Voetbalvrienden Deel 5

Deel 5

De winterstop duurde langer dan voorspeld was, maar het was dan eindelijk zover, half februari, en we mochten weer komen trainen. Bennie haalde mij op en we gingen samen in zijn auto naar het trainingsveld. Toen ik naast Bennie plaats nam kon ik mij niet beheersen en voelde even in zijn kruis. Een goedkeurende blik werd mijn deel. Bij aankomst waren alle teamleden aanwezig en bezig om hun trainingspakken aan te trekken. Bennie en ik namen op onze vertrouwde plekken plaats. Een voor een liepen de teamgenoten de kleedkamer uit. We waren weer de laatsten en voordat we ook naar buiten gingen bleven we nog even staan om heerlijk te zoenen. Een innige tongzoen was het gevolg. Hierdoor waren we even niet scherp genoeg en hadden niet gehoord dat Eddy terug was gekomen. Wow riep hij toen hij ons zag zoenen en hij bleef even in de deuropening staan. Mysterieus lachte Eddy en pakte iets uit zijn tas en verdween weer. Bennie ik wisten even niet hoe we hier mee om moesten gaan. Wacht maar af zeg ik tegen Bennie dat wordt een lastige training.

Met lood in de schoenen lopen we naar buiten en nemen direct deel aan de warming-up. Boven verwachting verloopt de training als altijd geen enkele toespeling van de kant van Eddy over wat hij net gezien had. Na de training bracht Bennie mij weer terug naar huis. Tenminste niet nadat we even op een afgelegen weggetje hebben stil gestaan om elkaar te verwennen. We brachten de stoelen in een wat comfortabele houding, voor zover dat kan in een auto, en hebben heerlijk liggen tongen. Bennie was de eerste die mijn boek openritste en mijn eikel heerlijk begon te zuigen. Om de beurt hebben we elkaar heerlijk gezogen. Het spuiten hadden we uitgesteld om dit samen te kunnen doen. Met de broeken op onze enkels lagen we dan heerlijk achterover en trokken we zelf aan onze eigen pikken en kwamen we, alsof het afgesproken was, tegelijk klaar. Hijgend lagen we nog bij te komen toen ik mezelf oprichtte en de buik van Bennie schoonlikte. Bennie deed daarop hetzelfde bij mij. Tevreden bracht Bennie mij daarna naar huis. Bij mij op de oprit namen we met een tongzoen afscheid van elkaar.

Die avond nog kreeg ik een appje van Eddy, morgenavond geef ik een feestje, je bent hiervoor uitgenodigd. Ha fijn antwoord ik, ter ere waarvan en wie komen er nog meer. Leg ik morgen uit en dan zie je wel wie er zijn schreef Eddy. Nog geen 5 minuten daarna appje van Bennie, moet jij morgenavond ook naar Eddy? Yep, zeg ik. Is hij jarig. Nee man pas in juni zeg ik. Oh oké nou ja we gaan het beleven. Gewoon bij hem thuis begreep ik zegt Bennie. Klopt man om 20.00 uur. Nou tot dan.

Klokslag 20.00 uur die woensdagavond staan Bennie en ik voor de deur van Eddy. Beide zijn we op de fiets en lopen achterom naar de keukendeur. Bennie is bezig in de keuken en begroet ons vriendelijk met knipoog. Schoenen graag uit bij de achterdeur en ga maar naar de woonkamer zegt Eddy, ben er ook zo. We lopen door en kijken elkaar even vragend aan. Koffie vraagt Eddy nog vanuit de keuken. Je lekker zeggen we in koor. We nemen plaats en wachten tot Eddy ons de koffie serveert. Zo dan zegt Eddy. We kijken hem aan en ik vraag nog wie komt er nog meer? Alleen jullie zegt Eddy, ‘privéfeestje’. We kletsen wat over de training en de rest van het seizoen. Eddy haalt dan een biertje voor ons drieën en legt er een paar onderzetters bij. Bennie en ik pakken er elk een en tot onze schrik staat hier een foto op. In een flits kijken we elkaar aan en dan weer naar de onderzetters. Op de foto is te zien dat Bennie en ik elkaar heerlijk liggen te pijpen. Eddy lacht, en zegt ‘tja boys ik was het die jullie in het vakantiehuisje had uitgenodigd voor een privéshow’. Nu snappen jullie wel wat voor privéfeestje ik wil hebben vanavond.

Maar amper bekomen van deze verrassende wending, neem ik een slok van het koele biertje. Hoe zie je deze avond dan voor je vraagt Bennie en neemt ook een slok. ‘De vorige keer heb ik op afstand van jullie kunnen genieten, ik wil nu van heel dichtbij genieten’. Aldus Eddy. Hij neemt daarop plaats in een grote fauteuil en zakt iets onderuit. Ga maar staan en tong elkaar. Bennie en ik gaan, alsof het de normaalste zaak is, staan en drukken onze lichamen intens tegen elkaar aan. Onze lippen vinden elkaar en onze tongen zoeken daarop hun weg in elkaars mond, we staan daar enkele minuten van elkaars speeksel te genieten en wrijven door elkaars haren. Stop maar zegt Eddy dan, heerlijk hoe jullie dat doen. Strip nu maar voor mij en Eddy drukt op een afstandsbediening en laat Donna Summer door de kamer klinken. Op dit zwoele muziek beginnen Bennie ik onszelf te ontdoen van onze kleding. Op een ritmische manier gaat een voor een onze shirt uit en belanden voor de voeten van Eddy op de vloer. Met ontbloot bovenlijf staan we tegen over elkaar en onze handen gaan over elkaars borst heen en weer en op en neer. Ik kom dichterbij Bennie en zuig zachtjes aan zijn tepels. Waarop Bennie mijn tepels en borst begint te likken. Van genot leg ik mijn hoofd in mijn nek en sluit mijn ogen. Plots begint Eddy te roepen, broek uit, broek uit. De muziek van Donna staat op repeat en we dansen weer ritmisch verder en gaan tergend langzaam verder met onze broeken. Synchroon draaien we ons om en bukken voorover. Met onze billen richting Eddy gaan onze handen over de strakgespannen broeken. We pakken de boord vast en langzaam gaan onze jeans over de boxer richting onze billen. We gaan weer staan en laten onze jeans vallen. Doordat onze schoenen bij de deur al moesten kunnen we nu zo uit onze jeans stappen. Bennie komt naar mij toe en staat tegen mijn bovenbeen aan te rijden. Daarop draai ik me om en buk zodat Bennie goed zicht heeft op mijn achteruitgestoken billen.  Met zijn hard geworden pik stoot hij tegen me aan. Heerlijk zoals het voelt om zijn pik tegen mijn bilnaad aan te voelen stoten. In een vloeiende beweging draaien we rond en sta ik tegen Bennie aan te rijden, ik duw hem voorover en maak bewegingen met mijn armen alsof ik een lasso probeer te gooien. Eddy wordt laaiend enthousiast en beveelt bijna om onze boxers uit te trekken.

We pakken de boord van onze boxer, duim erin, in de draai duwen we de boxer tot over onze billen en buigen voorover, waarop Eddy goed zicht heeft op onze billen. Hierop komt Eddy voor het eerst in actie en loopt op ons af en geeft ons beide een flinke pets om onze billen, Bennie krijgt met de linkerhand en ik met de rechter. Beide houden we hier een rode plek aan over. Was echt niet zachtzinnig. Eddy neemt weer plaats en wij ontdoen ons van de boxer. 69 zegt Eddy. We laten ons dat niet twee keer zeggen en laten ons op de vloer zakken en beginnen overtuigd, op onze zij, aan elkaars pikken te zuigen. Hierbij gaan onze tongen regelmatig richting onze ballen en druipt het kwijl op den duur langs onze monden en langs penis en balzak. ‘Kutje’ klinkt het dan kort. We lijken wel getrainde sletjes, want onze tongen gaan beide direct naar elkaars kutje en rimmen we alsof ons leven ervan af hing. Zalig was het, mijn tong in de kut van Bennie en tegelijk een tong die mijn kutje helemaal nat likte. Een aantal vingers werden daarop ingebracht bij Bennie en als reactie daarop ook bij mij. We lagen heerlijk te kreunen en te kronkelen op de vloer. Eddy moedigde ons aan om elkaar te gaan neuken.
Ik duwde Bennie op zijn rug en bewoog zijn knieën richting zijn schouders. Zijn kutje was al zo nat dat ik in een keer mijn vette eikel in zijn hol kon schuiven. Bennie genoot zichtbaar van de druk van mijn eikel en ontspande dusdanig dat mijn hele pik, 18 cm, naar binnen kon. Met krachtige stoten nam ik bezit van de darmen van Bennie. Op het moment dat Bennie vernam dat ik zou gaan spuiten sloten zijn enkels om mijn nek. Met een diepe zucht en kreun sloeg ik mijn hoofd in mijn nek en spoot krachtig een lading sperma in de darmen van Bennie. Schokkend kwam ik klaar tot de laatste druppel. Bennie bleef op zijn rug liggen. Met mijn knieën aan beide zijden van Bennie liet ik mij over zijn pik schuiven. Ik verslond gretig de toch wel bijna 20 cm van Bennie en bleef flink op en neer gaan tot ik ook zijn sperma voelde komen. Met mijn anus bleef ik zijn schacht masseren en kneep zo zijn ballen leeg. Van genot bleef ik bijkomen op het heerlijke sportieve lichaam van Bennie.

Heerlijke geile voorstelling sletjes zei Eddy toen, maar nu moeten mijn ballen nog leeg. We keken om en zagen Eddy al met harde pik uit zijn broek zitten wachten op ons, kruip hier maar naar toe zei Eddy resoluut. We deden wat er van ons gevraagd werd. Samen likten we aan de ballen van Eddy en om de beurt namen we zijn eikel in onze mond. Heerlijk was het om onze tongen tegen elkaar te voelen terwijl er een harde pik tussen zat. Dit schouwspel maakte Eddy nog heter. Het duurde dan ook niet lang meer of we voelden de ballen van Eddy samentrekken, waarop we met open mond voor zijn eikel gingen zitten, we vochten bijna om wie de meeste sperma zou binnen halen. Met een enorme kreet kwam Eddy klaar en onze gezichten werden getracteerd op een heerlijk warme sperma. Toen Eddy uitgespoten was, richten Bennie en ik ons op en begonnen elkaars gezichten schoon te likken en intens te tongen.

Naakt hebben we alle drie nog een paar uur zitten bijkletsen en bier te drinken. Dit krijgt nog een vervolg beloofde Eddy. Nadat we ons hadden aangekleed namen we met een tongzoen afscheid van Eddy en gingen huiswaarts.

1856 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.