Op vakantie met mijn broer

Mijn jongere broer en ik hadden een hele goede verstandhouding in onze jeugd. Dit resulteerde op een gegeven moment in een fietsvakantie.
Ik was net 21 en hij, drie jaar jonger, net 18. Het idee om samen op de fiets door Nederland te trekken kwam van mijn broer.

Vanuit Drenthe zijn we de eerste dag richting Ommen gefietst. Langs de Vecht hebben we op de camping ons tentje opgezet.
We besloten hier een paar dagen te blijven om de omgeving te verkennen. Het werden twee nachten.
De eerste avond hadden we heerlijk gegeten in een restaurant vlakbij de camping. We waren beide direct gecharmeerd van de bediening daar een hele mooi meid, vrolijk en uitdagend, vonden wij dan.
We raakten er niet over uitgepraat die avond, uiteindelijk vielen we in slaap. De volgende ochtend waren we vroeg wakker. De hele dag lekker de omgeving verkend op de fiets.
Die avond gingen we natuurlijk weer eten bij hetzelfde restaurant. En ja hoor dezelfde bediening. Het flirten door mijn broer en mij ging de hele tijd door. Maar helaas geen kans voor bleek toen haar vriendje binnenkwam. Licht teleurgesteld gingen we terug en dronken nog een paar biertjes voor ons tentje alvorens we gingen douchen. In de douches was het nogal rustig. We gingen in de cabines naast elkaar. De deuren gingen niet op slot. Plots stond mijn broer in de deuropening van mijn cabine. Nou kijk ik daarop zich niet vreemd van op, thuis liepen we wel vaker in en uit de badkamer als er iemand onder de douche stond, maar dit keer stond mijn broer daar met een harde pik in de deuropening, heel nonchalant tegen de deurpost aan. ‘He lekker ding, zo te zien hoef je geen koekje’. Schaterde ik. Direct daarop trok mijn broer de deur dicht en kwam naar mij toe en zoende mij direct op de mond.

Proestend van het lachen nog duwde ik hem een stukje terug, maar hij was vastberaden en trok mij terug tegen zich aan. Van verbazing voelde ik zijn tong in mijn mond en vanzelf ging mijn tong meedoen met het spel van zijn tong. We raakten in een innige omhelzing en bleven elkaar heerlijk tongen. Zijn handen gingen daarop hun weg over mijn rug richting mijn billen. Met beide handen kneep hij in mijn volle billen. Hmmmm hoorde hij mij zachtjes kreunen. Onze harde pikken werden heerlijk tegen elkaars buik geduwd. Plot stopte mijn broer en zakte door zijn knieën. Zijn tong zocht mijn eikel en begon deze te likken. De hele tijd stroomde het warme water over onze lichamen. Ik legde mijn hoofd in mijn nek en liet het water over mijn borst lopen naar beneden waar mijn broer lekker bezig was met mijn eikel. Het duurde niet lang of mijn lul verdween in de gulzige mond van mijn broer. Wat een heerlijk gevoel was dat. Plots hoorden we de buitendeur opengaan. In het douchehokje naast ons werd de kraan opengedraaid. Mijn broer bleef mijn lul zuigen en kriebelde daarbij onder mijn ballen. Ik keek naar beneden en zag dat hij mij zo vanonder aankeek. Deze blik en de gedachte dat er naast ons een man stond te douchen bracht een glimlach bij mij op mijn gezicht. Ik werd zo geil dat een zaadlozing niet uit kon blijven. Van genot bracht ik een geile kreun uit en spoot mijn zaad in de keel van mijn broer. Alles werd doorgeslikt en mijn broer bleef door zuigen tot de laatste druppel. Hierop begon hij zich te wassen en wenkte dat we naar onze tent gingen. We droogden ons af en stapten beide uit onze douchecabine. Ook de persoon naast ons opende de deur. Het was een jonge jongen die vlak bij onze tent stond. Hij keek ons aan en we glimlachten naar hem. Hierop zijn we naar onze tent gegaan.  Wow man dat was echt heel geil zei ik tegen m’n broer. “Ja voor jou wel, maar ik dan? “Hoe bedoel je.”

Daar kom je nog wel achter. Mijn broer trok zich weer helemaal uit en beval mij hetzelfde te doen. Nou beetje vriendelijker mag ook wel hoor. Hierop werden mijn shirt en broek uitgerukt. Mijn broer duwde mij op het luchtbed op mijn buik en trok mijn heupen omhoog, daar lag ik dan met mijn kut in de lucht. Vol spanning liet ik hem zijn gang gaan, vond het wel geil eigenlijk. Mijn broer begon mijn ster te rimmen en stopte er een vinger in. Hmm die kan er ook twee en drie hebben. Ik begon weer zachtjes te kreunen en te kronkelen. De vingers verdwenen uit mijn hol en er werd een eikel tegenaan gezet. Ik ontspande en riep geil “neem me, neuk me en spuit me vol” Mijn broer bedacht zich niet en duwde zijn eikel voorbij mijn sluitspier. Direct daarop begon hij te stoten. Sneller en sneller voelde ik zijn lul in en net niet uit mijn kut gaan. Steeds kletsen zijn ballen tegen mijn bovenbenen. Ik hoorde hem plots zwaarder ademhalen en zijn snelle stoten werden schokkende stoten. Ja ja ja kom maar riep ik. Kort daarop werd ik voor het eerst door een man, mijn broertje, vol gespoten. Wow. Een woeste kreun volgde door mijn broer en zijn zaad vloeide mijn darmen in. Het stoten hield niet eerder op totdat hij zeker wist dat er geen druppel meer uit kon komen.

We bleven nog een tijdje tegen elkaar aan liggen en streelden elkaar en zoenden nog wat, best lekker toch vroeg mijn broertje op een beetje dwingende toon. Nou wow voor herhaling vatbaar zucht ik bijna verlangend. Gelukkig hebben we nog een dikke week voor de boeg.

Die week werd nog best interessant, wordt vervolgd dus.

4486 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.