Koorknaap

Geplaatst door: snoepjevanweek op 03-07-21

ik ga de uitdrukking zo goed mogelijk uit leggen hoop begreep hem goed lees mee? Laat zo zeggen diegene rotzooit buiten de relatie met toestemming van partner. Als verhaal lees begrijp je is zoiets als open relatie maar toch anders! Vorige keer beleefde we de terugkeer van Bas bij Paul okay .Bas kwam terug daar Paul hulpbehoevend was in woongebied met weinig buren! Natuurlijk was er tussen de twee genegenheid maar geen stomende sex meer. Bas is geen koorknaap heeft behoeften zocht  dus buiten het huis. Paul kon niet geven dus moedigde het gewoon aan. Nu Paul niet meer in huis woont zou denken Bas gaat weg niet dus. Verblijft er nu met een van zijn scharrels jazeker wel! Waarom en hoe boel sexueel veranderde komen we achter? Laten we gaan kijken binnen hoorde gekreun en gesteun.


De inrichting van huis is anders of Paul er niet gewoond heeft Paul leeft nog wel. We komen als ze de huiskamer aan waar ze opnieuw aan het inrichten zijn. De bank is er nog welk een twee persoons bed bevat is er nog. Bas kennende zal het meer als bed dan als bank gebruikt worden. De man welk met Bas in de huiskamer is heeft jasje uit gedaan lijkt zakenman type. Geen harde sex ze zoenen en strelen elkaar als slaap bank op andere plek gezet is minder richting het raam! Deze kerel is geen Paul die hield van ruwe sex toen het nog kon. De slaapbank wordt zo te zien uit getest de mannen liggen naast elkaar. Overhemd is open bas likt de mans tepels welke hard worden. De man geniet zo te zien aan zijn gezicht.

Zoals nu wel weten geen uitbundige sex zoals vroeger zie genegenheid als zo wil noemen. Maar betekent niet dat vonken er niet van af kunnen vliegen. De man lippen slurpt Bas leuter naar binnen en Bas geniet. Hun handen verkennen elkaars bovenlichaam nu Bas ook ontkleed is. Hun geilheid is van korte duur vermoed is niet de tijd om te doen nog veel te doen. Ze knabbelen wat aan elkaars oorlel voor bed op klappen. Ze verlaten de kamer we horen niks dus laten we maar gaan! Er gebeurd niks in de andere kamer alleen meubels welk verplaatst werden.

Op verzoek vertel een verhaal baseert op date gedeeltelijk realiteit.

1918 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.