Achterhoek 2

Ik was rond de 18 jaar oud en woonde met bij mijn ouders tegenover een stel. Zij hadden een baby gekregen en ik paste wel eens op. Niet vaak, maar als ze wel eens gingen stappen of een feest hadden dan vroegen zij mij of ik wilde oppassen op Rens. Herko (27) en Sanne (25) gingen samenwonen in het huisje tegenover mijn ouders. Er was regelmatig contact en ik ging, voordat Rens werd geboren ook regelmatig wandelen met de hond. Heerlijk het bos in. Sanne werkte in de detailhandel en had een eigen paard. Herko was in opleiding tot bakker en speelde voetbal bij de plaatselijke voetbal vereniging. Herko had beetje peper en zoutkleurig haar, was slank maar redelijk gespierd. Geen tot weinig lichaamsbeharing. Sanne was een dagje met haar zus en de kinderen op pad en Herko moest werken. Sanne had mij gevraagd of ik de hond uit wilde laten zodat Herko kon slapen als hij thuiskwam. 


Ik was heerlijk het bos ingelopen en had een flink stuk gewandeld. Ik zag dat de auto van Herko op de parkeerplaats stond en deed voorzichtig de achterdeur open. De hond liep naar binnen en ik vulde de waterbak bij. Zoals altijd ging ik even op de bank zitten knuffelen met de hond. Boven hoor ik gestommel. Ik loop naar de hal en ga onderaan de trap staan. Terwijl ik omhoog kijk, verschijnt Herko bij het traphekje. Naakt. Met een handdoek droogt hij zijn haren af. 'Hé ben je er al?' vraagt Herko. 'Uh ja, ik hoorde gestommel en dacht laat ik eens even kijken' stamel ik. 'Haha ... ja dat was ik' zegt Herko en wrijft met de handdoek over zijn buik. Vanaf beneden kijk ik naar boven en ik ben onder de indruk van zijn lange, slappe pik. Hij ziet er imposant uit. Een lang, dik exemplaar. Daarboven donkerkleurig schaamhaar. Ik weet niet zo goed waar ik moet kijken en voel dat mijn gezicht rood kleurt. 

'Oh nu je hier toch bent' zegt Herko 'wil jij mijn rug even insmeren met zo'n crème?'. 'Ik heb de laatste tijd wat last van acne op mijn schouders' zegt Herko 'ontzettend irritant'. 'Uh ja tuurlijk' stamel ik uit en loop de trap op naar boven. Herko loopt voor mij de badkamer in en gooit de handdoek in de wasbak. 'Kijk deze crème' zegt Herko 'die moet op de pukkels'. Ik zie dat Herko prachtige, ronde billen heeft en zijn bovenbenen zijn ontzettend gespierd. Hij overhandigd mij de tube en draait zich met zijn rug naar mij toe als hij voor de spiegel staat. 'Wat ben je rood' zegt Herko 'heb je het warm?' Ik stamel 'ja het is hier vochtig en benauwd'. 'Ja klopt' zegt Herko 'net even flink heeft gedoucht, mijn rug is denk ik ook wel rood'. 'Uh ja' stamel ik en draai de dop van de tube af. Met mijn handen masseer ik zijn schouders in met de crème. Ik kijk naar beneden naar zijn welgevormde billen. Mijn gezicht kleurt nog roder, mijn handen glijden over zijn schouders. Herko kijk mij via de spiegel aan. 'Gaat het?' vraagt Herko al glimlachend. 'Uh ja hoor' stamel ik weer.

'Kun je gelijk even mijn rug invetten?' vraagt Herko en geeft mij een fles bodylotion aan. Ik spuit een klodder bodylotion op mijn handen en wrijf het net onder de schouders op zijn rug. Ik wrijf het goed in en raak de bovenkant van zijn billen aan. Mijn vingers komen iets verder over zijn billen. Herko duwt zijn billen iets verder naar achteren. Ik kijk vooruit in de spiegel, onze blikken kruizen elkaar. 'Je mag ze wel vastpakken en insmeren hoor' zegt Herko en begint te glimlachen. 'Wacht' zegt Herko. Hij draait zich om en met zijn hand grijpt hij in mijn kruis. Ik kijk naar beneden en zie dat zijn pik inmiddels is gegroeid. 'Kijk aan, ook bij jou plaatselijke zwelling' zegt Herko 'kunnen wij als mannen onder elkaar vast iets voor elkaar betekenen'. Hij glimlacht. 'Kleed je maar uit' zegt Herko en maakt de rits van mijn broek open. 'Uh maar komt Sanne niet thuis?' vraag ik stamelend. 'Nee joh, die komt later vandaag pas terug' zegt Herko zelfverzekerd. Hij trekt mijn T-shirt over mijn hoofd uit en ik sta in no-time naakt voor Herko. Mijn kromme pik is knetter hard. Ook zijn pik staat kaarsrecht vooruit, groot en dik. Herko neemt beide pikken vast met een hand en begint eraan te trekken. 'Lekker?' vraagt Herko. 'Hmm zeker' kreun ik. 

Hij neemt mijn hand en leidt mij naar de slaapkamer. Herko neemt een duik op bed en duwt zijn kontje omhoog. Ik sta aan de achterzijde van het bed en heb zicht op zijn anus. Hij houdt de billen van elkaar met zijn handen. Zijn geschoren balzak hangt tussen zijn benen. 'Rimmen?' vraagt Herko. Ik ga op mijn knieën achter hem zitten en breng mijn tong richting zijn anus. Mijn tong cirkelt rond zijn kringspier. 'Duw hem eens naar binnen?' zegt Herko en ik probeer mijn tong in zijn anus te drukken. Herko kreunt. Met mijn hand grijp ik zijn pik vast en begin eraan te trekken. Herko kreunt. Met mijn duim druk ik tegen zijn anus. Hij ontspant en mijn duim komt baant zich een weg naar binnen. 'Wow! Lekker' kreunt Herko. 'Wacht'! Herko komt overeind en pakt een fles glijmiddel 'ik wil je pik in me voelen'. Hij is op zijn kont voor mij komen zitten en smeert mijn pik rijkelijk in met glijmiddel. Zijn ballen liggen op het dekbed en zijn pik staat fier overeind tegen zijn buik gedrukt. 'Hoe wil je dat ik je neuk?' vraagt ik. 'Ik wil je zien' zegt Herko en laat zich achterover op het bed vallen. 'Smeer je mijn aars nog even in met glijmiddel?' vraagt Herko en kijkt me glimlachend aan. Hij duwt een kussen onder zijn billen. Ik duik weer tussen zijn billen en begin hem weer te rimmen. Herko pakt zijn pik vast en begint eraan te trekken terwijl hij deze van zich afduwt. Ik kom omhoog en neem zijn pik in mijn mond. Herko kreunt. Ik pijp zijn pik, probeer hem helemaal in mijn keel te laten verdwijnen, maar hij is te groot. Herko legt zijn handen achter op mijn hoofd en stoot zijn pik verder mijn keel in. Ik moet kokhalzen. Herko kreunt.

Ik smeer zijn kontgaatje met glijmiddel in en ook mijn eigen pik smeer ik nogmaals in. Herko spreidt zijn billen en kijkt naar mij. Ik zet mijn eikel voor zijn anus en geef rustig wat druk. 'Wow! Ik moet even ontspannen' zegt Herko. Hij trekt zijn benen omhoog en ik voel dat hij ontspant en mijn pik glijdt langzaam in zijn kontje. Hij zucht. 'Wow! Heftig dit' zegt Herko. Ik maak langzaam neuk bewegingen. Herko plaatst zijn handen in mijn zij en probeert mijn bewegingen te sturen. 'Gaat het?' vraag ik .. 'Damn! Heftig, maar ook heel lekker' zegt Herko. Zijn hoofd is rood aangelopen. Ik begin hem sneller te neuken. Hij laat mijn zij los en pakt zijn pik vast en begint zichzelf af te trekken. Mijn pik glijdt tot aan mijn eikel in- en uit zijn strakke kontje. Ik voel zijn anus af en toe aanspannen. 'Fuck gast, ik ga komen' kreunt Herko 'spuit jij mij vol?'. Zijn ademhaling verzwaard en mijn ritme neemt toe. Herko begint stevig te hijgen en spuit met krachtige stralen zijn ballen leeg. Stralen met zaad komen op zijn gezicht terecht. Ik heb een constant tempo en ik voel dat zijn kontgaatje mijn pik melkt. 'Ik ga komen' kreun ik. 'Spuit me vol' zegt Herko. Ik leeg mijn zak in zijn darmen. Ik kom over hem heen liggen. Zijn handen pakken mijn gezicht en we belanden in een tongzoen. Ik lik wat van zijn eigen zaad van zijn kin en we tongzoenen weer. 'Fuck wat geil dit' zegt Herko. 'Damn inderdaad' zeg ik. Mijn pik word slap en plopt uit zijn kont. Herko wrijft met zijn vingers langs zijn anus en brengt zijn met mijn zaad besmeurde vingers naar zijn mond. 'Wat smaakt dat zaad van jou ontzettend lekker' zegt Herko terwijl hij zijn vingers aflikt. We tongzoenen. 'Wow! Ik voel het uit mij lopen' zegt Herko al lachend 'hoeveel zaad heb jij wel niet in mij gespoten. We lachen. Staan op en lopen naar de douche. Samen douchen. 

3412 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.