Vakantie liefde.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-07-21

Okay noem het verhaal vakantie liefde als verder lees kan beoordelen of gelijk heb. Gaat over de ontmoeting zuiver toevallig tussen een toerist en een geitenherder. Hans de toerist wordt door Constantin gered als verdwaalt in de bergen. Maar Constantin vond hem in de beek waar hij in viel dus natte kleren! Ze gingen naar de berghut tussen de geiten door gewoon. Constantin denk aan slank pezig en aantal harige dertiger. Bij Hans aan een brede veertiger grijzend haar. Arme Hans is verstijfd van de kou dus opwarmen maar dan. Eerst zijn lippen dan de rest van Hans lichaam natuurlijk. Hans is opgewarmd letterlijk en figuurlijk klaar voor actie. Hans wil helpen dus smeert het brood met kruiden boter en geitenkaas er op aan tafel. Eerst eten daarna is er tijd voor elkaar verwennen of hoe wil zien?

Na de afwas verdwijnt Constantin onderbroek en begint Hans hem te pijpen. De eikel eerst daarna verdwijnt alles in Hans gulzige mond. Constantin kreunt nog net niet maar laat blijken lekker! Hij woelt wat door het weinige haar op Hans schedel. Hans is bij Constantin de vraag geaardheid even onbelangrijk. Hans moet even op adem komen Constantin krijgt de kans. Hij pakt Hans op en legt hem op de stevige tafel. Hij weet wat hij wil of Hans wil weet die dat moment niet?

Hans schreeuwt even als Constantin in hem komt. Hij was door al het gevinger ver genoeg open maar nog maagd. Constantin stoot en stoot hij merkte geeneens de schreeuw van Hans op. Nadat beiden gekomen zijn een probleem als zo wil noemen. Waar moet Hans slapen nou gewoon naast Constantin welk net als Hans naakt is. Ze vielen snel in slaap in elkaars armen kan beste omschrijven. De volgende ochtend zijn Hans kleren droog maar buiten regent het. Na paar dagen blijft lang genoeg droog om te vertrekken. Hans belooft terug te keren wat hij ook doet! Als dan afscheid nemen vloeien tranen maar die vloeide al toen Hans de herder ontmaagd hard en snel. Zullen ze elkaar terug zien je weet het nooit kan wel zeggen? Hoop dat jullie genoten hebben net als ik met het schrijven?

3124 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.