Voetbalvrienden Deel 4

Deel 4

Tijdens de eerstvolgende training van ons ‘vriendenclubje’ was Bennie er ook. Eenieder was al naar het trainingsveld, wat mij de gelegenheid gaf om Bennie te vragen of hij het briefje had neergelegd vorige week. Bennie keek mij vragend aan. In het kort vertelde ik hem wat mij was overkomen. Bennie kon zich niemand voorstellen van ons team die het briefje had neer kunnen leggen. Wel liet hij mij een polaroidfoto zien van mij in de naaktpose in het vakantiehuisje. Hoe kom je daaraan vroeg ik hem. Die lag gisteren bij mij, in een gesloten envelop met daarop vertrouwelijk, in de brievenbus. Gelukkig zijn mijn ouders niet erg nieuwsgierig lachte Bennie. Onder de foto stond geschreven. ‘Hij is niet alleen voor jou’.  Een gemengd gevoel van angst en ook wel genot bekroop mij. Geen idee van wie dit kan zijn dan Bennie? ‘Nee’. Het moet iemand van ons team zijn dan toch, wie komt hier anders in de kleedkamer om mij een uitnodiging neer te leggen en dan ook nog op jouw plaats. Nou geen idee zei Bennie en we liepen samen naar het trainingsveld. Tijdens de training waren Bennie en ik regelmatig bezig met het rondkijken of er iemand aandacht had voor ons op een andere manier dan voetbaltechnisch.

Net als wel vaker gebeurd werd de training afgesloten met een partijtje 6 tegen 6. Ik kwam daarbij tegenover Arjen te staan. Het waren pittige duels waarbij lichamelijk contact niet werd vermeden. Niet zelden werd ik door een hand van Arjen weggezet, dit op allerlei plekken aan en op mijn  lichaam. Ook erogene zones werden af en toe geraakt, dit maakte mij niet argwanend ofzo, gebeurde wel vaker tijdens duels. Toppunt was het moment dat ik een bal voor de achterlijn wilde halen en Arjen voor mij kwam lopen om mij daarvan te weerhouden. Arjen duwde zijn achterwerk naar achteren waardoor ik vol met mijn kruis tegen zijn billen rende. Arjen moet mijn bobbel goed gevoeld hebben ter hoogte van zijn bilnaad dan wel anus.

Uitgeput ging het team na afloop richting de kleedkamer. Daar aangekomen lag er weer een envelop, dit keer op mijn plek. Bennie en ik keken elkaar aan. Toen Bennie zijn tas opende lag daar ook een envelop in. We konden niet wachten tot eenieder was vertrokken. Hierop trokken we direct de enveloppen open. In beide zat een briefje met dezelfde boodschap. Beiden moesten we naar het vakantiehuisje komen. We twijfelden, maar nieuwsgierig als we zijn gingen we na het douchen direct naar het huisje in het park. Daar aangekomen lag een briefje, op de bank, net als de eerste keer, waarop ons opgedragen werd om ons buiten uit te kleden en dan naar binnen te gaan. Aarzelend keken we elkaar aan en begonnen, af en toe om ons heen kijkend, ons toch maar van onze kleding te ontdoen. Nadat we binnen waren getreden ging achter ons de deur op slot. Een briefje onder de deur door geschoven. ‘Verwen elkaar, daarna zal de deur weer geopend worden’. Een schemerig licht brandde in de ruimte waar we ons bevonden. Toch wel geil geworden van het aanzien van onze naakte lichamen begonnen we elkaar heerlijk te tongen. We zijn naar de bank gelopen en begonnen elkaar tijdens het zoenen af te trekken. Bennie ging al snel op zijn knieën zitten en begon mijn lul heerlijk te likken en te zuigen. Diep werd mijn lul in en uit de mond van Bennie gehaald. Ik moest Bennie afremmen om niet te snel klaar te komen. Nadat ik een tijdje de lul en het neukgaatje van Bennie had verwend, gingen we op de grond liggen in ons favoriet standje 69. Heerlijk gingen onze tongen over elkaars lul en ballen. Dan weer richting onze holletjes waar het speeksel rijkelijk vloeide en er vingers in en uit onze gaatjes gingen. Lang hebben we zo van elkaars tongen en vingers genoten.

Plots werd er op de deur geklopt en werd er een envelop onder de deur door geschoven. In de envelop zaten een aantal foto’s waarop te zien was hoe wij elkaar lagen te pijpen. Het was een vreemd gevoel, maar we werden ook geil van de gedachte dat we werden begluurd. Bennie nam plaats op de bank en wenkte mij. Met harde lul kwam ik op Bennie toegelopen. Bennie ging achteroverliggen en beduide mij om over zijn lul te gaan zitten. Met beide benen op de bank liet ik mij daarop dan ook voorzichtig zakken, tot de eikel van Bennie tegen mijn ster drukte. Met mijn hand hielp ik de lul recht houden en liet ik mij verder zakken. Heerlijk die lul van Bennie zo in mij te voelen. Ik liet me helemaal zakken tot ik op zijn schoot zat en ik niet verder kon zakken. Met mijn onderlijf bewoog ik heen en weer en mijn tong zocht de tong van Bennie. Met beide armen om me heen drukte Bennie onze lichamen tegen elkaar aan. Wat een zalige gewaarwording was dit. Bennie moedigde mij nu aan om sneller op en neer te bewegen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen. Hijgend begon ik sneller op en neer te gaan. Bennie draaide mij om en maakte duidelijk dat ik nu met mijn rug naar hem toe weer over zijn lul moest zakken. Ik bleef zijn lul op deze manier neuken en Bennie greep met een hand mijn lul beet en begon deze langzaam af te trekken. Na een tijdje liet Bennie los en moest ik op mijn rug op de grond gaan liggen, ik wil je vol spuiten zegt Bennie en daarbij je geile ogen zien. Met mijn benen om de rug van Bennie liet ik hem zijn gang gaan en het duurde dan ook niet lang of Bennie spoot een lading sperma in mij. Het stoten werd steeds trager naarmate de laatste druppels zijn ballen verlieten. Tenslotte liet Bennie zich op mij vallen en lag zo hijgend bij te komen van zijn zaadlozing. ‘Wil je jezelf bevredigen Arie als ik toekijk’. Met gestrekte benen begon ik mijzelf heerlijk af te trekken. Bennie genoot zichtbaar van dit tafereel. Schokkend kwam ik klaar en de klodders vlogen door de lucht tot op mijn borst. Bennie kwam naast me zitten en likte de laatste druppels van mijn eikel en zoog nog zachtjes door om toch zeker te zijn dat er geen druppel achter bleef. Zo bleven we een tijdje naast elkaar liggen en besloten daarop naar de badkamer te gaan om ons af spoelen. Tot onze verbazing liep de kraan al. Op de beslagen spiegel stond geschreven DANK. We hebben ons daarop gedoucht en zijn verbaasd huiswaarts gegaan, tenminste nadat we merkten dat de buitendeur niet meer op slot zat.
De weken daarna werd het weer rustig, op wat app-contact na dan, omdat er niet werd getraind en gevoetbald in de winterperiode. De eerste training zou pas weer plaats vinden halfweg januari. Bennie en ik spraken elkaar alleen nog telefonisch.

2233 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.