een daagje op de sportschool

Ik was weer eens op de sportschool heerlijk om aan mijn conditie te sleutelen na de coronabreak met in het begin

heerlijk op de hometrainer lekker aan het zweten.
De conditie had een flink deuk opgelopen omdat de sportschool dicht was geweest, terwijl ik intensief aan het fietsen had ik niet gemerkt dat er een heerlijke man naast me bezig was met grondoefeningen.
Hij lag languit op een mat en was in de weer met 2 gewichten, het was een Marokkaanse man, hij was zo intens bezig dat ik
gewoon geil aan het observeren was gegaan, hij lag daar met een geil kort sportbroekje en daar zag ik een lekkere grote bult in zitten.
Ik was gewoon meer bezig om naar die lekkere bult te kijken dan dat ik bezig was met fietsen, hij keek me ineens recht in de ogen en begon te glimlachen, oeps hij had mijn gestaar dus opgemerkt.
We deden samen allerlei apparaten uit en na een half uur ging hij naar de kleedkamer, ik moest nog vijf minuten op de loopband en kon dan ook richting de kleedruimte.
Toen ik de kleedruimte inkwam zat hij een beetje op de bank bij te komen van de inspanningen, ik vroeg hem of het een beetje was gelukt om weer te gaan sporten, nou het was wel heel erg zwaar om na de eerste keer weer zo intensief bezig te zijn geweest.

Opeens stond hij op en deed zijn korte broekje uit, het was een sportbroekje met zo'n onderbroekje erin, dus toen zag ik zijn enorme grote besneden pik met supergrote ballen, ik was direct van de wereld en zat er gewoon geil naar te staren.
Hij had dat dus gelijk in de gaten en kwam voor me staan met de ontzettende lekkere pik, zo dan kun je hem beter bekijken geile slet zei hij, hij had echt een enorme paal met een zeer dikke eikel erop.
Ik was zo enorm geil geworden dat ik zachtjes op zijn lekkere eikel begon te zuigen, mhhhhhhhhhhhhhhhh dat heb je vaker gedaan geile slet van me fluisterde hij zachtjes, ik wist echt niet wat me overkwam dat ik gewoon hem zalig begon te pijpen.
Zijn paal was in notime zeer hard geworden en was ca 22 cm lang en zeker 6 cm dik, ik zijn paal steeds dieper in mijn keel glijden en al snel was hij me diep in mijn keel aan het neuken.
Gelukkig waren wij op dat moment de enige twee die in de sportschool aan het werk waren geweest, en zouden niet snel gestoord gaan worden, hij vroeg ga je mee lekker douchen.
Nou dat leek me ontzettend geil en al snel stonden we onder douche heerlijk te geilen, ik zat weer op mijn knieen om hem zalig te pijpen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat had hij toch een enorme grote geile harde pik.
Na een tien minuten trok hij me aan mijn haren overeind en draaide me om, ik moest met mijn handen tegen te muur gaan staan en al snel voelde ik zijn grote tong door mijn bilspleet glijdem ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat was dat een enorm geil gevoel, ik kronkelde van geiligheid en duwde mijn kont zachtjes naar achteren waarop hij in mijn oor fluisterde of ik zin had in zijn grote harde pik, mhhhhhhhhhhhhhhhhh nou zei ik dat lijkt me zalig.
Hij had een soort douche olie bij zich en vingerde wat in mijn hete kutje, hij streelde heel geil mijn billen en daar wordt ik toch zo ontzettend geil van dat ik vroeg...............neuk me nu maar eens geile hengst van me.

Ik merkte dat hij zeer geil en opgewonden was want ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn strerretje duwen en heel langzaam maar zeer beheerst drong hij langzaam bij me naar binnen, ik was zo geil dat ik kreunde dat hij me harder moest gaan neuken en dat was niet tegen dovemans oren gezegd, hij duwde gelijk zijn 22 cm tot aan zijn ballen in mijn kokende kont.
Hij neukte mij met lange diep halen en iedere keer voelde ik zijn volle zaadballen tegen mijn kont kletsen, mhhhhhhhhhhhh hij neukte me zalig, en zijn tempo ging steeds sneller en na 10 minuten kreunde hij dat zijn pik op barsten stond en vroeg of hij zijn zaad over mijn billen moest spuiten, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ik wil je pik diep in mij voelen spuiten en met een toch wel luide kreet spoot hij een stuk of vijf zes hete stralen zaad diep in mijn kont, dit was echt een super geil en heerlijk gevoel om een spuitende pik diep in te voelen klaarkomen, gelukkig werd zijn pik niet gelijk slap en neukte hij nog wat minuten langer door, ohhhhhhhhhhhhhhhhhh was wat dat een zalige neuksessie zo onder de douche, en toen voelde ik zijn pik slapper worden en trok hij enorme apparaat uit mijn kokende kutje, ik draaide me om en nam zijn half slappe pik nog even in mijn mond om de laatste zaaddruppels eruit te zuigen, zijn pik was super gevoelig en hij kreunde dat ik een heerlijke geile slet was en dat we dit snel nog maar eens over moeten gaan doen, nou dat vond ik een zalig idee.
We deden snel onze kleren aan en gingen naar buiten, hij stapte op zijn fiets en ging weg, nou daar liep ik dan met een zalig tintelende kut en dacht dat het maar snel volgende week moest gaan worden, mhhhhhhhhhhhhhhh wat had ik enorm genoten van zijn zalige hete harde pik.
De volgende dag liep ik even naar de bakker in ons winkelcentrum en liep langs een flatgebouw en wie kwam daar naar buiten, mijn heerlijke hengst van gisteren, hij bleek dus vlak bij mij te wonen.

Toen hij me zag glimlachte hij geil naar me, en deed mijn zijn heupen en niet te missen beweging, hoe dit verder gaat lees je in deel 2 van een daagje op de sportschool

geile groeten van pijpsletje Leotien

4459 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.