Blauwe meer

Ik ga daar toch eens kijken. De zoveelste faker op bullchat heeft me zo geil als boter achtergelaten.
Op de fiets naar het loonse spinderspad. Daar in de verte liepen twee gele hesjes. Ze liepen niet als mannen. En er stond een busje van 'Handhaving' voor de ingang van het pretpark. Voor de zekerheid even doorgereden. Twee boa's (V) hadden een ronde gelopen door de homo ontmoeting plek. Ze zeiden niks maar hadden zich duidelijk laten zien.
Naast de betonnen LEGO blokken is een paadje waar je door kan fietsen. Het is nog een heel eind naar de twee theaters, open plekken in een heel ruig vervallen bos, waar de actie is. Er liggen twee naakte mannen en er lopen er een stuk of 6 rondjes. mannen komen en mannen gaan. Ze lopen van actieplek naar actieplek.

Ik vraag of ik mijn handdoek naast die ene meneer (die met de mooiste lul) mag neerleggen 'omdat er niet veel plaats meer is elders'. Dat mag. 3 minuten later ben ik ook uitgekleed en liggen we tegen elkaar aan te rijden. Hij heeft een hele lekkere snikkel. Mooie ronde eikel erop. Ik begin ermee te spelen. "Ja normaal ben ik meer aan de andere kant bezig" zegt de bottom en trekt er een plug uit ter grootte van een limonadeflesje. Ik ga gewoon door met trekken en kneden en zabbelen. Ofschoon hij 'normaal niet stijf werd van zuigen' voelde ik hem toch behoorlijk harder worden. En zachtjes kreunen. En mijn rug masseren.

Na een kwartiertje kwam er een derde bij. "Top of bottom" zei die. Bottom was het antwoord. Hij nam het pijpen even over en stak toen zijn paardenlul bare naar binnen. Mooi, dan kon ik weer verder zuigen. De bottom werd aan twee kanten verwend. Aan de geluidjes te horen vond ie het niet vervelend.

Ik ben even gestopt om de wandelaars (gluurders) te observeren. Ik wenkte er een paar maar de meesten deden net of ze het niet zagen. Maar een zag het wel en kwam op me af lopen. Onder het lopen knoopte hij zijn afgeknipte spijkerbroek open en haalde zijn hele zaakje eruit. Ik likte onder zijn eikel door en hij pakte mijn hoofd met twee handen vast en duwde zijn lul vooruit, mijn gulzige mond in. Ik werd in mijn bek geneukt (voor het eerst) en het was LEKKER. Je bent weerloos. Aan de top overgeleverd. Hij bepaalt nu de actie. Ik was slechts een neukspleetje. Zijn prive flufferboy.
Hij stuwde zijn lul en trok met zijn handen met beleid aan mijn hoofd. Het voelde als een geile massage. Aan drie kanten.

Langzaam stijfde zijn snikkel op en kwam iedere keer iets dieper in mijn keel. Dit was rete geil, veel geiler dan het pijp kunstje. Ik dacht "Nog drie stoten en hij zit achter mijn huig" maar ineens, toen ie stijf genoeg was, trok ie terug en ging hij ook die bottom neuken... Ik was alleen nodig om hem stijver te maken...
Na een uurtje ben ik weer vertrokken. Buiten aangekomen werd ik uitgedaagd om iemand bij zijn ballen te pakken. Dat moet je bij mij niet doen. Er waren teveel gewone fietsers in de buurt anders waren we buiten nog even verder gegaan.

Porkies pikante pretpark is een aanrader. Je komt in een hardcore pornofilm terecht. En je bent een van de hoofdrol spelers (als je dat wilt) of een figurant.

6296 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.