Buurtkrant 3

… *pling*
Ik ontvang een foto van een stapel buurkrantjes op de stoep bij mijn voordeur.
‘Zo genoeg?’ schrijft Martin in het Messenger bericht. ‘Nou dank je wel, maar dat zijn er veel te veel’ schrijf ik terug, ‘maar ik heb er nog geen ontvangen, dus ik wil er wel een hebben’. We sturen wat berichten heen- en weer.

… *pling*
Ik ontvang een foto van de looproute naar mijn huis. ‘Ik kom een buurtkrant bij je in de bus doen’ schrijft Martin ‘heb je de koffie klaar’. Ik reageer met ‘die staat nog niet klaar, maar is zo gezet’ en loop naar de voordeur. In de brievenbus zit al een buurtkrantje, maar Martin staat niet voor de deur. Ik open de voordeur en steek mijn hoofd naar buiten. Auto’s rijden voorbij en vanuit het gangetje naast mijn huis komt Martin aangelopen. Hij moet lachen. ‘Heb je tijd voor een bakkie?’ vraagt Martin. ‘Tuurlijk, kom binnen’ zeg ik ‘dan zien we elkaar eens in het echt.

Martin is een slanke man, kleiner dan ik ben. Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Op de filmpjes die we naar elkaar hebben verstuurd heb ik gezien dat Martin geen lichaamsbeharing heeft en voorzien is van de nodige tatoeages op zijn bovenarmen en borst. Het is prachtig warm weer deze zaterdag en Martin is gekleed in een sportief T-shirt, een korte broek en  sneakers.

We zitten aan de keukentafel en kletsen veel over ditjes en datjes. Een tweede kop koffie word gedronken en we bekijken vanuit mijn tuin het huis van Martin. ‘Kijk je kan de dakkapel zien’ zeg ik en wijs richting zijn huis. Er is een spanning merkbaar, maar ik laat niets merken. Ook Martin spreekt niet over de filmpjes die we elkaar hebben verstuurd. Uiteindelijk vertrekt hij ruim een uur later.

Ik merk dat ik geil. Ik zit aan de keukentafel achter mijn laptop en maak een foto van mijn kruis. Ik heb de riem en de rits van mijn korte broek geopend. Ik verstuur de foto. ‘Je had niet gemerkt dat ik regelmatig naar je kruis keek?’ vraagt Martin. ‘Uhm, nee …’ stuur ik terug. *Pling* Ik ontvang een foto van Martin zijn slappe pik. We appen wat over en weer over volle ballen. ‘Ik heb mij vanochtend nog liggen rukken en ben daarbij klaargekomen’ schrijf ik naar Martin. ‘Ik heb al twee dagen niet gespoten’ schrijft Martin. ‘Wil jij je zaad over mij heen spuiten?’ vraag ik aan Martin. ‘Tuurlijk wel’ schrijft Martin ‘ik heb genoeg’. Ik loop naar buiten en ga op de stoep zitten. Korte broek en boxer op de enkels. Mijn pik is hard, mijn ballen zijn geschoren. Ik maak een foto van mijn stijve pik en stuur deze naar Martin. ‘Ziet er goed uit’ schrijft Martin. Ik merk dat ik geil ben. De zon schijnt op mijn naakte huid en mijn ballen raken de warme stoeptegels aan. Ik trek mijn broek op en loop naar binnen. Ik ga op de bank liggen nadat ik mijn korte broek en boxer heb uitgetrokken. Ik lig op de bank aan mijn stijve pik te rukken en maak daar een foto van en stuur deze naar Martin.

‘Wil je dat ik kom?’ vraagt Martin. Ik stuur hem een nieuwe foto van mijn stijve pik op en een smiley. ‘Ik kom als je dat wil hoor’ schrijft Martin. Ik stuur weer een smiley. Wat ben ik geil. ‘Ik kom eraan’ stuur Martin in het bericht. *Pling*  Ik ontvang een foto van mijn straat en ‘zet de voordeur maar op een kier’ van Martin. Ik sta op en zet de voordeur op een kier en loop weer terug naar de bank. Ik trek ook mijn poloshirt uit en ga onderuit gezakt op de bank zitten, terwijl ik mijn stijve pik in mijn hand heb. ‘Ik had niet gedacht dat je dit zou doen’ zegt Martin als hij de woonkamer binnen komt lopen. Ik lig naakt onderuitgezakt op de bank te spelen met mijn stijve pik en mijn balzak. ‘Geil’ zegt Martin en komt naast mij op de bank zitten. Hij trekt zijn schoenen uit, staat op en trekt zijn T-shirt en korte broek ook uit. Ik bekijk zijn mooie, ronde billen. Hij komt naast mij zitten en neemt mijn stijve pik in zijn hand en begint te rukken. ‘Fuck wat geil’ kreun ik uit.

Martin buigt zijn lichaam richting mijn stijve pik en neemt hem in zijn mond. Met diepe halen begint hij mijn pik te pijpen. ‘Dit is lekker’ zegt Martin. Mijn rechterhand glijdt over Martin zijn rug en billen. Ik zak nog iets meer onderuit. ‘Ik had niet verwacht dat wij dit zouden doen’ zegt Martin als hij met zijn hoofd richting mijn hoofd komt. We beginnen te zoenen. We tongzoenen. Hij stopt en hij verplaatst zich naar mijn tepels, neemt deze in zijn mond en bijt er speels op. Ik kreun. Martin begint ook aan zijn eigen pik te trekken. Hij heeft zijn schaamhaar weggeschoren en ook zijn balzak is kaal. Ik neem zijn stijve pik in mijn hand en begin eraan te rukken. Martin zakt achterover in de bank. Ik verplaats mezelf tussen zijn benen. Ik neem zijn stijve pik in mijn mond en begin hem te pijpen. Martin kreunt. Ik voel zijn pik in mijn mond glijden, mijn tong over zijn eikel. Ik neem zijn pik in mijn hand en trek hem af terwijl ik zijn ballen in mijn mond zuig. Ik kom omhoog en we zoenen elkaar weer. Onze tongen draaien om elkaar heen.

Ik voel dat ik wil klaarkomen. Ik neem zijn tepel in mijn mond en zuig erop. Martin kreunt, terwijl ik hem aftrek. We beginnen weer te zoenen. Martin trekt zijn benen iets op en begint zichzelf af te trekken. Ik kom iets overeind en sta over Martin heen, terwijl ik aan mijn eigen pik ruk. Onze ademhaling versneld. We kijken elkaar aan. We zoenen weer. Ik kijk naar beneden en zie dat Martin zijn pik aan het aftrekken is. Ik trek mezelf af terwijl ik boven hem hang. ‘Ik kom’ kreunt Martin en ik voel dikke stralen zaad tegen mijn balzak aan komen. Hij spuit de rest van zijn zaad op zijn buik. Ik versnel mijn tempo en voel mijn beenspieren aantrekken. Mijn ademhaling word zwaarder. ‘Spuit maar op mijn buik’ kreunt Martin. Ik spuit mijn zaad over zijn buik, in zijn navel. ‘Spuit mijn navel maar lekker vol’ zegt Martin. Ik hijg. We zoen. ‘Fuck wat is dit geil’ zeg ik. Martin beaamt dit, ‘ja man’.

Ik loop naar de keuken om een doekje te pakken. Martin maakt zijn buik schoon en kleed zich aan. Ook ik kleed mezelf aan. ‘Dit had ik niet verwacht, maar vond het zeker lekker’ zegt Martin. Hij pakt de telefoon en scrollt door zijn contacten. Hij belt. Via de luidspreker hoor ik een stem. ‘Heb je de afwas al klaar?’ vraagt Martin. De stem antwoord: ‘Jazeker’ en Martin reageert ‘dan kan ik weer naar huis komen’. ‘Is goed jongen’ zegt de stem. ‘Dat is mijn neef, die zit bij mij en heeft de afwas gedaan terwijl ik naar jou ben gelopen’ zegt Martin en glimlacht. ‘Goed geregeld’ zeg ik … ‘Was leuk om elkaar zo eens te treffen’ zegt Martin als hij door de voordeur weer naar buiten loopt. ‘Jazeker’ zeg ik. ‘Tot de volgende keer’ zegt Martin en loopt terug naar zijn huis. ‘Doei’ roep ik hem na.

2516 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.