Het Magazijn

Geplaatst door: damian op 31-05-21

Jullie begrijpen dat jullie een winkelverbod krijgen opgelegd voor wat hier heeft plaatsgevonden? We keken de beveiliger aan en knikte stilzwijgen.

 We gaan even een paar uur terug in de tijd. 

Het was de bedoeling om samen met een vriend de stad in te gaan. Gewoon even winkelen en een terrasje pakken. Iets wat we wel vaker deden. Deze vriend, zijn naam is Robin, weet al een tijdje dat ik uit de kast ben. Voor hem was het nooit een probleem dat ik op jongens viel en ik had het vermoeden dat hij het volgens mij wel interessant vond. Op subtiele wijze probeerde hij dan wel eens informatie in te winnen hoe "wij" het dan deden bij elkaar.  Om hem dan te plagen ging ik er dan uitgebreid op in totdat hij rode oortjes kreeg van mijn verhalen. Hij schoof dan ongemakkelijk op de bank heen en weer waarna hij dan snel even moest gaan  "plassen".  

Het viel me op dat hij steeds vaker interesse bleek te hebben naar wat voor sex ik dan wel niet had en wat ik lekker vond. Laatste tijd constateerde ik dan ook dat er een lichte erectie bij hem te zien was na onze gesprekken. Hij vertelde dan wel dat hij verschillende vriendinnen had en wat hij zoal met ze deed. Maar dat het bleef vaak bij de standaard standjes bleef met hier en daar een uitzondering. Hij wilde graag wat spannends mee maken kwa sex, sex op spannende plekken waar het niet mag enzo. 

Maar de meeste vriendinnen waren daar niet zo van vertelde hij dan. 

 Die dag hadden we rond 11 uur afgesproken om eerst een vroege lunch te houden en om daarna de stad in te duiken. Op afgesproken tijdstip kwam Robin aangelopen op het station. Ik zat daar al te wachten en het viel me op dat hij zich wel erg apart had aangekleed. Zo had ik hem eerlijk gezegd nog nooit gezien. 

Hi Robin, jij bent mooi op tijd ,zei ik.  Hij lachte en sloeg zijn arm om me heen. Tuurlijk ben ik op tijd, dat weet je toch, zei hij. 

Kom laten we gaan, ik heb er zin in en misschien in wel meer. Hij lachte weer en keek me aan. Ik keek hem aan en lachte terug. Waar zullen we eerst heen gaan, vroeg ik. Zullen we anders bij die nieuwe lunchroom naast het kerkje wat gaan eten? Dat lijkt me prima , zei Robin. 


En terwijl Robin zo naast me liep bekeek ik hem van top tot teen. Moet zeggen hij zag er wel erg leuk uit vandaag. Er was wat maar ik kon er mijn vingers niet op leggen. Hij zag er ,hoe zal ik het zeggen , hij straalde een soort van geilheid uit. Moet wel bekennen dat het mij wel een beetje opwond om hem zo te zien. Voor alle duidelijkheid, ik zag hem altijd als vriend en niet als een lustobject of potentieel liefdes kandidaat. Wat ook vreemd zou zijn want hij is hetero. Hij is trouwens ook niet het type waar ik voor zo vallen. Dat even terzijde. 

 Goedemorgen, heeft u een tafeltje voor twee bij het raam? vroeg ik. Komt u maar mee, ik heb hier in het hoekje een mooi plekje voor jullie. De dame wees de tafel aan en wij namen plaats. Leuke tent, zei Robin.  Ja zeker, zei ik. 

Maar beste vriend , wat zie jij er ineens hip uit. Robin begon te lachen. Ja, ik vond het tijd worden om mij eens wat vlotter te gaan kleden. Ik was een beetje klaar met mijn simpele outfit. En misschien scoor ik nu wel andere type mensen, en terwijl hij dat zei gaf hij mij een knipoog. Gaf hij mij nou een knipoog? Je weet wel, je hebt een knipoog en een knipoog.

Ik besteedde er verder niet al te veel aandacht aan en kletste over van alles en nog wat. 

De vroege lunch was heerlijk en na ons kopje koffie besloten we te gaan shoppen. Kom ik wil hier ook nog even naar binnen, zei Robin en hij trok me aan mijn arm mee de winkel in. Het bleek om een nieuwe keten te gaan die zich sinds kort in de stad had gevestigd en die meerder verdiepingen had. Kom, zei Robin, laten we boven beginnen en dan zo naar beneden toe. Hij liep al richting de roltrap en ik volgde hem een beetje verbaasd kijkend. 

Waar ben je eigenlijk naar op zoek vroeg ik. Ik wil nog een nieuwe spijkerbroek en sneakers halen, en misschien dat ik nog een leuk shirtje vind. Al struinend liepen we alle afdelingen af richting de kelder. Daar bleek nog een outlet te zitten die nog wat afgeprijsde merkartikelen had liggen. Hoe vind je dit shirtje, vroeg Robin en hield een gekleurde Polo omhoog. Ziet er wel leuk uit zei ik. En terwijl Robin tussen de  kleding aan het zoeken was zag ik zelf ook wat leuks. Ach, waarom ook niet en het was niet zo prijzig meer als eerst. Ik heb ook wat gevonden riep ik. Robin stak zijn duim omhoog. Nou, ik heb denk ik wel genoeg om te passen hoor, zei hij. Kom je mee dan gaan we naar de pashokjes. Wat me nu pas opviel was dat er niemand beneden te bekennen was, geen kopers maar ook geen personeel. We keken in het rond om te zien of er ergens pashokjes waren. Achter in de winkel zag ik iets wat door moest gaan voor pashokjes. Kom , zei ik tegen Robin, daar kunnen we passen.

Ik trok het gordijn opzij en het bleek geen pashokje te zijn maar een magazijnruimte. Omdat ik er nu toch al was had ik geen zin om op zoek te gaan naar een pashokje en begon me om te kleden. Dit is toch geen pashokje , zei Robin. Er is toch niemand dus we kunnen ons hier wel even omkleden toch, zei ik. Ja , waarom ook niet zei Robin en hij trok zijn kleding uit.

Het viel me op dat hij een lekker tintje had van de zon. En zag ik nou een wit streepje van zijn billen? Zo te zien droeg hij dus wel een broekje tijdens het zonnen. Robin kletste honderd uit tijdens het passen en ik kon alleen maar antwoorde met ja en aha.


Ohhh, shit hoorde ik ineens. Die rits zit vast man! Robin stond te kloten met de rits van de jeans. Tja, dat wordt kopen zei ik lachend. Nou als het al zo gaat dan hoef ik hem niet hoor, zei Robin. Help me even want ik zie het niet goed.

Kom hier, zei ik, laat mij eens even kijken. Ik ging op mijn knieën zitten om te kijken waarom de rits niet los liet. Handen weg anders kan ik er niet hij hoor. Robin trok zijn handen weg en keek naar wat ik aan het doen was. Zo te zien zat er een stukje stof tussen wat het probleem veroorzaakte. Alleen hoe en met wat kreeg ik dat los.

Ik probeerde de rits los te wrikken en langzaam de stukjes stof eruit te trekken. Beetje bij beetje kon ik de rits verder naar beneden trekken. Daarbij raakte ik de pik van Robin telkens een keertje aan. Lukt het vroeg Robin. Nou een stukje dan ben ik er hoor , zei ik.

Telkens wanneer ik  zijn pik raakte leek hij groter te worden. Zo te zien raakte Robin wel opgewonden van mijn aanraking.

Nog een klein stukje stof zat vast en met een harde ruk lukte het mij om de rits helemaal los te krijgen. Robin had ondertussen een erectie gekregen die mij niet was ontgaan. Wil je de broek nog aanhouden of moet hij uit? Ik keek omhoog naar Robin die met een rood hoofd mij aankeek. Eehh, die mag wel uit hoor. Maar dat kan ik zelf wel zei hij. Weet je het zeker vroeg ik, en trok langzaam zijn broek naar beneden. Een dikke bobbel tekende zich af in zijn strakke boxer. Met zijn hoofd zo dichtbij zijn kruis begon ook mij het een en ander te groeien. Nu wist ik niet beter dan dat Robin 100% hetero was en ik eigenlijk geen kans zo maken om ook maar wat met hem te doen.

Gaan we nog wat doen of blijf je er naar staren hoorde ik Robin ineens zeggen. Blijkbaar had ik te lang naar zijn kruis zitten staren. Ik keek omhoog, wat bedoel je vroeg ik onschuldig.

Zal ik je anders even op weg helpen, zei Robin. Ik keek hem vragend aan. En voor ik het wist begon hij zijn boxer langzaam uit te trekken. Ik zag nu dat mooie witte streepje tevoorschijn komen en kon nu goed zien waar de zon zijn lichaam had aanbeden en waar niet. Daar zat ik dan op mijn knieën op kruishoogte tegenover mijn beste vriend. Robin trok zijn boxer verder naar beneden. Zo te zin trimde hij alles netjes daar beneden. Iets wat ik wel kon waarderen.

Langzaam kwam zijn penis tevoorschijn. Zo te zien was hij nog harder dan daarnet. Het duurde dan ook niet lang dat zijn stijve uit zijn boxer omhoog schoot.

Een mooie rechte penis bungelde nu voor mijn gezicht. Het was een mooi formaat, ik schat het zo een 18 cm. Zijn eikel was half zichtbaar, wat betekende dat hij nog een voorhuid had die zich langzaam terug wanneer die lekker stijf was. Misschien een soort fetisch maar het wind met altijd op om z’n half ontblote eikel te zien wanneer iemand een stijve heeft.


Daar stond Robin met een stijve pik voor mijn neus. Het was stil, je hoorde alleen onze ademhaling nog. Ik likte mijn lippen nat en bewoog mijn hoofd richting Robin’s stijve pik. Ik opende mijn mond en mijn lippen omsloten zijn eikel.

Robin kreunde. Mijn tong speelde met zijn eikel en ik duwde het puntje van mijn tong in zijn pisgaatje. Ik schoof mijn lippen steeds verder over zijn pik, met mijn tong draaide ik cirkels om zijn eikel. Ik had hem nu voor de helft in mijn mond zitten en begon mijn hoofd heen en weer te bewegen. Ineens voelde ik Robin’s hand achter mijn hoofd. Hij hield me vast en duwde nu zijn pik verder mijn mond in. Zijn eikel tikte mijn huigje aan waardoor ik bijna moest kokhalzen. Robin bleef me vast houden en ik probeerde weer op adem te komen. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kin. Deze waren glad en ook groot. Robin begon harder te kreunen en duwde zijn pik nog een keer achterin mijn keel. Deze keer kon ik het wel handelen en als een pro nam ik de volle 18 cm in mijn mond. Robin begon me in mijn mond te neuken en ik voelde zijn ballen tegen mijn kin aan ketsen. Ohhh, fuck man, wat kan je lekker pijpen man, zei Robin hijgend. Daar zat ik dan op mijn knieen met de pik van mijn beste vriend in mijn mond. Het kwijl droop van mijn kin. Mijn pik had behoefte om bevrijd te worden. En terwijl Robin me heerlijk in mijn mond neukte maakte ik mijn broek los. Mijn pik was al behoorlijk nat van opwinding en ik had dan ook niet veel nodig voor hij op volle oorlogssterkte stond. Robin stopte even en keek naar beneden. Zo zo, meneertje vind dit wel geil zo te zien en hij sloeg met zijn pik tegen mijn wang. Doe je broek uit zei hij op een dominante toon. Al die tijd had ik niets gezegd en deed wat me werd opgedragen.

Draai je om en op knieën, zei Robin, en mondje dicht. Ik had een vermoeden wat er ging gebeuren. Wanneer ik weer eens met mezelf bezig was fantaseerde ik altijd dat ik door Robin werd genomen en nu leek deze fantasie werkelijkheid te worden.

Robin trok mijn billen uit elkaar en liet een klodder speeksel om mijn gaatje vallen. Met een vinger draaide hij rondjes om mijn anus. Hij deed nogmaals een beetje speeksel op mijn anus maar nu duwde hij er een vinger in. Ik kreunde. Sssst,  geen geluid maken, fluister Robin.

Nu voelde ik iets dikkers dan een vinger tegen mijn anus aan duwen. Robin trok mijn billen uit elkaar en plaatse zijn eikel voor mijn gaatje. Hij duwde, zijn eikel gleed voorbij mijn kringspier en ik voelde de rest langzaam naar binnen glijden. Het deed even pijn en ik moest me inhouden om niet te gaan schreeuwen. Robin zijn pik zat nu in me. Daar zaten we dan, beide half ontdaan van onze kleding, in een magazijn  op onze knieën. Robin pakte mijn heupen beet en begon me te neuken. Ik voelde hoe hij zijn pik bijna helemaal uit me trok om hem daarna weer hard en diep erin te duwen. Dit deed hij een aantal keer. En bij elke harde stoot voelde ik zijn pik langs mijn prostaat glijden. Zelf had ik mijn pik nog niet aangeraakt maar deze manier van neuken bezorgde mij een overvloed aan voorvocht. Nu Robin zo hard in me aan het stoten was pakte ik mijn pik beet en begon me af te trekken. Robin begon me sneller te neuken met lange halen. Op het zelfde tempo als hij me neukte begon ik me af te trekken waarbij ik telkens mijn kringspier aanspande om het lekker strak te laten aanvoelen voor Robin.


Robin begon het tempo te verhogen. Ik ga bijna komen kreunde hij zachtjes. Mag ik in je kontje klaarkomen? Normaal laat ik me niet zo snel volspuiten maar ik was zo geil dat ik kreunend toestemming gaf om me vol te spuiten. Robin trok een laatste eindspurt en ik spande nog een keer mijn kringspier aan. Dat was voldoende om Robin klaar te laten komen. Hij pakte mijn heupen beetje en stootte nog een keer om zijn zaad in mijn darmen te lozen.

Ik voelde zijn pik pulseren en dat was voor mij genoeg om zelf ook klaar te komen. Ik spoot 5 dikke slierten zaad op de vloer in het magazijn. Robin hield mij nog even vast met zijn pik in me. Ohhm, wat geil zag dat jij je kringspier zo samen knijpt als je klaarkomt. Ik keek achterom en lachte verlegen. Robin streelde mijn billen en gaf een zoen in mijn nek. Wat heb jij trouwens een geil kontje zei Robin. Daar wil ik wel vaker mee spelen. Sinds wanneer vind jij jongenskontjes interessant vroeg ik. Nou, zei Robin….Ineens vloog het gordijn opzij. Wat zijn wij hier aan het doen? Jullie zijn bij deze staande gehouden mannen. Aankleden en meekomen. Zo snel als we konden trokken we rest van onze kleren aan. Stil wandelde achter de beveiliger aan richting zijn kantoor. Daar aangekomen moesten we ons legitimeren en kregen we te horen dat we niet m eer welkom waren in de winkel.

Een paar uur later liepen we de winkel uit. Het was al sluitingstijd en we mochten gelukkig de winkel verlaten via de achteruitgang. Eenmaal buiten keken we elkaar aan en schoten beide in de lach. Maar vertel eens Robin. Sinds wanneer ben jij ook van de mannenliefde? Robin keek me aan. Dat is een lang verhaal, zei hij en deed een arm om heen.

4156 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.