Nieuwe baan

Geplaatst door: lurker op 01-06-21

Ik reageer op een vacature voor afwasser / duizendpoot bij een luxe evenementen locatie met zalen, restaurant, hotelkamers e.d. en wordt uitgenodigd voor een gesprek. Bij die uitnodiging schrijft degene die me uitnodigt "Neem je zwembroek mee!" en aangezien er geen zwembad met bijbehorende kleedruimte bij deze locatie zit besluit ik mijn zwemslip maar aan te doen i.p.v. een boxer.

Tijdens het gesprek, met de recent aangetreden nieuwe baas en de oude baas (ook in leeftijd een stuk ouder) lijkt er een klik te zijn en als de nieuwe baas afscheid neemt omdat hij iets dringends moet doen zegt de oude baas, die Reinier heet: "En dan nu de hamvraag: heb je een zwembroek meegenomen?". Ik zeg dat ik die onder mijn kleren aan heb en verguld staat de oude baas op, begint zich uit te kleden tot op zijn lange zwembroek en maant mij hetzelfde te doen. Dus ook ik kleed me uit tot op mijn zwembroek en de oude baas vraagt me hem te volgen naar buiten. Hij vertelt dat personeel, als ze even niks te doen hebben, en gasten soms de vijver voor het gebouw gebruiken als zwembad, zeker bij mooi weer. Het is 24 graden dus ik vind het prima nog even de vijver in te gaan.

Als wij op de vijver aflopen zit daar slechts 1 persoon in, deze man wordt aan mij voorgesteld als Dirk-Jan, een vaste gast die tijdens een groot deel van het jaar wekelijks op donderdag cursus geeft en daarna graag nog even ontspant voor hij op huis aan gaat. Ik stel me voor en zeg "Aangenaam kennis te maken" en Dirk-Jan antwoordt hetzelfde terug. Vervolgens stapt Reinier in de vijver en volg ik zijn voorbeeld. Dirk-Jan en Reinier praten over van alles en nog wat en ik stel me meteen maar dienstbaar op door niks te zeggen als me niks gevraagd wordt. Na een tijdje vindt Reinier het welletjes geweest, zegt dat we beter terug kunnen gaan omdat mijn sollicitatie er op zit en als we uitgestapt zijn en net beginnen met weglopen van de vijver zegt Dirk-Jan tegen Reinier: "Sander lijkt me een goede, ik zou hem aannemen!". Daarop bedankt Reinier Dirk-Jan voor de suggestie. Bij binnenkomst pakken we allebei een handdoek en ons al afdrogend begeven we ons weer naar de kamer waar het gesprek begonnen was. Daar zegt Reinier dat ik ben aangenomen en me maandag om 9:00 kan melden in de keuken, mijn werktijden zijn aanvankelijk maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:30, met een half uur lunchpauze van 13:00 tot 13:30. Het salaris is oké, maar niet heel geweldig. Reinier geeft aan dat avond- en weekendwerk een stuk meer oplevert, maar dat ze me eerst een tijdje alleen overdag doordeweeks laten werken om te kijken of ik beval. Dat lijkt me prima.

De maandag erop krijg ik te horen dat ik vooral als afwasser ingezet wordt en me dus elke ochtend in de keuken moet melden. Op maandag, dinsdag en woensdag heb ik best veel te doen, met name in de keuken, maar op donderdag krijg ik na de lunch te horen dat ik bij alle kamers langs moet om te stofzuigen en indien er wat in de prullenbak zit, dit ook mee te nemen. De kamermeisjes hebben de bedden al verschoond maar houden niet zo van schoonmaken. Mij wordt verteld als laatste de suite te doen, dat ik daar pas na 17:00 naar binnen mag, maar dat ik dus 2,5 uur heb voor de overige kamers, dat moet te doen zijn. Ik moet altijd eerst aankloppen en als er nog een gast op de kamer is netjes vragen of het schikt dat ik kom stofzuigen, wil de gast dat niet dan moet ik het kamernummer onthouden en het later nog een keer proberen, liefst voor 17:00 want dan heb ik nog een half uur voor de suite. Deze eerste stofzuigmiddag is een makkie, ik ben ruim voor 17:00 klaar, gun mezelf dan pauze en klop stipt om 17:00 aan bij de suite en hoor vervolgens een stem die 'Binnen!' zegt, ik ga naar binnen en zie daar Dirk-Jan in bed liggen. Hij ligt onder de lakens, maar heeft geen kleren aan om zijn bovenlijf. Ik vraag of ik mag stofzuigen en dat mag. Als ik daarmee klaar ben en alleen nog wil kijken of er iets in de prullenbak zit gooit Dirk-Jan het bed van zich af en blijkt hij geheel naakt te zijn en zichzelf af te trekken. Ik sta even stomverbaasd te kijken en voordat ik iets kan zeggen zegt Dirk-Jan "50 euro verdienen? Als je me door me af te trekken kunt laten klaarkomen krijg je 50 euro en een compliment over je werk naar Reinier". Ik twijfel wel een beetje, maar denk ook "Kleine moeite en ik sla er twee vliegen in een klap mee, ik doe het". Ik kniel naast het bed, Dirk-Jan gaat op zijn rug liggen en ik trek hem af totdat hij klaar komt. Zijn sperma komt op mijn hand en zijn buik en even later kijkt hij me glimlachend aan en zegt "Volgens mij moet je nog wat schoonmaken en dan heb je weekend". Ik lach terug, haal wat wc-papier uit de badkamer waarmee ik mijn hand en zijn buik schoonmaak, deponeer het wc-papier in de prullenbak en leeg de prullenbak. Dan reikt Dirk-Jan me 50 euro aan en verlaat ik de kamer. Ik zeg "Fijn weekend Dirk-Jan!" en hij zegt "Insgelijks en tot volgende week!". Met een rood hoofd verlaat ik de kamer, want als hij zich nu al op volgende week verheugt, wat gaan we dan krijgen? Hetzelfde nog een keer of iets anders??

In de volgende week erna werk ik zo hard mogelijk om de tijd zo snel mogelijk te laten gaan en eindelijk is het weer donderdagmiddag 17:00, ik klop op de kamerdeur en krijg meteen te horen "Kom maar binnen hoor, je wordt verwacht!", waarna ik de kamer inloop. Dirk-Jan is dit keer aangekleed, geeft aan maar 10 minuten te hebben en dat ik het stofzuigen maar moet doen als hij vertrokken is, dus of ik snel plaats kan nemen en hij wijst naar de grond voor hem. Ik ga op de grond zitten en als ik daarna omhoog kijk hangt zijn reeds stijve piemel slechts enkele centimeter voor mijn gezicht. Hij vraagt me hem wederom af te trekken en in mijn gezicht te laten klaarkomen. Ik kijk bedenkelijk en wil daar eigenlijk tegenin gaan als hij weer een biljet van 50 euro pakt en het aan mij aanreikt met de woorden "Dat is toch wel snel verdiend in 10 minuten, of niet?". Daar heeft ie een punt, dus ik pak het biljet aan, stop het in mijn broekzak, trek hem af totdat hij in mijn gezicht klaarkomt (was volgens mij amper 5 minuten) en als ik bedenk dat het handig was geweest om eerst wat wc-papier te pakken ritst Dirk-Jan zijn broek alweer dicht, pakt zijn tas, kijkt me nog even aan als hij "Fijn weekend en tot volgende week" zegt en ik zeg maar snel "Insgelijks!" terwijl ik hem amper goed aan kan kijken omdat er wat sperma op mijn rechter wimper zit. Als Dirk-Jan wegloopt trekt hij de deur achter zich dicht zodat ik meteen naar de badkamer kan om me op te frissen. Na het stofzuigen ben ik deze week al om 17:15 klaar, dat is mooi op tijd!

De week erna gaat minstens zo snel voorbij als de vorige, zo nieuwsgierig ben ik naar wat er nu weer staat te gebeuren. Dit keer open ik gewoon zonder te vragen om 17:00 de deur van de suite, loop meteen naar binnen en Dirk-Jan staat alweer op dezelfde plek als vorige week. Hij hoeft maar met zijn hoofd te knikken of ik ga alweer op de grond zitten, waarna hij wederom zijn stijve piemel voor mijn gezicht hangt. Nu kijkt Dirk-Jan me verwachtingsvol aan en zegt "Deze keer zou ik graag gepijpt worden en zien dat je het sperma dat ik in je mond achter laat doorslikt, het zou je 100 euro opleveren en een opmerking richting Reinier dat ik echt uitermate tevreden ben over je schoonmaakwerk, dat je echt alles opruimt en niks achter laat". Ik bedenk dat ik na dat eerste compliment van Dirk-Jan ook nog een veeg uit de pan kreeg van de souschef toen ik een keer iets op de verkeerde manier had afgewassen, dus dat ik wel weer een compliment bij mijn baas kan gebruiken. Tevens denk ik "Zo erg kan pijpen niet zijn, sterker nog, ik ben er wel nieuwsgierig naar" en dus neem ik even later Dirk-Jans piemel in mijn mond, pijp ik hem totdat hij klaar komt en laat ik zien dat ik zijn sperma netjes doorslik, zoals gevraagd. "Uitstekend! Dit is zeker een compliment waard!" zegt Dirk-Jan en hij reikt me 100 euro aan. Ik zeg "Dank u!", alvorens Dirk-Jan zijn tas pakt en de kamer verlaat, de deur ditmaal niet achter hem dicht doend. Dus ik sta snel op, maar denk ook "Er zou niks bijzonders te zien zijn voor een eventuele voorbijganger", dus ik stofzuig de kamer en ga vervolgens weekend vieren.

Als ik de daaropvolgende week om 17:00 de suite binnen kom heeft Dirk-Jan zowel een extra matras als wat extra dekens geregeld en geeft hij aan het me deze keer wat makkelijker te willen maken. Als ik nou mijn shirt uit doe en op mijn rug op de matras en dekens ga liggen, kan hij mij zachtjes in mijn mond neuken, heb ik geen last van een huig die in de weg zit en kan hij op mijn borstkas klaarkomen en op die manier zonder zelf iets te hoeven doen 50 euro verdienen, zo zegt hij.

Ik weet nog niet of het daadwerkelijk zo eenvoudig zal zijn, maar wil het wel proberen, 50 euro verdienen zonder te hoeven werken, en dus doe ik mijn shirt uit en neem op mijn rug plaats op de stapel en open mijn mond waarna Dirk-Jan rustig zijn piemel naar binnen duwt en inderdaad zachtjes in mijn mond neukt totdat hij enkele minuten later terugtrekt en op mijn borstkas klaarkomt. Dirk-Jan pakt daarna meteen zijn tas, loopt richting de deur, zegt nog even snel "Tot volgende week! En doe dan je zwembroek aan!" en hoewel ik amper "Tot volgende week!" geantwoord kan hebben is hij de kamer al uit, de deur open latend. Ik begeef me snel naar de deur om deze dicht te doen, maak mijn borstkas schoon in de badkamer en als ik weer in de slaapkamer kom ligt er een biljet van 50 op mijn shirt dat op de grond ligt. Op een of andere manier voelt dit voor mij wat goedkoop, maar Dirk-Jan heeft wel gelijk gehad: ik heb niks hoeven doen en heb 50 euro extra verdiend. Ik doe mijn shirt aan en stofzuig maar weer de kamer, waarna mijn werkweek er weer op zit.

Een week later loop ik weer verwachtingsvol de suite binnen om 17:00, ik heb de zwemslip onder mijn kleren aan en een aparte boxer in mijn broekzak gepropt, je weet maar nooit of die van pas komt. Dirk-Jan vraagt of ik me tot op die zwembroek wil uitkleden en als ik dat zonder dralen doe vertelt hij dat ik deze week weer 100 euro kan verdienen, maar dat het dan ook wel wat zwaarder wordt dan vorige week, hij vraagt of ik hem voor wil gaan naar de badkamer en als we daar zijn aangekomen of ik in bad wil gaan zitten. Ik doe zoals gevraagd en Dirk-Jan haalt alweer zijn stijve tevoorschijn. Hij zegt "Vorige week heb ik je zachtjes in je mond geneukt zonder dat je huig in de weg zat, nu wil ik graag je huig trainen, het kan er soms wat ruwer aan toe gaan". Hij komt meteen ook demonstratief met zijn stijve vlak bij mijn mond staan waarna ik eigenlijk zonder echt goed na te denken of ik dit wel wil mijn mond open doe en hij meteen zijn piemel naar binnen duwt. Ik leer vervolgens deepthroaten door net zo vaak zijn piemel langs mijn huig geduwd te krijgen totdat er geen kotsneiging meer komt, al heb ik inmiddels best wat braaksel over me heen gekregen.

Uiteindelijk komt Dirk-Jan weer klaar in mijn gezicht, al zit het nu meer op mijn wang en mond, niet voor mijn ogen. Meteen daarna ritst hij zijn broek dicht waarna hij "Tot volgende week!" zegt en de badkamer uitloopt, ik hoor hem nog even zijn tas pakken in de slaapkamer en dan verlaat hij de kamer. Ik pak snel een handdoek, fatsoeneer me een beetje en drapeer de handdoek om mijn middel en klim snel uit bad, ik kijk of hij de kamerdeur gesloten heeft en dat heeft hij weer niet gedaan, dus dat doe ik snel.

Als ik terugkom in badkamer en in de spiegel kijk zie ik zijn sperma nog op mijn gezicht zitten en denk "gelukkig stond er niemand op de gang", waarna ik naar mijn kleren op de grond loop, zie dat er 100 euro bij ligt, mijn boxer uit mijn broekzak pak en me vervolgens maar ga douchen. Mijn zwembroek maak ik schoon en zo goed mogelijk droog, waarna ik die weer in mijn broekzak stop in plaats van de boxer en vervolgens kleed ik me aan alvorens nog te gaan stofzuigen en de handdoek die onder het braaksel zit weg te werken. Als ik klaar ben is het 17:45, ik heb gewoon overgewerkt deze donderdag ...

De week erna loop ik om donderdag weer om 17:00 de suite binnen als Dirk-Jan weer op zijn 'pijpplek' staat, dus ik ga voor hem op de grond zitten, waarna zijn stijve al voor mijn gezicht hangt en ik deze begin te pijpen. Dirk-Jan duwt echter mijn handen weg en gaat me weer in mijn mond neuken, na een tijdje komt hij klaar en schiet hij zijn lading rechtstreeks in mijn keel, waarna hij zijn broek weer dichtritst, zijn tas pakt en de kamer uit loopt terwijl hij "Tot volgende week!" zegt en ik dezelfde woorden terug zeg. Vervolgens stofzuig ik snel de kamer en als ik al om 17:15 klaar ben bedenk ik pas dat ik deze keer helemaal geen geld gekregen heb, ik heb me deze keer gewoon gratis laten gebruiken.

Weer een week later loop ik de suite weer in om 17:00 als Dirk-Jan meteen zegt wel zin te hebben in een striptease en aangezien hij maar op me in blijft praten begin ik daar op een gegeven moment maar mee, geen woord over die 'gratis sessie' van vorige week of wat ik deze week zou kunnen verdienen, ik begin me gewoon langzaam uit te kleden omdat hij dat vraagt, ik maak er zelfs een aardig showtje van. Op het eind heb ik alleen mijn boxer nog aan en plagerig duw ik die soms aan een kant omlaag, maar dan snel weer omhoog voordat ik een andere kant omlaag duw. Dirk-Jan zegt "Ga door, bij een striptease moet alles uit" en dus ga ik nog een minuutje door, waarna ook de boxer op de grond ligt. Vervolgens vraagt hij me om naast hem te komen liggen, op mijn rug. Hij zit gewoon gekleed op bed. Als ik lig vraagt hij of ik mijn handen achter mijn hoofd wil doen en als ik dat doe gaat hij me op allerlei plekken betasten, mijn borst en buik, tepels en benen en ook mijn piemel pakt hij tussendoor vast. Na een tijdje vraagt hij of ik op mijn buik wil gaan liggen en ook dan mijn handen op mijn hoofd wil leggen. Dit is iets spannender omdat ik nu niet echt zicht heb op wat hij doet, maar Dirk-Jan stelt me gerust, ook nu gaat hij me alleen maar hier en daar aanraken. Hij raakt mijn rug en benen aan, maar veruit de meeste aandacht gaat naar mijn billen waar hij opeens ook een tik op geeft. Ik reageer geschrokken en kijk hem aan, maar als Dirk-Jan zegt het zo fijn te vinden om tikken op billen te geven dat hij dat graag nog een paar keer doet en dan vraagt hij "Echt pijn deed het niet toch?", waarop ik zeg "Nee, dat niet, ik schrok vooral omdat ik het niet had verwacht". Daarop zegt hij "Dat hoeft nu niet meer, je weet wat er gaat komen", hij kijkt me aan en vervolgt "Ga dus maar weer liggen" en dat doe ik vervolgens ook. Ik krijg nog een paar tikken op mijn billen, die best te doen zijn inderdaad, waarna Dirk-Jan opstaat zijn tas pakt, nog even terugkeert naar mijn lichaam en nog een ferme pets op mij rechterbil geeft alvorens "Tot volgende week!" te zeggen. Ik moet eigenlijk nog bekomen van die harde pets op mijn bil zojuist, toch zeg ik ook maar "Tot volgende week" en vervolgens sta ik snel op om de kamerdeur te sluiten, want die heeft Dirk-Jan weer niet achter zich dicht gedaan. Daarna kleed ik me weer aan, stofzuig de kamer en als mijn werkweek erop zit en ik naar huis ga voel ik nog steeds die tik die ik op mijn rechterbil heb gekregen en bedenk ik me dat ik wederom geen geld heb gekregen voor de sessie waarbij Dirk-Jan gebruikgemaakt heeft van mijn lichaam.

De week erna kom ik de suite weer binnen om 17:00 en net als ik het woord wil nemen overrompelt Dirk-Jan me, hij neemt op boze toon het woord, zegt dat ik echt mijn best moet doen vandaag omdat hij niet in de stemming is door de deelnemers van de cursus van vandaag, hopelijk werk ik een beetje mee en hij kijkt me indringend aan. "Kleed je maar meteen uit!" zegt hij en aangezien hij echt behoorlijk boos kijkt en ik hoop dat dat zo snel mogelijk weer ophoudt kleed ik me inderdaad uit en terwijl ik net mijn boxer op de grond laat vallen zegt hij al "Op handen en voeten op bed!" en als ik met mijn gezicht naar hem toe op handen en voeten op bed sta zegt hij "Omdraaien!", waarna hij naar zijn nachtkastje loopt en ik me dus maar omdraai. Ik kijk naar hem terwijl hij zijn stijve tevoorschijn haalt en deze insmeert met glijmiddel. "Je kunt wel raden wat we nu gaan doen, denk ik. Knieën uit elkaar zodat ik ertussen kan staan en hoofd en schouders op bed neerleggen!". Ook deze aanwijzing volg ik gedwee op, ik leg mijn hoofd naar rechts zodat ik naar Dirk-Jan kan blijven kijken, maar dat is niet de bedoeling; "Hoofd de andere kant op!" krijg ik toegesnauwd en ook dat voer ik dan maar uit.

Dirk-Jan loopt nu snel buiten mijn zicht naar de kamerdeur om deze te openen en weer terug om achter mij plaats te nemen. Reinier komt inmiddels de kamer binnen en kijkt toe. Dirk-Jan zegt tegen mij "Ik tel tot drie en dan penetreer ik", vrij snel gevolgd door "Een" en ook meteen erachteraan "Twee", maar terwijl hij dat uitspreekt duwt hij zijn piemel al in mijn kont en dat levert bij mij toch wel een aardige kreun op. Vervolgens vraagt Dirk-Jan "Waar is mijn piemel?" en ik zeg "In mijn kont" en als hij vervolgens "Goed zo slet! Dat je zo goed meewerkt levert wel weer een compliment naar Reinier op" zegt, zeg ik maar "Dank u!" terug, want dat lijkt me het beste.

Vervolgens geeft Dirk-Jan me een vrij harde pets op mijn bil, waar ik maar niet op reageer, en begint hij me vervolgens langzaam in mijn kont te neuken. Dan steekt hij een duim op naar Reinier die instemmend glimlacht en vervolgens de kamer weer uitloopt. "Die Dirk-Jan", denkt Reinier, "heeft destijds in de vijver helemaal goed ingeschat dat hij van Sander zijn neukslet kon maken, mijn complimenten ..."

4160 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.