Daniel

Geplaatst door: snoepjevanweek op 25-06-21

Het verhaal maakte mij opgewonden hoop jullie ook? Daniel is gewoon getrouwde man wat is probleem dan vraag je af simpel, houdt ook van mannen. Bijna 2 meter en wat mollig maar heel mooi gelaat wat laat dat lopen. Hij wist totaal niet hoe een man lief moet hebben okay. Dus naar kliniek waar zeker mannelijke therapeut hem ging leren! Noem het levenslessen tijdens de drie sessies in de kliniek. Was even wennen uitgekleed door man te worden en om gekeerd natuurlijk. Eerste les was al schot in de roos hoe trek man af en hoe tong je haha. Zou niet laatste keer zijn Daniel kwam kan vertellen. Nieuwsgierig wat die volgende sessie was blijf lezen gewoon? We gingen terug de kliniek in was nu  wel kouder geworden dan toen eerste sessie was. Dus de naakte mannen warmde elkaar eerst op.


Toen bracht therapeut Daniel naar de sofa in de aan grenzende kamer. De therapeut liet Daniel liggen op de sofa. Hij ging langzaam door zijn knieen en nam Daniels penis in de mond. Daniel voelde de tong heen en weer over zijn eikel gaan lekker! Het was alvast beter dan als zijn partner hem verwende kan wel zeggen. De therapeut liet Daniel geniet en Daniel kwam weer. Daniel en therapeut wisselde van plek en Daniel deed een poging. Daniels mond was willig maar snelle verlossing kwam pas later. De tijd was omgevlogen tijd om te pinnen en even lap over plagerig lichaam te doen. Nog een les of sessie dan moest Daniel het weten!

De les was gewoon sex ze zouden in elkaar komen simpel. Alles lag klaar glijmiddel en condooms er was al wat getongd. Daniel ging met condoom als eerste had instructies gehad ja hielp het nee. Het ging moeizaam maar hij kwam toch naar binnen. De therapeut deed zijn best mee te bewegen zo dat Daniel er in bleef. Was het geld wel waard zeker om dat thuis ook  heter was haha. Daniel genoot zeker wist nu alvast meer dan eerst. Zou het Daniel lukken te genieten buitens huis vermoed het wel?

dit verhaal is op verzoek geschreven hoop jullie  genieten mee?

2989 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.