Een daagje naar de sportschool deel 3

Na de voor mij toch wel heftige date met Mohammed in zijn flat, was ik een paar dagen later weer op de sportschool
om wat aan mijn conditie te doen.
Ik stond mij aan te kleden toen mijn geile dekhengst ook weer kwam sporten, het was nog vroeg in de ochtend en er waren nog geen andere sporters aanwezig, op de lange zitbank was ik bezig met het aandoen van mijn sportschoenen toen hij ineens voor me stond. Zo geile flatslet ben je ook nog zo geil van afgelopen maandag, ik gaf hem geen antwoord en voor ik het wist gaf hij me een ferme tik tegen mijn wang, ik vroeg of je nog geil bent geile slet van me.
Hij trok zijn joggingbroek naar beneden en daar zag ik zijn enorme grote slappe pik bengelen, hij trok me aan mijn haren naar voren en beet me toe dat ik hem maar ff moest gaan pijpen.
Ik trok mijn hoofd weg en wilde opstaan maar daar kreeg ik de kans niet voor, hij was enorm sterk en sleurde me een deur door die toegang gaf aan een voormalig appartement boven de sportschool.
Hij draaide de deur op slot en dwong me op mijn knieën te gaan zitten en ik moest zijn joggingbroek naar beneden trekken en gelijk toen dat was gebeurd  stopte hij zijn half harde pik in mijn mond en snauwde me toe.....pijpen slet.
Ik was totaal van slag en begon dus op zijn pik te zuigen en al snel werd deze keihard, en duwde zijn harde dikke pik diep mijn keel in, ik moest bijna kokhalzen maar hij trok zich er niets van aan. Maar ja het vervelende was dat ik toch weer ontzettend geil werd van deze grote harde geile besneden paal.
Hij neukte me ruw en diep voor zeker een kwartier, ik had moeite met het verwerken van dit neukgeweld.

Opeens trok hij me overeind en duwde mij op een oud bed waar daar was blijven staan, hij rukte mijn broek en slip uit en ik moest op mijn buik op het bed gaan liggen, hij trok mijn benen iets uit elkaar en al snel voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn anus drukken, hij wilde me gewoon in een keer bruut nemen maar ik was veel te droog en hij maakte mijn kutje nat met een klodder spuug en vingerde ook wat naar binnen.
Het ging dus niet erg naar zijn zin en brulde dat ik maar als een hete teef op het bed moest gaan zitten, snel kroop hij achter me en al snel voelde ik zijn dikke eikel weer tegen mijn kutje duwen en gelukkig penetreerde hij me niet te snel maar toch binnen een paar minuten zat zijn enorme pik tot aan zijn grote volle ballen in mijn kont. Hij begon met lange en diepe halen zalig te neuken en ik kon het niet laten door geil te kreunen en mijn kont bij iedere stoot hard naar achteren te duwen zodat zijn pik bij iedere stoot geheel in mijn kutje drong, ik voelde zijn volle harde ballen tegen mijn kont kletsen.
Mmhhhhhhhhhhhhh ja neuk me diep en lang geile dekhengst van me, kijk aan zei hij mijn sletje is weer lekker op dreef, hij neukte me zeker een half uur en ik merkte dat  hij onrustiger begon te stoten en dat betekende dat hij snel zou klaar komen.
Met een best harde brul spoot hij straal na straal heet zaad diep in mijn darmen, mhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalig gevoel is dat  toch wanneer een harde pik zijn hete zaad diep in je darmen spuit, hij neukte me nog een paar minuten door en toen voelde ik zijn grote paal slapper worden en met een zuigend geluid trok hij zijn paal uit mijn toch wel gevoelige kutje.
Zo slet en nu even mijn paal schoonlikken en zuigen en daarna gaan we samen even lekker sporten, hij gaf me een knipoog en zei dat we na afloop misschien nog even naar boven gaan om samen nog even lekker te geilen.Maar daar dacht ik toch wel even iets anders over.

Hoe dit verder gaat lees je in deel 4

groetjes

flatslet Leotien

2222 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.