Verhuizing

Ik was heel druk met het verven van ons nieuwe huis, we wilden al een paar een wat kleiner huis, en een paar maanden geleden zagen we op funda het huis van onze dromen, lekker klein en gelijkvloers. Dus nu was het zover en konden we heerlijk aan het werk in het huis, verven en behangen. Opeens ging mijn deurbel en dacht wie zou dat nu kunnen zijn, ik deed open en daar stond Karel mijn nieuwe buurman.

Goedemorgen zei hij vertelde dat hij me zo druk bezig zag en dacht misschien lust hij wel even een lekker bakje koffie
Nou dat lijkt me een prima idee en liep met hem mee, dus hij ging naar de keuken om de koffie te zetten, maar hij had zijn computer nog aan laten staan en toen ik de muis aan raakte zag ik ineens dat hij op homo.nl met een chat bezig was.
Ik lette helemaal niet meer op en had niet gemerkt dat hij weer de kamer was ingekomen, opeens voelde ik zijn handen over mijn billen strelen en kuste me in de nek en fluisterde of ik ook wel eens op die chat was, ik kreeg een kleur en hakkelde maar wat. Hij trok mijn broek naar beneden en toen voelde ik een harde hete paal  tegen mijn billen aandrukken. Hij stroopte mijn slip uit en begon mijn billen heerlijk geil te masseren.

Karel deed ook zijn broeken uit en toen voelde ik zijn harde hete lange paal door mijn bilspleet glijden, mhhhhhhhhhhhhhhhhhh kreunde ik wat voelt dat lekker zeg.
Na wat elkaar gestreeld te hebben en betast begon Karel lekker met mijn pik te spelen, ik werd gek van geiligheid en draaide me om en zag me daar een zalige grote lange dikke paal, ik zakte door mijn knieen en begon zijn zalige paal lekker te pijpen eerst alleen zijn enorme dikke eikel dan langzaam naar zijn grote volle ballen, ohhhhhhhhhhhhh kreunde hij wat kan jij toch lekker pijpen zeg.
We gingen op de grond verder in standje 69, ik sloot me mond om zijn eikel en sabbelde aan zijn heerlijke paal.
Steeds dieper en sneller pijpte Karel mij en de paal verdween steeds dieper in zijn mond.

Het duurde niet lang voordat ik zijn paal voelde kloppen in me mond en daarna spoot hij straal na straal heet zaad in me mond.
Ook ik zat dicht tegen een hoogtepunt aan wat Karel ook al merkte en hij stopte een vinger in mijn mannelijk kut.
Wat een zalig gevoel was dat toen hij me prostaat aan het masseren was en ik kwam heftig klaar in zijn mond.
Hmmm zei Karel dat was lekkerder dan koffie.
Ja hè dit was echt heerlijk, we praten nog wat, weer geil geworden door het gesprek dat ging over neuken, vingeren, rimmen en nog meer begon mijn paal al weer zich op te richten en Karel zijn paal stond in notime ook weer keihard overeind.
Ik besloot om Karel met mijn tong zijn kutje te rimmen en merkte dat hij dat zeer lekker vond.
ik begon eerst met een vinger, daarna 2, steeds meer en dieper en rekte zijn hete kutje lekker op.
Ik richtte me op en ging achter hem zitten en duwde mijn eikel tegen zijn hete kutje aan.

Langzaam schoof ik mijn paal bij hem binnen en begon hem ritmisch te neuken. Karel genoot er heel erg veel van en als ik me terug trok kwam hij gretig naar achteren om mijn paal weer diep in hem te stoten.
Het duurde niet erg lang voordat ik weer klaar kwam en mijn zaad diep in zijn darmen spoot..
Langzaam haalde ik me paal uit zijn grot en zag mijn geil langzaam uit zijn kutje druipen mmmm wat was dat een geil gezicht
Nu was het mijn buurt om die 22 cm in me te voelen en Karel ging ook achter me zitten en duwde eerst zijn tong rond mijn kutje. Daarna voelde ik een vinger eerst 1 daarna 2 en 3 waardoor ik behoorlijk nat werd en mijn kutje heerlijk open ging staan.
Karel richtte zich een  op en duwde tenslotte zijn lekkere lange dikke paal tegen me anus aan. Langzaam voelde ik hem dieper en dieper komen en begon hij me steeds met een snellere ritme zalig te neuken.
Heerlijk om hem zo diep in me te voelen ik werd er behoorlijk heet van en kreunde van genot.

En Karel kwam helaas te snel klaar en ik voelde zijn pik diep in me klaarkomen, straal na straal heet zaad werd in mijn darmen gespoten en na een paar minuten haalde hij zijn slapper wordende paal uit mijn heftig geneukte kutje en gelijk  stroomde zijn zaad met golven eruit, ik likte dat van de vloer en nam ook nog zijn slappe pik in mijn mond en zoog de laatste druppels uit zijn zalige neuker. Daarna hebben we nog een bakkie gedronken en nog wat gepraat.
ik heb een zalige geile buurman erbij gekregen en we spreken nu regelmatig wat af om heerlijk samen hete geile seks te hebben.

Leo

3806 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.