Niet zo vlug verwachte date

Geplaatst door: johny73 op 21-05-21

zat al dagen op de site profielen te bekijken en bericht te sturen maar niks geen antwoord werd er een beetje moedeloos van tot dat er een antwoord kwam en gelijk een afspraak maakte.

Dus volgende dag er naar toe best wel op gewonden zeg maar goed geil en op springen staan zo opgewonden was ik adres was zo gevonden aan gebeld en een vriendelijke man deed open eerst een bak koffie zei hij ja lekker ,we gingen gezellig aan de praat over van alles en nog wat ik zelf had er een goed gevoel over maar uit het niets zei hij ik wil het hier bij laten.
Ik voel geen klik zei die oke dat kan effe goede vrienden toch.
dus teleurgesteld naar huis maar nog zo geil als boter, volgende dag weer verder zoeken zag een leuk profiel bericht gesteurd kreeg gelijk antwoord.
Wat over en weer gevraagd wat hij graag wou doen en ik wat ik lekker vond nou we zagen het beiden wel zitten en afspraak gemaakt voor volgende dag s,middags.
ik moest er een half uurtje voor rijden maar vind dat niet erg.
Adres vlug gevonden aan gebeld en eenmaal binnen werd ik gelijk betast en gekeurd hij wist van aan pakken kleed je maar uit zei hij wat wil je drinken dan schenk ik het in zo dat ging snel kreeg de tijd niet om effe goed kennis te maken hij zet de cola neer.
En kwam gelijk weer in actie ging gelijk over om mijn te pijpen lekker en diep ik was zo geil dat ik op springen stond drukte hij ook nog een vinger in mijn kutje dat was teveel voor mijn rakker en spoot gelijk alles in zijn keel hij slikte alles door, toen moest ik mijn om draaien en voor over op de bank leunen.
Mijn kutje werd nu onderhanden genomen hij likte me zo als ik nog nooit gelikt was.
zijn tong gleed geregeld mijn kut in ik werd zo geil  dat mijn kut open ging staan, zodat hij zijn pik er zonder moeite tot aan zijn zak in gleed langzaam begon mijn pik ook weer te groeien en pakte hem beet en begon te trekken zo dat hij weer stijf was.
ik voelde zijn pik in mijn kontje kloppen en daar was het warme zaad werd in mijn darm gespoten.
Bijna gelijk spoot mijn pik voor de tweede keer een lading zaad naar buiten na deze deed ging ik voldaan naar huis afspraak voor volgde week staat alweer.
Ben heel erg blij met mijn adresje.

2998 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.