De Buurman 2

Geplaatst door: bemned op 07-07-21

Het was de volgende dag en ik was benieuwd wat zou de Karel meenemen. Maar ik kreeg een bericht van Karel dat het wat later zou worden wegens zijn werk. ik dacht nou dan ga ik mij vast klaarmaken voor als die komt. Ik scheerde mijn pik en ballen en ook mijn bilnaad kreeg een scheerbeurt. Daarna liep ik naar de douche en deed de anaal douche kop op de slang en ging mij spoelen. daarna ging ik mij verder douchen. Toen ik weer de kamer in liep piepte de telefoon weer Karel zou er over een uur zijn. Ik zat naakt in de kamer op zijn komst te wachten. Karel kwam binnen en pakte gelijk mijn pik vast zodat ik gelijk een kreun liet. We liepen de kamer in en Karel kleedde zich ook uit. Toen hij zijn broek uit deed zag ik dat hij een hele mooie dames onderbroekje aanhad. ik keek er mijn ogen op uit. wat was dat mooi die pik in dat broekje en er liep zon mooi lintje door zijn bilnaad. Vind je het mooi vroeg Karel. ja het staat je geil. Ik heb er nog meer en hij pakte zijn jas en liet mij nog meer dames lingerie zien. Wil je er ook 1 proberen. Ik zag dat hij een mooi panter broekje had en zei die wil ik wel eens aan. Karel gaf hem aan mij en ik trok hem aan. het was gelijk een fijn gevoel ook dat lint dat over je ballen door je bilnaad loopt is heerlijk. Ik zei maar we houden ze toch iet de hele avond aan. Nou zei Karel je pijpt mijn pik lekker hard zodat ik jou lekker kan neuken. Moet ik dan het broekje aanhouden. Ja zei Karel dan schuif ik de stof in je bilnaad opzij en ga je zo neuken. dat leek mij wel wat dus ik deed het broekje van Karel iets naar beneden en begon hem te pijpen. Karel zei ik wil jou pik ook hebben dus gingen we in standje 69 liggen.

Toen Karel boven op mij lag zag ik hoe de dames lingerie over zijn ster liep dat was een mooi gezicht. Karel en ik lagen elkaar lekker te pijpen en ik deed het stof iets aan de kant zodat ik Karel lekker kon vingeren. Karel kreunde vol overgave. Kom ik wil je nu neuken zei Karel. Ik zei in welk standje. Eerst op zijn hondjes zei Karel. Ik ging op mijn knieën op het bed zitten en Karel kwam achter mij staan. Hij trok wat aan mijn broekje en zette zijn pik tegen mijn ster. Denk je dat je hem weer kunt hebben vroeg Karel. Ja neuk mij maar lekker hard. Ik had het nog niet gezegd of Karel stootte zijn pik bij mij naar binnen. Ik werd gelijk lekker gevuld. Karel begon mij lekker stevig te neuken en pakte ook mijn pik vast en begon er aan te trekken. Die wil ik dadelijk ook in mij voelen zei hij. Karel bleef mij maar door neuken en ik vroeg of hij misschien een ander standje wilde proberen. Ja Ga maar op je rug liggen met je kont op de rand. zo gezegd zo gedaan. Karel ging iets door de knieën en stootte zijn pik weer bij mij binnen. dat was een mooi gezicht ik kon zien hoe hij mij neukte. Hij kwam wat naar voren en gaf mij een kus ik deed gelijk mijn mond openen vrijde met hem. Ook dat was weer genieten. Karel zei ik hou het niet lang meer.  En ik voelde hoe zij pik iets voller werd. Karel begon te spuiten en bleef maar door gaan. Jammer zei ik ik wou jou sperma proeven. dat kan nog zei Karel. laat het maar lopen. Karel ving met zijn mond de sperma op die uit mijn kontje liep. Daarna kwam hij naar mijn mond en liet de sperma in mijn mond lopen. dat smaakte heerlijk en we gingen weer even een tong gevecht doen. Kom Zei Karel nu moet je mij neuken maar ik wil eerst je tong door mijn bilnaad voelen. ik legde Karel op zijn buik en ging met mijn gezicht naar zijn kont ik trok de billen iets uit elkaar en zette mijn tong in zijn bilnaad. Ik likte zijn hele bilnaad van zijn ballen tot over zijn ster Karel genoot. Toen ik hem enkele keren had gelikt ging ik mij op de ster uitleven. Ik stopte het puntje van mijn tong in zijn ster en Karel zei hmmm dat is lekker. Ik zorgde dat zijn ster ook goed nat werd. Nu ga ik je neuken zei ik tegen Karel. Hoe wil je mij neuken. Ik lig op bed met mijn pik omhoog en jij komt met je kont over mijn pik glijden. Karel vroeg met het gezicht naar jou toe . ja doe dat maar. Karel liet zijn kont over mij pik glijden totdat die er helemaal in zat. Hij keek mij aan en zei die zit er lekker ver en fijn in.

Ik trok hem iets voorover zodat mijn pik iets meer ruimte had en begon mijn pik omhoog te stoten. Ik ragde mijn pi met tempo zijn kont in en uit. Karel zei dit is het lekkerste standje want ik geniet. Ik bleef lekker door stoten en pakte het gezicht van Karel. Kom laten we lekker tongen terwijl ik je neuk. zo gezegd zo gedaan. we waren lekker aan het tongen en ik deed er nog een stapje boven op. Ik neukte hem nu met zon tempo en wist dat ik dit iet lang kon volhouden. Ik vroeg aan Karel waar mag ik in spuiten. Ik wil je sperma proeven zei Karel. Ik liet hem van mij af tappen en Karel ging liggen en nam mijn pik in zijn mond. Het duurde niet lang of ik spoot zijn mond vol. Karel slikte alles door  en likte zijn lippen af. We keken elkaar bevredigd aan en ik zei nu is het tijd voor een biertje. We liepen weer naakt de kamer in en ik pakte 2 biertjes. Karel zei vind je het slipje nog mooi  dan mag je hem houden. Ik zei ik vind hem zo mooi dat ik er ook wat ga bestellen. Als je ze binnen hebt laat het mij dan weten dan gaan we een mooie foto sessie maken. Doe ik zei ik. Karel dronk zijn biertje op en zei ik ga nu naar huis want ii moet morgen weer werken. ik gaf hem een af scheids kus en zei je hoort van mij.

3813 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.