Een daagje naar de sportschool deel 5

Het was ruim een week geleden na de heftige date met Mohammed, het was een mooie dag en ik besloot om maar eens een stukje te gaan fietsen. Zo gezegd zo gedaan en een kwartier laten reed ik lekker op de fiets de polder in. Na een half uurtje had ik wel zin om even wat uit te rusten want fietsen is niet iets wat ik vaak doe. Ik zag een mooi plekje met een grasveldje omgeven met bomen en struiken. Dus ik zette mijn fiets op slot en liep een paadje op en zag daar een mooi houten bankje om even lekker te zitten, gelukkig had ik wat flesjes water meegenomen en al snel zat ik heerlijk te genieten van gelukkig nog koele water.

Maar ik zat wat te dommelen toen ik ineens wat stemmen hoorde en toen ik op keek zag ik voor mij 2 zeer bekende mannen,
deze had ik een tijdje geleden ontmoet in het huis van Mohammed, opeens zagen ze mij ook en kwam snel mijn kan oplopen.

Hoi Leo de geile flatslet wat doe jij hier dan, ze begonnen gelijk over hun kruis te wrijven en maakten dus duidelijk dat ze weer geil waren. Ze gingen allebei aan een kant naast me zitten en vroegen zich af of ik zin had om even lekker wat te doen, voor ik wat kon zeggen haalden de beide mannen hun half harde pikken uit hun broeken, en beiden pakten van een hand en ik moest die lekkere palen even masseren. wat werd ik opgewonden van die 2 zalige pikken en in notime waren beiden keihard geworden.
Ze stonden op en trokken mij overeind en liepen naar een groot grasveld waar het gras erg hoog van stond.
En voor ik het wist trokken ze mijn shirt en broeken uit en stond  ik naakt voor ze, ook zij deden heel snel hun kleren uit en gingen op de grond liggen, daar lagen ze beiden op hun rug met  hun zalige palen keihard omhoog. Mmhhhhhhhhhhhhhhhh wat een ontzettend geil gezicht was dit en Karel vroeg ze af of onze pijpslet zijn paal maar even wilde gaan verwennen, Ik knielde naast hem neer en nam zijn enorme dikke eikel in mijn mond en begon er zalig op te zuigen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhh kreunde hij dat heb ik te lang moeten missen die heerlijke hete geile pijpbek van je, ik liet zijn paal voor zover het zo diep mogelijk in mijn keel glijden, heerlijk ging ik met mijn grote volle lippen heen en weer langs zijn lange dikke paal, ook nam ik zijn volle hete zaadballen een voor een in mijn mond, oohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat was dat lekker en op dat moment voelde ik de tong van de andere man door mijn bilspleet glijden en al snel was hij me zalig aan het rimmen, ik drukte iedere keer mijn volle ronde kont naar achteren en voelde het puntje van zijn tong bij me naar binnen dringen, dit was echt zo'n ongelooflijk lekker gevoel.
Hij rimde me zalig en masseerde tegelijk mijn keiharde pik, dit zalige gerim duurde zeker een half uur.

Toen zei Piet volgens mij Karel is ons sletje klaar voor het ontvangen van die zalige pik van je, en gelijk trok hij zijn pik uit mijn hete pijpmond, gelijk ging hij achter me zitten en voelde meteen zijn keiharde dikke eikel tegen mijn kutje drukken en heel langzaam duwde hij zijn geile harde besneden paal in mijn kokende kont, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  Karel wat heb je toch een zalige neuker, mhhhhhhhhhhhhhh ik zal je even zalig doorpalen geile flathoer fluisterde hij zachtjes in mijn oor.
Karel voerde zijn neuktempo behoorlijk op en al snel ramde hij zijn harde lange dikke pik steeds diep in en uit mijn kutje.
Hij neukte me zeker een half uur, hij genot enorm van mijn hete geile kut. 
De andere man genaamd Hakim had zijn dikke lange pik diep in mijn keel geschoven en bij iedere stoot van Karel schoof zijn pik tot aan zijn ballen in mijn keel,Ook hij neukte erg lekker en ik genot van de beide grote dikke pikken, opeens begon Karel onrustiger te neuken en dat is meestal het teken dat hij ging klaar komen, hij vroeg moet ik mijn zaad over je lekkere grote billen spuiten of.........en voor het verder wilde gaan zei ik, nee spuit mij maar lekker vol met dat lekkere hete zaad van je en ja hoor hij kwam met een luide brul klaar een vulde mijn darmen met vele stralen heet en geil zaad.

Hij pompte nog een paar minuten door en haalde toen zijn zalige neukstaaf uit mijn kokende kont en gelijk stroomde zijn zaad uit mijn kont, oohhhhhhhhhhhhhhhh wat was ik zalig genomen door Karel, maar Hakim was ook erg geil en kroop gelijk achter me en duwde zijn harde dikke lange pik met een stoot tot aan zijn ballen in mijn kont en begon met heftig door te palen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat kon hij ook zalig neuken en helaas was hij door het geneuk en gebrul van Karel zo geil geworden dat hij na een minuut of 10 of zijn grote volle zaadballen leegspoot in mijn hete kontje, straal na straal heet zaad spoot hij naar binnen en jammerlijk werd zijn paal snel heel slap en met een zuigen geluid floepte zijn heerlijk neukpaal uit mijn gewillige kontje en ook nu stroomde er gelijk golven zaad op het gras.
Ik rolde me op de rug om even heerlijk bij te komen van deze zalige neukpartij, ik keek even op en zagen Karel en Hakim gelijk weglopen zonder een woord te zeggen, ik ben in slaap gevallen en werd wakker toen ik stemmen hoorde.................

hoe dit afloopt lees je in deel 6

geile pijpgroeten van flatslet Leotien

2233 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.