De avonturen van Dex – deel 4 – Van twee wallen (Tom en Koen)

Geplaatst door: damian op 06-07-21

Het was alweer een paar dagen geleden dat Dex een wilde middag met Tom had beleeft. De dag er na voelde zijn kontje nog beurs van het neuken en fisten. Helaas was er na die geile date niet veel meer gebeurt. Dit kwam ook omdat beide ouders weer vaker thuis waren en ze beide dus niet echt de tijd konden nemen om weer heerlijk langdurig met elkaar te sexen.

Om toch aan hun trekken te komen appten ze elkaar of zaten wel eens op de chat met de camera aan elkaar op te geilen. Als je Tom zou kennen zou je niet verwachten dat het zo een geile donder was. Op de cam trok hij zich dan ook maar al te graag af terwijl Dex toekeek. Dex probeerde alleen maar toe te kijken maar het duurde niet al te lang voordat ook hij volledig naakt achter de cam zat te masturberen.

En zo kwamen ze hun dagen wel door nu ze elkaar niet in het echt konden zien. Niets zo lekker als je weet dat je een geile buurjongen hebt die wel in is voor wat geile spelletjes.

 

Dex was zijn afspraak met de oudere man niet vergeten. Nu hij geen seks had met Tom hunkerde hij weer naar een pik of een hand die zijn prostaat kon kietelen.

Hij besloot de man een bericht te sturen om te kijken of hij dit weekend wat af kon spreken.

‘Hallo, gaat onze date nog door dit weekend?’ typte hij en drukte op zend. Het was nu afwachten of hij nog een reactie zou krijgen van de man.

Hij hoorde zijn moeder roepen. ‘ja, wat is er? ‘vroeg hij.

‘Kan je even komen want we moeten wat bespreken’ zei zijn moeder weer.

Snel pakte hij zijn telefoon en rende naar beneden.

‘wat is er aan de hand?’ vroeg hij.

Kom even zitten zeiden zijn ouders.

‘Wij moeten volgende maand weer naar het buitenland voor een nieuw project en dat betekend dat wij minimaal 8 weken van huis zullen zijn’ , zei zijn vader.

Dex keek beide ouders aan en zuchtte.

‘Ohh..ja wat moet ik zeggen’ zei hij.

In gedachte maakte hij al een vreugdedansje want nu zou Tom mooi een tijdje bij hem kunnen komen blijven. Dat wordt alleen maar neuken die 8 weken. Dex zag het al helemaal voor zich.

‘Maar wat nu’ zei hij heel onschuldig.

‘Nou dat zou betekenen dat je die 8 weken of alleen bent en voor jezelf moet zorgen of dat we oma vragen om hier te komen en voor je te zorgen’ zei zijn vader en keek tegelijk zijn moeder aan.

‘Nou, dat is toch niet nodig’ zei Dex, ‘Ik ben een jongvolwassene en dit is een mooie test voor als ik op mezelf ga wonen.’

Hij keek zijn ouders aan. Het was even stil.

‘Je hebt gelijk , maar in geval van nood bel je je oma’ zei zijn moeder.

 

Die avond lag hij in bed te appen met Tom. De geile fantasieën vlogen over en weer en het duurde dan ook niet lang voordat ze beide naakt in bed lagen met een erectie.

Nadat Dex weer heerlijk was klaargekomen viel hij snel in slaap. In de verte hoorde hij een bericht binnen komen. Slaperig opende hij het berichtje. Het was van de oudere man. As zaterdag was in orde en zouden ze elkaar zien.

 

De rest van de week was ging snel voorbij. Veel was er niet gebeurt en de meeste spanning speelde zich toch wel af in de avond op zijn kamer wanneer hij weer lag te geilen met Tom.

Hij had Tom niet verteld over zijn date met de oudere man. Aangezien ze alleen fuckbuddies zijn vond hij dat ook niet echt nodig. Die vrijdagavond ging voor zijn gevoel langzamer dan gehoopt en Dex besloot dan ook om maar eerder naar boven te gaan. Tegen zijn ouders zei hij dat hij even een uurtje ging gamen en daarna naar bed.

Dex deed de deur van de kamer op slot en tegelijkertijd ontving hij een bericht. Het was zijn afspraak voor morgen. Trek een kort sportbroekje aan met een strak shirtje, hoge witte sportsokken met sneakers en zorg dat je er verder niets onder draagt. Tot morgen K. Dex las het nog een keer. Hmm, wat is hij van plan? Gelukkig had hij nog een lekker kort sportbroekje in de kast liggen dus zou hij die aantrekken. Met een geile glimlach op zijn gezicht viel hij in slaap.

 

‘Daag, ik ga weg hoor,´ riep Dex naar boven, ´Ben vandaag bij Julia voor een project van school.´ Zonder een reactie terug te verwachtten liep hij de deur uit. Hij had om 12 uur afgesproken met de oudere man genaamd K. Vreemd dat hij eigenlijk nooit naar zijn naam had gevraagd. Hij liep richting het station om daar op de carpoolplaats te gaan staan wachten. Niet veel later kwam er een auto aanrijden die bij hem stopte.

‘He hallo Dex, jij bent mooi op tijd’ zei de man in de auto.

Dex keek naar binnen en zag dat het zijn date was. Hij kreeg het er eigenlijk wel warm van want de man zag er aantrekkelijk uit, beter nog dat op de foto. Het is toch altijd maar weer afwachten of de persoon van de foto ook de persoon in het echt is.  

Snel stapte Dex in en gaf de man een hand.

‘Koen, aangenaam’ zei de man.

Koen was een aantrekkelijke man. Zo te zien een sportief type, gelukkig niet het opgepompte sportschool type.

Dex bekeek Koen terwijl ze aan het rijden waren.

‘Bevalt het wat je nu ziet’ vroeg Koen. 

Dex kreeg een rood hoofd en knikte.

‘Das mooi’  zei Koen, ‘jij mag er ook wel wezen hoor.´

‘Heb je je sportkleding al aan?‘ vroeg Koen.

‘Ja, ik heb alles onder mijn kleding aangetrokken zoals gevraagd,’ zei Dex.

Koen glimlachte en knikte tevreden.

Ze waren nu een kleine 30 minuten onderweg. Het viel Dex op dat ze steeds meer richting het platteland reden, weg uit de stad.

‘Dus jij wilt graag je grenzen verleggen tijdens de seks?’ vroeg Koen ineens.

Dex keek op en werd weer rood. Verlegen mompelde hij dat hij dat graag wilde.

‘Wees maar niet bang hoor, ik zal niets doen wat je zelf niet wilt’ zei Koen.

Dex keek hem aan en glimlachte verlegen.

Hij was zo geil als boter en dit maakte het alleen maar erger. Hij probeerde niets te laten blijken maar hij voelde een lichte erectie opkomen.

Koen draaide een landweggetje op. In de verte zag Dex een boerderij opduiken die was omgeven door veel bos. Eenmaal daar aangekomen keek Dex zijn ogen uit.

‘Wat een gave plek zeg’ zei hij.

‘Hier woon ik officieel’ zei Koen, ‘Daarnaast heb ik nog een appartementje in het centrum en je begrijpt dat ik liever hier ben.’

Dex keek rond en knikte.

‘Dat begrijp ik’ zei hij.

‘Kom we gaan naar binnen’ zei Koen en opende de deur. 

Eenmaal binnen draaide Koen zich om en pakte Dex vol op de mond. Hij voelde de warme tong van Koen een weg zoeken naar de zijne. Hij voelde de natte lippen van Koen op deze en langzaam opende hij zijn mond op zoek naar Koen’s tong. Het duurde dan ook niet lang dat ze beide aan het tongworstelen waren in de gang. Hij sloeg zijn armen om Koen en drukte zichzelf stevig tegen hem aan. Zijn pik was ondertussen op volle oorlogssterkte beland en drukte tegen zijn  sportbroekje aan. Gelukkig was er nog de jeans die het een en ander tegen hield anders was zijn lul onder zijn korte broek vandaag de vrijheid in geschoten.

‘Voel ik daar wat extra’s?’ vroeg Koen.

Dex knikte en zoende Koen weer vol op de mond.

‘Rustig aan tijger, we hebben nog de hele dag voor ons’ zei Koen en pakte Dex bij de hand richting het woongedeelte.

 

‘Wil je misschien wat drinken?’ vroeg Koen en liep richting de keuken.

‘Ja graag’ zei Dex.

Koen kwam aanlopen met twee grote glazen water. Hij gaf er een aan Dex.

‘Kom , we gaan naar beneden’ zei Koen.

Dex keek een beetje verbaasd maar volgde Koen naar beneden. Ze liepen een lange gang door waar aan het einde zich een deur bevond. Koen pakte een sleutel en opende de deur.

´Kom verder’ zei hij.

De ruimte was nog niet volledig verlicht maar wat Dex zag was wel heel spannend.

Hij stapte verder de ruimte en hoorde Koen de deur achter hem op slot draaien. Verschrikt keek hij achterom.

‘Wees maar niet bang hoor´ zei Koen, ´Dit hier is de hele middag onze speeltuin.´

En terwijl hij dat zei klikte hij het licht aan. De ruimte was nu goed zichtbaar en Dex zag allerlei spannende apparaten staan. Een ding viel hem gelijk op. Het leek op een soort bok met handboeien.

In de andere hoek zag hij een sling met daarnaast verschillende dildo’s in verschillende afmetingen.

En alsof dat niet genoeg was bleek er ook een douche te zijn met daarbij iets wat op een wc leek maar dan zonder pot.

 

Plots voelde bij de hand van Koen op zijn schouders.

 ‘Vind je het wat?’ vroeg Koen.

´Wow, dit heb ik nog nooit gezien van dichtbij’ zei Dex.

‘Dan wordt het tijd dat ik je kennis laat maken met al dit geile speelgoed’ zei Koen.

‘Kleed je maar uit en hou alleen de sportkleding aan’ zei Koen.

Dex begon zich uit te kleden. Daar stond hij dan in zijn lekkere korte sportbroekje, witte hoge sokken met sneakers en een strak shirtje.

Hij keek om zich heen maar zag Koen niet meer.

‘Koen?’ riep hij vragend.

Ineens hoorde hij de stem van Koen. Hij klonk anders, meer dwingend en minder vriendelijk dan daarnet.

‘Loop naar die stoel en ga daarop zitten’ zei Koen.

Zonder aarzelen liep Dex naar de stoel en ging erop zitten.

‘Vanaf nu wil ik dat je me met meester aanspreekt en doet wat ik je opdraag, heb je dat begrepen’ zei Koen.

‘Euuh ja …’zei Dex een beetje verbaasd.

‘Wat heb ik je net gezegd?’ vroeg Koen nogmaals.

 ‘Ja meester’ zei Dex.

 

Hij wist niet wat hij hiervan moest verwachten. Aan de ene kant zou hij weg willen maar aan de andere kant was het zijn nieuwsgierigheid die hem deed besluiten om te blijven.

Nu zat hij daar op de stoel met zijn gezicht naar de muur. Links van hem was de sling en de douche en rechts van hem stond de bok. Achter hem hoorde hij ineens voetstappen.

‘Vanaf nu mag je niets meer zeggen, ik wil je alleen maar horen kreunen van genot’ zei Koen fluisterend in zijn oor.

Dex hoorde wat geritsel en voelde ineens wat kouds om zijn polsen. Het waren handboeien die Koen bij hem had om gedaan. Daar zat hij dan, vast aan de stoel. Hij voelde Koen’s handen zijn lichaam strelen. Het duurde dan ook niet lang voor hij weer een stijve had in zijn sportbroekje.

“Zo zo, dit sletje wordt er geil van zo te zien’ zei Koen.

Ineens kneep hij heel hard in Dex zijn pik. Dex kreunde en hij voelde hoe Koen zijn harde pik bespeelde. Hij voelde het binnen broekje langs zijn eikel schuren wat hem nog geiler maakte. Al die tijd had hij Koen nog niet gezien en wist ook niet wat hij aanhad. Hij zag alleen twee armen over zijn lijf gaan waarvan een zijn pik nog steeds aan het kneden was. Koen pakte zijn hoofd beet en gaf hem een natte tongzoen. Dex kon niets anders doen dan hem terug zoenen en zijn tong het werk laten doen. Nu kon hij eindelijk zien wat Koen aan had.

Wat hij zag wond hem nog meer op. Daar stond Koen voor hem in een strak latex sportboekje met door op een zwart latex korte mouw shirtje. Hij had lange witte sportsokken aan met sneakers. Nu snapte hij waarom hij dus dat ook aan moest trekken. Zo te zien had Koen een sportkleding-latex fetisj. Hij kon zien dat er zich een aardige bobbel in dat latexbroekje van Koen zich had afgetekend.

 

Koen maakte de handboeien los en nam Dex mee richting de bok. Daar zette hij Dex zijn voeten in de beugels , deed hem een halsband om en trok hem voorover op de bok. Daar klemde hij beide handen in de beugels aan de voorzijde. Dex kon geen kant meer op. Alleen zijn hoofd kon hij nog omhoog bewegen en dat was het. Langzaam liep Koen om hem heen. Al die tijd had Koen nog niets gezegd.

‘Ontspan je maar, we gaan eens kijken hoe soepeltjes je bent vanachteren’ zei Koen.

Langzaam trok Koen het sportbroekje naar beneden. Een paar mooie strakke billen kwam tevoorschijn.

´Ik zie dat je niet helemaal gladjes bent vanachteren’ zie Koen. 

Dex antwoorde: ‘Nee meester’.

Hij zag Koen richting de douche lopen met een emmer. Niet veel later kwam hij weer terug. Het enige wat Dex hoorde was het water in de emmer. Ineens voelde hij wat kouds en nat tussen zijn billen. Zo te voelen smeerde Koen wat scheerschuim tussen de billen van Dex. Daar lag hij dan, voorover vastgebonden op een bok.

Heel even duwde Koen een vinger bij hem naar binnen. Dex kreunde.

‘Ik dacht al dat je dat geil zou vinden ‘zei Koen, ‘Ik herken gelijk een geil onderdanig sletje’.

Het was de combinatie die hem steeds geiler maakte nu hij zo voorover op de bok lag. Het scheerschuim tussen zijn billen en het scheermesje wat het kleine beetje haar wat er zat weghaalde. Koen deed het met een zekere precisie en zorgde dat alles glad was tussen zijn billen.

Zachtjes veegde Koen het restant scheerschuim tussen de billen weg. Hij stond op en keek nogmaals naar het resultaat. Om er zeker van te zijn dat hij niets was vergeten dook hij tussen de billen van Dex. Zijn lippen gleden over de billen van Dex waar hij af en toe in beet. Zachtjes niet te hard maar net genoeg om Dex te laten kreunen. Met beide handen kneedde hij Dex zijn billen als het twee broodjes waren. Nu alles zo mooi glad was bewoog hij zijn tong langzaam richting Dex´s sterretje.

Hij snoof en plaatste zijn tong op het pulserende rosetje.

Dex kreunde nu harder. Dit was toch wel heel wat anders dan met Tom. Al had die hem ook heerlijk verwend aan zijn kontje met als hoogtepunt het fisten. Maar de tong van Koen was van een ander niveau. Zijn pik schuurde tegen het leer van de bok aan. Hij voelde hoe Koen zijn tong steeds dieper in zijn kontje probeerde te duwen.

Koen was z´n kleine 10 minuten bezig om Dex te rimmen. Hij voelde zijn pik, voorzien van een zilveren cockring,  steeds harder worden in zijn latexbroekje. Het was tijd voor de volgende stap.

Koen stond op en liep naar de voorkant en pakte wat van het tafeltje dat er naast stond.

`Hier, snuif dit maar ff op´ zei hij. En duwde een flesje poppers onder Dex zijn neus.

Dit was iets wat hij nog nooit had geprobeerd en het maakte hem wat lichtjes in het hoofd. Niet veel later voelde hij zich warmer worden en het leek alsof hij zich nog geiler voelde.

Hoe zou ik erbij liggen, dacht hij.

`Doe je mond maar open, ´zei Koen.

Dex deed zijn hoofd omhoog en opende zijn mond. Koen duwde nu een gagbal in zijn mond en maakte die vast met een leren riempje. Nu kon hij helemaal niets meer zeggen behalve kreunen.

Als een varkentje op een schaal met een appel in mijn mond, hoorde hij zijn gedachte zeggen.

*wat er die middag allemaal gebeurde lees je in het volgde deel. 

2314 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.