de Massage 2

Geplaatst door: bemned op 19-05-21

Nadat de eerste massage zo goed was bevallen bleef ik contact met Herman. Herman was bevreesd over de corona crisis maar nadat ik mij had laten testen en alles goed was hebben we toch een massage date gehad. Via skype vroeg hij of ik een geile string of dames lingerie aan wou doen en mij van tevoren wou spoelen . Dus ik belde bij hem aan stapte naar binnen en hij stak gelijk zijn hand in mijn broek ik dacht dat kan ik ook dus grep ik ook in zijn broekje. Toen hij de broek naar beneden deed zag hij dat ik een geil dames lingerie broekje aan had. We liepen de kamer in waar we ons beide ontkleden. Herman ging koffie zetten en ik ging achter hem aan. hij stond iets voorover en ik liet mijn pik door zijn bilnaad glijden. Dat beviel Herman wel want hi duwde zin kont naar achter. Ik dacht die wil wel wat meer en begon zijn bilnaad te likken. Zullen we de koffie maar vergeten vroeg Herman en gelijk naar boven gaan. Ik stemde daar mee in en liep voor hem de trap op. Wat een geile kont heb je toch die ga ik verwennen. We kwamen op de kamer en Herman zei ga maar op je buik op de massage tafel liggen. zo gezegd zo gedaan. Herman begon mij gelijk te betasten en dan voor mijn billen. Opeen voelde ik zijn tong op mij ster. Hij zei ik ga je nu alvast nat likken want ik heb een verrasing. Ik was benieuwd wat dat was. Herman stopte met likken en liep even weg toen hij terug kwam had hij iets in de hand. Hij zette het tegen mijn ster zodat het lekker naar binnen gleed. Ik keek achterom en Herman zei je hebt nu een buttplug in je kont bevalt het. Ja dat voelt lekker. Zo dan ga ik je  nu masseren en als je wilt mag je mijn ook wel weer pijpen als je erbij kunt. Herman begon natuurlijk gelijk met mijn schouders zodat hij voor mij stond. Ik nam gelijk zijn lul in mijn mond. Herman kneep mij in de schouders dat doe je heerlijk zei hij. Van de schouder ging hij naar de rug en billen die hij lekker masseerde ook de benen werden meegenomen.

Hij vroeg of ik mij wou omdraaien. ik ging op mijn rug liggen en Herman zei ik kom nu op jou liggen als een body to body. Herman zorgde ervoor dat zijn pik op de mijne kwam te liggen. Allebei de pikken werden gelijk hard. Herman schuurde met zijn pik langs de mijne en we waren heerlijk aan het kussen ik stak mijn tong uit en Herman nam hem gelijk in zijn mond. Lekker dat tongen en twee pikken op elkaar. Na   een tijdje stapte Herman van mij af en ging verder met de massage. Hij begon nu met mijn pik. Ik wist niet dat een pik ook zo lekker gemasseerd kon worden. en bevoelde mijn pik op een hele lekkere manier nam hem in zijn mond en pijpte mij. Door de massage van mijn pik was ik in ver gevorderde staat en zei tegen Herman dat ik zo zou komen. Herman stopte even en zei niet te snel he. Daarna begon hij aan mijn ballen te zuigen heerlijk gevoel zon warme mond om mijn ballen ik lag te kroelen van geiligheid. Ok zei Herman en nam mijn pik weer in zijn mond. Nu mag je dadelijk alles in mijn mond spuiten maar geniet tijdens het spuiten ook van je gevulde kont. Het duurde niet lang of  ik kwam. Ik spoot alles bij Herman in de mond en tegelijk voelde ik dat de buttplug zich ook beroerde wat een goed gevoel is dat klaarkomen met een buttplug in. Herman slikte alles door en vroeg of ik weer op mijn buik wou gaan liggen. Ik draaide mij om en Herman begon weer met mijn kont hij pakte de ring van de buttplug en trok hem heen en weer zodat ik lekker geneukt werd door de buttplug. na een tijdje zei Herman ik ga hm er nu uithalen wat ik niet verwachte dat hij mij daarna gelijk ging likken. Hij nam mijn hele bilnaad van zak tot ster mee en nam soms ook even nog een bal in zijn mond. mijn pik stond ondertussen al weer strak. Kom we gaan naar de slaapkamer zei Herman. In de slaapkamer aangekomen ging Herman op zijn rug liggenen wees naar zijn pik. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Als die dadelijk hard is kom je dan op mijn pik zitten vroeg hij. ik knikte van ja want ik wou de pik niet los laten. Kom zei Herman hij is hard genoeg en legde een kussen zij kont zodat hij iets hoger kwam te liggen. ik liet mij nar beneden zakken zette mijn handen op het matras en voelde hoe zijn  pik mijn bilnaad in glijden.

Ik pakte hem vast en begeleide hem naar mijn ster. Ik liet mij er langzaam overheen zakken. Ik liet mij helemaal over zijn pik zakken. wat voelde dat weer lekker zijn pik in mij. Ik duwde mij met mijn handen iets omhoog en liet mij daarna weer zakken. Herman genoot en kreunde dit is fantastisch. ik liet mij even hangen en Herman nam het over en stampte zijn pik hard bij mij binnen. Mag ik het in je kont spuiten vroeg Herman. Ja natuurlijk zei ik. Kom daarna met je kont boven mijn gezicht dan kan i het sperma opvangen. Alleen als je wat bewaard voor mij. Natuurlijk daar doe ik het voor. Hij stampte zijn pik nog iets harder en ik wist dat hij zo zou komen. En ja hij spoot mijn kont val met zijn heerlijke sperma en kreunde van aaah ooh wat lekker. Toen die klaar was perste ik mijn ster dichten ging boven zijn gezicht hangen. Laat aar komen zei Herman  en ik liet alles lopen. Herman ving alles op en kwam daarna naar mijn gezicht en zette zijn lippen op de mijne. ik deed mijn mond open en Herman ook hij liet het sperma mijn mond inlopen. we begonnen weer te tongen met de sperma in de mond zo geil is dat. Toen we alles hadden door geslikt vroeg Herman wil jij nog een keer want je pik is nog steeds hard. Ik zei ga maar weer met je kont op het kussen liggen dan neem ik op mijn knieen plaats voor jou. We zaten beide in de positie en ik liet mijn pik zijn kont in glijden wat een heerlijk gevoel is dat toch. ik nam hem er weer uit en stak hem daarna er weer in dit ging een tijdje door en er lag een glimlach op het gezicht van Herman. Neuk me nu maar hard zei Herman ik wil je goed voelen. Ik duwde mij pik helemaal bij hem binnen en begon te neuken als een wilde ik zag Herman steeds meer genieten. Doordat ik al een keer was klaargekomen duurde het wat langer eer ik klaar kwam. Maar toen ik kwam brulde ik het ook uit want dit was de lekkerste neuk beurt geweest voor mij. Langzaam liet ik mij pik uit zijn kont lopen. Dit was hemels zei Herman. Kom zei Herman gaan we samen douchen onder de douche bevoelde we elkaar weer maar verder niet toen we afgedroogd en weer op de bank zaten zei Herman. We hebben het de laatste keer over een trio gehad wil je dat nog steeds.

Ja zei ik als we de goede match vinden sta ik daar voor open. ja zei Herman maar dat doen we na de corona virus. Ik pakte zijn pik vast en zei ik kan toch nog wel komen. Ja als je de test doet ben je zeer welkom. Ik zei ik ga me aankleden en naar huis. Wacht even zei Herman ik heb nog iets voor je. Hij liep naar boven en kwam terug met de buttplug. Doe die maar lekker in als je naar huis rijdt. Ik nam de buttplug over en duwde hem mijn kont in gaf Herman nog een kus en ging naar huis. Ik heb de buttplug nog steeds en zit nu ook in mij terwijl ik het verhaal schrijf. via skype hebben Herman en ik weer geile praatjes en ideeën voor de volgende keer

3794 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.