Voetbalvrienden Deel 6 Slot

Deel 6

Dit is mijn laatste ervaring bij en met de voetbalvrienden, Het voetbalseizoen was ten einde, we zijn op de 3e plaats beland, niet echt een reden voor een feestje. Echter er stond nog wel een feest gepland, Arjen had zijn vriendin, Nicole, ten huwelijk gevraagd. Het laatste weekend in juli was het zover. Nou was het de gewoonte in ons team dat een week ervoor er een vrijgezellenfeest gegeven werd. Zo ook dit keer. Arjen, die zoals al eens gemeld de heteroman was in ons team, werd door het team verrast met een mooi zomerjurkje. Hilariteit alom, we hadden niet verwacht dat Arjen hier zo maar mee akkoord ging. Tot een ieders verbazing ging Arjen naar het toilet in de voetbalkantine. Na bijna 5 minuten kwam hij terug en had zich in het jurkje gehesen. ‘Perfecte maat’ zegt Arjen en komt trots binnen lopen, beetje heupwiegend. Eenieder in een deuk natuurlijk.

Maar jongens ‘als ik zo de straat op moet dan wil ik het ook goed doen’. Allen keken Arjen vol verwachting aan. “Die benen dat lijkt voor geen meter, wie gaat ze mij even scheren’. Gretig had ik als eerste mijn hand omhoog. Ik voelde dat ik een beetje bloosde. ‘Niet zo verrassend’ mompelde Arjen toen ik vlak voor hem stond. Hmm wat bedoelde hij daarmee. Naar een scheermes hoefde niet lang gezocht te worden, die had Freek bij zich, Freek woonde niet in de buurt en had alles mee in zijn trolley. Ik pakte de scheergel en het mesje, eentje met batterijen. Eerst het linkerbeen, ik keek tot hoe lang het jurkje viel en zei ‘dat wordt denk ik scheren tot aan je boxer Arjen’. Geen probleem joh en Arjen trok het jurkje helemaal naar boven. Zijn heerlijke dikke bobbel kwam in zicht. Dit was voor mij even schrikken. Van een afstand had ik die natuurlijk wel vaak stiekem bewonderd, maar zo dichtbij en dan ook nog op mijn knieën ervoor is mij nog nooit overkomen. Zenuwachtig spoot ik wat gel op zijn onderbeen en begon deze vakkundig te scheren. Toen dit been tot aan de knieën glad was, begon ik aan de andere onderbeen. De jongens waren bezig met allerlei dingen, darten en kaarten, dit in afwachting tot ik klaar was met scheren. ‘Netjes’ zei Arjen en strekte zijn benen. Nu mijn billen maar, Ik spoot nu wat gel op mijn handen en begon zijn dikke gespierde bovenbenen in te wrijven, Mijn handen gingen langzaam heen en weer en raakten af en toe zijn boxer die ook opschoof, waardoor mijn duimen zijn balzak raakten. Arjen gaf geen kik, maar ging onverstoord door met het kaarten. Zijn tweede been volgde op dezelfde manier. Na in totaal een half uurtje waren beide benen erg glad. ‘Nu je toch bezig bent, mijn stoppelbaardje moet er ook nog af’. Arjen gooide zijn hoofd in zijn nek en zei ‘kom maar achter mij staan dan kun je mijn gezicht ook even doen’. Zogezegd zo gedaan en ik duwde mijn kruis zachtjes onopvallend tegen zijn achterhoofd en begon Arjen zijn gezicht te scheren. Eddy en Bennie keken af en toe jaloers toe en glimlachten naar mij bij een oogcontact.

Arjen was nog niet tevreden nadat zijn gezicht geschoren was. ‘Nog twee uitsteeksels Arie die ook zichtbaar zijn en behoorlijk behaard zijn’. Inderdaad zei ik die armen en oksels moeten ook zeker geschoren worden. Telkens stond ik aan de kant van de arm die geschoren moest worden. Arjen duwde onbewust, dacht ik, af en toe zijn hand tegen mijn kruis als niemand keek. Armen en oksels waren glad. Zo nu kan het feest verder buiten. Niet alle teamgenoten waren erbij, dus gingen we met z’n achten de straat op, waar Arjen diverse opdrachten moest afwerken. Het werd een hilarische middag, bij de laatste opdracht kreeg Arjen nog een mooie blonde pruik op. ‘Ik begin me steeds meer een dame te voelen’.

Bij de voetbalkantine aangekomen waren ook de dames net weer terug. We aten en dronken wat, voordat de dames er weer vandoor gingen, die hadden nog een zaaltje gehuurd waar verder gefeest werd. Nicole was van mening dat Arjen een mooie vrouw was, maar er ontbrak nog iets en ze pakte haar handtasje en haalde lippenstift en eyeliner en alle andere benodigdheden tevoorschijn. Arjen werd mooi opgemaakt en als je niet beter wist dan zou je aannemen dat dit een vrouw was dat voor ons stond.

De avond verliep verder vrolijk zonder noemenswaardig heden. In de loop van de avond ging de ene teamlid na de andere weg. Eddy en Bennie vroegen mij of ik mee ging. Arjen hoorde dit en vroeg of ik nog even wou blijven en hem naar huis wou brengen. Ik wil me thuis omkleden en direct douchen.
Ik twijfelde want had wil zin in Eddy en Bennie, maar kon Arjen ook niet weigeren.

Is prima Arjen en ik bleef alleen achter met hem. ‘Wow dat was mij het dagje wel of niet dan’. We namen nog even plaats op de bank, Arjen nam plaats alsof hij een meisje was, benen keurig over elkaar, voet achter het standbeen langs. Dat doe je goed Arjen en lacht naar hem. ‘Hoe bedoel je dat Arie. Je vindt me zo wel aantrekkelijk of niet’. Ik bloosde en zei ‘Nou je bent een mooie vrouw hoor’. Kom eens naast me zitten Arie en Arjen legde zijn arm om me heen. ‘Zou jij het kutje van deze dame willen verwennen’. Voordat ik mij terug kon trekken ging de arm van Arjen strakker om me heen. ‘Arie ik weet al lang dat jij op mannen valt en mij ook wel aantrekkelijk vind’. ‘Omdat je mij vandaag zo goed hebt geholpen wil ik jou op dit vrijgezellenfeest iets meer bedanken dan de rest’. Dit is de laatste kans voor mij, volgende trouw ik met Nicole en ga ik monogaam zijn. Arjen zoende me plots op mijn mond en zijn tong verdween in mijn mond, heerlijk draaiden onze tongen om elkaar heen.

Wow ging het door mij heen gebeurt dit echt? De handen van Arjen gingen over mijn borst naar mijn kruis. Hij keek mij in de ogen en zei ‘Zo Arie die verlangt ernaar om in vrijheid gezet te worden. Kom strip maar voor mij’. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en in no time stond ik voor Arjen en begon mij te ontdoen van mijn kleding. Arjen keek vol bewondering naar mijn blote lichaam. Arjen ging ook staan en liep op mij af, begon mij te betasten en zoende mij af en toe op de mond. ‘Je ruikt lekker mannelijk’. Ik glimlach tot wel iets nerveus. Dan gaat Arjen achter mij staan en begint aan mijn lul te trekken. Ik sluit mijn ogen en geniet met volle teugen. Arjen duwt zijn dikke bobbel tegen mijn blote billen en wrijft ertegenaan. ‘Kom maakmijn jurkje even open aan de achterkant, Ik loop om Arjen heen en rits het jurkje open die nu naar beneden valt. Een mooie behaarde body komt tevoorschijn en ik laat mijn handen vanachter Arjen over zijn behaarde borst gaan richting zijn navel en boxer, Hier wrijf ik overheen en voel dat er ook iets gegroeid is. Arjen laat mij men gang gaan en beide handen verdwijnen aan de zijkant van zijn boxer en duwen deze langzaam naar benden. Mijn lichaam beweegt mee tot dat mijn mond op dezelfde hoogte zit als die dikke gespierde billen van Arjen. Arjen stapt uit zijn boxer en spreid zijn benen.

Woorden waren niet nodig om mij aan te sporen om zijn billen uit elkaar te trekken en mijn tong tegen zijn kutje te zetten. Arjen buigt voorover en legt zijn beide handen op zijn billen en trekt ze subtiel uit elkaar. Hmmm kreunt hij en mijn tong verdwijnt in zijn maagdelijke kut. Heerlijk lik ik zijn zweet weg en maak zijn holletje soppig nat. Kun je een vinger verdragen Arjen? Probeer maar krijg ik als antwoord. Dan duw ik mijn middelvinger naar binnen en hoor een zucht. Langzaam gaat mijn vinger heen en weer. Arjen geniet hoorbaar, voor mij het teken om er nog een vinger bij naar binnen te duwen. Weer die zachte zucht, nu iets meer een kreun. Ook dit keer neemt het genot bij Arjen het weer over van de lichte pijnscheut. De drie middelvingers gaan nu naar binnen. Op dit moment stokt de adem van Arjen en ik wacht even met bewegen. Door zelf heen en weer te gaan geeft Arjen aan dat ik verder kan gaan. Dan draait Arjen zich om en kijk ik naar zijn harde piemel die vlak voor mijn ogen recht omhoog staat. ‘Toon maar dat eens dat je beter kunt zuigen dan Nicole’. Gretig sluit ik mijn lippen om de eikel van Arjens lul. Mijn tong draait rondjes om zijn eikel, ik verneem dat de benen van Arjen al trillen. Ik kijk omhoog, ‘lukt het Arjen’. Hij lacht en grinnikt wow, man ga door. K produceer wat meer speeksel en mijn hoofd beweegt richting de onderbuik van Arjen, hiermee komt zijn pik diep in mijn keel. Aan het eind rust ik even, tot het moment dat ik bijna geen adem meer krijg. Als mijn mond zich helemaal terug heeft getrokken vraagt Arjen of hij even mag gaan zitten. Ik had het al vernomen, zijn benen trilden behoorlijk van het genot dat hem overkwam.

Arjen liep een paar stappen terug en ik kroop op mijn knieën achter hem aan als een hond die een worst werd voorgehouden. ‘Je gedraagt je als een sletje Arie’. Geil kijk ik Arjen in de ogen en knik en neem op hetzelfde moment zijn lul in mijn mond. Ondertussen kneed ik zijn ballen. Ik hoor Arjen onregelmatiger ademhalen en weet dat ik moet stoppen want wil toch graag dat hij zijn zaad in mij gaat spuiten. Smekend kijkt Arjen me aan, ik zeg ‘rustig maar ik ga op je zitten wil je lul in mij voelen’.  Gespreid ga ik boven Arjen staan en laat me voorzichtig over zijn lul zakken. Langzaam beweeg ik mijn lichaam op en neer. De ballen van Arjen beginnen te draaien, zijn verstard, ik voel hem dikker worden. Ja jajajaja hoor ik Arjen kreunen en plots schiet er een straal sperma in mijn darmen. Ik blijf stil zitten en voel nog eens drie stralen naar binnen spuiten. Aan het geluid van Arjen te horen komt er geen einde aan zijn gevoel van genot. Ik beweeg daarna nog een paar op en neer om ook de laatste druppels binnen te krijgen. Doormijn neukbewegingen verneem ik de eerste stralen sperma langs de schacht van Arjen weer naar buiten lopen. De ballen van Arjen worden vochtig van zijn eigen zaad. Ik voel het plakken tegen mijn billen.

Nu wil ik jouw zaad proeven zegt Arjen en laat zich op de grond zakken. De spanning die Arjen voelde tijdens het pijpen heb ik niet meer, dus kon wel blijven staan. De druppels voorvocht worden door Arjen afgelikt. Ook hij draait met zijn tong om mijn eikel. Het is eigenlijk mijn gedrag kopiëren denk ik, maar vooruit het is lekker. Arjen probeert dan ook mijn lul helemaal naar binnen te zuigen. Helaas voor hem gaat dit nog niet, te weinig of zeg maar helemaal geen ervaring. Arjen begint te kokken en ik was even bang dat hij moest overgeven. Met rood aangelopen hoofd en betraande ogen kijkt hij mij aan en zegt ‘Zo dat is echt wel een kunst, dit kan zelfs Nicole niet’. Mijn lul verdwijnt daarna direct weer in zijn mond. Het voorvocht blijft komen en wordt gretig door Arjen weggeslikt.

Dan stopt Arjen plotseling met zuigen en vraagt of ik hem wil neuken. Het voorvocht smaakte heerlijk, maar wil eigenlijk het hele pakket. Ik lach hele pakket? ‘Ja dit zal nooit weer gebeuren, dus moet geneukt worden door jou om voor altijd het gevoel te kennen van een lul in mijn kutje’. Prima Arjen, lijkt me geil om een echte heteroman te ontmaagden. Zeg maar hoe je het wilt, op je rug op z’n hondjes? ‘Rek me op als ik op mijn knieën zit, klaarkomen mag je als ik op mijn rug lig en ik jou kan zien’. Daarna kruip ik achter Arjen om zijn hol weer lekker nat te maken en nog even weer op te rekken met mijnvingers. Rustig maak ik je kutje klaar voor mijn lul Arjen. Zeg maar als je eraan toe bent. Als Arjen het tkn geeft duw ik mijn eikel tegen zijn ster. Arjen voelt de spanning en kreunt en puft. Dan druk ik door en een kreet doet mij even stoppen. Mijn eikel zit er net in, na een paar zuchten van Arjen duw ik door en begin Arjen langzaam te neuken. Tot het moment dat de pijn is overgegaan naar genot. Nog eventjes neuk ik door. Dan trek ik terug en draai Arjen om. Ik leg zijn voeten in mijn nek en zet mijn lul weer direct voor zijn ster zodat het genot niet minder wordt. Ik zie Arjen genieten als ik mijn lul weer in zijn lichaam heen en weer beweeg. Arjen trek mij op zich en begint mij te tongen. Intens zoenen we en neuk ik langzaam door. Ik ga spuiten fluister ik, kijk me aan zegt Arjen, ik ga iets omhoog en kijk Arjen geil in zijn ogen. Na nog geen vijf stoten spuit ik mijn hele lading sperma zijn darmen in. Arjen kreunt van genot en ziet mij intens genieten van deze zaadlozing. Na geruime tijd laat ik mij opzij rollen en liggen we zo een tijdje na te genieten van onze afsluiting van het vrijgezellenfeestje.

Dit was heerlijk zegt Arjen, een ervaring om nooit te vergeten.

Inderdaad was het een ervaring die mij ook bij is gebleven. Die zomer ben ik verhuist naar een dorpje in het westen van het land. Van de voetbalvrienden heb ik nooit meer iets gehoord. Deels lag dat ook aan mij, had ook geen behoefte om ze nog eens op te zoeken. Ondanks de geile ervaringen van die periode. Mijn leven ging verder voorspoedig en ben er de liefde van mijn leven tegen gekomen. Wie weet vertel ik jullie nog eens hoe dit is gekomen.

Groetjes

2790 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.