De Rijstal

Geplaatst door: rijlaarsman op 17-05-21

Met dit verhaal wil ik een korte verhalen reeks beginnen over de belevenissen van Tom en Marc en ruiter fetisj. Het is deels fantasie en stukje eigen ervaring die ik hier in verwerkt heb en mijn voorkeur voor ruiter fetish .Lekker genieten van strakke rijkleding en hoge rijlaarzen. Zweepjes en zadels .



De Rijstal


Marc was druk bezig met een ingewikkelde website toen hij uit zijn concentratie werdt gehaald door telefoontje . De zorgboerderij. Marc nam de telefoon aan maar voor dat hij wilde zeggen ‘lekkere geile boer van me’ zag hij  op tijd dat dit het algemene nummer was. Hij nam de telefoon aan en hoorde de stem van een van de medewerkers van zijn boer Tom. ‘Marc we hebben je hulp nodig, de hele site ligt plat en we kunnen niets ‘ ‘Okay’ sprak Marc. Hij dook zelf even op het Net en zag inderdaad dat er van alles niet lukte. ‘Ik kom er aan, ben over goed half uur bij jullie’

Marc pakte wat spullen bij elkaar, zijn laptop en reed zo snel mogelijk naar de zorgboerderij  toe. 

Aldaar aangekomen stond Ramona al in de deur van het kantoor. ‘Blij dat je zo snel kon komen’ terwijl zij hem naar het kantoor begeleidde . Marc stelde even wat gerichte vragen en Ramona liet zien wat er wel en niet werkte. ‘ ik zie het al ‘ zei Marc. ‘ Ik moet in het hoofdprogramma aanpassingen gaan maken en daar voor moet ik even de router stil leggen’ ‘Oh’ zei Ramona ik heb geen idee waar deze eigenlijk zit’ ‘ Maar ik wel ‘ zei Marc’ maak je niet dik ik weet precies waar en ik zal de tweede router voor jullie daar opstarten dan kunnen jullie gewoon doorwerken’. ‘ ‘Top” zei Ramona terwijl ze Marc koffie gaf. Marc liep de boerderij in en liep naar het privé gedeelte. In de trap naar boven nabij de speelkamer hing de grote router. Hij schakelde deze uit en zette de kleine aan die er vlakbij bij hing. Hij keek even oven Tom misschien boven was maar hij realiseerde zich dat hij zag dat zijn hoge rubber laarzen niet in de gang stonden dus dan was hij buiten . Hij moest even zijn opbollende pik onderdrukken en ging weer naar kantoor .


Na een twee uur stevig doorwerken en wat gevloek en getier kreeg Marc de hele website weer aan het draaien. Hij wisselde de router weer en met Ramona maakte hij even wat proefbestellingen en andere zaken. Alles werkte weer zoals het behoorde. ‘Mooi” zei Ramona ‘Blij dat je zo snel kon helpen’ ‘Graag gedaan’ zei Marc. ‘Ik heb Tom eigenlijk nog helemaal niet gezien ‘ ‘Klopt’ zei Ramona . “ hij is druk met de restauratie van de oude paardenstal ‘ Oude paardenstal ? Vroeg Marc. ‘ Ja er staat. Verderop een oude stal; die wordt momenteel helemaal gerestaureerd en weer in gebruik genomen als paardenstal ‘ vertelde Ramona terwijl ze naar een gebouw verderop wees’ ‘Een aantal werkers hier en ouders hebben geld bij elkaar gespaard en ze willen daar rijlessen gaan geven en therapeutisch rijles geven aan mensen met lichamelijke of geestelijke beperking’ ‘Juist’ sprak Marc’ en Tom had nog een oude stal over. ‘ yep’ zei Ramona.

‘Ik zou zeggen ga even kijken. Het wordt erg mooi en hij is daar nu bezig met paar bewoners en de aannemer ‘  ‘Ga ik doen” zei Marc. ‘Oh trek wel paar  rubber laarzen aan, is daar erg drassig’ riep Ramona hem na. Dat liet Marc zich geen twee keer zeggen. Stak zijn duim op en liep even naar boven toe. Hij liep naar de speelkamer. Trok snel even zijn jeans uit en zijn ondergoed. Daarna deed hij snel een leren cockring om en trok daarna zijn jeans weer aan en zijn hoge rubber laarzen. Daarna liep hij weer naar beneden , pakte zijn jas en liep richting de stal. Zijn lul begon lekker stijf te worden en zijn ballen trokken lekker strak in zijn jeans toen hij buiten gelaarsd liep. Toen hij dichter bij de stal kwam zag hij dat het daar behoorlijk druk was.

’jammer’ mompelde hij. Hij hoopte Tom even alleen aan te treffen en even wat lekkers te kunnen doen. Hij herkende wat bewoners en vroeg aan een van hem waar Tom was. ’binnen in de stal’ zeiden ze. Marc liep via openstaande deur naar binnen . In een grote open ruimte zag hij Tom staan. Zijn pik ging nog stijver staan toe hij hem zag. Zijn hoge bruine rubber laarzen aan, daar in de overall gestoken en body warmer aan. Bovenste knoopjes iets open. Hij zag dat hij zijn hoofd weer geschoren had en zijn baardje weer getrimd. ‘Oh man ‘ dacht Marc terwijl hij  verlekkerend naar Tom keek. ‘Ik zou je nu zo kunnen neuken’ Hij liep richting Tom die opkeek van zijn papier. Hij zag Marc aankomen en zijn ogen begonnen weer te glimmen. Marc zag dat hij meteen met zijn hand richting zijn kruis ging. Hij liep op Marc af en zoende hem en duwde even snel zijn tong naar binnen. ‘Dag geile knecht van mij kom je even kijken? ‘Marc’ beantwoorde met tongzoen terug ‘moet toch even kijken welk project mijn zorgboer nu weer heeft?  Ze herstelde zich even want er kwam een andere man op hun aflopen. Het was een lange -slanke maar toch enigszins gespierde kerel.  Net zoals Tom ook baardje van paar dagen. Alleen hij had kop met bruine krullen. Paar felblauwe ogen .Alex ” sprak Tom ‘mag ik je voorstellen aan Marc, mijn vriend en steun en toeverlaat op digitaal gebied wat onze zorgboerderij betreft en zeer goede website bouwer” Marc stak zijn hand vooruit en kreeg een stevige hand terug. ’Leuk om je te leren kennen’ sprak Alex  Ik ben Alex  nieuwe werknemer hier en de aankomende  Rij instructeur hier’ Marc voelde wederom een aangename gloed door zijn lijf gaan. Hetzelfde als wat hij bij Tom had. Alex was ook gekleed in de werkoverall van de zorgboerderij en droeg daarbij hoge zwarte rubber laarzen . Dezelfde stevige rubber laarzen als hij droeg maar dan zwart . Marc moest moeite doen om zijn knetterharde lul te verbergen want deze stond nu helemaal stijf bij het aanblik van deze twee mannen. 


Er kwam een zeer stoute gedachte in hem op maar hij drukte deze ook meteen weer weg. De beide heren kletste hartstochtelijk over het gebouw waar ze instonden.  De heren namen Marc mee op wat zij de korte tour noemde maar dat hij zeker een grote kreeg als het klaar was. Marc kon alleen maar denken aan sex met deze twee mannen dus hij luisterde half.  ‘ en dan kunnen we hier div groepen laten rijden en dat kunnen ze dan boeken via hier misschien kan jij dat ook in de site verwerken” sprak Tom enthousiast . “ dat wij gaan rijden? Sprak Marc verbaasd. “Eh “ zeiden de beide heren terwijl ze hem vragend aankeken “dat is ook leuk” sprak Tom en Alex tegelijkertijd ‘ maar we bedoelen eigenlijk de andere mensen’ ‘Oh sorry” zei Marc zich herstellende en kleurde drie kleuren rood ‘ik lette even niet op, zat nog  even met mijn gedachte bij de website’ ‘uiteraard ’ sprak Tom maar keek Marc doordringend en veelzeggend aan. 

‘Was wat gedoe met de site maar we kunnen het zeker in de site opnemen, zelfs reserveringen pagina kan ik er voor maken als dat nodig is ‘ ‘Dat klinkt goed’ zei Alex zijn telefoon ging. ‘ oh sorry deze moet ik even nemen’ Tom en Marc knikte’ “volgens mij zou jij hem wel willen nemen “ sprak Tom zachtjes tegen Marc. ‘ jij niet dan ?’ Vroeg Marc glimlachend. ‘ vanaf het moment dat hij kwam kijken en solliciteren ‘ sprak Tom.’ Maar ik weet niet hoe jij daar tegen over stond’ zei hij wat onzeker . ‘Nou’ zei Marc’ laten we eens kijken wat er gaat gebeuren verder’. ‘ Mijn idee ook’ sprak Tom . ‘ daarnaast wil ik graag met jou verder’ terwijl hij marc in zijn kruis kneep. ‘ maar hij heeft wel hetzelfde effect op jouw ook, harde lul en gewillig. Ze liepen ondertussen een ronde door de stal die er mooi en opknapt uit zag. En dit is de zadel en omkleed ruimte terwijl Tom  Marc een deur door duwde. Hij trok de deur dicht en zette de ze op slot. Tom liep achter Marc en draaide hem om en duwde zijn tong bij hem stevig naar binnen en hij gleed met zijn hand langs  de druk knopen van zijn Overall . Voordat Marc  iets kon zeggen voelde hij de hand stevig om zijn Harde pik zitten . Marc kreunde wellustig en Marc deed hetzelfde bij Tom en ook hij pakte de harde pik in zijn handen. En ze begonnen onder het tongen elkaar flink af te trekken. Eerst rustig maar het ging steeds steviger .. ‘Oh man” sprak Tom zacht hijgerig .. “ lekker ? Vroeg Marc. ‘ ja maar ik schiet zo mijn zaad weg als je zo door gaat’ ‘Ik ook” sprak Marc Koortsachtig . Ze gingen even in rustig er tempo verder. “‘ ik zou je nu kunnen neuken’ zei Tom ‘ maar ik.. Oh man” en voordat Marc iets kon zeggen voelde hij  onder zijn hand de pik van zijn gelaarsde boer flink  spuiten en er kwam flinke  klodder mannenzaad op zijn laars terecht. ‘ Heerlijk “ sprak Marc en ook hij hield zich niet in en hij voelde zijn ballen strak trekken en ook hij loosde flinke witte lading die deels op de vloer als op de rubber laars van Tom terecht kwam . Ze keken elkaar voldaan aan en tongde even verder. Hun pikken bungelde uit hun overall lekker tegen elkaar aan. Ze veegde met de stro die er lag hun laarzen schoon. En duwde hun pik in de overall . “ deze ruimte is vast ingewijd’ zei Tom lachend. “

‘Maar’ zei Marc” ik neem aan dat het daar niet bij bij blijft? “Wat inwijden betreft? Vroeg Tom .

Ja” zei Marc. ‘Oh zeker niet’ Maar daar voor moet eerst de stal verder af zijn en gebruikt gaan worden’ sprak Tom ‘ En die Alex ?  Vroeg Marc. “Oh” zei Tom ‘Wees maar niet bang dat komt nog wel’ 

En ze liepen rustig de stal uit naar buiten ….


Wordt vervolgd 

5012 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.