De avonturen van Dex – deel 3 – Betrapt door de buurjongen

Geplaatst door: damian op 24-05-21

Dex was nog niet helemaal wakker toen hij iemand op de deur hoorde kloppen.  Hij bleef nog even liggen en wachtte of diegene weer zo aankloppen. Hij hoorde iemand roepen door de brievenbus. Hallo buurman?? Hallo, bent u thuis?  Dex luisterde nogmaals en herkende deze stem niet. Hij had ook geen zin om nu al op te staan omdat hij pas laat college had vandaag. Hallo??? Diegene wist blijkbaar niet van opgeven en probeerde het nog een keer. Ik ben het Tom, de zoon van de buurman. Dat triggerde zijn aandacht en hij sprong uit bed. De zoon van de buurman studeerde in London en was maar zelden in Nederland op bezoek bij zijn ouders. Jonger dan dat hij was maar een absolute kanjer, althans dat vond hij. Snel trok hij zijn jogging broek aan en rende naar beneden. Ja ja, ik kom al zei Dex. En met een gespeelde verbaasdheid opende hij de deur. Ohh goedemorgen Tom, zei hij, wat is hier aan de hand. Sorry Dex dat ik je lastig val maar zou ik gebruik mogen maken van jou badkamer? De werklui zijn eerder gekomen dan verwacht voor de verbouwing en nu kan ik niet meer douchen. Ik begreep van mijn pa dat ik tijdelijk bij jullie terecht kan? Langzaam begon er iets bij Dex te dagen over wat zijn ma had geroepen dat de buurman wel eens langs zou kunnen komen. Gelukkig was het niet de buurman zelf maar zijn zoon die nu voor de deur stond. Dex deed een stapt naar achteren en liet de Tom binnen. Het viel Tom op dat Dex alleen een joggingbroek aan had waar zicht een lichtte erectie in vertoonde. De gang was niet al te breed en in het voorbij gaan raakte hij Dex kruis aan. Dex deed deur dicht en draaide deze op slot. Kom maar mee naar boven dan zal ik je de badkamer laten zien. En terwijl Dex de trap op liep dacht hij aan daarnet. Voelde ik nou daarnet zijn Tom’s hand langs mijn kruis glijden? Het klopte dat hij een ochtend erectie had en zijn pik was dan altijd half stijf. Meestal hielp hij zichzelf er dan vanaf door eerst lekker te masturberen voordat hij opstond maar nu was het er niet van gekomen.

Tom keek omhoog, hij had nu mooi uitzicht op de strakke billen van Dex. Stiekem had hij Dex altijd al een lekkere knul gevonden. Telkens wanneer bij weer eens bij zijn ouders op bezoek was voor een weekend hoopte hij een glimpt op te vangen van Dex. Zo ook die ene keer dat hij boven op zolder  stond te kijken en Dex naakt in de keuken had zien staan. Gelukkig had Dex hem niet gezien , die had alleen snel naar zijn vader staan zwaaien. Met een naakte Dex in gedachte had hij zichzelf liggen aftrekken op zolder. Op het internaat in London had hij niet veel privacy omdat hij samen met een studiegenoot een kamer deelde. Als hij geluk had dan kon hij een keer in de week zichzelf op zijn kamer aftrekken terwijl hij naar porno keek. Laatst was hij bijna betrapt omdat zijn studiegenoot eerder terug was van college. Hij kon net op tijd alles verstoppen en deed alsof hij een filmpje op Netflix aant kijken was. Zijn studiegenoot had nog wel een beetje raar naar hem zitten kijken maar had verder geen vragen gesteld. Waarschijnlijk vermoedde hij wat maar wat precies wist hij niet. Daarna was hij wat voorzichtiger geworden en als de nood heel hoog was trok hij zich wel eens af op de wc’s van het internaat. Zo te zien deden meer jongens dat want de sperma vlekken zaten op de muren. Maar nu liep hij achter Dex aan naar boven. Zo dichtbij was hij nog nooit geweest. Hier raakte hij toch wel opgewonden van en voor hij het wist had hij een stijve lul die tegen zijn spijkerboek aan drukte verlangend om bevrijd te worden uit zijn beklemmende positie.

Hier links is de badkamer hoorde hij Dex zeggen. Tom staarde Dex aan en het duurde een enkele seconde eer hij door had dat Dex tegen hem aan het praten was. Dex knipte met zijn vingers. Hallo Tom, hier aarde…Sorry, zei Tom, ik was even ergens ander met mijn gedachte. Tom schrok op uit zijn gedachte en mompelde met een rood aanlopend hoofd een bedankje. Hij draaide zich om en deed de deur van de badkamer open.  En net voordat Dex weg liep vroeg hij of hij een handdoek kon lenen. Geen probleem zei Dex, ik leg hem straks wel op de wastafel. Tom trok de deur achter zich dicht en begon zich uit te kleden. Eindelijk kon hij zijn erectie de vrije ruimte geven. Zodra hij zijn boxer van zijn billen liet afglijden floepte zijn pik de vrijheid tegemoet. Hij was hard en nat van geilheid. Heel even pakte hij zijn pik beet en gaf een paar trekken aan zijn pik. Slapper werd hij er niet van eerder nog harder. Hier moest hij wat aan doen voordat Dex terug zou komen met een handdoek en hij hem met een stijve zou zien staan onder de douche. Snel dook hij onder de douche in de hoop dat zijn erectie zou afnemen. Hij probeerde nog aan wat anders te denken. Misschien dat de gedachte aan meisjes hem zouden helpen ontspannen. Daar raakte hij niet opgewonden van dus dat zou moeten helpen. Na 5 minuten was zijn erectie nog niet weg. Er zat dan ook niks anders op dan zichzelf te helpen zodat zijn stijve weg zou gaan na een zaadlosing. En terwijl hij zo onder de warme douche stond pakte hij zijn pik beet. Langzaam begon hij zichzelf af te trekken. Het voelde lekker, zijn pik was goed hard en zijn ballen voelde vol aan. Langzaam bewoog hij zijn voorhuid over zijn eikel heen en weer. Zijn ademhaling ging omhoog en zachtjes begon hij te kreunen. De gedachte aan Dex maakte hem nog geiler dan hij al was en hij begon zijn billen te strelen. De gedachte dat Dex hem nu aan het likken en vingeren was maakte de opwinding alleen maar erger. Tom ging zo op in zijn solosexspel dat hij niet doorhad dat Dex op de deur klopte.

Hoi Tom, riep Dex en hij klopte weer op de deur. Hij hoorde het water op de grond kletteren vanuit de douche en klopte nogmaals. Nog steeds geen gehoor. Voorzichtig opende hij de deur op een kiertje om de handdoek op de wastafel te leggen. Door de kleine opening van de deur zag Dex iets wat hij niet had verwacht. Hij zag Tom leunend tegen de muur in de douche zichzelf aftrekken. Hij had zijn ogen gesloten en het leek erop dat hij een vinger in zijn kontje had zitten. Het uitzicht maakte Dex geil en hij voelde zijn pik groeien in zijn joggingbroek. Wow, ik wist niet dat ik zo een geile buurjongen had, hoorde hij zichzelf in gedachte zeggen. Hij bekeek Tom nu goed. Een mooi lichaam met een verzorgd bosje schaamhaar boven zijn pik. Niet kaal maar kort getrimd. Dat kon hij wel waarderen. Zijn ogen gleden af naar datgenen wat Tom in zijn handen had. Dex begon zijn lippen af te likken want wat hij daar zag was toch wel heel erg lekker. Tom had een mooie rechte dikke pik in zijn hand met een aardige kop erop. Hij schatte hem al snel een centimeter of 19 met een lange volle zak. En terwijl hij zo gefocust zat te kijken werd zijn pik nog harder. Je mag hem ook van dichtbij komen bekijken hoor, hoorde hij Tom ineens zeggen. Snel gooide hij de handdoek op de wastafel en liep weg. Shit shit!! Zei hij tegen zichzelf. Hij was betrapt. Nog helemaal van slag omdat hij betrapt was op het kijken naar Tom’s pik liep hij zijn kamer in. Hij gooide de deur achter zich dicht en liet zich op bed vallen. Hoe had hij zo stom kunnen zijn zei hij tegen zichzelf. Hij pakte een kussen en gooide die door de kamer van frustratie. Niet veel later werd er zachtjes op de deur geklopt. Hallo Dex? Dex mag ik binnen komen vroeg Tom. Ga weg, riep Dex. Laat me met rust. Even was het stil en werd er weer op de deur geklopt. Euhh Dex? Mijn rugzak ligt op je kamer weet je nog? Hij hoorde dat Tom nog achter de deur stond. Hij kon hem daar niet laten staan terwijl zijn schone kleding in zijn kamer lag. Pak je tas en kleed je maar aan in de badkamer zei Dex lichtelijk geïrriteerd. Dex draaide zich om met zijn rug naar de deur zodat hij Tom niet hoefde aan te kijken.

Langzaam ging de deur open en Tom stapte de kamer binnen. Hij keek de kamer rond en zag Dex op bed liggen met zijn rug naar hem toe. Euhh, ik wilde je nog bedanken dat ik hier mocht douchen zei hij zachtjes. Dex mompelde dat het wel ok was en trok zijn hoodie over zijn hoofd in de hoop dat Tom snel weg zou gaan. Tom deed de deur dicht en liep verder de kamer in richting zijn tas. Hij pakte zijn tas op en maakte aanstalten om richting de badkamer te lopen toen hij zich bedacht. Onder de douche was hij niet meer klaargekomen nadat hij Dex zo naar hem had zien staren in de deuropening. En eigenlijk was hij nog best wel geil en hij durfde er een wedje op te leggen dat ook Dex nog geil was. Stilletjes zette hij zijn rugzak weer op de grond en liep richting Dex.  Daar stond hij dan alleen maar met een handdoek om zijn middel te kijken naar Dex die op bed lag. Zijn pik begon weer te groeien en voor hij het wist had hij alweer een keiharde stijve pik. Nu Dex hem had zien staan aftrekken onder douche zou hij een volgende stap kunnen wagen. Schuif eens op zei hij. En zonder een antwoord van Dex af te wachten kroop hij in het bed van Dex. Wat doe je?,vroeg Dex. Nou , zei Tom, ik heb het koud en wil me even opwarmen voordat ik me weer aankleed. En misschien wil jij mij wel opwarmen nu ik zo naast je lig? Even was het stil. Tom hoopte dat hij nu niet al zijn kansen had verspeeld bij Dex. Dex draaide zich om en keek Tom aan. Zijn gezicht was rood, of het nu kwam omdat hij zich schaamde voor wat daarnet was voorgevallen of dat hij rood was van boosheid, was even niet duidelijk. Dex zuchtte. Sorry van daarnet, zei hij zachtjes, ik had niet mogen staan gluren naar je. Tom keek hem aan. Nou je kan het goed maken zie hij. Hoe bedoel je vroeg Dex. Kom maar dichterbij dan zal ik het in je oor fluisteren zei Tom. Dex boog langzaam voorover, nu hij zo dichtbij zat rook bij de douchegel op Tom’s huid.  Kom kom, verder anders kan ik het niet in je oor fluiteren zei Tom. Dex boog verder voorover en nu leunde hij met zijn borst op die van Tom. Hij leek erop alsof hij de hartslag van Tom voelde. Hij voelde de warme adem van Tom langs zijn gezicht. Tom fluisterde heel zachtjes in zijn oor. Doe je hand onder de deken, stel geen vragen maar doe het. Hij probeerde omhoog te komen maar Tom had zijn arm al achter zijn hoofd geplaats om te voorkomen dat hij zich terug zou trekken. Hij voelde Tom’s huid tegen de zijne. Tom fluisterde nogmaals dat hij zijn hand onder de deken moest doen.

Langzaam deed hij zijn hand onder de deken. Tom’s lichaam voelde warm aan. Rustig liet hij zijn hand Tom’s lichaam verkennen. Zijn hand rustte nu op zijn borst, langzaam streelde hij over Tom’s tepels die hard begonnen te worden. Ze waren klein maar fijn, hij voelde de buikspieren en merkte dat de ademhaling van Tom sneller ging. Blijkbaar wond dit hem op.  En terwijl hij met zijn ene hand langzaam Tom’s lichaam aan het verkennen was keken ze elkaar met zaadvragende ogen aan. Zijn hand gleed nu voorbij de navel van Tom. Blijkbaar kietelde het want Tom probeerde een lach te onderdrukken. Even bleef hij hangen bij zijn navel om dan weer langzaam verder af te zakken naar de staaf der liefde. En voor hij het wist voelde hij de eikel van Tom tegen zijn hand. Tom hield even zijn adem in. Dit is waar hij al die tijden op had gehoopt. Dex die hem zou bevredigen en misschien wel meer. Dex voelde de natte eikel van Tom tegen zijn hand. De deugniet ligt gewoon naakt naast me hoorde Dex tegen zichzelf in gedachte zeggen. Langzaam omsloten zijn vingers de pik van Tom. Tom had Dex zijn hoofd nu dichter tegen zich aangedrukt. Tom begon Dex in zijn nek te zoenen. Hij likte zijn lippen nat en maakte zich op om Dex een zuigzoen te geven in zijn nek. Dex voelde de natte lippen van Tom in zijn nek. Zijn ademhaling ging omhoog net als zijn hartslag, hij raakte meer en meer opgewonden van deze situatie. En terwijl Tom hem in zijn nek aan het zoenen was pakte hij Tom’s pik stevig beet en begon hem af te trekken. En telkens wanneer hij de eikel ontblootte pakte Tom hem steviger beet. Daar lag hij dan in bed zijn buurjongen af te trekken. Zijn eigen erectie was niet meer te houden en wilde dan ook graag bevrijdt worden. Hij pakte Tom zijn hand en begeleide hem naar zijn joggingbroek. Maak hem los kreunde hij zachtjes in zijn oor. Tom begon over zijn pik te wrijven en met een hand maakte hij de veter van de joggingbroek los. Hij liet zijn hand in de joggingbroek glijden. Je draagt geen onderbroek fluisterde hij in Dex’s oor. Klopt fluisterde Dex terug. Net als dat jij nu ook niets aan hebt in mijn bed.  Tom lachtte en drukte zijn lippen op Dex’s mond. Zijn tong zocht een opening en het duurde dan ook niet lang of Dex beantwoorde dit met een natte zoen. Daar lagen ze dan tongzoenend op bed. Tom sloeg de dekens van zich af en lag nu naakt naast Dex. Even stopte Dex en keek naar de stijve pik van Tom. Hier zou hij wel van kunnen genieten en ging weer verder waar hij gebleven was met tongzoenen.

Plots stopte Tom met zoenen en duwde Dex op zijn rug. In een soepele beweging zat hij nu bovenop Dex. Wat zijn we van plan meneer?, vroeg Dex. Tom keek hem ondeugend aan een begon langzaam over Dex zijn pik heen en weer te schuiven. Tom draaide met zijn kont, schoof heen en weer, en begon Dex droog te neuken. Hij voelde de harde pik onder hem. Zo te voelen was die op volle oorlogssterkte en werd het tijd om hem te bevrijden van de stukje stof. Zijn handen gleden over Dex’s lichaam richting de joggingbroek. Langzaam begon hij deze naar beneden te trekken terwijl hij Dex aankeek. Die deed zijn heupen wat omhoog zodat de joggingbroek soepeltjes van zijn heupen afgleed. Het duurde dan ook niet lang voordat zijn pik omhoog schoot nu hij daar half naakt op zijn bed lag. Tom zat nu ter hoogte van zijn knieën en hield nog steeds de joggingbroek vast. Hij keek geil naar de pik van Dex die nu recht omhoog stak. Hij had Dex de vorige keer al wel naakt gezien vanaf zijn zolderkamer maar nog nooit met een stijve pik. Hij voldeed precies zoals in zijn fantasieën wanneer hij zich lag af te trekken. Lang, groot, onbesneden en kaal. Hij schatte hem groter dan de zijne, die toch ook al niet klein was. Hij kwam iets omhoog en trok de joggingbroek onder zich door. Hij voelde de behaarde benen van Dex tegen zijn pik. Het kietelde licht en het wond hem weer op. Nu Dex daar zo half naakt voor hem lag moest hij het er nu van nemen. Met een snelle handbeweging trok hij de joggingbroek over Dex zijn enkels en gooide deze op de grond. Daar lag Dex dan met alleen nog maar een paar witte sokjes aan en een hoody op in bed. Het had wat geils, het gaf hem het gevoel van snelle seks op een verboden plek. Het werd tijd voor meer actie en zonder maar ook wat te zeggen duwde hij Dex zijn benen uit elkaar. Hij had nu mooi zicht op de kale pik en hangballen van Dex. Er zat niets anders op dan Dex zijn pik in zijn mond te nemen, iets waar hij al zo lang over droomde.

Hij begon aan de binnenkant van Dex’s benen. Hij maakte zijn lippen nat en begon hem te kussen. Langzaam omhoog richting zijn kruis. Dex voelde de warme adem van Tom over zijn benen gaan. Nu Tom zo dicht bij zijn kruis zat deed hij zijn benen verder uit elkaar. Tom had nu een mooi uit zicht op zijn sterretje. Was dit een stille hint?  Tom begon zijn ballen te strelen, ze voelde warm en zwaar aan. Hij deed de ballen omhoog en begon Dex te likken tussen zijn balzak en anus. Dex begon te kreunen en zwaarder te ademen. Dit wond hem blijkbaar op en een teken voor Tom om verder te gaan. Hij likte zijn lippen nat en zoog een voor een de ballen van Dex naar binnen. Niet te hard maar net genoeg om ze heerlijk in zijn mond rond te laten gaan. Dex pakte zijn pik beet en begon zichzelf af te trekken. Tom likte aan zijn ballen en hij voelde dat Tom steeds verder naar beneden ging. Plots voelde hij wat warms en nats tussen zijn billen.  Tom duwde zijn benen naar achteren om beter bij zijn sterretje te kunnen. Het duurde dan ook niet lang en bij voelde Tom’s natte tong rondjes draaien om zijn anus.  Ohhh Tom wat doe je met me, kreunde hij. Ohh jaa, ga door…duw je tongetje verder naar binnen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en Tom duwde zijn tong verder in Dex’s anus. Zijn tong maakte overuren, afwisselend duwde hij zijn tong naar binnen of likte hij Dex’s anus lekker nat. Nu hij Dex zo geil had gekregen was het tijd om er een vingertje in te duwen. Met zijn tong maakte hij het extra nat en terwijl hij heerlijk aant likken was deed hij er stiekem een vingertje bij. Met zijn tong en vinger speelde hij met Dex zijn anus, die daarop antwoorde door af en toe terug te duwen. Dex begon met zijn heupen te draaien, zijn pik was helemaal nat geworden en hij voelde dat hij richting een orgasme ging. Hij was nog niet van plan om klaar te komen dus hij besloot even te stoppen en keek naar wat er daar tussen zijn benen afspeelde. Hij zag Tom met volle overgaven zijn anus likken en af en toe voelde hij een vinger naar binnen gaan. In het verleden had hij al eens wat in zijn kont gedaan en dat had hem een super geil orgasme gegeven. Maar een vinger van iemand anders in hem was nieuw voor hem. Stiekem wond het hem wel op en hij was dan ook benieuwd hoe het zo aan voelen.

Je mag me wel vingeren hoor zei hij tegen Tom. Tom keek omhoog en lachte. Weet je het zeker, vroeg Tom. Ja, zei Dex, kijk maar hoe ver je kan gaan hoor. Meestal bleef het bij een fantasie voor hem of hij zocht filmpjes op waar hij zag dat jongens niet alleen een vinger in hun kontje stopte maar ook wel eens andere voorwerpen die als dildo door moesten gaan. Dat laatste had hij een tijdje geleden eens geprobeerd door een deo fles in zijn anus te duwen. Hij voelde zich gevuld en hij was nog nooit zo heftig klaargekomen. Zijn sperma zat tot achter zijn oren zoveel was het. Maar nu was dit weer wat anders. Tom die nog steeds hem aan het likken was en af en toe voelde hij dat Tom zijn vinger in zijn anus duwde. Het ging eerlijk gezegd best wel soepeltje en na een tijdje was hij een soort van gewillig geworden. Kom, draai je om dan kan ik er beter bij zei Tom. Dex draaide zich om en ging op zijn knieën zitten met zijn kontje omhoog. Wat heb jij een geil kontje zeg, zei Tom. Dex moest lachen. Hij is helemaal voor jou Tom, zei hij. Tom liet zijn tong weer het werk doen en likte alsof zijn leven er vanaf hing. Hij likte zijn vinger nat en duwde deze naar binnen.  Doe er nog maar eentje bij hoor, zei Dex. Hmmm, dat gaan we dan maar doen he!, zei Tom en maakte nu twee vingers nat. Onspan je dan maar. Zei Tom, want dan ga ik er nu twee vingers in doen.

Tom draaide met zijn vingers en voelde dat er nu wel een extra bij kon. Langzaam gleden er nu twee vingers in Dex’s kontje heen en weer. Hij kreunde en pakte zijn pik weer beet om te trekken. Ohhh, ik wel meer kreunde hij. Dat kan wel zei Tom maar dan moet ik wel glijmiddel hebben. Kijk achter dat ene boek in de kast , links van de deur. Tom stond op en liep richting de kast. Daar achter vind hij een grote pot glijmiddel. Zo zo meneertje, wat heb je hier allemaal mee gedaan vroeg hij plagend.  Eeuhhh, niks en Dex begon te lachen. Tom sprong weer op bed en trok Dex naar zich toe. Hij smeerde aardig wat glijmiddel op Dex’s anus en smeerde ook zijn eigen vingers in. Het werd tijd voor vinger nummer drie. Dex duwde zijn kontje nog meer de lucht zodat Tom er beter bij kon. Hij voelde weer twee vingers zijn anus in verdwijnen wat hem een heerlijk gevoel gaf. Nu zijn anus wat meer open stond kon er nog een vinger bij. Hij voelde nu wat meer druk op zijn kringspier maar na een paar keer trekken aan zijn pik was ook dat weer verdwenen. Hoeveel heb je er nu in vroeg hij aan Tom. Er zitten er nu 3 in zei Tom.

Zou er nog een bij kunnen vroeg hij aan Tom. Tja, dat zou wel kunnen maar hangt van jou af hoor, gaf Tom als antwoord. Even was het stil. Ik wil verder zei Dex, veel verder. Tom smeerde wat extra glijmiddel op Dex’s sterretje en begon hem weer te masseren. Nu er makkelijk 3 vingers in konden werd het tijd voor nummer 4 en misschien wel nummer 5. Beide waren zo geil dat het voorvocht in slierten van hun pik afdroop. Een glijmiddel had Tom niet meer nodig wanneer hij Dex zou gaan neuken. Maar nu was het tijd om hem verder te gaan oprekken. Dex kreunde van geilheid en moedigde Tom aan om nummer 4 er bij te stoppen. Nu er soepel 3 vingers in konden en zijn kontje open bleef staan konden ze verder. Ohhh fuck kreunde Dex, ik ben zo geil nu. Ga door man…maak me gek. Tom had niet veel aanmoediging meer nodig om er dan ook een 4de vinger bij te stoppen. Even voelde het strak aan omdat Dex zijn kringspier zich aanspande. Langzaam bewoog hij in en uit om het soepel te maken. Zijn hand verdween al redelijk ver in Dex zijn kontgaatje. Zijn hand zat er al voor de helft in, alleen zijn duim moest er nu nog bij. Wil je verder Dex, vroeg Tom. Ja, graag kreunde Dex. Toe maar, ik wil alles. En weer begon Dex aan zijn natte paal te trekken. Gelukkig kon hij zichzelf inhouden om nog niet klaar te komen. Die 4 vingers in zijn kontje maakte hem nog geiler dan hij al was. Tom trok zijn vingers er weer uit en zag dat Dex zijn kontje nu langer bleef open staan. Heel even streelde hij langs de rand van de kringspier en smeerde nog wat extra glijmiddel erin.  Het werd nu tijd voor de rest. Hij keek naar zijn eigen pik en zag dat hij een vlek op het bed had gemaakt door het voorvocht. Hij moest zichzelf nog even inhouden om straks heerlijk klaar te komen.

Dex trok ondertussen zijn billen uit elkaar zodat Tom er nog makkelijker in kon komen. Daar lag hij dan, kontje ophoog en billen uit elkaar met zijn gezicht naar beneden in zijn kussen. Sletteriger dan dit kon bijna niet en dat wond hem heel erg op. Hij voelde de vingers van Tom zijn anus binnen dringen. Hij kreunde van genot en duwde zijn kontje naar achteren. Voor zijn gevoel duurde het te lang voor dat Tom alle vingers in zijn kont had geduwd. Maar nu voelde hij toch een bepaalde spanning op zijn kringspier. Tom was bezig om al zijn vingers naar binnen te duwen. Langzaam en met geduld duwde hij zijn hand er langzaam in en haalde hem er weer uit. Het werd tijd om te kijken of hij hem er helemaal in zou kunnen krijgen. Langzamer dan de eerste keer duwde hij vinger voor vinger naar binnen. Nu alle 5 vingers er tot de helft van zijn hand erin zaten begon hij langzaam draaiend verder te duwen. Nog wat extra glijmiddel om het soepeler te laten gaan. De anus omsloot zijn hand nu voor de helft. Even wachtte hij, hij hoorde Dex kreunen.

Ohh jaa Tom, dieper man..Ga door!! Dex begon met zijn kontje te draaien en duwde deze naar achteren. Tom hoefde niet veel te doen en zag zijn hand langzaam naar binnen glijden. Hij zat er nu voor ¾ in en hij voelde de anus over zijn hand glijden. Dex duwde nog meer. Beweeg je hand langzaam in me riep hij naar Tom. Tom begon te wegen en na 4 x bewegen zag bij zijn hand helemaal in Dex’s anus verdwijnen. Dex kreunde hard. Ohh shit man, dit is zo geil…Neuk me met je hand, ik wil je in me voelen. Tom begon nu sneller heen en weer te gaan en begon Dex lekker te fisten. Met zijn vrije hand streelde bij Dex zijn billen en nam zijn ballen vast. Zachtjes trok hij eraan en hoorde Dex nog meer kreunen.

Dex zijn pik bungelde tussen zijn benen en aan de vlekken op het bed was bij behoorlijk geil. Het zou dan ook niet al te lang meer duren voordat Dex een zaadlosing zou krijgen. Omdat hij graag Dex klaar wilde pijpen begin hij weer langzaam zijn hand terug te trekken uit zijn anus. Heel even liet hij zijn hand voor de helft in Dex zijn kont. Hij voelde de kringspier samen trekken. Een voor een haalde hij een vinger eruit en pakte Dex zijn pik beet. Hij trok zijn pik naar achteren en deed hem in zijn mond. Dex kon geen kant op en begon zijn kontje te strelen. Hij voelde met een vinger aan zijn anus en merkte dat deze nog open stond van het fisten. Snel stopte hij twee vingers in zijn eigen kontje om zijn prostaat te masseren. Ik ga bijna komen waarschuwde hij Tom.  Hij hoorde Tom iets mompelen van kom maar.  Het duurde dan ook niet lang en hij kwam schokkend klaar in Tom’s mond. Normaal gesproken spoot hij ene keer of 3 zaad maar nu leek er geen einde aan te komen. Tom bleef zuigen, het was zo veel dat hij moeite had het door te slikken en liet het dan ook op zijn lichaam vallen. Dex trok langzaam zijn vingers uit zijn kontje en viel voorover op bed.

Fuck man, dat was megagail zeg, ik ben nog nooit zo heftig klaargekomen Tom. Hij keek achterom en zag Tom zitten. Het zaad droop van zijn kin af en viel op zijn onbehaarde borstkast. Met een hand smeerde Tom de rest van het zaad over zijn lichaam en pik. Nu hij Dex zo zag liggen op zijn buik was het zijn buurt. Hij kroop bovenop Dex en duwde zijn gezicht in de kussen. Met zijn pik gleed hij door de natte bilspleet van Dex. Zal ik je nog een toetje geven , vroeg hij aan Dex. En voordat Dex wat kon zeggen duwde hij zijn pik tussen de billen op zoek naar de grot der liefde. Aangezien alles nog nat was van het glijmiddel gleed bij er soepeltjes in. En ondanks dat hij Dex net gefist had sloot zijn anus zich weer strak om zijn lul. Met diepe langzame halen begin hij te stoten, Dex zijn gezicht nog in het kussen kreunend. Tom begon het tempo op te voeren en pakte Dex zijn heupen beet. Het zou niet lang meer duren eer hij zijn zaad in de darmen zijn Dex zou gaan spuiten. Hij voelde dat Dex zijn anus aanspande, dat was net genoeg voor hem klaar te komen. Ook bij hem leek er geen einde aan te komen en spoot hij al zijn zaad naar binnen. Daar lagen ze dan beide uitgeput en onder het zaad in bed. Tom rolde op zijn zij en keek naar Dex. Deze lag met een rood aangelopen gezicht hem aan te kijken. Zeg, ik wist niet dat jij zo een kinky typje bent Dex, zei hij. Dex lachte, dat kan ik ook wel van jou zeggen hoor.  Beide schoten in de lach. Kom laten we gaan douchen  zei Dex, en stond op. Zijn pik bungelde voor Tom’s gezicht langs. Mooi uitzicht zo van onderen, zei Tom en kneep snel in Dex zijn ballen. Dex lachtte, pakte Tom bij zijn hand en nam hem mee richting de badkamer waar hij de douche aanzette. Daar stonden ze dan samen onder de douche tegen elkaar aan. Voelde Dex daar een lichtelijk erectie opkomen bij Tom. Het zou toch niet waar zijn dat die geile donder alweer zin heeft. En terwijl Dex en Tom onder de douche stonden na te genieten van de seks kwam er een whats app bericht binnen. Het was die oudere man waar hij een afspraak mee had gemaakt om langs te komen.

3524 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.