapte het.

Ja hoor, loop maar even mee. Ik achter hem aan de bosjes in, en bij een klein open plekje hield hij halt, en trok me tegen zich aan. Onze tongen vonden elkaar, en mijn handen gingen al gauw op zoek naar zijn paal. Ik op mijn knieen, en zijn paal zo diep mogelijk in mijn mond. En zijn flinke ballen lichtjes knedend. Deze man wist wat ik hebben wilde, mmmmmm. Na een minuut of 10 spoot hij een flinke laad zaad in mijn keel, en likte ik zijn paal goed schoon. Nog een lekkere tongzoen toe, en toen ging hij mij voor weer terug naar het bankje. Hij ging op huis aan, en ik ging ff zitten. Hopend op nog een lekkere paal. Er kwam een stel m/v langs lopen, en die man keek mij aan, alsof hij mijn advertentie had gelezen, maar ja, zijn vrouw liep hem nu even in de weg. Of was het verbeelding? Was de wens de vader van de gedachte? Ik besloot nog ff langer te blijven, en liep nog eens n rondje. Nog een mooie ervaren kerel kwam er aan, en ik erop af. Weet U enz enz. Yes, weer raak. Nog geen 10 minuten later weer een lekkere mond vol. Een flinke tongzoen toe, en voldaan op weg naar huis. Gauw weer eens kijken daar. XX G.

3613 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.