Mijn eerste keer, of waarom niet eerder?

Geplaatst door: liefmannetje-66 op 13-06-21

Om met dat laatste te beginnen, ik was 46 jaar getrouwd met mijn vrouw en op een aantal maal in de beginjaren na haar trouw geweest omdat ik merkte dat het haar veel pijn deed als ik weer eens bekende vreemd te zijn geweest met een andere vrouw. Toen wij trouwden was zij pas 16 en ik 20, beide nog behoorlijk groen als gras maar zij was van mij in verwachting en in die tijd trouwde je dan met elkaar.
Sex met haar was niet al te vaak en altijd op mijn initiatief, meestal op de meest bekende manier en veel anders had ze geen zin in, oraal wilde ze niks, ook ik mocht haar niet oraal bevredigen.
Enfin het zij zo, op haar 62e kwam ze te overlijden en de laatste jaren was een en al zorg voor mij, nadat ze was overleden was ik behoorlijk bekaf en was het huis ineens heel erg leeg, ik zocht wat op het net en kwam een link tegen naar een homo chat site , op deze site kijkend werd ik toch wel opgewonden van wat ik zag en las en kwam een advertentie tegen van een masseur die aan huis kwam masseren, ik vermoedde natuurlijk wel dat er wellicht meer dan alleen gewone massage zou kunnen plaatsvinden zoals een handjob maar wat er werkelijk gebeurde had ik nooit durven denken. Nadat ik hem binnen had gelaten vroeg hij of we meteen naar de slaapkamer konden gaan want hij masseerde graag op bed, boven gekomen zei hij mij mij uit te kleden en op mijn buik op bed te gaan liggen dan zou hij zich in de badkamer even omkleden, toen hij terugkwam lag ik zoals gevraagd op mijn buik op bed, ik voelde dat hij op het bed klom en boven op mijn bovenbenen kwam zitten, hij druppelde olie op mijn schouders en begon mij daar te masseren, doordat hij voorover bukte voelde ik ineens dat hij ook geen kleren meer aan had en daardoor lag zijn pik tegen mijn billen, dat had ik nog nooit gevoeld en ik zou hebben gedacht er wellicht een beetje van in de war te zullen zijn maar in plaats daarvan voelde ik mijn eigen pik iets groter worden. Hij masseerde overigens heerlijk maar deed met zijn handen niets wat op iets anders leek, ik voelde mij daarentegen wel steeds geiler worden maar zei en deed niets.

Toen hij met mijn achterkant klaar was vroeg hij mij mij om te draaien, toen ik op mijn rug lag zag hij natuurlijk mijn stijve pik en lachte een beetje en vroeg; vind je het zó lekker? Ik kon niet anders dan ja, kennelijk stamelen en hij begon mij verder te masseren, bij mijn pik aangekomen maakte hij zijn handen nog eens extra glad met olie bewerkte mijn lid op een heerlijke manier door o.a. langzaam mijn eikel te ontbloten en weer terug, niet echt trekken maar zachtjes masserend heen en weer bewegen, toen begon hij mij een body to body massage te geven door heerlijk van onder naar boven met zijn lijf over het mijne te glijden en terug, ik werd geiler en geiler. de volgende stand was dat hij naast mij knielde en na nog even aan mijn pik te hebben getrokken boog hij voorover en kuste mijn glanzende eikel, er ging een siddering door mijn lijf en een kreuntje ontsnapte mij, hij begreep heel goed dat ik het heerlijk vond en nam mijn pik in zijn mond en begon mij langzaam te pijpen, dat was voor mij op mijn 66e jaar de eerste keer dat mijn pik in een mond verdween want zoals gezegd mijn vrouw wilde daar niets van hebben. Ik keek naast me en zag een behoorlijk dikke pik in half stijve toestand, natuurlijk reikte ik naar rechts en nam voorzichtig zijn pik in mijn hand, ook dat was een eerste keer, na enige minuten gingen we op ons zij liggen en toen proefde ik voor het eerst een pik, wat een zalig gevoel, in mijn mond voelde het nog beter dan tussen mijn benen, ik pijpte als een bezetene en op een gegeven moment moest de masseur mij vragen te stoppen omdat hij anders klaar zou komen, Ik stopte zoals gevraagd en hij kwam overeind en ging boven op mijn buik zitten en begon mijn pik achter zijn rug weer heerlijk te masseren, toen hij even stopte bukte hij naar voren en gaf me een zoen op mijn mond, als vanzelf opende ik mijn lippen en zijn tong kwam even mijn mond in, ik antwoorde door hem mijn tong aan te bieden en we hebben heerlijk lang liggen tongzoenen, mijn pik werd snoeihard en de masseur ging weer rechtop zitten en begon weer achter zich met mijn pik te spelen, hij duwde mijn pik met zijn hand tegen zijn bilspleet en voor ik het wist werd ik mij ervan bewust dat ik zijn hand niet meer voelde maar hij mijn pik in zijn kontje had gestopt en mij als een jockey bereed, ik dacht gek te worden, wat een zalig gevoel, na korte tijd voeld ik dat ik klaar ging komen en waarschuwde hem hiervoor, hij glimlachte op een heel geile manier en ging nog een paar seconden door waardoor ik met een luid gegrom mijn staaf in zijn grot leegde. Ik had na een tijdje zijn pik vast gepakt en trok daar aan als een jong hondje aan de riem, vlak na mijn spuiten kwam ook hij heerlijk klaar en spoot mijn buik en borst redelijk vol. Hijgend kwam hij naast mij liggen en na even bijkomen zijn we samen onder de douche gegaan en hebben elkaar met veel sop gewassen. Nadat we ons hadden aangekleed gaf hij me bij de deur nog een heerlijke tongzoen en weg was hij.

Ik heb na die ene keer nog eens via deze site een date bij iemand gehad maar dat was veel minder opwindend dan die eerste keer, dit was meer van effe snel elkaar pijpen en weer de deur uit. Nu hoop ik al een tijdje iemand tegen te komen die er net zo over denkt als ik en zo af en toe eens lekker wil vrijen. Ook ben ik heel benieuwd hoe het is een lekkere pik in mij te voelen nadat natuurlijk eerst mijn sterretje langzaam is opgerekt :-)

5133 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.