Digitaal Rijles vervolg

Geplaatst door: rijlaarsman op 20-06-21

Zadel rijles vervolg.


Tom hielp Marc even met afstijgen van het zadel. Hij keek enigszins verbaasd toen de buttplug langzaam uit het kontje van Marc gleed. Marc keek  Tom Geil aan ‘ dit is een zadel met iets extra’s’  ‘ja dat zie ik ‘ zei Tom verbaasd. En hij keek naar de constructie die over het zadel heengaat. ‘Slim gedaan’ zei hij’ je kan dus ook nog wisselen van maat en grote’ ‘Klopt’ zei Marc terwijl  hij tegen de bok ging staan. Zijn Pik stond nog steeds stijf overeind.

Tom keek hem veelbetekenend aan en begon intensief met hem te zoenen en te tongen.

Marc genoot hier van en merkte dat zijn pik nog harder werd en voelde hoe Tom zijn hand zijn ballen masseerde . Deze waren enigszins nog nat van het zweet door zijn rit op het zadel. Tom dook door zijn knieën en vatte zijn handen om zijn hoge rubber rijlaarzen. Hij begon Marc zijn ballen te likken . Marc sloot zijn ogen van genot. “Mmmmm” zei Tom toen hij weer omhoog kwam. ‘ ik proef niet alleen je lekkere ballen maar ruik ook beetje het zadel leer’ ‘ Hij tongde Marc weer en Marc voelde hoe in het kruis van Tom een dikke bobbel ontstond. 

‘ Wil je het zelf ook misschien even uit proberen? Vroeg Marc ‘ja zeker’ sprak Tom volmondig’ maar daarvoor wil ik even wat andere spullen er bij pakken’ ‘ andere spullen ? Marc keek Tom wat vragend aan. ‘Ja zekers” sprak Tom terwijl hij Marc even mee trok naar een deur ‘ je denkt toch niet dat het mij zelf onberoerd bleef dat wij een grote stal met rij-instructeur hebben” ‘ ik heb al jaren een grote fetisj voor ruitersport-ruiters en de bijbehorende kleding, maar ik wist niet of ik dat ook met jouw kon delen. Maar dat blijkt bij deze dus wel’  Hij duwde Marc verder richting de deur.

Hij haalde en sleutel tevoorschijn en opende deze. Achter de deur kwam  een klein trapje tevoorschijn. ‘ hup naar boven jij ‘ terwijl hij Marc naar boven duwde en tik op zijn kont gaf.

Marc liep de trap op en kwam tot zijn verbazing in een grote open ruimte. Er viel veel licht door twee grote ramen in het dak. De kamer was uitgevoerd met hout en er stonden grote ingebouwde kasten in. Grote spiegel  en ook weer een bed . Er lag een mooie parket vloer in het oogde stoer en chique . Er hing een lichte geur van leer… Marc werd verder de kamer ingeduwd en Tom liep naar paar kasten toe. Hij opende deze en Marc keek met grote verbazing  naar de wat er voor zich opende. In kasten hingen diverse soorten zwepen lange en korte. . Op een plank stonden verschillende soorten paardrijcaps en ook twee hoeden . Deze had Marc wel eens bij dressuur gezien.  De linker kast was voor zien van twee kleding rekken waar rijjassen aan hingen in verschillende stijlen en kleuren. Afgewisseld met jassen en bodywarmers. Op de planken lagen stapels rijbroeken.  De rechter kast werd volledig in genomen door planken waarop allemaal rijlaarzen stonden . Van verschillende hoogte en stijl en materiaal.


Daarnaast waren er nog talloze lades.. Marc Keek met grote verbazing naar dit geheel. Tom zag zijn verbazing maar zag ook nog iets anders. Hij zag dat zijn Pik nog steeds overeind stond en zelfs iets glom.. Tom genoot hier van.. ‘ vind je het lekker?  ; Marc draaide zich om en keek hem met paar glim ogen aan ‘ ik vindt meer als Top, ik wordt hier echt heel blij van en super geil’ En ik denk dat het zadel hier goed bij past. ‘ Meer als ‘sprak Tom . 

‘Laten we het zadel meteen even gaan ophalen met de die bok er erbij’ en Marc draaide zich om. ‘ alleen het zadel hoef je maar te pakken’ sprak Tom ‘Bok is hier al’ ik had deze al geregeld alleen het zadel nog niet’ Marc liep snel naar beneden en kwam terug met het zadel en alles wat daar bij hoorde.  Tom haalde een mooie horen bok tevoorschijn. Zette deze voor de spiegel neer. En tegenover deze bok hing ook een tv-scherm. ‘ Hierop kunnen we dan al de rijlessen van onze Alex  volgen als we deze hier naar toe streamen’ sprak Tom. ‘ mmmmm geil idee’ sprak Marc. ‘Tja hij moest eens weten’ . ‘ Nou zei’ Tom ga er maar van uit dat onze Alex niet geheel vies is van beetje fetisj sex’ ‘Oh” zei Marc en hij keek Tom veelbetekenend aan.. ‘weet jij iets wat ik niet weet ? ‘ Tom nam ondertussen het zadel van Marc over en legde deze op de Bok. ‘Ja zeker’ sprak hij. 

Hij zoende Marc weer en liep toen naar de kast toe. Hij pakte een cap van de plank een grote doos waar Lechameau op stond. Hij kwam liep naar Marc terug zoende hem weer en fluisterde hem in het oor ‘ ik wil ook op het zadel wil jij deze even voorbereiden met een lekkere plug ? Dan kleed ik mij ook even om’ ‘ er liggen plugs in de bovenste la van kast met de rijjassen’ Marc liep er snel op af en trof diverse pluggen aan. Hij pakte een stevige plug. Hij zette deze in de riem vast en legde de riem om de bok vast op het zadel. De Plug stond rechtop klaar. Uit een ooghoek zag hij dat Tom onder tussen zich aan het uitkleden was. Hij liep er op af en hielp hem verder uit zijn onderbroek. Zijn stevige pik stond weer recht op. Zijn ballen waren weer keurig geschoren en er zat een rubber cockring om . Hij masseerde de ballen even en Tom kreunde zachtjes. Tom liep naar de grote ook toe en opende deze. Hij haalde en paar hoge zwarte rubberen rijlaarzen uit. Een bijzonder model want deze liepen door in een knie flap. Marc keek er met grote belangstelling naar. ‘Dit zijn de franse jachtrijglaarzen. Deze dragen ze in Frankrijk bij de jacht’ vertelde Tom terwijl hij de laars omhoog hield. Lechameau Venerie heten deze. De originele zijn van leer maar deze zijn van rubber en redelijk bijzonder, want je ziet ze hier niet. ‘ Marc liep  op de doos af en haalde de andere laars er uit. Hij voelde er aan. Mooi stevig rubber en ze roken geweldig.


Hij liep terug naar Tom. Tom pakte en paar dunne sokjes en trok deze aan. En Marc hielp hem met de rijlaarzen aantrekken. Tom kreunde hierbij zachtjes toen hij ze aanhad. De hoge rubberen rijlaars kwam to boven zijn knie. Marc en Tom keken in de spiegel en Marc begon met een met tongen. Hij werd zo geil bij dit aanzicht . Toms pik reageerde hier op en er druppelde iets van voorvocht uit.  ‘ even rustig aan ruiter’ sprak Tom hijgend. Hij pakte de zwarte fluwelen cap en zette deze op. Daarna liep hij naar de bok toe. Marc liep er achter aan en pakte een kleine tube blikmiddel die hij ook in de la had zien liggen. Marc smeerde de plug in voor Tom en daarna smeerde hij een flinke klodder tussen de billen van Tom en smeerde zijn mannengaatje in. Tom kreunde hard. Daarna gooide hij zijn benen over de bok en zetten zijn gelaarsde voet in de stijgbeugel. Marc hield even de plug vast. Tom nam deze  over en duwde de plug richting zijn gaatje en zakte er daarna rustig over. Ondertussen hijgde hij zachtjes en sloot zijn ogen. Zijn tweede voet in de andere stijgbeugel en hij zat. Hij opende zijn ogen en Zach zich zelf hoog gelaarsd op het zadel zitten. Tom keek wellustig onder zijn cap in de spiegel. Hij begon rustig te bewegen en maakte de gebruikelijke ruiterbewegingen. Duidelijk me ervaring want het ging hem goed en makkelijk af. Hij bewoog rustig en de butplug gleed zachtjes hen en weer.. Tom hijgde zachtes. Marc keek er naar en voelde hoe zijn Pik nog harder werd en hij rukte zachtjes. Tom rukte ook zachtjes aan zijn eigen pik en versnelde opeens het rijtempo.. Hij ging harder kreunen en hijgen…’Oh man wat is dit geil zeg” kreunde hij en verhoogde het tempo en hij hield zijn pik stevig vast.. het zweet gutst van zijn rug en onder zijn cap vandaan. Tom reed nog even en toen onder een stevige kreun spoot hij zijn lading uitzijn pik… een stevige witte lading mannenroom gutste uit zijn pik over zijn hand over de bok heen.. ‘ Mijn god wat is dat lekker zeg’ hij rukte nog even na en hij druppelde nog even na Marc stond daar tegen over en had ook niet droog gehouden en voelde hoe de mannenroom over zijn handen liep. Tom bleef nog even op zadel zitten. ‘ dit zadel is echt fantastisch’ hijgde hij na..’ Wij gaan hier veel lol mee beleven.. jij en ik samen en onze Alex ook ‘ ‘Oh’ sprak Marc terwijl hij naartoe liep. ‘ Hij zoende Tom onder zijn cap’ ‘zeker’ Alex mag keurig les geven en keurige jongen zijn op you tube, maar ik weet dat hij ook wat andere verlangens heeft en dat hij daar graag gevolg aan geeft’ Marc steeg langzaam weer van het zadel af.  Maar dat laat ik je zo wel even zien. ‘ hij trok Marc mee naar de trap… we gaan eerst nu even douchen en dan vertel ik het je…..


Wordt vervolgd 

2529 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.