Na de digitale rijles

Geplaatst door: rijlaarsman op 24-06-21

Na de digitale rijles 


Marc en Tom liepen na hun sessie in de ruiter kamer naar beneden. Ze waren nat van het zweet en hun pikken hingen semi stijf naar beneden. Ze stapte onder de douche. En terwijl het warme water hun laatste resten mannenroom weg spoelde vrijde ze nog beetje door. Ze tongde elkaar en masseerde elkaars natte billen. Ze zeepte elkaar rustig in en spoelde elkaar lekker af. Hun blote lijven lekker tegen elkaar en hun pikken weer redelijk stijf . Ze droogde elkaar daarna goed af en sloegen de handdoeken om hun lijven. Ze liepen richting de slaapkamer en ze pakte twee dunne kamerjassen en liepen daarna naar beneden naar de grote woon keuken.

‘ Wil je wat eten ? ‘ vroeg Tom. ‘ Graag ‘ zei Marc ‘ ik heb eigenlijk niets gegeten na gisteren’  

‘Dan gaan we daar wat aan doen’ sprak Tom  en hij dook een voorraadkast en en de koelkast. Na klein half uurtje stond er een stevig ontbijt op tafel. Ze aten het met smaak en spraken gezellig over wat koetjes en kalfjes.  Terwijl Marc nog een kop koffie inschonk liep Tom even naar zijn kantoor en kwam terug met de laptop. Hij ging zitten en opende de laptop en begon even iets op te zoeken. ‘ ik vertelde je toch over Alex ? ‘ Ja klopt’ zei Marc terwijl hij naast Tom ging zitten.

‘Je heb zijn site gelezen en hem bezig gezien op YouTube’  ‘ja klopt’ zei Marc ‘ zag er allemaal heel professioneel  uit’ ‘dat klopt ook en dat is hij ook ‘sprak Tom .’Hij is een gedreven Dressuur Ruiter en Instructeur en hij heeft een goede naam in de Paardensportbranche en hij is erg sociaal begaan’ Marc keek hem vragend aan ‘ Maar ? ‘ Inderdaad Maar wat je niet weet is dat hij ook een heel verrassende andere kant heeft ‘ ‘ Je maakt mij nieuwsgierig’.. sprak Marc . Hij keek Tom aan en zag de ondeugende blik in zijn ogen . ‘Ken je de site GayFetish ? ‘ Ja wel eens van gehoord’ sprak Marc. Maar nooit bezocht of zo’ “dat klopt want daar kom je namelijk ook niet zo maar op’ sprak Tom . ‘Deze site was vroeger openbaar maar nu niet meer. Dit om de leden iets meer exclusiviteit en veiligheid te bieden ‘ sprak Tom. ‘Okay ‘ sprak Marc ‘ maar wat heeft dat met deze meneer te maken? ‘Wel deze meneer staat daar namelijk op als een zeer exclusief lid en iets meer’ Tom zat ondertussen op een site wat inlog gegevens in te voeren. ‘ Kijk ‘ zei hij’ Dit is onze Rij-instructeur ook’ en hij schoof Marc zijn laptop onder zijn neus. Marc keek naar een grote zwart wit foto van een man te paard. Hij moest even goed kijken en herkende toen pas die Alex er in . 


Hij zat op een groot grijs paard en droeg wederom een dressuurjas maar toen hij beter keek zag hij dat deze niet van stof was maar van zwart leer . Hij droeg daarbij witte rijbroek deze oogde ook van leer en daarbij droeg hij hele hoge zwarte glimmende rijlaarzen. Handschoenen met zweep in de hand. Marc herkende hem eerst ook niet omdat deze man hier bijna kaal geschoren te paard zat. Maar het kort geschoren baardje maakte hem herkenbaar. Zoals op het filmpje had hij ook hier weer het zelfde effect op Marc. Marc kreeg harde tepels onder zijn badjas en zijn semi stijve pik steigerde weer.  Maar hij zag dat er veel veel foto’s stonden van hem.. Naast het Paard . In de stal, buiten de stal etc. Maar ook in de zadelkamer en in een kleedkamer en hier ging de kleding uit. Marc hijgde zachtjes bij het zien van de zijn naakte lijf met hoge rijlaarzen aan. De zweep in de handen en handschoenen.. of alleen met cap en rijlaarzen.. Er stonden verder ook wat andere alleen bloot foto’s  op in een weiland.. Hij was duidelijk gezegend met goed getraind lijf en paar stevige benen. Stevige kont en zoals Tom ook zei.. ‘goede ruiterlul’ mooi stevig-besneden. 

Marc zijn badjas gleed verder open en zijn pik stond wederom fier recht op.. en Hij zag dat bij Tom hetzelfde aan de hand was . ‘Er staan ook paar filmpjes op’ zei Tom terwijl hij even door de foto’s heen scrolde. ‘Hoe ben jij hier achter gekomen eigenlijk ? Vroeg Marc. Tom Draaide zich naar hem toe en vertelde ‘mmm tja hoe zal ik beginnen’ Marc zag dat Tom beetje kleurde en wat begon te stamelen.  ‘ Okay ik heb in mijn jonge jaren er nogal een wild leven op na gehouden. Ik was net de kast uit en wilde de bloemetjes eens flink buiten zetten. Daarnaast had ik toen ook al een flinke voorkeur voor fetisj.  Ik kwam via het uitgaanscircuit in een exclusief groepje mannen terecht met grote. Voorkeur voor fetisj  en jonge mannen’ ‘Okay’ sprak Marc ‘ ik heb  daar wel eens wat over gehoord, van die gesloten mannen clubjes’  Tom vertelde verder ‘klopt en die zijn er nog steeds. Deze ploeg heren waren vermogend en hadden grote voorliefde voor landelijke types, boeren jongens en stalknechten, ruiters en houthakkers . Ik was als boerenzoon en erfgenaam natuurlijk een aantrekkelijk type en jong ‘ ‘ Ben je nog steeds’ sprak Marc terwijl hij hem zoende. Tom beantwoorde terug met zoen . ‘Ik was daar de favoriet van een Landheer, met grote voorkeur voor boerenjongens en ruiters’ Ik mocht regelmatig met hem mee en dan wilde hij mij alleen maar zien in overall - rubberen werkkledij en vooral veel rubber laarzen’ ‘ Niets mis mee’ zei Marc terwijl hij langzaam de pik van Tom masseerde. ‘Mmm lekker Oh zeker niet ‘ ‘deelde je ook het bed met hem? Vroeg Marc. ‘ ja”’ zei Tom ‘ maar wij hadden nooit sex. Dat wilde hij niet, daarentegen wilde hij wel van alles voor mij kopen en betalen en dat weigerde ik dan weer’ ‘Maar wat heeft Alex met dit alles te maken ? Behalve dan dat hij natuurlijk als  een ruiter  ook tot het aandachtsgebied  behoorde ? Vroeg Marc. ‘ De langere nodigde regelmatig ook andere jongens uit die tot het aandachtsgebied behoorde en dan hadden we een gezellige dag of weekend’ ‘ en soms gebeurde er dan  natuurlijk meer dan alleen in je overall biertjes drinken’ ‘ juist’ sprak Marc. ‘ Ik heb daar wel paar keer sex gehad met andere boerenzoon en dan keek de landheer toe’ vertelde Tom. ‘Beetje de Oscar Wilde van de lage weilanden dus ‘ sprak Marc lachend ‘ Ja zoiets “ sprak Tom lachend.


‘Alex kwam op uitnodiging van de Landheer om een paard van hem te berijden en foto’s te maken en die moest ik toen maken’ ‘Droeg hij toen ook al dat leer ? Vroeg Marc terwijl hij zijn pik weer voelde steigeren . ‘ Nee dat niet volgens mij droeg hij daar gewoon normale rijkleding’ ‘ Maar wel hele mooie en mijn Landheer zag blijkbaar mij reageren op hem’ ‘En toen ? Vroeg Marc.

‘Wel na het maken van de foto’s vindt hij dat ik een rijles verdiende dus ik moest te paard’ ‘Oh vond je dat niet eng ? Vroeg Marc.’welnee joh ik had vroeger als klein kind al op een paard gezeten en ik reed op de boerderij er bij ons ook op weliswaar zonder zadel en zo. ‘Okay en toen ? Vroeg Marc.  ‘ Alleen deze keer was het ook iets anders want ik kreeg de opdracht om in het zadel te klimmen, naakt in rijlaar’ ‘Oh spannend’ zei Marc ‘ Ja zekers’ zei Tom’ En die Alex hoe reageerde hij ? Zonder blikken of blozen hielp hij mij het zadel en gaf mij een korte stap les. Mijn pik stond strak omhoog en mijn landheer was zeer tevreden’ Net zoals nu dus’ sprak Marc terwijl hij de pik van Tom in zijn hand nam . ‘En die Alex? Vroeg Marc terwijl hij rustig de pik van Tom masseerde  “ wel hij had een behoorlijke bobbel in zijn rijbroek, maar hij was zeer gedisciplineerd  en deed alsof het hem niets deed ‘ ‘ schone schijn ‘ lijkt mij zei Marc. ‘ Tuurlijk zei Tom terwijl hij genoot van de hand van Marc. ‘Want na de rijles moest ik het paard terug brengen naar de stal volgde hij mij ‘ ‘En in de stal complimenteerde hij mij voor mijn houding en hij zoende mij en kneep mij in mijn pik’ Marc deed het zelfde…’mmmmm ja oh man zo lekker’ En daarna masseerde ik zijn bobbel in zijn rijbroek en zoende hem.. die jongen was blijkbaar zo opgewonden want hij  kwam terplekke in zijn broek’ zei Tom lachend en hij kreunde ondertussen zachtjes want Marc was hem ondertussen even aan het pijpen… ‘Nou zou ik ook doen “ zei Marc terwijl hij even stopte.. Daarna ging Marc rustig verder en pijpen de harde pik van Tom zachtjes verder.. Hij masseerde zijn ballen en hij voelde hoe deze weer strek trokken.. Tom begon harder te kreunen en ontladen onder een stevige zucht weer een lading mannenroom.. Deze keer kwam het niet terecht op de vloer maar Marc nam de hele lading tot zich… Tom hijgde na.. en Marc slikte door en keek even naar de plaatjes … “ volgens mij moeten wij hem maar eens gaan boeken “ terwijl hij Tom lachend aan keek’ volgens mij kan hij  nog uitstekend les geven 

1475 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.