Wandeling 1

Geplaatst door: natu-60 op 11-07-21

Zaterdagavond me suf gechat en weer geen resultaat lezen is heel moeilijk als er staat dat je een 60 plusser zoekt reageren er jonkies als er staat dat je niet ontvangt willen ze naar je toe komen maar goed het zou zondag mooi weer worden dus maar een flinke wandeling maken morgen.


Zondagochtend ontbeten lekker gedoucht en met goede moet op stap. Ik da naar Schoorl de rode wandeling 20km.
Het is tien uur en nog heerlijk rustig en fantaseer onder het lopen wat er allemaal zou kunnen gebeuren.
Helemaal niets natuurlijk maar het wind me wel op .Ik ben onderweg naar de hoge trap wat om te beginnen een flinke klim is.
Halverwege zie ik een oude man op de trap zitten, ik vraag wat er aan de hand is. Heb denk ik mijn enkel verstuikt en moet weer naar beneden want ik kan niet verder, zou je me willen helpen? 
Ik help hem overeind wat nog niet meeviel want hij woog toch wel tegen de negentig kilo.
En ik moet ook toegeven dat hij er zeer aantrekkelijk uitzag.
Met een arm over mijn schouder liepen we voorzichtig naar beneden en gelijk maar door naar het Buitencentrum waar we op het terras neer plofte.
Ik was kapot en we besloten eerst maar wat te drinken voor we verder gingen.
Ook Hans kon bijna niet verder en vroeg zich af hoe hij thuis moest komen. Hij kwam uit Schoorl niet zo ver weg maar toch wel een half uurtje lopen. Ik stelde voor om mijn auto op te halen en hem hier op te pikken en hem naar huis te brengen.
Na een frisdrankje te hebben gedronken was ik weer een beetje bijgekomen  het zweet was een beetje opgedroogd en ging ik op pad om mijn auto op te halen.

Eenmaal bij hem thuis vroeg hij me of ik nog wat te drinken wou hebben dat was het minste wat hij voor me kon doen vond hij.
Ik ondersteunde hem de auto uit en samen strompelden we naar de voordeur.
Eenmaal binnen liet ik hem rustig op de bank zakken.
Hij woonde schitterend in een rijtjes huis met een grote tuin met veel privacy .Aan de muur had hij paar schitterend etsen hangen redelijk erotisch met de nadruk op het mannelijk schoon. Hij zag ze me bestuderen en vroeg of ik ze mooi vond.
Ja prachtig zei ik die zou ik thuis ook wel aan de muur willen hebben.

Na wat te hebben gedronken vroeg ik hem of ik nog wat voor hem kon doen.
Nou ik durf het bijna niet te vragen maar ik zou graag even willen douchen maar ik kom zelf de trap niet op en misschien zou je zelf ook wel even willen douchen voor je naar huis gaat. En daar je mijn etsen wel kon bewonderen denk ik dat je het niet erg vind om samen onder de douche te staan. Ik ben dan wel niet zo knap als die jongens op die etsen maar mag er voor mijn leeftijd nog best wezen. Dit was een voorstel die ik niet aanzag komen maar die me wel aanstond .
Nou kom op dan een trap meer of minder maakt nu ook niet meer uit en een lekkere douche met zo'n lekkere vent kan ik niet weigeren.

Boven aan gekomen liepen we eerst naar de slaapkamer waar we ons uitkleden Hans zittend op bed en ik voor hem.
Al snel waren we uit de kleren en we keken elkaar aan en aan onze blikken te zien zagen we elkaar wel zitten.
Hans was heerlijk onbehaard en ook op de juiste plaatsen geschoren niet de slankste maar dat vind ik wel lekker een paar lekkere borstjes met grote tepels ook z'n pik zag er goed uit onbesneden niet groot maar wel lekker dik.

Ik kwam naar hem toe en hees hem van zijn bed af waar onze lichamen elkaar nu tegen elkaar aan kwamen en ik onze piemels raakte elkaar aan hij bleef zo een tijdje tegen me aan staan wat een heerlijk gevoel was.
Hans keek me aan en gaf me een zoen op m'n mond die ik meteen beantwoorde door mijn mond open te doen en zijn tong naar binnen te laten. 
Na zo even te hebben staan tongzoenen liepen we naar de douche waar een stoel stond waar Hans op kon gaan zitten.
Ik liet het water op temperatuur komen en zette Hans met stoel en al onder de douche.
Ik stond net op het punt om de douche schuim te pakken toen de voordeur bel ging.
Ik keek Hans aan maar die zei dat hij niemand verwachte .Laat ik toch maar even gaan kijken en droogde me snel af en deed een handdoek voor en liep naar beneden. Ik deed de deur op een kier en vroeg wat er was. Er stond een oudere dame voor de deur die zich voorstelde als de buurvrouw ze had ons aan zien komen en vroeg zich af of ze misschien wat voor Hans kon doen.
Maar hij is in goede handen zie ik terwijl ze mijn bijna blote lichaam bekeek.
Ik vertelde wat er gebeurd was waarna ze zei dat ze zo haar man wel zou sturen die vroeger fysiotherapeut was die kon wel even kijken of het iets ernstigs was.

Oke zei ik ik zal het doorgeven aan Hans nu ga ik gauw weer verder met douchen en deed snel de deur dicht.

word vervolgd

4345 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.