Buurman te paard

... als je 18 bent en nog niet uit de kast, dan is iedere aandacht van mannen raar. Tenminste dat vond ik. Ik had wel de nodige ervaring met mannen, maar ik was nog niet 'uit de kast'. Bij mijn ouders in de straat woonde een man en hij had een latrelatie met zijn vriend die tegenover hem woonde. Mijn moeder was het al wel eens opgevallen dat deze man altijd veel belangstelling voor mij had. Als hij voorbij ons huis reed en ik stond buiten dan keek hij altijd, zat bijna omgekeerd in de auto als hij de bocht in reed. Ik wilde mezelf nog niet uitten, maar interesse had ik zeker. Ook in deze man. Hij had een paard bij de manage staan en af en toe dan kwam hij rijdend op het paard door de straat heen. Als ik dan buiten stond, knikte hij altijd vriendelijk en voor de bocht keek hij achterom om te kijken of ik hem nakeek. 


In die tijd heb ik in het telefoonboek zijn nummer opgezocht. En hem stiekem gebeld. In het begin zei ik niets, om mezelf maar niet kenbaar te maken. Maar zijn stem intrigeerde mij en blijkbaar was hij nieuwsgierig naar diegene die hem steeds opbelde. Hij ging vragen stellen en ik antwoorde eerst vaak met 'Hmmm' en later met 'ja' of 'nee'. Ik vertelde met fluisterstem dat ik mezelf aan het aftrekken was, etc. Op een avond toen ik alleen thuis was en hem weer belde, gaf hij aan 'denken te weten dat ik die jongen van een paar huizen verderop was'. Ik schrok en verbrak gelijk de verbinding. Een uurtje later belde ik weer. 'Het geeft niets hoor, je mag me zo vaak bellen als je wil' zei de man 'Je mag ook wel langskomen'. Ik twijfelde. Maar kon de verleiding niet weerstaan. Het was rond 22 uur 's-avonds en het was een donkere avond. Ik heb mijn jas aangetrokken en ben naar zijn huis gelopen. Hij woonde in een bovenwoning een eindje verderop in de straat. Ik belde aan, mijn hart bonkte in mijn keel. Het licht in de gang ging aan en ik hoorde hem de trap aflopen. 

Daar stond ik, gekleed in gele Timberlands met geiten wollen sokken. Ik had een vale spijkerbroek aan, met een spijker overhemd en een zwarte leren jas. Hij was kleiner dan mij, had een rossige flinke snor, wat rossig piek haar en was enkel gekleed in een blauwe ochtendjas. 'Kom binnen' nodigde de man mij uit terwijl hij de trap opliep. Ik liep achter hem aan naar boven. Hij liep de tweede trap op. Ik liep achter hem aan. Op zijn slaapkamer stond een tweepersoons bed en een leeslampje gaf een schemerlicht af. Het was er warm. De man deed zijn ochtend jas uit en ging op bed zitten. Ik zag wat borsthaar en was direct afgeleid door zijn dikke pik met een pluk rossig schaamhaar. 'Kom je bij me?' vroeg de man 'je mag je wel uitkleden'. Hij ging op zijn zij liggen en keek naar mij hoe ik naast het bed stond. Ik twijfelde, enerzijds wilde ik hard wegrennen, anderzijds: 'die dikke pik! Hoe zou die eruit zien als die hard werd?'. 

Ik ontdeed mij van mijn kleding. 'Je mag je sokken wel aanhouden' zegt de man 'dat vind ik wel geil'. 'Je bent mooi' zegt de man 'je bent echt heel mooi'. Ik loop naar het bed en sta naast het bed. Hij komt naar me toe en neemt mijn nog slappe pik in zijn mond. Zijn handen legt hij op mijn billen. Mijn pik word stijf en ik vraag me af 'hoe ziet die dikke pik van hem eruit?'. 
'Je hebt een lekkere pik jongen' zegt de man 'hier heb ik naar verlangd'. 'Laat mij je pik eens zien' zeg ik. De man komt op zijn knieën zitten en toont mij zijn inmiddels stijve pik. Hij glijdt met zijn handen onder zijn ballen door. 'Bevalt het je?' vraagt hij. 'Wow! Wat een vette, dikke pik' denk ik. Ik knik. 'Wil je hem in je mond?' vraagt de man. Ik kom naast het bed op mijn knieën zitten. De man komt iets naar voren en duwt zijn eikel tegen mijn lippen. Ik ruik een beetje urine. Het maakt me geil. Ik neem de dikke pik in mijn mond en begin te pijpen. De man kreunt terwijl hij op zijn knieën op de rand van het bed zit. Ik trek mezelf af. 'Ik wil mijn zaad over jouw pik spuiten' zegt de man. Ik kom overeind en ga op het bed liggen, terwijl ik mezelf aftrek. Hij komt tussen mijn benen zitten en begint zichzelf af te trekken. 'Je bent mooi! Je bent ontzettend mooi!' zegt de man. Hij glijdt met zijn hand over mijn knieën en bovenbenen.

Ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik spuit mijn zak leeg over mijn buik. Mijn navel zit vol zaad. 'Je spuit veel! Je spuit lekker' zegt de man 'dit is heel geil'. En zijn ademhaling versneld en ook hij spuit zijn zak leeg over mijn pik en buik. Het voelt warm. De man buigt zich voorover en likt zijn en mijn zaad van mijn pik en buik. Het kriebelt als zijn tong in mijn navel verdwijnt. Hij likt en slikt mijn zaad. 'Super bedankt! Je bent geil! Dit is echt geil!' zegt de man. Hij staat op en pakt een handdoek en nat washandje en geeft deze aan mij. 'Hier, kun je jezelf mee schoonmaken' zegt de man. Ik maak mezelf droog. De man zit weer op bed en kijkt naar mij terwijl ik me aankleed. 'Je komt er zelf wel uit he?' vraagt de man. 'Uh ja hoor' zeg ik. 'Kom je nog een keer weer?' vraagt de man. 'Uh wie weet' stamel ik. 'Dat zou ik leuk en lekker vinden' zegt de man. Ik knik, draai me om en loop de kamer uit, de trap af, de duisternis in. 

4297 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.