Achterhoek 3

Ik zat op de middelbare school in een grote plaatst 11 kilometer verder dan mijn woonplaats. Meestal ging ik op de fiets naar school toe. Walkman op mijn hoofd en een bandje met de hele cd van Mariah Carey. Over-and-over-again heb ik die cd beluistert. Ik heb mooie herinneringen aan mijn jeugd in de Achterhoek. Mijn eerste keer uitgaan, mijn eerste keer, mijn eerste keer op de homo-ontmoetings-plek. De homo-ontmoetings-plek lag in het bos aan de doorgaande weg richting Duitsland. Ik was er bij toeval achter gekomen dat mannen elkaar hier ontmoeten voor seks. Ik was met de hond van de overburen wezen wandelen en was even met een Walkman op mijn hoofd tegen een boom aan gaan zitten in het zonnetje. Heerlijk moment. De klanken van 'Vision of Love' in mijn oren, de zonnestralen die door het bladerdek op mijn huid terecht kwamen. Ik zag vele mannen voorbij lopen en ze keken steeds naar mij. Ze bleven op een afstandje staan en voelden in hun kruis. Ik begreep er niets van, maar vond het enigszins spannend. 

 

Een paar dagen later was ik van school onderweg naar huis en het was rond lunchtijd dat ik de parkeerplaats op fietste. Een langgerekte parkeerplaats die vol stond met auto's. Opvallend detail, erg veel auto's met kinderzitjes. Maar geen personen te bekennen. Ik stap af van mijn fiets, heb mijn rugtas op mijn rug en loop met de fiets aan de hand over een zandpaadje de bult op naar boven. Bovenop de heuvel kun je mooi verder kijken. Als je de heuvel af loopt had je links en rechts van het slingerende zandpad wat hoger, gedroogd gras staan en hier- en daar een verdwaalde den of meerdere bomen bij elkaar. Ik zie her en der wat mannen heen- en weer lopen door het hoge gras. Geen idee wat er zich daar allemaal afspeelt, maar ik voel aan mezelf dat ik het interessant vind. 

 

Ik loop het zandpad af en sla linksaf het veld in. Ik loop met mijn fiets aan de hand over een ingelopen pad door het hoge gras. Net achter de bomen zie ik een blonde jongen staan. Mijn lengte ongeveer 1.92, blond stekelig haar, een ietwat donker drie-dagen-baardje. Hij draagt een wit poloshirt - hierdoor word zijn gebruinde huid extra zichtbaar - en een korte spijkerbroek met daaronder witte Converse All Stars. Als hij mij ziet aankomen lopen knikt hij vriendelijk. Ik begroet met een 'hi'. Hij lijkt iets te schrikken en loopt net achter de dennenbomen. Ik zie dat hij blijft staan. Hij kijkt vanachter de dennenbomen mijn kant op. Ik loop met mijn fiets nog aan de hand richting de dennenbomen. Als ik langsloop knikt de jongen. Ik loop door en kijk af en toe achterom om te zien wat de jongen doet. Ik zet mijn fiets op slot tegen een boom en ga iets verder op de grond zitten. 

 

Ik herken hem ergens van, spookt er door mijn gedachten. Maar ik weet niet zo goed waarvan. Iets verderop tussen de dennenbomen staat de jongen nog steeds. Ik kijk naar hem, hij kijkt naar mij. Ik zie dat hij met zijn hand over zijn kruis wrijft. Ik weet niet zo goed wat er allemaal gebeurd, maar spannend vind ik het wel. Ik wrijf met mijn hand over mijn kruis. Mijn pik is hard. De jongen tegenover mij opent de rits van zijn broek. De rand van een donkerblauwe boxershort word zichtbaar. Zijn hand verdwijnt in de boxershort. Hij maakt een op- en neergaande beweging in zijn boxer. Ik zit tegen de boom en zak iets onderuit om mijn stijve pik wat meer ruimte te geven. Met mijn rechterhand wrijf ik over mijn kruis. De jongen duwt de rand van zijn boxershort naar beneden en haalt zijn dikke, lange, stijve pik uit zijn broek. Ik slik, wat een mooie, grote pik, schiet er door mijn gedachten. Hij duwt zijn boxershort en korte broek verder naar beneden. Ze belanden op zijn enkels. Hij stapt uit zijn broek. Hij begint aan zijn stijve, kaarsrechte, dikke pik te trekken. Ik open de rits van mijn broek en haal kromme pik naar buiten. Voor mij staat de jongen zich aftetrekken. Hij kijkt naar zijn pik en dan weer naar mij.

 

Hij trekt zijn witte polo shirt uit en kijkt mij aan. Hij knipoogt. Zijn hele lichaam is bruingekleurd van de zon. Zijn benen en borst is blond behaard. Hij heeft een prachtig lichaam. Hij draait zich om en ik heb zicht op zijn prachtige, ronde billen. Hij buigt iets voorover en zijn handen halen zijn billen uit elkaar. Zijn bilspleet is behaard en ik zie zijn anus. Ik sta op en loop voorzichtig met mijn pik uit mijn broek naar hem toe en kom achter hem staan. Hij komt rechtovereind staan. Ik duw mijn broek naar beneden en trek mijn shirt over mijn hoofd. Mijn handen glijden over zijn billen, dan door zijn bilspleet. Ik kom tegen hem aanstaan. Mijn handen glijden over zijn borst. Ik voel dat hij zijn lichaam tegen mij aandrukt. Terwijl ik achter hem sta, glijden mijn handen over zijn platte, behaarde buik naar beneden en ik neem zijn harde, grote pik in mijn hand. Als ik hem begin af te trekken, buigt hij zijn hoofd achterover. Mijn wang schuurt tegen zijn drie-dagen-baard.

 

Ik laat los en kniel achter hem op de grond. Mijn handen glijden over zijn billen en spreiden zijn billen van elkaar. De jongen buigt ietwat voorover. Ik druk mijn neus tussen zijn billen en snuif een geile kontgeur op. Ik voel zijn beharing tegen mijn gezicht als ik mijn tong tegen zijn anus druk. De jongen kreunt. Mijn tong cirkelt om zijn anus en ik probeer hem naar binnen te duwen. De jongen houd met zijn handen de billen van elkaar. Met mijn rechterhand trek ik mezelf af. Mijn pik is hard. Ik kom omhoog, terwijl de jongen voorovergebogen blijft staan en met zijn handen de billen van elkaar houd. Ik druk mijn eikel tegen zijn natte kontgaatje. Ik druk door. Hij laat gewillig mijn pik naar binnen glijden. Hij kreunt. Voorzichtig schuif ik mijn pik naar binnen en trek hem tot aan mijn eikel weer naar buiten. De jongen kreunt. Ik begin het tempo op te voeren.

 

Ik voel handen op mijn billen. Ik kijk verschrikt achterom. Achter mij staat Pim, de natuurkunde leraar van de middelbare school. Pim is een oudere man, woont samen met zijn vriend. Pim heeft grijs haar, heeft een slank gespierd lichaam en is ook door de zon gebruind. ‘Geil hoor om jou zo naakt te zien’ fluistert Pim in mijn oor ‘ga lekker door terwijl ik over je billen wrijf’. De jongen komt ook overeind staan, terwijl mijn pik nog diep in zijn kontje zit. Hij brengt zijn hoofd naar achteren en fluistert ‘ik vind het heerlijk zoals je mij neukt’ en ‘ik vind het niet erg als hij meekijkt’. ‘OK!’ breng ik uit en mijn handen glijden weer over zijn buik en borst, terwijl ik mijn onderlichaam weer beweeg. Terwijl ik hem neuk trekt hij zichzelf af. Pim zijn handen glijden over mijn billen terwijl hij achter mij staat. De ademhaling van de jongen wordt zwaarder. ‘Ik kom’ kreunt hij. Snel trek ik mijn pik uit zijn kontje en kom naast hem staan. Samen rukken we verder en spuiten op het mos. ‘Fuck wat geil’ zegt de jongen. ‘Ja man, serieus lekker’ reageer ik. Pim reageert ook, ‘ja jongens, erg lekker’ en geeft ons beide een tik op onze billen. Hij loopt weg. Ik beweeg mijn pik op en neer om ervoor te zorgen dat alle zaad eruit is en trek mijn broek op en mijn shirt weer over mijn hoofd. De jongen kleed zich aan. Geeft mij een zoen op mijn wang, een knipoog en zegt ‘je bent lekker, wie weet tot de volgende keer’. Hij loopt weg terug naar de parkeerplaats. Ik loop terug naar mijn fiets. Een beetje beduusd wat mij is overkomen loop ik met mijn fiets aan de hand terug naar de parkeerplaats.

 

Ik loop het bospad af en zie links en rechts regelmatig mannen staan of lopen. Ik merk dat ik nog steeds geil ben. Er komt een wat kleine, ietwat rossige man mij tegemoet lopen. Hij is goed gebouwd en het lijkt erop dat hij timmerman is, gezien de werkkleding die hij draagt. Hij heeft een kaki tuinbroek aan met werkschoenen eronder en een zwart T-shirt waar allemaal zaagsel op zit. Zijn groene ogen stralen vriendelijk als we elkaar voorbij lopen. Ik knik. Hij glimlacht zijn witte tanden bloot. Ik loop door, maar kijk toch even achterom. Ook de man kijkt achterom. Hij lacht. Ik stop en blijf kijken waar hij heen loopt. Ik ben nog steeds geil en deze man is ook leuk. Hij kijkt achterom naar mij en loopt dan het bos in. Ik draai om en loop hem achter na. Ik zet de fiets tegen een boom aan en loop achter de man het bos in.

 

Op een ogenschijnlijk rustige plek gaat de man op een boomstronk zitten. Met zijn ellenbogen leunt hij voorover op zijn bovenbenen. Hij kijkt op richting mij. Op een afstand blijf ik staan kijken, terwijl ik met mijn hand over mijn kruis wrijf. Mijn pik is alweer hard. Hij glimlacht, staat op en maakt de sluiting van zijn tuinbroek open. Hij laat de tuinbroek zakken. Hij heeft geen onderbroek aan en ik zie een niet hele grote maar wel dikke pik fier overeind staan. De man gaat weer op de boomstam zitten en begint de veters van zijn werkschoenen los te maken. Hij trekt zijn schoenen en broek uit. Hij leunt wat achterover op de boomstam en spreidt zijn benen. Vanaf een afstandje heb ik goed zicht op een grote balzak en een pik, met een dikke stam die richting de eikel wat smaller word. Hij heeft rossig schaamhaar. Zijn pik staat fier overeind richting zijn navel. Hij trekt zijn zwarte T-shirt uit. De man heeft een gespierd bovenlichaam met veel sproeten. Vanaf zijn schaamhaar is er een streepje haar tot aan zijn navel. Hij lacht zijn tanden bloot en trekt de voorhuid van zijn stijve pik naar achteren. Voorvocht is zichtbaar op zijn dikke eikel.

 

Ik kom schoorvoetend op hem aflopen. Hij knikt, terwijl hij met zijn hand onder zijn grote, ietwat behaarde balzak wrijft. Ik merk op dat hij een trouwring draagt. Ik wrijf met mijn hand over mijn kruis. Hij wenkt mij dichterbij te komen. Ik sta voor hem als hij mijn broek openmaakt en mijn stijve, kromme pik naar buiten haalt. Hij neemt mijn pik in zijn handen. ‘Hmmm, klaargekomen?’ vraagt de man terwijl hij naar mij opkijkt. Ik knik. ‘Hmmm, ik zie het! Ik ruik het’ zegt de man en neemt mijn pik in zijn mond. Hij probeert mijn hele pik in zijn mond te duwen. Zijn slapen worden rood en hij moet kokhalzen. Ik plaats mijn handen achterop zijn hoofd en duw zijn hoofd over mijn pik heen. Ik voel mijn pik nat worden van het speeksel. Mijn eikel raakt zijn huig. De man moet kokhalzen. Ik voel dat hij terug wil trekken, maar mijn handen blijven op zijn hoofd en duwen zijn hoofd weer terug richting mijn schaamstreek. Ik voel zijn lippen aan de stam van mijn pik. Als ik mijn handen weghaal, haalt de man mijn pik uit zijn mond. Mijn pik is nat met slierten speeksel. Hij neemt mijn pik in zijn hand en begint eraan te trekken.

 

‘Wil je mij ook pijpen?’ vraagt de man. Ik knik. Hij leunt achterover en spreid zijn benen als ik op mijn knieën voor hem neerkom. Ik neem zijn dikke pik in mijn hand. Ik ruik urine. Maar ik ben geil, dus neem zijn pik in mijn mond. Ik voel de handen van de man achterop mijn hoofd en hij drukt mijn hoofd naar beneden. ‘Pijp me’ zegt de man directief. Ik moet kokhalzen. Het speeksel druipt uit mijn mond, langs zijn ballen. Ik voel dat hij mijn hoofd steeds terug duwt als ik richting de eikel beweeg. ‘Steek een vinger in mijn kont’ kreunt de man directief. Hij hangt iets onderuit op de boomstam. Ik duw mijn vinger in zijn anus. Ik voel dat hij mijn hoofd weer richting zijn schaamstreek duwt. ‘Wat pijp jij lekker’ kreunt de man ‘vinger me’. Ik beweeg mijn vinger op- en neer in zijn kont. ‘Sneller’ kreunt de man. Hij duwt mijn hoofd weer over zijn pik heen. Ik voel mijn speeksel over mijn hand stromen.

 

Schokkend komt de man klaar in mijn keel. Hij duwt mijn hoofd richting zijn schaamstreek en ik voel de stralen zaad achterin mijn keel. Ik moet hoesten. Ik haal mijn vinger uit zijn kont en duw me tegen de boomstam af. Hij laat mijn hoofd los. Ik hoest en spuug zijn zaad uit. Ik ben geschrokken, maar vind het ook wel geil. Ik sta op en begin mezelf voor de man af te trekken. Hij kijkt omhoog en opent zijn mond en steekt zijn tong uit. ‘Wil je mijn zaad?’ vraag ik hem. Hij knikt en kijkt me aan. Mijn eikel raakt zijn natte tong. ‘Ik wil je geile zaad’ kreunt de man ‘spuit het over mijn tong’. Ik word nog geiler en voel dat ik bijna gaat spuiten. Mijn beenspieren spannen aan en mijn ritme en ademhaling versnellen. Ik spuit de stralen met zaad over zijn tong en in zijn mond. Hij brengt zijn tong naar binnen en als kreunend slik hij mijn zaad. Met zijn vingers brengt hij het zaad wat rond zijn mond terecht is gekomen naar binnen en slikt dit door. ‘Geil man’ zegt de man terwijl hij zich aankleed. ‘Ja vond ik ook’ zeg ik. Hij kleed zich verder aan en loopt van mij weg terug naar het pad, terug naar de parkeerplaats. Ik loop terug naar mijn fiets. Ik ben verbaasd over de gebeurtenis, maar vond het ook ontzettend geil. Ik rochel en spuug op de grond, breng mijn vinger naar mijn neus. Ik ruik dat deze vinger in zijn kont heeft gezeten. In de verte zie ik de man lopen. Ik pak mijn fiets en fiets terug naar de parkeerplaats.

3218 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.