Buurtkrant 2

Enige tijd geleden schreef ik - als een van mijn eerste verhalen - een verhaal over mijn online avontuur met Martin, de buurman die de buurtkrant bezorgde. We raakten aan de chat en van het één kwam het ander en voor we het wisten stuurden wij elkaar filmpjes waarin we onszelf aftrokken en zelfs klaarkwamen.

We hebben nog altijd online ‘contact’ met elkaar gehouden en staan bij elkaar in Facebook en sturen de seksueel getinte content via Messenger naar elkaar. Enige tijd geleden post Martin dat hij zich ‘even gaat opsluiten op zijn slaapkamer om Netflix te kijken’. Hij zijn vrije dagen en Martin besluit om relaxt Netflix-series en films te bekijken. We raken aan de chat over de voorbereiding en al snel word de chat weer wat seksueel getint. Ik ontvang fotootjes van blikken bier en snacks die hij ter voorbereiding op zijn slaapkamer naast het bed heeft neergezet. Als snel raken we aan de praat dat hij naakt in bed gaat liggen.

‘Ik heb mij vanmiddag al afgetrokken’ schrijft Martin ‘maar dit gebeurd er nu’. Ik ontvang een filmpje van een rukkende Martin. Zijn pik is hard en staat fier overeind. Ik stuur een foto dat ik achter mijn laptop aan mijn bureau zit om verslagen te schrijven, maar in mijn broek voel ik een zwelling ontstaan. Martin daagt mij uit. ‘Je komt toch niet’ schrijft Martin. Ik stuur hem terug: ‘laat je deur maar op een kier staan, dan merk je vanzelf wat er gaat gebeuren’. De zwelling in mijn broek leidt mij af. Ik trek mijn broek en boxershort uit. Mijn kromme pik is hard. Ik ontvang weer een filmpje van Martin. Hij is nog steeds zichzelf aan het aftrekken.

Ik leg mijn benen op mijn bureau en ga wat onderuit gezakt in de bureaustoel zitten. Ik maak een foto van mijn kromme stijve pik en mijn geschoren balzak. ‘Lekker hoor’ schrijft Martin als reactie op de foto. Ik pak mijn pik vast en begin deze af te trekken. Ik maak een filmpje. Ik trek mezelf af met mijn rechterhand terwijl ik met mijn linkerhand een vinger in mijn kontje duw. Ik ben geil, heel geil.

Ik stuur het filmpje naar Martin.


‘Godsamme wat geil is dit’ en ik ontvang een filmpje waarin te zien is dat Martin op de rand van het bed zichzelf aftrekt. Ik hoor zijn ademhaling versnellen en zie dat zijn balzak richting zijn lichaam trekt. Hij spuit een paar stralen zaad op de grond. Je hoort Martin hijgen. Godsamme wat lekker.

Ik zet de camera van mijn mobiel weer aan. Ik zak wat meer onderuit in de stoel. Mijn kuiten liggen op het bureaublad met tussen mijn voeten mijn laptop. Op de laptop draait het filmpje van een rukkende en klaarkomende Martin. Ik trek mijn poloshirt wat omhoog en neem mijn harde pik in mijn rechterhand. Ik duw hem wat naar voren als ik mezelf begin af te rukken. Mijn beenspieren spannen aan. Mijn tenen bewegen in de grijze sokken. Ik zie Martin klaarkomen. Ik druk mijn rug verder in de stoel. De middelvinger van mijn linkerhand stop ik in mijn mond en maak deze nat met speeksel. Ik masseer er mijn kringspier mee. Ik voel m’n aars pulseren en druk de middelvinger van mijn linkerhand naar binnen. Met mijn rechterhand beweeg ik op- en neer langs de harde schacht van mijn pik. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn beenspieren spannen zich aan. Ik zak nog iets meer onderuit. Ik voel dat mijn balzak omhoog getrokken wordt. Het zaad gutst uit mijn pik en beland op het laminaat voor mijn bureaustoel. Mijn lichaam trilt, mijn ademhaling is nog van slag.

Ik beëindig het filmpje en haal mijn benen van het bureaublad. De laatste druppels zaad druk ik uit mijn pik. Hij wordt alweer slapper. Ik maak een foto van de klodders zaad die op het donkere laminaat liggen. Het filmpje en de foto stuur ik naar Martin. ‘Godsamme wat een dikke klodders zaad’ schrijft Martin. Ik ontvang weer een filmpje van Martin. Wederom met zijn stijve pik in zijn hand. ‘Ik ben alweer geil’ schrijft Martin.


‘Ik zie het’ schrijf ik terug ‘ik ga m’n zaad even opruimen’. ‘Lik je het van de vloer?’ vraagt Martin. Ik ga op mijn knieën op de grond zitten en zet de camera op de grond neer. Je ziet mijn slappe pik bungelen. Met mijn hoofd ga ik richting de vloer. Ik lik met mijn tong de klodders zaad van het laminaat. Op het filmpje is alleen mijn tong en mijn neus te zien.

Het zaad smaakt zoet. Ik laat het op camera op mijn tong liggen, alvorens ik het doorslik. Ik stuur het filmpje naar Martin. ‘Wat ontzettend geil’ schrijft Martin ‘was het lekker?’. ‘Jazeker’ antwoord ik en haal daarna een natte doek over de plek heen. We chatten nog wat samen en ik biecht op dat ik verhalen schrijf op Homo.nl en dat ook de online ervaringen met hem worden gebruikt in mijn verhalen. ‘Ik vind het wel grappig’ schrijft Martin ‘ik heb deze verhalen wel gelezen en vind ze zeker opwindend’. Zullen we ooit in het echt afspreken? Of zullen we elkaar online blijven opwinden en zal ik deze ervaringen blijven gebruiken in verhalen. We gaan het zien ….

2489 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.