Een daagje naar de sportschool deel 4

Tijdens het sporten kwam hij op zijn rug naast me liggen op een grote mat. hij knipoogde naar me en wreef steeds met zijn handen over zijn pik om te vertellen dat hij me wilde bezitten.

Na een goed half uur stond hij op en ik dacht pfffffffffffffffff gelukkig die gaat naar huis, ik moest nog een apparaat doen om mijn rondje af te maken. Ik liep naar de kleedkamer en zag tot mijn plezier dat hij weg was, ik deed mijn sportkleren uit en stapte onder de douche mhhhhhhhhhhhhhhh lekker die stralen water over je verhitte lijf, ik bukte even om de badschuim te pakken en toen voelde ik een harde pik door mijn bilspleet glijden, je dacht zeker dat jij mij kon ontlopen he sletje van me.
Door dit gebeuren was ik ff totaal van slag, en hij pakte mijn tepels en kneep daar hard in, auwwwwwwwwwwww gilde ik het uit,
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh mijn geile sletje vindt dit dus niet zo leuk, vervolgens sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn billen en snauwde dat ik mee moest naar boven en gelijk er achteraan dat ik niet moest tegenstribbelen.
Hij trok me aan mijn tepels naar buiten duwde me de deur door naar het appartement, zo en nu snel naar boven lopen gore slet die je er bent, ik liep dus niet snel genoeg naar meneer zijn zin en hij mepte me hard op mijn billen en dat deed behoorlijk zeer.
Hij riep dat ik sneller moest lopen en als een geile loopse teef op het bed moest gaan zitten, hij ging gelijk achter me zitten en ik voelde zijn harde lange dikke paal tegen mijn kontje duwen, hij spuugde wat op zijn paal en vingerde wat bij me naar binnen.
Nu drong hij met veel geweld mijn kontje in en begon met gewoon te verkrachten, hij haalde zijn pik na iedere stoot geheel naar buiten om met een stoot weer bij me naar binnen te dringen, dit deed behoorlijk zeer en wilde naar voren gaan om zijn pik uit mijn kont te laten glijden maar gelijk brulde hij me toe dat ik hier mee moest ophouden, hij trok mijn benen naar achter en ik viel op mijn buik en hij drong gelijk weer heftig bij me naar binnen en voerde zijn tempo behoorlijk op, hij verkrachte me gewoon en ik begon te huilen van de pijn, achhhhhhhhhhhhhhhh heeft mijn sletje het  niet naar zijn zin zei hij spottend, maar zijn tempo bleef hoog en zijn paal leek wel op zuiger van een cilinder, hij ragde mijn kutje gewoon door.
Ik kon geen kant op omdat ik op mijn buik lag en me over moest geveen aan zijn wilde geneuk, hij neukte me zo een ruim half uur en toen merkte ik dat hij ging komen en ik dacht gelukkig nu is het snel over.

Maar hij trok zijn harde hete pik uit mijn kont, rolde me om en ging met zijn pik boven mijn gezicht hangen en hij snauwde pijpen gore slet van me, tsjaaaaaaaaaaa ik kon dit weigeren maar dit leek me op dat moment geen juiste optie.
Ik opende gehoorzaam mijn mond en gelijk duwde hij harde hete lange pik met een stoot in mijn keel, wat had ik het zwaar ik moest kokhalzen maar zijn pik bleef maar in mijn keel rammen, ik schudde met mijn hoofd om hem duidelijk te maken dat ik zeer slecht kon ademen, hij trok zijn pik uit mijn keel en gaf me een harde klap op mijn wang en brulde hoe ik het in mijn hoofd haalde om zijn geneuk te hinderen, maar het gaf mij even de gelegenheid om normaal te ademen.
De tranen stonden in mijn ogen en toen had hij toch door dat hij iets te ver was gegaan. hij begon ineens lief tegen me te praten dat het hem speet dat hij zich zo had laten gaan.
Hij viel naast me op bed en begon op mijn tepel te zuigen, na een maar minuten ging hij weer wijdbeens over mij heen zitten en ik dacht ohhhhhhhhhhhh daar gaan we weer, maar hij duwde zijn eikel in mijn mond en hij vroeg of ik hem zachtjes wilde leegpijpen, en ja dat is iets wat ik heel graag doe en dat wist hij ook wel.
Hij had tenslotte en lekkere grote dikke besneden eikel en al snel lag ik er zalig aan te likken en zuigen, zijn pik werd weer stijver en stijver en hij begon hard te kreunen en toen voelde ik straal na straal heet zaad in mijn keel spuiten en ik zoog hem zalig leeg en schoon en daarna viel hij uitgeput naast me neer en vertelde dat hij enorm had genoten.
Opeens nam hij mijn toch wel keiharde pik in zijn mond en zoog me naar een hemels hoogtepunt, mijn zaad golfde in zijn keel en hij zoog me leeg tot de laatste druppel, mmmmmmmmmmmmmmmhhhhh dit was toch nog een zalig einde van iets wat heel naar begon. Hij stond op en liep naar beneden en ik sjokte vermoeid achter hem aan, gelukkig waren er geen sporters meer en deden we snel onze kleren aan en liepen naar buiten, hij gaf me een geil klapje op mijn kont en vroeg of ik de volgende keer weer lekker met hem wilde neuken, mhhhhhhhhhhhhhhh ja lieverd want ik ben ondanks het begin verslaafd aan die lange dikke besneden paal van je.

Het vervolg lees je in deel 5

je geile flatslet Leotien

2232 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.