Kees

Geplaatst door: snoepjevanweek op 20-06-21

Kees is een verhaal over een studenten begeleider helpt bij problemen. De vijfendertig jarige Kees is een om in de gaten te houden doen we. Is slimme roodharige met goed lichaam en  een netwerk in de stad. Kees begeleidde het trio Jan, John en Johannes welk uit huis gezet zijn. Kees vind een etage voor ze boven studenten gelegenheid kan om schrijven. John werd door Kees flink genomen, Jan pijpt Kees tot hoogtepunt. Johannes welk stil is trekt Kees zijn aandacht gewoon. Hij is bereid de auto te verkopen om huur voor etage te betalen gewoon geen probleem. Ook geen probleem beneden in spermabank te werken. Wel wat anders dan bijbelles geven in een woongroep kan wel zeggen! Wat in spermabank doen ontvangen de studenten en de condooms gevuld met zaad. Voor Johannes geen probleem blijkt dus.

We dwalen af verhaal gaat over Kees een viriele rood harige slimme gast blijkt wel. Kees gladde tong diende allerlei doelen en niet alleen praten blijkt wel! Menig student of studente kon er letterlijk over mee praten. Onze Kees heeft geen gebrek aan bed partners meesten voor een keer. We waren op juiste moment bij hem thuis Kees is thuis met lang harige persoon studente of toch student? Was een hoog blonde student met middelmatig  uiterlijk gewoon charmant. Maar zo te zien lange dunne penis met twee goed gevulde hangende ballen. Sorry even af geleid door de tram die langs kwam!

Kees zo te zien leid de student op tot een escort is nog goed betaalt bijbaantje. Hij streelt hem en liet zijn handen over zijn behaarde torso gaan. De student weet wel raad met de tong van Kees in zijn mond kan zeggen tong hockey. Hij heeft Kees grote penis vast en trekt hem af tot hij komt. Kees kreunt onhoorbaar je kan zien dat hij geniet. Mensen het is laat morgen een examen dus we gaan studeren sommigen wel wat anders doen.

2453 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.