Digitale Rijles

Geplaatst door: rijlaarsman op 02-06-21

Ook dit verhaal is weer en vervolg op zadel kopen . Hoop dat jullie het leuk en lekker. vinden .

Digitale rijles 


Nadat Marc zijn eerste ritje had gemaakt op het zadel met de buttplug in zijn gaatje en zijn naakte lijf op het zadel en voeten in de stijgbeugels was er een verlangen in hem los gekomen om meer te willen . Hij was r echter redelijk afgepeigerd en moe van de geilheid en besloot om hier in bed te kruipen en niet naar huis te rijden. Hij had tenslotte de sleutel van het woonhuis van de zorg boerderij en Tom had hem vaker gezegd dat ook als hij er niet was rustig langs mocht komen en ook blijven slapen.  Hij voegde woord bij daad en liep naar de grote slaapkamer. 

Hij kroop daar lekker in grote bed onder de wol. Na aantal uurtjes werd hij in de vroege ochtend gewekt door een stevig hanengekraai. Hij schoot recht op en keek wat verstoord op zijn telefoon ‘ jongens 6 uur op de zondag is wat vroeg hoor’ mopperde hij wat. Hij stapte even bed uit en liep naar de badkamer leegde daar zijn blaas en hij liep daarna naar beneden. Hij maakte even snel kop koffie en pakte iets te eten en liep weer terug naar de slaapkamer. Na een slok genomen te hebben van zijn koffie keek hij naar het stapeltje bladen aan Tom zijn kant. ‘En wat voor blaadjes heeft Tom liggen hier’. Bleek wat saaie vakliteratuur te zijn en wilde het terug leggen tot dat zijn oog viel op een kleurig blad. Hij pakte het en het bleek een ruiter tijdschrift te zijn. Deze lag open op een interview en tot zijn lichte verbazing herkende hij de geïnterviewde man. Het bleek die Alex te zijn. Marc die naakt op bed lag kreeg terstond en lichte stijve lul en ietwat geil gevoel toen hij de foto bekeek. Het was een groot interview. Marc las even vluchtig wat door en het bleek dat deze Alex al op jonge leeftijd zeer getalenteerd was in de ruitersport. En een grote carrière tegemoet ging in de dressuursport echter ziekte gooide roet in het eten en kwam hij op grote achterstand te staan in zijn ontwikkeling . Hij overwon de ziekte maar voor een  grootse Dressuurcarriere was het iets te laat geworden en door zijn ziekte en in het aanraking te komen met andere mensen in de zorg gooide het hij over de andere boeg. Hij volgde de rij instructeur opleiding en ging motivatie trainingen geven zowel in de  bak als op het paard . Hij reed zeker nog dressuur maar op lokaal niveau  en hij gaf bij div maneges les en motivatie training.. “ nou je mag mij ook motiveren hoor” mompelde Marc terwijl hij verder las. Zijn pIk stond wederom recht op. Zijn eikel glom van plezier. En hij voelde hoe zijn mannengaatje weer jeukte .

Hij las en verder en sloeg de bladzijde om en Marc hapte naar adem . Hij keek neer op een foto waarop deze Alex te paard zat. Hij was een mooi bruin paard maar dat was niet zijn aandachtspunt . Waar zijn blik vooral tot getrokken was was de Alex zelf. Hij droeg een lange zwarte dressuurjas met witte stropdas en op zijn jas zaten oa paar spelden waaronder een regenboog en roze driehoekje. Verder had hij een witte super strakke rijbroek aan waarin zijn keus mooi naar voren kwam. Deze werd door het zadel extra naar voren gedrukt. Hij droeg hoge zwarte sierlijke rijlaarzen. Iets glimmend. Hij droeg niet de gebruikelijke dressuurhoed maar een cap . Zijn getrimde baardje  maakte het compleet. Het leek of onder zijn cap zeer kort geknipt was of kaal maar dat kon hij slecht zien. Zijn houding was trots en stoer. Marc werd hier enorm geil van en zijn pik stond recht overeind en hard . 

Er stond ook een melding voor filmpje bij.. Marc pakte koortsachtig zijn mobieltje en zocht YouTube op.. Hij liep ondertussen terug naar de speelkamer. Toen hij binnen kwam werd hij bevangen door heerlijke leer lucht en een lichte rubber lucht..Hij liep naar het zadel toe en pakte ondertussen een paar hoge rubber rijlaarzen.. Hij checkte of dat de butplug nog vast zat.


En hij smeerde deze snel in met glijmiddel uit de tube die er naast lag. Hij smeerde ook zijn gaatje vast in. Daarna pakte hij de zwarte rubber rijlaarzen en trok deze rustig aan. Het voelde heerlijk weer deze te dragen. Hij keek naar de hoge rubber rijlaars aan zijn voet en hij voelde hoe zijn lul nog harder werd. Hij liep daarna gelaarsd naar het zadel toe.. maar voor dat hij zijn laars in de stijgbeugel zette vulde hij het adres van het filmpje van Alex in ook You tube. Er volgde klein introductie muziekje met wat beelden toen verscheen Alex volledig in beeld. Gekleed zoals op de foto en op hetzelfde bruine paard… Mar nu was alles in beweging. Hij zag hoe Alex rustig in het zadel bewoog en rustig vooruit ging.. hij zag hoe zijn kruis bewoog en hij keek hoe de laarzen rustig met hem mee bewogen. Marc stopte even het filmpje en steeg rustig op het zadel.. hij zette zijn andere rijlaars in de ander beugel en zakte rustig naar beneden.. hij manoeuvreerde  de butplug rustig in zijn gaatje en zakte onder zachte kreun op de plug.. Hij voelde zijn hoge rubber rij laarzen in zijn knie holtes duwen… hij keek in de spiegel en Zag zich zelf nu ook.. de zwarte rubber rijlaarzen staken mooi af bij zijn huis, Het bruine zadel duwde zijn benen iets wijdt en hij zag puntje van zijn harde pik er boven uit.  Marc bewoog even rustig heen en weer en hij voelde hoe de butplug nog iets dieper ging en zijn prostaat aan tikte.. Hij kreunde wellustig en werdt weer overspoeld door geil gevoel.. zijn tepels werden hard. 


Marc pakte zijn telefoon weer en zette filmpje van Alex weer aan. Hij verwelkomde iedereen op deze digitale rijles .legde uit dat het voor beginners was en het ging over het zitten en stappen op een paard . Hij legde het goed uit en hij vertelde over de goede houdingen die je moest aan nemen. Marc deed dit en hij voelde meteen verschil. Hij kantelde zijn heup iets en spande aan.. hij werd daar overvallen door nog geiler voelt want de butplug stimuleerde alles in zijn gaatje. Hij bewoog zoals Alex bewoog en hij voelde zijn laarzen ook mee bewegen.. . Alex stapte rustig door het beeld heen. Er werdt extra ongenoemd op zijn benen en en zijn kruis en dus ook zijn hoge rijlaarzen. Marc kont het gepiep van leer bijna horen.. Marc bewoog nog meer zoals Alex voordeed.. maar  hij stapte figuurlijk door de kamer heen en terwijl Alex keurig nog wat uitlegde. Hijgde en kreunde Marc hard .. Hij voelde zijn moment snel aan komen.. hij spande nog een keer in en daarna kwam grote ontlading.. onder flinke gekerm van Marc spoot hij flinke lading mannenroom zijn lul uit..En er kwam nog een tweede lading . Marc stopte het filmpje even en hijgde na… Opeens klonk er aan de andere kant van de kamer een stem’ Zo te zien heb je alvast wat rijles genomen om goed voorbereid te voorschijn te komen “ Marc schrok maar keek daarna in paar oplichtende vrolijke ogen van Tom . Die blijkbaar alles gadegeslagen had . ‘ sorry hijgde Marc nog wat na. ‘Waarom sorry ? Vroeg Tom ik zie dat graag en eb blij dat je dit doet. Geeft weer nieuwe mogelijkheden… en dat zadel is een super goed idee.  Hoe kom je daar aan ? Hij liep op Marc af en zoende hem intens en gleed met zijn vinger langs de nog harde natte lul van Marc.. en hij proefde beetje van de mannenroom die achter bleef aan zijn vinger.. 

‘ Nou’ zei Marc deze is voor jouw en mij . Heb deze gekocht voor onze rijlessen want ik denk dat deze zeker gaan komen. “ reken daar maar op “ bromde Tom terwijl hij Marc hielp afstijgen….



Wordt vervolgd 

3349 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.