Nieuwe buurman

Al een tijdje woon ik op mijn huidige adres en tegenover mij woont Gijs, de getrouwde buurman met wie ik wel eens seks heb. De laatste tijd is het wat rustig op het gebied, zowel Gijs als ik zijn druk met werk en privé. Enige tijd geleden is Matthijs twee deuren verder komen wonen. Hij is samen met zijn ouders druk aan het klussen geweest en op zaterdag heeft hij met vrienden zijn huisraad verhuisd. Matthijs is een lange man van 1.98 m, heeft een stevige, bolle kont, een 3-dagen-baard en een mooie donkere bos met haar (hij lijkt een beetje op Nick Schilder - van Nick & Simon). Het is een redelijk zonnige dag en Matthijs heeft een korte, afgeknipte spijkerbroek aan, geitenwollen sokken in gele Timberlands. Hij draagt een lang, oversized wit T-shirt met V-hals, waardoor zijn borsthaar zichtbaar is.  

'Lukt het een beetje buurman?' vraag ik als Matthijs met een doos voorbij komt lopen. 'Hé hallo, jazeker' zegt Matthijs en heeft een brede glimlach 'de laatste dozen en dan kan ik uitpakken'. 'Mooi, snel gegaan dus', constateer ik en stel mezelf voor. 'Ik ben Matthijs' zegt hij en verteld 'dat het inderdaad allemaal snel is gegaan'. 'Mijn ouders en vrienden hebben mij enorm geholpen' zegt Matthijs 'dus nu de laatste dozen nog en dan kan ik mij settelen'. 'Fijn' roep ik 'als je nog hulp nodig hebt, dan hoor ik het wel'. 'Dat ga ik zeker doen' zegt Matthijs, 'kom anders straks even een bakkie doen'. 'Dat is goed' zeg ik 'ik heb nu een afspraak, maar ben over een kleine 2 uur wel weer terug'. 'Ik zie je verschijnen' zegt Matthijs 'gezellig'. 

De afspraak  die ik heb is saai en duurt voor mijn gevoel ontzettend lang. Ik zit in de auto terug naar huis. Thuis aangekomen wil ik even douchen. Ik loop naar boven, draai de douchekraan open en kleed me uit. Ik kijk in de spiegel en realiseer mij dat ik mijn hoofdhaar en baard even met de tondeuse moet bewerken. Vanochtend geen tijd voor gehad. Nadat ik mijzelf van een coupe tondeuse heb voorzien, stap ik onder de warme stralen van de douche. Op mijn hand druk ik een flinke klodder douchegel uit de fles en ik wrijf met mijn handen over mijn borst en onder mijn oksels. Het warme water stroomt over mijn huid. De volgende hand vol douchegel gebruik ik om mijn balzak en bilnaad te wassen.


Ik glijd met mijn hand door mijn bilnaad en mijn vingers raken mijn kontgaatje. Met mijn andere hand smeer ik mijn kale balzak in met douchegel. Ik vind het een heerlijk gevoel dat mijn hand over mijn lichaam glijdt. Ik blijf nog even onder de warme douche staan. Ik draai de kraan uit, pak het badlaken en droog mezelf af. Het is buiten prachtig weer, dus ik besluit om de korte broek aan te trekken. 

*ding dong* 

Als ik bij Matthijs aanbel hoor ik het riedeltje van de deurbel. 'Hé buurman, leuk dat je er bent, kom binnen' zegt Matthijs. Hij stapt naar achteren en maakt de gang vrij zodat ik naar binnen kan lopen. 'Wat heb je het leuk en industrieel ingericht' zeg ik 'mooi hoor'. 'Dank je wel' zegt Matthijs 'ik ben er ook erg blij mee'. Matthijs nodigt mij uit om plaats te nemen op zijn zachte bank en hij maakt een heerlijke kop koffie. We kletsen gezellig over de verhuizing. Hij verteld mij dat zijn relatie van 15 jaar is uitgegaan en dat hij daarom nu dit huis heeft gekocht. 'Een beetje wennen om weer alleen te wonen' zegt Matthijs, 'maar het went vast, ik vind het wel fijn een eigen plek te hebben'. 'Wil je boven ook zien?' vraagt Matthijs. 'Prima, ben benieuwd' zeg ik en ik loop achter hem aan de trap op. Ik kijk naar zijn mooie, ronde billen en gespierde, behaarde kuiten. Matthijs laat mij de boven verdieping zien en we lopen naar zolder waar hij zijn slaapkamer heeft gesitueerd. 'Jeetje wat een prachtige slaapkamer en wat een ontzettend groot bed' zeg ik terwijl ik rondkijk. 'Ja daar was ik wel aan toe, lekker dwars in bed te kunnen liggen' zegt Matthijs en hij glimlacht. 

'Het is een heerlijk zacht bed' zegt Matthijs en hij springt achterwaarts op het bed 'kom moet je eens voelen'. Ik besluit om ook maar de sprong te wagen. Ik beland naast Matthijs op het heerlijk zachte, grote bed. Ik lig op mijn rug en kijk naar de spanten van het dak. 'Jeetje wat ligt dit bed lekker en wat een prachtige afwerking' zeg ik. 'Ja heerlijk' zegt Matthijs 'hier kan ik heerlijk slapen'. 'Dat kan ik me voorstellen' zeg ik 'ik denk dat als ik nu mijn ogen sluit dat ik kan slapen'. 'Ik ook' zegt Matthijs al lachend 'maar dan eerst ff mijn schoenen en kleren uit'. 'Ja uiteraard' zeg ik. Matthijs springt op en begint zich uit te kleden. Ik richt mijn hoofd op en bekijk hem. Voor ik mij realiseer wat hij allemaal aan het doen is, springt hij poedelnaakt naast mij op bed. 'Blijf je slapen?' vraagt Matthijs terwijl hij onder de dekens kruipt 'kunnen we mooi samen Netflix kijken'. Ik begint te stotteren. 'Euhm! Nou! Euhm! Tja ...' stamel ik 'wil je dat ik blijf slapen?'. 'Ja waarom niet' zegt Matthijs enthousiast 'gewoon gezellig samen tv kijken en dan lekker slapen'. 'Hier kun je de ultieme slaapsensatie meemaken' zegt Matthijs. 'Nou, ok' antwoord ik 'omdat je het zo lief vraagt'. Matthijs glimlacht. 


Ik sta op en begin me uit te kleden. Matthijs ligt op zijn zij en kijkt naar mij. Ik merk dat ik onzeker word. 'Je bent een mooie man' zegt Matthijs. 'Dank je, jij ook' antwoord ik. 'Stap je ook naakt in bed?' vraagt Matthijs. 'Thuis wel' antwoord ik. 'Dan hier toch ook?' vraagt Matthijs en ik kleed me helemaal uit. 'Mooie piemel heb je' zegt Matthijs en slaat het dekbed open 'kom hier lekker liggen'. Ik neem plaats naast Matthijs en hij komt tegen mij aanliggen. 'Vind je het ok? Of vind je mij te direct?' vraagt Matthijs. 'Nee, prima' zeg ik ... Ik voel een hand over mijn bovenbeen richting mijn balzak glijden. 'Lekker zachte zak' zegt Matthijs en komt met zijn gezicht bij die van mij. Ik voel zijn lippen op de mijne en hij drukt voorzichtig zijn tong in mijn mond. Onze tongen draaien om elkaar heen. Zijn hand komt om mijn piemel en hij masseert deze. Ik voel dat hij stijf word. Matthijs komt over mij heen gekropen. Ik spreid mijn benen. Zijn stijve piemel glijd over mijn piemel. Zijn buik en borst raken mijn lijf. Zijn tong in mijn mond. Mijn benen sla ik om hem heen, mijn kuiten raken zijn zachte, ronde billen aan. 'Geil dit' fluister ik. 'Zeker' zegt Matthijs 'hier was ik weer even aan toe'.

We zoenen. Hij zakt af naar beneden en neemt mijn pik in zijn mond. Ik til mijn hoofd op en kijk naar beneden. Hij heeft zijn ogen gesloten als ik mijn stijve piemel in zijn mond zie verdwijnen. Hij kijkt me aan als hij bijna moet kokhalzen. Mijn eikel raakt zijn huig. Hij pijpt me diep en heftig. Ik voel zijn tong mijn eikel beroeren.

Met zijn handen druk hij mijn bovenbenen richting mijn buik. Ik neem ze vast met mijn handen. Hij kijkt naar mijn kontje en spreid mijn behaarde billen. 'Fuck wat een geil kontje' fluistert Matthijs en glimlacht als hij me aankijkt. Hij duikt tussen mijn billen en ik voel zijn baard tegen mijn billen schuren, zijn tong langs mijn kringspier cirkelen. Ik hijg. Met een hand houd ik mijn benen tegen mijn lichaam, met mijn andere hand pak ik mijn harde piemel vast en begin mezelf af te trekken. Ik kijk naar beneden. Onze ogen kruisen elkaar terwijl zijn tong zich naar binnen duwt. 'Mag ik je neuken?' vraagt Matthijs. 'Laat me je pik eens zien?' vraag ik.

Matthijs komt overeind en springt richting mijn gezicht. Ik neem zijn dikke, lange pik in mijn hand en breng hem naar mijn mond. 'Heb je glijmiddel?' vraag ik. 'Jazeker' zegt Matthijs en hij duwt zijn lange pik verder in mijn mond. Ik moet kokhalzen als hij mijn mond diep begint te neuken. 'Kan je hem hebben?' vraagt Matthijs al glimlachend. 'Ik denk het' zeg ik. Hij staat op loopt naar de kast om een fles glijmiddel te pakken. Hij geeft de fles aan mij en duikt op het bed. Zijn gezicht verdwijnt tussen mijn billen en ik voel dat zijn tong mijn kringspier raakt. Ik kreun en kijk richting Matthijs. Ik zie zijn kruin tussen mijn benen op en neer bewegen en ik voel zijn tong mijn kontje binnen dringen. Hij kijkt mij aan en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Hij pakt mijn stijve pik vast en begint eraan te trekken, terwijl ik een vinger rond mijn kringspier voel. Ik ontspan als hij mij begint te pijpen. Hij drukt zijn hoofd over mijn pik heen. Zijn vinger duwt hij bij mij naar binnen. Ik geniet.

Ik ga op mijn zij liggen en Matthijs komt achter mij liggen. Ik voel dat zijn pik tussen mijn billen glijdt. Hij maakt zijn pik vochtig met glijmiddel en met zijn vingers brengt hij glijmiddel rond mijn anus.


Zijn eikel drukt tegen mijn kringspier. Matthijs omarmt mij en ik draai mijn hoofd naar achteren. We zoenen. Ik voel dat Matthijs zijn pik naar binnen duwt. Ik probeer te ontspannen. Zijn eikel drukt mijn kringspier open en zijn harde pik glijdt voorzichtig naar binnen. Onze tongen beroeren elkaar. Voorzichtig begint Matthijs mij te neuken. Ik geniet. Met zijn vingers knijpt hij in mijn tepels. Ik voel zijn ritme versnellen. Ik pak mijn pik vast en begin eraan te trekken. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn ademhaling versneld. ‘Ik ga zo klaarkomen’ kreun ik zachtjes. De ademhaling van Matthijs wordt zwaarder en ik voel dat hij met grote halen zijn pik tot aan zijn schaamhaar in mij drukt. ‘Ik kom ook’ hijgt Matthijs in mijn oor en ik voel zijn warme zaad in mij gespoten worden. Ik blijf mezelf aftrekken en spuit mijn zaad op het laken. Voorzichtig trekt Matthijs zijn pik terug. ‘Wow wat ontzettend geil dit’ zegt Matthijs al hijgend. ‘Ja man, dit was echt lekker’ reageer ik. Ik voel zijn hand tussen mijn billen glijden. Hij brengt zijn vingers naar zijn mond en likt ze af. Hij zoent me. Onze tongen draaien om elkaar heen en ik proef de zilte smaak van zijn zaad. ‘Kom we gaan douchen’ zegt Matthijs en springt op uit bed en loopt richting de badkamer. Ik lig nog even te genieten van dit moment ….

3762 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.