Roy en zijn schoonvader Richard

Dit verhaal gaat over mijn toenmalige buurjongen en zijn schoonvader. Roy en ik waren goed bevriend en deelden veel over onze belevenissen in ons leven. Roy woont al lang niet meer thuis, is getrouwd met Elise, samen hebben ze een dochter van 2 jaar.

Het verhaal dat Roy mij toevertrouwde gebeurde nog tijdens hun verkeringtijd. Roy was 25 en Elise 20 jaar. De vader van Elise, Richard, was op dat moment 41 jaar.

De ouders van Elise waren trouwe bezoekers van de sauna. Roy leek het ook wel lekker om eens naar de sauna te gaan. Elise was daar geen voorstander van, later bleek dat ze daar toen nog niet aan toe was. Nu gaan Roy en Elise vaak samen naar de sauna. Richard stelde toen voor om met Roy eens naar een sauna te gaan. Nou daar hoefde Roy niet lang over na te denken. Op een mooie voorjaarsdag werd dan ook een afspraak gemaakt bij een kleinschalige sauna in Drenthe.

Er waren 8 sauna’s, een stoomcabine en natuurlijk een bubbelbad en zwembad. Over de dag verspreid is overal gebruik van gemaakt. Tussendoor hebben ze heerlijk genoten van de ligweide. Roy en Richard hadden toen al een goede band. Gesprekken gingen vaak over voetbal en vrouwen.
In de sauna waren ze onafscheidelijk en lagen vaak naast elkaar op de banken in de diverse sauna’s, op het bezoek bij een opgieting na dan, deze werd drukbezocht aldus Roy en liggen is dan niet mogelijk. In het bubbelbad, maakte Richard regelmatig opmerkingen over de straal die zo heerlijk tegen zijn ballen aankwam. Genieten riep Richard steeds. Roy gaf daar geen aandacht aan.

De dag werd afgesloten in de schrub afdeling. Roy en Richard gingen vanuit de stoomcabine richting het hoekje waar de twee schalen stonden met het schrubzout. Doe je mijn rug even vroeg Richard aan Roy. Zonder na te denken pakte Roy direct een handvol zout en begint de rug van Richard in te smeren. Ha fijn zei Richard, even een gladde rug,  ‘je hebt aanleg’ zei Richard, ‘misschien moet je hier gaan werken als masseur ofzo’. Roy glimlachte ‘nou wie weet wat de toekomst nog brengt’. ‘Zo das klaar en nu we toch bezig zijn mag je mijn rug ook wel doen Richard’. Richard gaat achter Roy staan en begint van boven naar beneden, langzaam en vergat hierbij geen plekje, over de rug van Roy te wrijven. ‘Mijn dochter heeft toch maar geluk met zo’n mooie man als jij Roy’. Blozend zei Roy, ‘dank je, zal het doorgeven’. Richard kon het niet laten om nog een hand zout te pakken en zo achterlangs over de borst en buik van Roy te wrijven. Hierbij raakte Richard net met zijn piemel de billen van Roy aan, ‘sorry’. Oh oké hoor maar ik denk dat het wel goed is zo zei Roy. Uhhh ja zei Richard kom we gaan douchen en aankleden. Tijdens het douchen, vertelde Roy mij later, voelde hij de priemende ogen van Richard, die hem observeerde. Telkens als Roy omkeek was Richard weer druk met inzepen van zijn eigen lichaam bezig.

Uitgerust en voldaan gingen ze die avond huiswaarts.

Thuis werd natuurlijk de hele gebeurtenis doorgenomen, op de aanraking met de piemel na dan, dat was toch wel een beetje te intiem en ongemakkelijk voor Roy, vertelde hij mij. Elise kon wel beamen dat Roy een goede masseur zou kunnen zijn, dat had ze zelf al ondervonden.  Maar die handen zijn er alleen voor om mij te masseren zei Elise plagerig tegen haar vader.

Richard had die week erna moeite om zijn gedachten niet weer naar die sauna ervaring te laten afdwalen. Stiekem had hij erg genoten van het schrubmoment. Richard bekende later aan Roy dat je toch niet zulke gedachten mag hebben over en met je schoonzoon, kun je je dochter niet aandoen.

Een paar dagen na het sauna bezoek, kwam Roy helpen in de tuin bij Richard, een stuk grasveld moest omgeploegd om daar een border te kunnen maken. Tijdens deze spitactie gebeurde het dat Richard het in zijn rug schoot. Roy zag het gebeuren en hielp Richard de kamer in. Wow dat leek heftig zei Roy, even een warme douche misschien. Goed idee zei Richard, gelukkig is de badkamer hier op de begane grond naast de slaapkamer.  Zou je mij zo een handdoek willen brengen Roy. Richard verdwijnt naar de badkamer en laat het water warm worden voordat hij eronder stapt. Roy stapt de badkamer in brengt twee handdoeken. Nog hulp nodig bij het afdrogen lacht Roy. Oh sorry voor mijn opdringerig gedrag. Het lijkt nogal ernstig. Oh ja kreunt Richard, maar je mag mijn benen en rug wel even afdrogen, kom nu echt niet op die plekken met deze pijn. Roy op zijn knieën en begint de benen van Richard af te drogen. Zo die is wel groot van dichtbij lachte Roy weer en begint aan de rug. ‘Zou je zo nog mijn onderrug willen masseren dan, of is dat niet verstandig’. Oh ja hoor dat kan geen kwaad denk ik, zal ik de ligstoel even klaarzetten buiten vroeg Roy. Oh graag, zogezegd zo gedaan en Richard komt naar buiten gelopen, nou ja lopen, als een houten plank zo stijf. Hij laat zich, nog naakt, zakken en zit voordat hij zich op zijn buik kan draaien. Wel een beetje laag dit, ik pak even een kussentje voor mijn knieën. ‘Watje’. Zei Richard en kon lachen, nog wel als een boer met kiespijn.  ‘Heb je iets van olie om te masseren’? Ja er ligt nog wat babyolie geloof ik. Roy kwam terug met de babyolie, ohh kijk dan daar komt het babyolie voor het gevoelig huidje en je rug natuurlijk zei Roy een beetje spottend. Sorry Richard maar moet wel even lachen hoor zo hulpeloos als je daar ligt. Roy ging op zijn knieën naast het bed, op zijn zacht kussentje, zitten en liet een straal babyolie over de rug van Richard gaan. Richard schrok van de koude straal. Roy begint dan voorzichtig de olie over de onderrug uit te smeren, naar verloop van tijd gaan zijn handen iets meer knedend te werk. Richard kreunt van de pijn. Sorry moet even, Roy verneemt dat Richard meer en meer begint te ontspannen. ‘Mijn dochter heeft gelijk je hebt goede handen’.  Roy ziet Richard wat heen en weer schuiven en de billen van Richard iets omhoogkomen. ‘Gaat het nog’? Zeker wel en Richard komt iets overeind. Nou dan is de eerste sessie klaar zei Roy. Kom maar even zitten. Richard draait zich dan maar om en blijft op zijn rug liggen. Wow Richard wat is dit, straalt goed uit zo van je rug naar voren of niet. Ja sorry zegt Richard, maar ik kon het niet tegenhouden, man wat doe je dat goed en vooral lekker. Masseer je nog meer? Zei Richard kijkend naar zijn fier omhoog staande paal.

Moet je luisteren Richard ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar het heeft mij ook niet onberoerd gelaten en pakte de hand van Richard en duwde die tegen zijn eigen kruis. Lekker zegt Richard en wrijft verder over de bobbel. Kom trek je shirt en broek maar uit nu. Roy staat op en trekt inderdaad tot de verbazing van Richard zijn kleding uit. Roy neemt plaats naast Richard en begint hem te zoenen. Een heerlijke intense tongzoen volgt. Beide heren gaan met hun handen over elkaars rug, van schouder tot bovenkant billen. Wow geil man roept Roy. ‘Ga even staan’ vraagt Richard en laat me jou even goed bekijken. Vol trots staat Roy voor zijn schoonvader en vol verwachting brengt hij uit ‘én’? Zo Roy dat is niet mis, kom laat me proeven. Roy doet een stap naar voren en Richard opent automatisch zijn mond, zijn tong likt het eerste voorvocht van de eikel van zijn schoonzoon. Hmmm en zijn lippen legt hij om de eikel en zuigt zachtjes. Roy sluit zijn ogen en geniet met volle teugen. Met enkele bewegingen neukt hij Richard in zijn mond, deze bleek meer ervaring te hebben met een lul in zijn mond. Zonder problemen neemt Richard de lul, ca 20 cm gehele in zijn mond. Roy kon het niet laten om het hoofd van Richard met de neus tegen zijn onderbuik te duwen en enige tijd vast te houden. Zo Schoonpapa dat doe je echt lekker man.

Gretig bleef Richard door zuigen en masseerde daarbij de ballen van Roy. Kom draai je om dat lik ik je hol. Ohh echt zei Roy verbaasd en draaide zich sneller om dan hij wilde. Kijk je bent een brave jongen zei Richard en een opengesperde bilnaad staat al binnen tongbereik voor hem. Met lange halen begon Richard die heerlijke kut van Roy te likken. Wow zalig zei Roy met trillende stem en benen. De ligstoel wordt teruggebracht naar een halve zit stoel. Richard neemt comfortabel plaats met beide benen naast het bed. Roy gaat weer voorovergebogen, ook met beide benen naast het bed, voor Richard staan en laat zijn holletje klaar maken voor een penetratie. Naast het likken komen er ook een voor een vingers aan te pas. Plots zei Richard, kom laat je maar over mijn lul zakken Roy. Richard begeleid deze actie met zijn handen en laat Roy langzaam maar zeker over zijn vette eikel zakken. Roy kreunt, zucht en puft. Totdat de pik van Richard tot aan zijn onderbuik in de kut van Roy is verdwenen. Roy bleef enige tijd zo zitten, voelde de ballen van Richard tussen zijn billen en de bovenbenen van Richard en stak zijn tong in de mond van Richard, beide tongen bleven zo een tijdlang om elkaar heen draaien. Roy omhelsde Richard innig. Richard maakte Roy duidelijk dat hij op en neer moest gaan bewegen door met beide handen de billen van Roy omhoog te duwen. Als een volleerde men lover ging Roy langzaam op en neer en liet de penis van Richard net niet uit zijn kut floepen. Dat doe je goed vent hijgde Richard. Het duurde niet lang meer of Richard voelde de penis van Roy harder en strakker worden tegen zijn onderbuik, ‘ga je spuiten Roy’ en voordat er een antwoord kwam  spoot Roy zijn zaad tegen de buik van Richard aan. Roy bleef echter door bewegen en ook Richard kon het niet meer houden en spoot een lading sperma in de darmen van Roy. Voldaan bleven beide heren nog even zo zitten. Het zaad vloeide uit de kut van Roy over de bovenbenen van Richard die het zaad over zijn ballen voelde lopen en plakken. De lul van Richard verslapte en Roy stapte maar af. Zo deze knol is blij lachte Roy. Hoe is het met je rug, hoorde je er niet meer over. Met een hele brede glimlach zei Richard ‘dat was fake’. Ouwe snoeperd kom we gaan ons nog maar even afspoelen.

Onder de douche hebben beide nog staan tongen tijdens het inzepen en afspoelen. Daarna is er nooit meer over gesproken en tot een geile ontmoeting is het ook nooit meer gekomen, tenminste voor zover bij mij bekend is.

Groet

Richy

4983 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.