Achterhoek 4

De ervaringen rond de homo-ontmoetings-plek in de Achterhoek achterin mijn tienerjaren hebben mij gevormd. Ik heb daar mezelf leren kennen, wat vind ik wel lekker en wat niet. Ik had de neiging om toch zo vaak mogelijk met ‘bekenden’ seks te hebben. Ik maakte figuurlijk altijd een sprongetje als ik de auto van een ‘bekende’ zag en ging dan op zoek naar deze persoon. Soms lukte het niet om ze te vinden, soms waren ze bezig met anderen (dan was ik best wel teleurgesteld) en soms dan trof ik de personen en dan hadden we het leuk samen. Het was een leuk spel, dat jagen op lust en seks.

Ik ging ook wel eens aan het einde van de middag wandelen in het bos en liep dan ook naar de parkeerplaats. Deze lag op ongeveer 15 minuten van mijn ouderlijk huis verwijdert. De achterdeur uitlopen, naar de grote weg lopen, oversteken en ik stond in het bos en wandelde dan gemoedelijk richting de parkeerplaats. In die tijd was ik nog niet ‘uit de kast’ en de meeste mannen die daar kwamen, waren of getrouwd, hadden een relatie met een vrouw of waren net zoals ik nog aan het ontdekken. De kans dat je daar iemand tegenkwam die het verder zou vertellen was klein. Zo was er natuurkunde leraar Pim, die weliswaar samenwoonde met een man (die was weer de collega van mijn moeder), maar hij vond dat het aan mij was om het te vertellen. Zo hadden we ook Hans, hij was mijn leraar Wiskunde en hij – zo bleek later – was biseksueel en kwam ook wel eens op de parkeerplaats. De jongen waar ik ervaringen mee had (zie Achterhoek 3) bleek René te heten en had een relatie met een voormalig buurmeisje van mij. Zij was zwanger, hij was geil en zocht op deze manier contacten. We hebben veel contact met elkaar gehad op de parkeerplaats, vonden elkaar voor de seks erg leuk. Hij is nog steeds bij dezelfde vrouw, ze hebben inmiddels 3 kinderen en hij geeft aan geen seks met mannen meer te hebben. Ook de timmerman ben ik nog vaker tegen gekomen. Hij was de dominante man. Toen vond ik het wel fijn om onderdanig te zijn, maar ik merk dat ik niet zo van de directieve benadering ben.


Maar goed! Vele mannen gezien en gehad, ook veel teleurstellingen.

Op een mooie zomermiddag, begin van de avond ga ik ook even een eind wandelen. Ik heb een korte broek aan, een T-shirt en steevast mijn Converse All Stars aan. Ik loop de parkeerplaats op als de zon al redelijk laag staat. Ik loop vanaf de parkeerplaats omhoog het zandpad op. Links en rechts zijn er stukken met hoog gras en daarachter bomen. Ik kijk links en rechts van waar ik loop als ik ergens in de verte een groep mannen zie staan. Ik ben nieuwsgierig en loop richting de groep. De mannen staan een beetje verspreid opgesteld. Als ik aan kom lopen zie ik dat er een naakte man op een badlaken ligt. Hij ligt op zijn buik en heeft zijn benen iets gespreid. Tussen zijn benen zie ik een zwarte leren bandje onder zijn balzak zitten. Hij ligt erbij alsof hij aan het slapen is. Zijn billen bewegen. Hij is bruin gekleurd van de zon. De mannen dralen wat om hem heen.

De meeste mannen wrijven over hun kruis, anderen hebben hun stijve pik al uit hun broek gehaald. Een oudere man, ik schat zo’n 60 jaar oud met ontbloot bovenlijf loopt richting de man. De oudere man heeft een bolle buik en zijn shirt achterin zijn korte broek gepropt. Hij knielt tussen de benen van de zonnende man en met zijn handen glijdt hij over diens billen en voelt aan diens balzak. De zonnende man duwt zijn billen wat omhoog. De oudere man duwt op zijn beurt zijn gezicht tussen de billen en begint wat aan de anus van de zonnende man te likken.

Een tweede man komt richting de zonnende man lopen. Hij heeft zijn pik uit de broek hangen en is zichzelf aan het aftrekken. Deze man lijkt achterin de 40 te zijn. Hij komt naast de ouder man zitten en wrijft over de billen van de zonnende man. De oudere man pakt de stijve pik van de 40-er vast en begint hieraan te trekken. De oudere man staat op en loopt weg, terwijl de 40-er over de billen van de zonnende man blijft wrijven. Hij komt tussen de benen van de zonnende man zitten en trekt diens slappe pik naar achteren. De zonnende man duwt zijn billen omhoog als de 40-er met zijn gezicht tussen de billen van de man verdwijnt. Hij is de zonnende man aan het rimmen af en toe duwt hij zijn duim tegen de kringspier aan. Ik kan niet goed zien of de duim de kont penetreert.

De 40-er blijft aan zijn eigen pik rukken en spuit zijn zaad tussen de billen van de zonnende man. Hij staat op, duwt zijn pik terug in zijn broek en loopt weg. Een andere man staat naakt op een afstandje te kijken. Hij heeft een plastic tas bij zich en staat ook met een stijve pik te kijken. Hij loopt richting de zonnende man, zet de tas naast zich neer en duwt zijn stijve pik tussen de billen van de man. Die duwt zijn kont weer omhoog. Je ziet de stijve pik van de man in de kont van de zonnende man verdwijnen. Hij neukt hem. De zonnende man kreunt, maar blijft liggen. Er komt weer iemand aanlopen met een stijve pik. Deze man duwt zijn stijve pik in de mond van de naakte neukende man. De neukende man begin te kreunen en spuit zijn zaad in het kontje van de zonnende man. Hij trekt zijn pik terug, staat op en loopt weg. De zonnende man spreidt zijn benen, duwt zijn kontje weer iets omhoog. Je ziet zijn kringspier pulseren en er komt zaad uit. Ook het zaad wat over zijn billen is gespoten drupt naar beneden. De man die net naast het tafereel stond, duwt zijn pik in het kontje van de zonnende man en begint hem te neuken. Hij komt klaar, trekt terug, staat op en loopt weg.

Twee mannen duiken tussen de benen van de zonnende man. Man één haalt zijn stijve pik uit zijn broek en duwt deze in het pulserende kontje van de zonnende man. De tweede man trekt zijn broek uit en begint de andere man te neuken. Je hoort ze kreunen. Links- en rechts van mij hoor en zie ik rukkende mannen klaarkomen. Ik wrijf over mijn kruis. Ik heb een stijve pik, maar ik wil deze er niet uithalen. Ik zie dat de neukende mannen klaarkomen. Het kontje van de zonnende man word wederom volgespoten met zaad. Een jonge jongen, gespierd met grote, dikke pik komt op de zonnende man aflopen. Met zijn hand glijd hij door de bilspleet. Hij brengt de hand naar zijn pik en begint zichzelf af te trekken terwijl hij tussen de benen van de zonnende man zit. Diens kontgaatje pulseert en het zaad drupt eruit. De jongen drukt zijn pik naar binnen en begint de man hevig te neuken. Hij heeft zijn benen aan de buitenkant van de benen van de zonnende man liggen. Hierdoor is de balzak en het kontje van de jonge jongen goed zichtbaar. Je ziet de balzak richting het onderlichaam trekken. Met een paar flinke stoten en onder luid gekreun komt de jongen klaar in de kont van de zonnende man.


Een oudere man komt geheel gekleed aanlopen en duikt tussen de benen van de zonnende man. Hij glijdt met zijn hand door de bilspleet, gaat naast de zonnende man zitten en brengt de met sperma besmeurde vingers richting de mond van de zonnende man. Hij duwt de vingers in diens mond, die begint eraan te likken en zuigen. Nu komt weer een toeschouwer richting de zonnende man gelopen. Ditmaal een negroïde man. Hij trekt zijn broek uit en een flinke dikke, lange pik word zichtbaar. Hij knielt tussen de benen van de zonnende man. Zijn pik verdwijnt in de pulserende anus van de zonnende man. ‘Glijdt lekker al dat zaad of niet?’ glimlacht de oudere man die naast de zonnende man zit. De negroïde man buigt voorover, knikt en begint de oudere man te tongzoenen. Hij neukt met lange halen de zonnende man. Iedere keer als zijn pik in de kont verdwijnt hoor je een diepe kreun. ‘Pak mijn tepels eens vast’ dirigeert de negroïde man richting de oudere man. Deze pakt de kleine donkere tepels tussen zijn vingers. ‘Knijp erin, harder’ zegt de negroïde man. Hij stoot krachtig en komt ook klaar in de kont van de zonnende man.

Hij haalt zijn pik uit de kont van de zonnende man en duwt de laatste druppels sperma naar buiten. Deze belanden op de billen van de zonnende man. ‘Lik mijn pik eens schoon’ zegt de negroïde man tegen de oudere man. Deze buigt voorover en neemt de pik in zijn mond en likt de besneden eikel schoon. ‘Klaar nu’ zegt de negroïde man, staat op en kleed zich aan. Hij komt mijn kant oplopen. Als hij naast mij staat zegt hij ‘fuck wat geil om je pik in een met zaad gevulde kut te stoppen, zou je ook moeten doen man’. Hij glimlacht en loopt door. Ik merk dat ik het schouwspel bizar vind, maar ook wel geil. Ik weet wel dat ik – no way – mijn pik onbeschermd in de kont van de zonnende man ga steken. Zelfs met condoom zou ik hem niet doen. Maar ik vind het wel geil om naar te kijken en sta ook met een stijve pik in mijn broek op afstand het geheel te aanschouwen.

Naast mij komt een jongen van mijn eigen leeftijd staan. ‘Geil spel of niet’ zegt de jongen. ‘Zeker’ antwoord ik ‘maar onbegrijpelijk dat hij zich zo laat nemen’. We kijken elkaar aan. ‘Ja joh, niet normaal’ zegt de jongen. Hij glimlacht. ‘Ik ben Raymond’ zegt hij vriendelijk. ‘Aangenaam kennis te maken’ zeg ik. We glimlachen. Raymond is net als ik ongeveer 1.92 meter, heeft wat donkerder haar, groene ogen, een donker baardje en is gekleed in een wit T-shirt met V-hals, een grijze korte spijkerbroek en heeft badslippers aan. ‘Ook geil?’ vraagt Raymond en kijkt mij aan. ‘Ja man, nogal’ zegt ik. Ik voel dat zijn hand over mijn kruis glijdt. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. ‘Weet je wat mij geil lijkt?’ vraagt Raymond. Ik haal mijn schouders op. ‘Dat we hier nu samen gaan staan seksen, terwijl iedereen bezig is met die man en ons ook gaan bekijken’ zegt Raymond ‘maar ze mogen alleen kijken, verder niet’. ‘Hmm, lijkt me een geil idee’ zeg ik en draai me naar hem toe. We kijken elkaar aan als ik mijn hoofd naar zijn hoofd beweeg, onze lippen raken elkaar aan. We omhelzen elkaar en drukken onze (onder)lijven tegen elkaar aan terwijl we tussen de bomen staan. Raymond trekt zijn T-shirt uit en een gespierde, behaarde borstkast word zichtbaar. Hij begint me weer te zoenen, terwijl zijn handen onder mijn shirt glijden. Hij trekt het shirt over mijn hoofd uit. ‘Damn, lekker ding’ zegt Raymond en hij neemt mijn rechtertepel tussen zijn lippen. Ik wrijf met mijn handen door zijn haar.


Ik zie mannen zich naar ons toedraaien, maar ik negeer hen. Raymond is op zijn knieën voor mij gaan zitten en opent mijn korte broek. Hij drukt zijn neus richting mijn stijve pik en snuift de geur op. ‘Wow’ kreunt hij en kijkt naar boven. Ik kijk naar beneden als onze blikken elkaar kruisen. ‘Mag ik?’ vraagt Raymond als hij zijn handen op de boord van mijn broek zet. Ik knik en hij trekt mijn broek en boxer naar beneden. Mijn kromme pik is hard en bungelt voor Raymond zijn gezicht. Hij neemt hem in zijn mond en hij zuigt erop, begint mij te pijpen. Mijn handen rusten op zijn hoofd en duwt zijn hoofd op- en neer. Hij kijkt omhoog, glimlacht. Ik schud nee met mijn hoofd als er een man dichterbij komt lopen. De man respecteert mijn nee en loopt verder. Gaat op een afstandje zichzelf staan afrukken.

Raymond komt overeind en begint mij weer te tongzoenen. Hij zoent heerlijk. Zijn lippen zijn zacht, zijn baardje is ruw. ‘I love it’ kreun ik zacht. ‘Mmm’ kreunt Raymond. Mijn handen glijden over zijn billen. Ze zijn hard en rond. ‘Maak mijn broek maar open’ zegt Raymond. Ik open zijn broek en mijn hand glijdt in zijn boxershort. Ik voel een kaarsrechte, dikke pik. Hij duwt zijn broek en boxer naar beneden en hij stapt eruit. Hij staat naakt voor me. ‘Prachtige man ben je’ zeg ik ‘laat me je bekijken’. Hij draait in het rond voor me. Hij glimlacht. ‘Goedgekeurd?’ vraagt Raymond. ‘Zeker’ zeg ik ‘je bent lekker’. ‘Jij ook’ zegt Raymond. Ik kniel voor hem en neem zijn harde pik in mijn hand en breng hem naar mijn mond. Raymond legt zijn handen op mijn hoofd en duwt mij richting zijn lichaam. Zijn pik schuift verder in mijn mond. Ik begin hem met diepe halen te pijpen. Raymond kreunt. Hij trekt zijn pik uit mijn mond en draait zich om. ‘Wil je mijn kontje likken?’ vraagt Raymond. Ik plaats mijn handen op zijn behaarde ronde billen en haal ze uit elkaar. Ik duw mijn neus tussen zijn billen en snuif de kontgeur op. ‘Wow, lekker man’ kreun ik en ik lik met mijn tong langs zijn anus. ‘Foking geil dit’ kreunt Raymond. Hij is zichzelf aan het rukken. Hij draait zich om en duwt mij voorzichtig op mijn rug in het hoge gras en komt over mij heen zitten. Hij buigt zich voorover, ik pak zijn tepels tussen mijn vingers en Raymond duwt zijn lippen op de mijne. We tongzoenen.

Ik voel onze pikken tegen elkaar aankomen. Raymond pakt mijn pik vast en brengt deze naar achteren. Zijn hoofd komt richting mijn linkeroor. ‘Mag ik die geile pik van je in mij voelen?’ fluistert hij. Ik kijk hem verlekkert aan en zeg ‘mmm jazeker’. Met zijn hand brengt hij mijn pik naar zijn kontje. Hij tilt zijn kont iets op en plaatst mijn eikel voor zijn anus. Heel voorzichtig voel ik dat hij zijn lichaam over mijn pik naar beneden duwt. ‘Je bent strak’ zeg ik. Raymond glimlacht. Beweegt zijn kont op- en neer op mijn pik en we beginnen weer te tongzoenen. Ik voel zijn stijve pik tussen ons in over mijn buik glijden. ‘Mag ik jou ook in mij voelen?’ vraag ik. ‘Wil je dat?’ vraagt Raymond. Ik knik. Hij begint mij te zoenen. Langzaam schuift hij zijn kontje van mijn pik af. Hij komt tussen mijn benen zitten en duwt mijn benen uit elkaar en naar mij toe. Hij duikt tussen mijn billen en ik voel zijn natte tong cirkelen rond mijn kontgaatje. Ik kreun terwijl ik met mijn handen in mijn knieholtes mij benen opgetrokken houd.


Om ons heen staan mannen te kijken. Als er een man dichterbij komt staan en wil meedoen, spreken wij hem aan dat ze mogen kijken. Verder niet. Hij gaat op een afstandje zichzelf staan bevredigen. Raymond brengt zijn eikel richting mijn kontgaatje en begint mij weer te zoenen. ‘Ben je er klaar voor?’ vraagt Raymond. ‘Mmm zeker’ kreun ik. Ik voel dat Raymond zijn pik tegen mijn kontgaatje duwt. Ik probeer te ontspannen en voel zijn dikke pik voorzichtig in mij glijden. Zijn eikel en schacht glijden langs mijn prostaat. ‘Neuk me klaar’ zeg ik. Raymond komt weer voorover leunen en begint mij weer te tongzoenen. Ik voel zijn pik in- en bijna uit mijn kontje glijden. Terwijl hij mij voorzichtig neukt, trek ik mezelf af. ‘Ik ben geil en dit is ontzettend lekker’ zegt ik. Raymond kijkt me aan en glimlacht. ‘Ik vind het geil je te zien genieten’ zegt Raymond ‘kom je klaar voor me?’. Ik knik! De mannen om ons heen staan zichzelf te rukken, sommige komen klaar en lopen weg. Ook de zonnende man staat naakt zichzelf te bevredigen.

Ik voel dat mijn prostaat gestimuleerd word door de neukende beweging. Ik ruk aan mijn stijve pik en voel dat ik klaar ga komen. ‘Ik ga klaarkomen’ kreun ik, terwijl ik Raymond aankijk. Hij houd het tempo constant en ik voel dat mijn spieren samentrekken. Ik spuit een paar flinke stralen zaad over mijn buik heen. ‘Damn, wat geil’ zegt Raymond. Hij blijft mij rustig neuken, terwijl ik kreun van genot. Hij trekt zijn pik voorzichtig uit mijn kontje, glijdt met zijn rechterhand over mijn buik. De met sperma besmeurde rechterhand brengt hij naar zijn stijve pik en begint zichzelf af te trekken. Hij kreunt. Komt over mij heen zitten. Ik breng mijn hand richting zijn balzak. Maar voel verder en breng een vinger in zijn kontgaatje. Raymond kreunt. Ik voel zijn balzak richting zijn lichaam trekken. Zijn ademhaling versneld en warm zaad word over mijn borst gespoten.

Hij komt op mij liggen en we tongzoenen weer met elkaar. We drukken onzen buik en borst tegen elkaar aan. Hij stopt met zoenen en kijkt mij aan. ‘Damn, dit was geil en lekker’ zegt Raymond ‘je bent leuk’. ‘Nou anders jij wel’ zeg ik. We gaan verder met zoenen. Een van de mannen komt naar ons toelopen en spuit zijn zaad over de billen van Raymond. ‘Gast!’ zegt Raymond. Hij kijkt mij aan en begint te lachen. We zoenen verder. Blijven naast elkaar nog even in het hoge gras liggen. Zijn handen wrijven over mijn borst. ‘Dat word straks douchen’ zegt Raymond al lachend. ‘Inderdaad, nu eerst een plakkende bende’ zeg ik. We zijn weer aan het zoenen. Mijn handen glijden over zijn ronde, harde billen. Ik voel het natte zaad van de man. ‘Het word al schemerig en het koelt af’ zeg ik ‘ik ga zo naar huis’. ‘Ik ook’ zegt Raymond. We kleden ons aan. ‘Het was echt heel erg leuk’ zegt Raymond. ‘Dat vond ik ook’ beaam ik. We geven elkaar een kus. ‘Misschien tot een volgende keer’ zeg ik. ‘Ja dat hoop ik wel’ zegt Raymond. Ik loop terug naar huis. Hij pakt zijn fiets vertrekt. Ik kijk achterom en zwaai naar hem. Hij zwaait terug en verdwijnt in het bos.

Ik heb Raymond nooit meer gezien op de homo-ontmoetings-plek, maar ik koester deze fantastische herinnering.

2991 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.