Een daagje naar de sportschool deel 2

Beste geile lezers,

Toen ik terug kwam van het winkelcentrum zat mijn dekhengst voor zijn huis op een stoel van de zon te genieten, ik liep naar hem toe want hij wenkte me. Dus snel was ik bij hem en hij zat met zijn handen over zijn kruis te wrijven en ik zag toen ook een aardige bobbel in zijn trainingsbroek zitten. Ik ging naast hem zitten en hij fluisterde geil in mijn oor of ik zijn lekkere pik weer wilde zien, mhhhhhhhhhhhhhhhhhh dat leek me echt een geil idee, maar ben je dan alleen thuis,
Hij antwoorde dat zijn vrouw en kinderen een daagje naar haar vriendin was en hij alleen thuis was, hij stond op en liep snel naar binnen want zijn pik was nog harder geworden en hij was bang dat de buren dat zouden zien, ik liep snel achter hem aan en ging op een grote hoekbank zitten en gelijk kwam hij naar me toe lopen en maakte geile bewegingen met zijn heupen en ging voor me staan. Ik wist wat hij bedoelde en trok zijn trainingsbroek en slipje langzaam naar beneden en al snel floepte zijn enorm grote en harde pik naar buiten, mhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalige geile harde en dikke pik had die vent toch.
Zijn enorme grote volle zaadballen bungelde lekker heen en weer, ik begon deze zalig te masseren en zoog er eentje lekker naar binnen en hij kreunde van geiligheid ohhhhhhhhhhhhhhhh je bent toch zo'n geile pijphoer.
Ik likte en zoog aan die enorme zaadballen en masseerde tegelijk zijn enorme harde pik, hij trok de bal uit mijn mond en zette zijn enorme dikke besneden eikel tegen mijn lippen en snauwde zuigen slet, mijn mond ging open en gelijk duwde hij zijn enorme harde lange dikke pik mijn keel in, ohhhhhhhhhhhhhh wat was dat lekker en ik had deze harde paal echt al gemist.
Deze harde hete paardenpik drong steeds dieper in mijn keel en al spoedig neukte hij mij hard en diep, tegelijker tijd masseerde ik zijn volle zaadballen, je bent echt een pijphoer brulde hij tegen mij.
Zijn pik ging steeds sneller in uit mijn keel en daar werd ik bloedgeil van, opeens trok hij zijn pik uit mijn keel en snauwde dat ik als een teef moest gaan zitten, hij trok mijn broek uit en scheurde mijn slip kapot omdat hij haast had, hij begon me zalig te rimmen en te vingeren met 2-3 vingers, ik kreunde het uit van geiligheid.
Na enige tijd stond hij op en pakte een fles glijmiddel en vingerde er wat van naar binnen, en ik moest zijn harde pik insmeren met dat glijmiddel, goed verdelen geile hoer van me beet hij me toe, hij trok me van de bank en rolde mij op de rug en legde mijn benen over zijn schouders en deed een kussentje onder mijn billen zodat mijn kutje in de juiste positie kwam te staan.
Hij drukte zijn lekker harde geile 22 cm met een stoot tot aan zijn grote volle zaadballen in mijn hete nauwe kutje, en begon mij met lange diep halen hard en stevig te neuken, ik kreunde als een geile hoer van geiligheid en bij iedere stoot duwde ik mijn kutje naar boven om zijn harde 22 cm zo diep mogelijk te voelen, want kon deze hengst zalig neuken.

Hij neukte me lang en diep en dit duurde zeker een klein half uur, opeens haalde hij zijn geile hete harde 22 cm uit mijn gloeiende kutje en brulde dat ik als een teef moest gaan zitten, het duurde hem te lang of zo want hij pakte mij beet en rolde mij hardhandig om en daar zat ik dan als een geile teef voor hem, hij pakte mijn heupen beet en gelijk voelde ik zijn dikke eikel weer tegen mijn kutje drukken en ook nu weer drong hij met een stoot bij me naar binnen en begon me gelijk weer diep en hard te neuken, he slet je moet je kont wel harder naar achteren duwen als ik in je kom.
Het ging niet echt naar zijn zin en hij voerde zijn tempo nog verder omhoog en ik schoof met mijn knieen steeds heen en weer over zijn toch wel harde vloerbedekking en dit begon behoorlijk zeer te doen, toen ik daar een opmerking over maakte snauwde hij me toe dan ik zelf met hem was meegegaan en ook dat ik niet zo moest zeuren.
Je bent mijn flatslet en ik wens geen commentaar te krijgen over hoe ik je neuk en gelijk gevolgd door een paar flinke klappen op mijn kont en die deden echt heel  zeer, maar hij bleef maar hevig pompen in mijn nu wel zeer gevoelige kut.
Deze man kon het klaarkomen gewoon heel lang uitstellen, deze neuksessie was nu bijna een uur aan de gang, zijn volle grote zaadballen kletsen hard tegen mijn kont aan, opeens hoorde ik wat stemmen in de gang en hoorde schreeuwen he Mohammed ben je al klaar om naar de garage te gaan om naar een auto te kijken, en toen kwamen er nog 2 lekkere kerels naar binnen.
Ooohhhhh daarom reageert hij dus niet omdat hij lekker een kerel aan het neuken is, deze mannen werden ook erg geil van deze neuksessie dat zij in notime ook hun kleren hadden uitgedaan en wat ik toen zag was heeeeeeel geil, deze mannen waren beiden ook zeer groot geschapen en al snel had ik een slappe pik in mijn mond en deze werd heel snel zeer lang, dik en groot en werd ik door 2 supergrote en geile pikken geneukt.
De andere man zat geil met zijn pik te spelen die ook zeer snel hard en stijf werd, deze ging ook achter me zitten en duwde gewoon zijn pik ook naar binnen en dit deed behoorlijk zeer, maar het deerde de mannen niet n toen werd ik door 3 hete mannen bijna verkracht. Jammeren kon niet wat dat ging moeilijk met zo'n lange dikke pik in je keel, het zou ze ook niets interesseren. Het tempo van Mohammed werd onrustiger en dat betekende dat hij spoedig ging klaarkomen en dat gebeurde dus ook met een enorme harde kreet spoot hij straal na straal heet zaad diep in mijn darmen. Hij neukte gewoon door en na een paar minuten haalde hij zijn nog staalharde pik uit mijn kont, terwijl de andere geile man mij ook nog steeds hard en diep verder neukte. Deze man was ook best hardhandig en sloeg geregeld met een vlakke hand op mijn billen die behoorlijk begonnen te gloeien van de pijn. De man die mij in de keel aan het neuken was begon ook steeds heftiger te stoten en kwam even later ook zeer heftig klaar, straal na straal heet zaad verdween in mijn keel, ik kon deze hoeveelheid niet verwerken en het zaad stroomde langs mijn mondhoeken naar buiten, deed vond hij echt niet leuk en sloeg met zijn vlakke hand tegen mijn gezicht aan een snauwde dat ik zijn zaad allemaal moest doorslikken, gore slet nu moet je zo het geil van de vloerbedekking aflikken.

Zijn pik werd slapper en trok zijn pik uit mijn keel en duwde mijn hoofd naar beneden en beet me toe...........likken gore slet van me en dat deed ik dan ook gewoon, toen kwam Mohammed weer naar binnen nadat hij zich had gedoucht en ging weer voor me zitten en snauwde zuig mijn pik naar binnen slet.
Dus begon ik maar weer op zijn slappe pik te zuigen en ja hoor al snel was deze weer keihard en begon me weer gelijk diep en hard in mijn keel te neuken, de man die mijn kont heerlijk aan het neuken was kwam door het geile gepijp hevig spuitend diep in mijn darmen klaar, mijn  god wat had deze neuker een enorme hoeveelheid zaad in zijn volle grote zaadballen, liefst zeven lange grote stralen heet zaad spoot hij naar binnen, zijn pik werd snel slap, en met een groot zuigend geluid trok hij zijn pik uit mijn hevig gloeiende kutje en het zaad stroom er gelijk uit, alles over de vloerbedekking en toen was Leo weer aan de beurt om dit zaad van de vloerbedekking af te likken en te zuigen.
Mijn geile dekhengst haalde zijn pik uit de mond en ging achter me zitten en zo verdween zijn pik en zo de 4e pik in het mijn rauw geneukte kut, maar hij was zeer geil geworden van het geneuk van de anderen 2 mannen dat hij na een minuut of 10 zijn hete zaad voor de 2e keer diep in mijn darmen spoot, ik was echt total loss geneukt te rolde gelijk op mijn rug van vermoeidheid. De mannen namen mij mee naar de douche en daar moest ik op mijn knieen gaan zitten moest ik alle pikken even lekker schoon likken, ik wilde opstaan maar dat was even niet te bedoeling en al snel werd duidelijk waarom, de 3 mannen begonnen over mijn heen te plassen en ik voelde me echt zo vernederd door dat geplas over mij heen.
Ik begon door de vernedering van dat plassen en vermoeidheid te huilen van ellende, ach kijk ons pijpsletje nu eens wat een verdriet heeft ze toch, ze spoelden zich af en lieten mij achter in de douche, ik waste me wat en droogde me af en liep de kamer in om me aan te kleden, echter toen ik de kamer inliep zat er een man op de bank die voor mij totaal onbekend was.
Zo dus jij bent onze flatpijpslet, hij was naakt en zat met zijn benen wijd open en ik zag ook dat hij vreselijk zwaar was geschapen, zo dus nu kun je mij ook even lekker pijpen slet van me, want ik heb gezien dat je daar heel goed in bent.
Maar ik wilde weg en ging me aankleden, toen werd die man heel agressief en snauwde je moet gewoon pijpen slet en als je dat niet doet dan zet ik even een geil filmpje op internet dat je je lekker laat neuken door 3 geile hete mannen.
Pfffffffffffffffffffff dacht ik daar gaan we weer, je moet je kleren we gewoon uitdoen en mij lekker naakt gaan verwennen, dus ik ging tussen zijn binnen zitten en nam zijn enorme slappe grote lange pik in mijn mond en begon zalig zijn dikke eikel te zuigen en al snel had ik zijn 24 cm lange dikke pik diep in mijn keel en hij neukte mij diep en hard, ook deze pik was besneden en kwam daardoor niet echt snel klaar, hij neukte mij zeker 25 minuten en toen spoot hij zijn grote voorraad heet zaad diep in mijn keel en moest hard werken om alles naar binnen te krijgen, gelukkig werd zijn paal snel slap en ik zoog zijn laatste druppels eruit en liet me achter over op de vloerbedekking vallen van vermoeidheid, de man stond op en deed zijn kleren aan en liep weg zonder een woord te zeggen, wat een eikel dacht ik nog.............ik liep snel naar mijn kleren en was in notime aangekleed en ging naar buiten en toen zag ik Mohammed lekker in zijn stoel zitten, toen hij me zag was het lekker om Piet ff lekker te pijpen, hij liet me 50 euro zien dat hij van hem had gevraagd, dus met andere woorden hij heeft me ook nog eens als een hoer laten gebruiken. Toen ik weg liep zei ik dat ik niet meer een date met hem ging doen, ik was zo vernederd en gebruikt,
Tsja zei hij koeltjes, ik denk het wel want wij hebben best wel wat geile filmpjes van je......................

Het vervolg van dit geile verhaal komt binnenkort,

met veel geile groeten van de flatslet Leotien

3212 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.