Hopelijk een toekomstige date...

Geplaatst door: martin40 op 04-06-21

Eindelijk is het zover dat we elkaar zien voor onze 1e echte afspraak. Eerst even lekker douchen en alles lekker glad scheren. Daarna even goed spoelen natuurlijk. Ik kijk op de klok. nog een 30 minuten en dan ben je hier eindelijk. Merk dat ik steeds zenuwachtiger begin te worden.
Mijn telefoon maakt geluid. Een appje van jou. je bent er al! Snel loop ik naar de voordeur en doe hem open. Daar sta je dan. Een tas in de hand met speeltjes en glijmiddel. Glimlachend kom je binnen. Ik doe snel de deur dicht en op slot. Ik ga je voor de trap op naar boven zodat je alvast even lekker kan kijken naar me kontje in de spijkerbroek. We lopen de slaapkamer in. Het licht is gedimd maar fel genoeg zodat we elkaar nog goed kunnen zien. 
We staan tegen over elkaar en glimlachen naar elkaar. Zenuwen gieren door mijn lichaam. Gedachtes gaan door me hoofd. Gaat het nu eindelijk na al die jaren gebeuren...
Jij kleed je langzaam uit. Ik kijk naar je. Je staat met je rug naar me toe. dan valt je boxer op de grond en je draait je om.
Dan zie ik je half stijve lul voor het eerst. Ik slik en denk: WOW die ziet er lekker uit en is ook erg groot. Ik hoop maar dat ie gaat passen strax...
Je ziet me kijken naar je lul en vertelt me dat ik me nu maar eens lekker voor je moet gaan uitkleden. Je gaat midden op het bed zitten met je benen uit elkaar. Je spreekt me nog een keer wat strenger aan: Kleed je eens uit sletje! en wel even op een geile manier he?

Ik sta voor het bed. Trek me shirt omhoog. Mijn gladde bovenlichaam is nu voor je te zien. Ik heb al stijve tepels van geilheid.
Ik draai me om met mijn rug naar je toe. Ik maak mijn broek los en laat hem zakken. Dan zie je het strakke witte wielrennersbroekje. Speciaal voor jou aangetrokken omdat je dat zo geil vond. Ik buk expres voorover om uit mijn broek te stappen. ik kijk stiekem om en zie je lul steigeren. Ik word er zelf ook geiler van en merk dat de voorkant van me broekje strakker word. Ik draai me om en dan zie je mijn harde lul in me broekje. Ik vraag aan je of het je beviel. Je knikt instemmend. 
Ik pak de door jou meegenomen poppersflesje. Snuif er flink aan. MMM word licht in me hoofd en super geil. Ik doe een beetje op me vinger en smeer het onder me neus zodat ik het meer kan snuiven.
Ik kruip op bed. ik kijk naar je lul en naar jou. Mag ik je pijpen? vraag ik. Je knikt maar zegt me eerst om te draaien met me kutje naar je toe en niet te kijken. Ik hoor je ritselen in de tas. Je trek mijn broekje naar beneden smeert me kutje in en duwt een plug erin. Trekt me broekje weer omhoog en zegt: Zo die kan lekker blijven zitten zolang je me pijpt sletje! Damn wat voelt dat lekker!! Ik kruip naar je lul en begin je lekker lang en diep te pijpen. Ik lik je lul zuig aan je ballen zuig aan je lul. Vol overgave pijp ik je. Merk aan je dat ik het goed doe. Na een tijdje zo te pijpen merk ik dat je het zwaar krijgt. Ik stop heel even en vraag je of ik je mag klaarpijpen. Ik heb namelijk nog nooit iemand klaar gepijpt en zou het graag eens willen proberen en bij beter dan bij jou! Je zegt dat ik maar flink moet doorgaan en dat je me al je zaad gaat geven! 

Ik pak de poppers nog een keer. Neem een diepe snuif en begin weer vol overgave je mooie harde lul te pijpen. je hijgt steeds zwaarder en zwaarder. Je zegt dat je komt en spuit me hele mond vol. WOW wat een boel zaad..... Ik slik alles snel door... Hmmm wat geil was dit. Ik vraag of het goed. Heel goed zaadsletje zeg je. En nu ben jij aan de beurt vertel je me.
Ik moet me omdraaien met kutje naar jou toe. je trekt mijn broekje uit. en in mijn kutje zit nog steeds de plug die je er aan het begin van mijn pijpbeurt bij jou er in had gestopt. Langzaam trek je hem eruit. Dan stop je hem er weer in. Je begint me nu te neuken met de plug. Ik sidder van genot en begin aan me eigen lul te trekken. Je trekt de plug eruit en stopt nu je vingers erin. Nu begin je me lekker te vingeren. Damn wat voelt dat lekker.... 
Je zegt me op mijn rug te gaan liggen. ik ga liggen trek me benen omhoog. Jij begint me te pijpen en tegelijk te vingeren. Ik voel dat ik klaar kom. ik begin te schokken en je begint me te rukken en te vingeren tegelijk.. ik spuit me hele buik vol met mijn zaad. Man wat was dit lekker.....
Na korte pauze probeer ik weer leven in je lul te krijgen. Want we willen beide nog 1 ding doen. Een lekker potje neuken.
ik pak je lul vast en begin er weer lekker aan te sabbelen. Dat vind je prettig en je lul is al snel op oorlogssterkte. Ik snuif nog even flink aan de poppers en ga daarna lekker bovenop je zitten. Ik smeer je lul goed in en ook me kutje krijgt wat extra glijmiddel. Ik pak je lul vast. Breng hem naar me kutje. en laat me er over heenglijden. Oeffff wat is ie groot en dik. Het voelt wat pijnlijk. ik neem een kort momentje om te wennen. Pak de poppers  nog even snuif er flink aan. Zo denk ik en nu ga ik ervoor! ik kijk je aan en ga langzaam op en neer. De pijn verdwijnt voor genot. Fuck wat voelt dit lekker!! ik ga steeds iets sneller op en neer maar niet te snel. Ik wil er zolang mogelijk van genieten. Tijd voor een ander standje zeg je. ik ga van je af. je zegt me op me rug te gaan liggen. Ik ga liggen je legt een kussen onder me kont. ik trek me benen omhoog. Ik lig helemaal klaar voor je je komt voor me zitten smeert je lul nog wat meer in en je stopt je paal er zo in. mmmm wat lekker hij glijd er zo lekker in nu. je pakt me benen vast en begint me lekker langzaam en diep te neuken. Fuck wat neuk je lekker!!

Je voert het tempo steeds wat verder op. In eens stop je.
Weer een ander standje. Ik moet op buik liggen. ik krijg 2 kussens onder me middel zodat me kontje lekker omhoog komt. Je duwt me benen uit elkaar. Komt achter me zitten en laat je langzaam in mij glijden en op me liggen. Je mond bij mijn oor zodat ik je kan horen hijgen van genot. Je hijgt steeds zwaarder. Je neukt steeds sneller. Je gromt dat je bijna gaat komen. Ik vraag je smekend om mijn kutje vol te spuiten. Je neukt sneller en sneller en dan..... 
Dan leeg je je zak volledig in me kutje!!! je blijft nog even lekker op me liggen en neukt nog heel zachtjes een beetje...
Dan rol je van me af en gaat moe maar voldaan naast me liggen. Je kijkt me voldaan aan. Ik vraag je of het goed was.
Je vertelt me dat ik een goede zaadslet ben.  we blijven een tijdje zo liggen. Dan word het tijd om ons even op te frissen. Samen even douchen. Ik voel je zaad uit me kutje lopen... damn wat geil.
Dan kleed je je weer aan en vertrek je. Moe maar voldaan.....

4018 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.